FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Talijanski mediji najavljuju ovaj sastav i 4-4-2 večeras :
JULIO CESAR
MAICON - LUCIO - RANOCCHIA - NAGATOMO
FARAONI - CAMBIASSO - THIAGO MOTTA - ALVAREZ
MILITO - PAZZINI
Ranieri nastavlja tradiciju, promijeni barem 4 igrača u odnosu na prošlu tekmu i mijenjaj pozicije igračima...
Valjda ćemo dobiti večeras...
JULIO CESAR
MAICON - LUCIO - RANOCCHIA - NAGATOMO
FARAONI - CAMBIASSO - THIAGO MOTTA - ALVAREZ
MILITO - PAZZINI
Ranieri nastavlja tradiciju, promijeni barem 4 igrača u odnosu na prošlu tekmu i mijenjaj pozicije igračima...
Valjda ćemo dobiti večeras...
Ranieri jučer na presici, jadni mi ako je on u srijedu vidio ponos, želju i snagu...Ne dovodi li često mjenjanje modula do neke vrste zbunjenosti?
"To je dobra isprika, ali u modernom svijetu se mjenja. Mjenja se često jer nikad nemamo iste ljude na raspolaganju, a uostalom, mi smo ih promjenili malo i sa nekima smo i pobjedili. Priča o modulu je samo alibi."
Nema ni Stankovića i Obija?
"Ako pažljivo pogledate, najviše nam fali gol. Mi imamo dobar posjed lopte, ali kasnimo sa dodavanjima prema napadačima. Ne uspjevamo zabiti i onda dobijemo gol kao u srijedu. Moramo biti pažljiviji. Ja ne želim predbaciti ništa mojim igračima jer u srijedu sam vidio ono što sam tražio prije utakmice: ponos, želju, snagu. Po tom pitanju im ne mogu zamjeriti ništa. Golove smo primili iz dvije greške, ali to se može dogoditi."
Šta fali Poliju kako bi debitirao?
"Ništa. Važno da se nitko drugi ne ozljedi. Ozbiljno računam na njega, čekam pravi trenutak da zaigra."

Idemo to veceras dogovorit

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
prije utakmice sa cska inter hoce dzagoeva,prije fiorentine hoce jovetica,vargasa,prije udinesea mediji govore da hoce armera,handanovica,prije rome hoce boriella,prije napolija hoce lavezzija,hamsika,prije barce hoce messija moratti,itd itd,,pred utakmicu sa sienom cemo uzet i Brienzu??

Inter: 1 Julio Cesar, 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 37 Faraoni, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso, 29 Coutinho; 7 Pazzini, 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Alvarez, 18 Poli, 28 Zarate, 30 Castaignos, 77 Muntari.
Allenatore: Claudio Ranieri.
Moratti nece biti na tribinama.

Inter: 1 Julio Cesar, 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 37 Faraoni, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso, 29 Coutinho; 7 Pazzini, 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Alvarez, 18 Poli, 28 Zarate, 30 Castaignos, 77 Muntari.
Allenatore: Claudio Ranieri.

Moratti nece biti na tribinama.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Na danasnji dan je rodjen Peppino Prisco
Nadam se dobrom poluvremenu, jer drugo necu moci gledati, razloge vjerovatno znate svi
Nadam se dobrom poluvremenu, jer drugo necu moci gledati, razloge vjerovatno znate svi
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pazzzooooooo!!!prepade me konj,ja mislio ponistise mu,,sjajan pogodak,jbga morala je jednom uci,napadaju od prve minute ko budale,,, 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Odlicno ,apsolunta dominacija i sjajan pogodak Pazzinia(KONACNO) nakon majstorskog pasa Coua cara ,koji majstor COu za sada definitvno najbolji igrac na terenu ,i mislim da je krajnje vrijeme da pocemo razmisljati o prodaji Sneijdera
.
Adnel@ ja ovdje gledam - pa probaj ,jos niti jednom nije zastopalo - sad kako ce da strika kod tebe ..
http://www.firstrowsports.tv/watch/9702 ... ntina.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Adnel@ ja ovdje gledam - pa probaj ,jos niti jednom nije zastopalo - sad kako ce da strika kod tebe ..
http://www.firstrowsports.tv/watch/9702 ... ntina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Pazzo pokazuje kakav je napadac, kakva zavrsnica
Principe mrtav
Coutinho odlican
Principe mrtav

Call the coroner!
svi osim Milita(iako je dao onu sjajnu loptu Nagatomu) i Lucia igraju odlicno,,,Maicon(koja lakoca sa loptom,izgleda sve jednostavno sto uradi),Coutinho(mali je mozak),Pazzini,Faraoni,Cambiasso(trci najvise od svih,svaku njihovu kontru presira),,Motta rekao bi neko da nije dobro odigrao,al lik je napravio ona 2-3 faula bas kad je trebalo,vidi se da je iskusan,,eh sad da udje neko umjesto Milita(Alvarez-al bas Alvarez a ne neki smokljo tamo koji izgleda kao on,ili Zàrate-pod uslovom da i tu udje bas Zàrate a ne njegov rodjak)
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 10 dec 2011, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Fino igra inter i zasluženo vodi, drugo poluvrijeme neću gledati, ne može ova Fiorentina meda, posvetit ću se El Classicu...
U svakom slučaju vidan je neki napredak ili je Fiorentina i dalje katastorfalna
U svakom slučaju vidan je neki napredak ili je Fiorentina i dalje katastorfalna

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dobro poluvrijeme i majstorski gol Pazze..
Valjda neće ovo zahebati Ranijeri sa nekim čudnim izmjenama...
- L' Imperator
- Kontakt:
sop://broker.sopcast.com:3912/91871" onclick="window.open(this.href);return false;
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Mora i Inter sreća malo pogledati..L' Imperator je napisao/la:A ja golaNagatomo! :]
jel ovo ta izmjena?suljoooooMister No je napisao/la:Dobro poluvrijeme i majstorski gol Pazze..

@adointer
E toga sam se bojao , sreća pa smo već vodili i da su viole loše do bola..
Ranieri ima šmek za izmjene u pm...
E toga sam se bojao , sreća pa smo već vodili i da su viole loše do bola..
Ranieri ima šmek za izmjene u pm...
suljo muntavi zamalo da zabije gol i plus napravi asistenciju pazziniju kakvu mu ne bi znao ni zàrate dat

Ništa loše protiv Sulje, nego Rankove čudne izmjene, na to sam mislio.
Coutinho igrac utakmice
Odmah poslije njega Huskin igrac Nagatomo.Na kraju lagana pobjeda uz jako dobru igru...Gledo sam prvo,drugo nisam (zauzeli mi TV navijaci Reala i Barce) tako da ja sam prezadovoljan onim sto sam vidio.
Nadam se da cemo i u Utorak nastavit u ovom ritmu.
FORZA INTER !

Odmah poslije njega Huskin igrac Nagatomo.Na kraju lagana pobjeda uz jako dobru igru...Gledo sam prvo,drugo nisam (zauzeli mi TV navijaci Reala i Barce) tako da ja sam prezadovoljan onim sto sam vidio.
Nadam se da cemo i u Utorak nastavit u ovom ritmu.
FORZA INTER !
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.