FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Zato SK sljedece godine kad preuzme i primeru arena se moze ugasiti komotno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Upravo toSarajlijc@ je napisao/la:Zato SK sljedece godine kad preuzme i primeru arena se moze ugasiti komotno.
Jos 1 sat i 33 minute do velikog spektakla !
Visca el Barça ! Mes que un club !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a najgore je to sto meni ne igra nikakvu ulogu to sto SK sljedece godine prenosi Premieru...
kod mene je HS, najvece **** od kablovske televizije...
kod mene je HS, najvece **** od kablovske televizije...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- AlmmeCules
- Kontakt:
samo hrabro i ponosno!
joj nmg. više izdržat' O.o

Sempre Fi - Cules Forever ! <3
Željo 1921 <3
Visca Barca - Visca Catalunya ! (:
Željo 1921 <3
Visca Barca - Visca Catalunya ! (:
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi i Alexis
nema mascherana, a igrao je solidno zadnjih par classica...
eh da vidimo koliko zaista vrijedi alexis i od kolike pomoci moze biti i u ligi prvaka
nema mascherana, a igrao je solidno zadnjih par classica...

eh da vidimo koliko zaista vrijedi alexis i od kolike pomoci moze biti i u ligi prvaka

ser del barça es el millor que hi ha !
Bio sam blizu,Nadam se da ce ovih 11 igraca izaci na teren !
![]()
Samo umjesto Mascherana,upada puyol
Klupa:Pinto, Mascherano, Maxwell, Thiago, Keita, Pedro i Villa.

- Donnie Darko
- Kontakt:
pa zar je vise moguce da niko ne prenosi jbn tekmu jbn dvije sezone zaredom.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Valdes; Puyol-Abidal-Alves; Busquets-Xavi-Iniesta-Fabregas; Alexis-Pedro-Messi
ovaj Pep je stvarno lud covjek, al donosi prave odluke...
igramo samo sa dva klasicna defanzivca, sa Alvesom kao stoperom protiv Reala...
svaka cast majstoru na hrabrosti, nadam se da ce se isplatiti...
definitivno cilj je imati loptu vise nego inace, 3 vrhunska tehnicara u sreini + Busquets, zadnji vezni sa dobrom tehnikom...
odusevljen sam time sto Pedro igra, al s druge strane igra Alexis, sto me malo brine, al nadam se da ce se veceras pokazati...
klupa: Pinto; Fontas; Mascherano; Maxwel; Keita; Thiago; Cuenca; Villa
nema Pique nikako u sastavu, vjerovatno je neka povreda, a od ostalih mislim da imamo dzokera ako krene po zlu, a to je Thiago, + Villa koji moze odluciti utakmicu nekim svojim briljantnim potezom...
sretno nam...
a ovaj sastav je za zvanicne, tako mislim da je ispravan...
EDIT: koji je k. ovima na zvanicnoj, sad su promjenili, Pique starta, sto je dobro, al nema Pedra (sra...)
ovaj Pep je stvarno lud covjek, al donosi prave odluke...
igramo samo sa dva klasicna defanzivca, sa Alvesom kao stoperom protiv Reala...
svaka cast majstoru na hrabrosti, nadam se da ce se isplatiti...
definitivno cilj je imati loptu vise nego inace, 3 vrhunska tehnicara u sreini + Busquets, zadnji vezni sa dobrom tehnikom...
odusevljen sam time sto Pedro igra, al s druge strane igra Alexis, sto me malo brine, al nadam se da ce se veceras pokazati...
klupa: Pinto; Fontas; Mascherano; Maxwel; Keita; Thiago; Cuenca; Villa
nema Pique nikako u sastavu, vjerovatno je neka povreda, a od ostalih mislim da imamo dzokera ako krene po zlu, a to je Thiago, + Villa koji moze odluciti utakmicu nekim svojim briljantnim potezom...
sretno nam...
a ovaj sastav je za zvanicne, tako mislim da je ispravan...
EDIT: koji je k. ovima na zvanicnoj, sad su promjenili, Pique starta, sto je dobro, al nema Pedra (sra...)
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Nail for Real
- Kontakt:
Cestitam, dobili ste utakmicu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jesu jesu, bez napadacaNail for Real je napisao/la:Cestitam, dobili ste utakmicu.

i kazu Mou defanzivan

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Pridružujem se čestitkama.Nail for Real je napisao/la:Cestitam, dobili ste utakmicu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dobra postava,samo da Barca uzme ovo,ja prezadovoljan i sa 0-1,ocekivao sam Pedra u prvoj ali sta je tu je.
Zasto ovo ?LBJ MVP je napisao/la:Pridružujem se čestitkama.Nail for Real je napisao/la:Cestitam, dobili ste utakmicu.

pa barca igra bez "napadaca" 2 godine... al' na papiruEdin TM87 je napisao/la:Jesu jesu, bez napadacaNail for Real je napisao/la:Cestitam, dobili ste utakmicu.![]()
![]()
![]()
i kazu Mou defanzivan

vidjeli ko im igra desnog bekaDesimaL je napisao/la:Zasto ovo ?

Zadnja izmjena: Scof1eld, dana/u 10 dec 2011, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Jesil vidio formacije.Real igra jeb... 4-2-4 naprema Barcine 4-6-0.Pa šta se ima kome dokazivat da nije ****DesimaL je napisao/la:Zasto ovo ?LBJ MVP je napisao/la:Pridružujem se čestitkama.Nail for Real je napisao/la:Cestitam, dobili ste utakmicu.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kao sto je rekao @Scof1eld barca vec 2 godine igra napadaca,ali samo na papiru.DesimaL je napisao/la:Jesil vidio formacije.Real igra jeb... 4-2-4 naprema Barcine 4-6-0.Pa šta se ima kome dokazivat da nije ****LBJ MVP je napisao/la:Zasto ovo ?Nail for Real je napisao/la:Cestitam, dobili ste utakmicu.
Vako ce to nesta izgledati veceras !
--------Fabregas------
Messi--------------alexis
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma nije mi toliko za desnog beka, ali gdje je Khedira...Coentrao. Sumnjam da se sa dva defanzivna vezna mogu zaustaviti presingom vasi igraci.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
cudno za mourinha.. jako malo igraca za prljave poslove, ali tehnicki puno bolji, zato ocekujem odlicnu tekmuNail for Real je napisao/la:Ma nije mi toliko za desnog beka, ali gdje je Khedira...Coentrao. Sumnjam da se sa dva defanzivna vezna mogu zaustaviti presingom vasi igraci.

S ovakvim postavkama il će Real razvalit Barcu il će Barca Reala.Nema neizvjesne tekmeScof1eld je napisao/la:cudno za mourinha.. jako malo igraca za prljave poslove, ali tehnicki puno bolji, zato ocekujem odlicnu tekmuNail for Real je napisao/la:Ma nije mi toliko za desnog beka, ali gdje je Khedira...Coentrao. Sumnjam da se sa dva defanzivna vezna mogu zaustaviti presingom vasi igraci.
Barcelona :Valdes, Pique, Puyol, Alves, Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi, Fabregas
Sila koja ce veceras pregaziti Bernabeu.
Sila koja ce veceras pregaziti Bernabeu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.