HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Yap, to je to. Felix, neno, su ti sve objasnili kako i zasto. A ja cu ponoviti jos jednom, imas vec ubacenog juniora u momcad - Bosnjak. Sve vise od toga, na ovom nivou, je pretjerivanje, jedino da se sve redom radi o vanserijskim talentima, a takvo sto tko si moze priustiti u okruzenju? Najbolji izdanci srpskih skola su na isti nacin radili, tu ne smije biti prevelikog forsiranja, druga stvar da Široki igra BH ligu, e tad bi naravno shodno tome bilo i vise juniora s manjim pritiskom, a ovako se to radi tocno na nacin na koji je pokazala uprava, Bosnjak promoviran, ostali na promatranju i cekanju, da ima jos jedan vanserijski bio bi tu vec, no takvo sto treba cekati, a sto ne u medjuvremenu imati igraca vise u rotaciji, pogotovo ako bude bolji od Novaka. To nisu stvari za zanemariti i samim time Široki od toga ima korist, ne treba postati grabezljiv i odjednom misliti da smo bogomdani talenti za kosarku, svaka ekipa popunjava svoju kadrovsku krizaljku planski, ali malo tko uvodi svoje igrace kao Široki, a s obzirom da je Uprava pokazala da jasno zna sta radi svojim dosadasnjim potezima, ne vidim sta se ima preispitivati ta odluka ili ne imati povjerenja.
...Život za Široki...
Nije mi jasno zasto mi se brisu postovi.Uspoređivati Gigu i Vladovica je smješno.Giga u sezoni uputi 20-25 suteva prema kosu i ja mislim da ni jedne sezone nije zabio vise od 100 koseva.Sve vi nesto objasnili a niste objasnili nista.Pitam kakve mi imamo koristi od Cedevitina igrača Kraljevića kojeg sam gledao u Širokom i koji nista ne odskace od amatera koji igraju kosarku 1-2 tjedno.Sad ce on doci i zauzeti mjesto na klupi ovom Novaku!!Ako je to bio cilj uprave onda OK!!!I tvrdim da ovaj nije bolji od Novaka,e sad mozemo zamisliti kakav je.Od njega Široki nece imati nikakve koristi,a samo zauzima mjesto nekom nasem igraču.I to je jedina istina ovdje.Prvaci u svim kategorijama.Koji od lanjskih juniora igra negdje,bilo gdje?????

Kada naši igraju kup utakmicu jel zna tko?
kao prvo neznam odakle uopće da će ovaj doć !? koliko je to sigurno? odakle info...
neko pustio smrdavca i svi se zakačili

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Čitam danas u uži izbor za ekipu godine u izboru Nezavisni novina ušli -Atletski klub Glasinac,Rukometaši Bosne,Odbojkašice Jedinstva....
, 

EUROLIGAŠ ŽELI ŽELJKA ŠAKIĆA
Prvak Bosne i Hercegovine ima roster sastavljen od vrlo mladih igrača u kojem je Jakov Vladović s 29 najstariji, a još samo dvojica stariji su od 23 godine. Stoga nije ni čudo da se za nekoliko njihovih igrača počeli interesirati puno moćniji i bogatiji klubovi od Širokog.
I dok se posljednjih tjedan dana puno povlačila priča koju smo upravo mi pokrenuli kako je crnogorski prvak zainteresiran za Frana Pilepića, što su potvrdili i iz same Budućnosti, iz drugog plana iskočila je nova, još senzacionalnija vijest.
Naime kako ekskluzivno doznaje gore potpisani novinar, krilni igrač Širokog Željko Šakić na meti je jednog euroligaša, dvostrukog uzastopnog njemačkog prvaka Brose Basketsa iz Bamberga!
Kako su nam potvrdili ljudi bliski mladom Zagrepčaninu Bamberg traži zamjenu za neimenovanog američkog igrača i idealno rješenje vidi u članu Širokog. Interes iz Bamberga definitivno postoji, no još njemački prvak nije uputio službenu ponudu.
I dok Šakićevi zastupnici čekaju odgovor iz Njemačke postoji i treća strana koja mora dati svoju suglasnost – sam Široki Wwin. Željko Šakić je pod važećim ugovorom s bh. prvakom. Navodno taj ugovor nema fiksiranu odštetu u slučaju njegova prelaska u drugi klub i sve je stvar dogovora.
Široki se, priznaju to i u samom klubu, orijentirao na izgradnju i prodaju igrača, jer jedino tako može opstati na tržištu i Široki će vjerojatno pristati na neki “razuman” iznos koji bi Bamberg trebao uplatiti da bi hercegovački klub pustio svog statistički drugog najboljeg igrača. Naravno, ukoliko Bamberg u svojim redovima doista želi odličnog polivalentnog igrača kojeg trener Ivan Velić koristi na barem tri pozicije.
Ukoliko se ovaj transfer na koncu ipak realizira, Bamberg bi Šakića obavezao na još barem jednu sezonu.
Prvak Bosne i Hercegovine ima roster sastavljen od vrlo mladih igrača u kojem je Jakov Vladović s 29 najstariji, a još samo dvojica stariji su od 23 godine. Stoga nije ni čudo da se za nekoliko njihovih igrača počeli interesirati puno moćniji i bogatiji klubovi od Širokog.
I dok se posljednjih tjedan dana puno povlačila priča koju smo upravo mi pokrenuli kako je crnogorski prvak zainteresiran za Frana Pilepića, što su potvrdili i iz same Budućnosti, iz drugog plana iskočila je nova, još senzacionalnija vijest.
Naime kako ekskluzivno doznaje gore potpisani novinar, krilni igrač Širokog Željko Šakić na meti je jednog euroligaša, dvostrukog uzastopnog njemačkog prvaka Brose Basketsa iz Bamberga!
Kako su nam potvrdili ljudi bliski mladom Zagrepčaninu Bamberg traži zamjenu za neimenovanog američkog igrača i idealno rješenje vidi u članu Širokog. Interes iz Bamberga definitivno postoji, no još njemački prvak nije uputio službenu ponudu.
I dok Šakićevi zastupnici čekaju odgovor iz Njemačke postoji i treća strana koja mora dati svoju suglasnost – sam Široki Wwin. Željko Šakić je pod važećim ugovorom s bh. prvakom. Navodno taj ugovor nema fiksiranu odštetu u slučaju njegova prelaska u drugi klub i sve je stvar dogovora.
Široki se, priznaju to i u samom klubu, orijentirao na izgradnju i prodaju igrača, jer jedino tako može opstati na tržištu i Široki će vjerojatno pristati na neki “razuman” iznos koji bi Bamberg trebao uplatiti da bi hercegovački klub pustio svog statistički drugog najboljeg igrača. Naravno, ukoliko Bamberg u svojim redovima doista želi odličnog polivalentnog igrača kojeg trener Ivan Velić koristi na barem tri pozicije.
Ukoliko se ovaj transfer na koncu ipak realizira, Bamberg bi Šakića obavezao na još barem jednu sezonu.
-
- Kontakt:
Ja sam to "prno"Kevin je napisao/la:kao prvo neznam odakle uopće da će ovaj doć !? koliko je to sigurno? odakle info...

To sam cuo od njegove najuze obitelji ,ako oni lažu onda i ja lažem
A ovo za Šakica ,je samo potvrda da je se culo da nasu dobru skolu i da ipak nesto vrijedimo na košarkaškoj karti Europe
On je skola Cigone,al nema veze,samo nk para stogod dođe!!! 

škola Cibone, ali dečko iz Širokog..to sam danas saznao..mater mu je sa blataŠB.TRN je napisao/la:On je skola Cigone,al nema veze,samo nk para stogod dođe!!!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
22.12.2011.SBNo1 je napisao/la:Kada naši igraju kup utakmicu jel zna tko?
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Ja sam protiv dolaska Kraljevica, ne mislim da je to igrač koji će nas unaprijediti, a ne isplati se razvijati tuđe igrače.
kakav bgti Kraljevic, nebi dobio ni priliku trenirat u Ciboni da mu seka nije bila u klubu ( na dobroj poziciji
) a sad ga dali u Cedevitu u kojoj igra 20 sec po mjesecu.... Nek se on vrati u Zabok a ja cu nac boljeg centra u svojoj ulici

-
- Kontakt:
34-32 za Cedevitu ,tvrda utakmica s puno osobni (Stamenko vec 3 ) Pilepic 2 ,Persic i Barac po 1 tricu
Sakic dobar ,Vladovic puno suteva dozvoljava ,ostali nisu vrijedni spomena
Uz malo srece mogli bi "popit" Cedevitu
Sakic dobar ,Vladovic puno suteva dozvoljava ,ostali nisu vrijedni spomena
Uz malo srece mogli bi "popit" Cedevitu
ajd nek ovaj retard planinic vise izidje pa da pocmemo igrat
Srica imamo kapetana koji nas izvuce kad zagusti, bravo kapetane daleko ti kuca bila od Pecare
-
- Kontakt:
Draper Dontaye (Cedevita)
made layup (63-51)
steal (1)
Naletilic Josip (Siroki WWin)
turnover (2)
Princ Vedran (Cedevita)
made layup (61-51)
Princ Vedran (Cedevita)
steal (2)
turnover (1)
Pa je.bo pas mater ,pa koji ga **** uvodi
Pa kako ga nije stid uc u igru ccccc
made layup (63-51)
steal (1)
turnover (2)
Princ Vedran (Cedevita)
made layup (61-51)
Princ Vedran (Cedevita)
steal (2)
turnover (1)
Pa je.bo pas mater ,pa koji ga **** uvodi
Pa kako ga nije stid uc u igru ccccc
- Crveni Barun
- Kontakt:
vrijem je da se napokon ugasi jedna zvezda iznad beograda

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
Ako danas ne bude 2 ja ne znam realno kada ce.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.