Uzvikuju mu Meeesi Meeesi jer je Ronaldo arogantan, pun sebe a znaju da mu je Messi pencilin.tyler durden je napisao/la:Promasio si kvaku druze moj,ne uzvikuju oni njemu Meeesi Meesssi zbog toga sto je Messi skroman![]()
Tvoj jedini problem je sto ti ne shvatas i ne odobravas takav oblik ponasanja.
Uglavnom procitaj monologov post ponovo.
Ronaldo je sebe svojim ponasanjem doveo da ce svaki neutralni ljubitelj fudbala reci da mu je drazi Messi, bas iz razloga sto je ovaj skroman a Ronaldo pun sebe.
Evo ponizio je Gotze-a kad je arogantno rekao "ko je taj Gotze" ili hoces da vjerujes kako ne zna ko je?
Govori o sebi kako je lijep i kako su drugi ljubomorni na njega, kako ga volimo gledati... Nije li to arogantno?
Isto tako i Murinjo, prica o sebi kako je on najbolji trener, special one... covjece pusti da drugi govore o tebi!
Ne znam zasto bi odobravao takvo ponasanje, npr. jedan Ivica Osim je najbolji nas strucnjak, pa cak i sire a nikad o sebi nije govorio da je on najbolji, da je "special one" na balkanu, da on ne grijesi, nikad, ali nkad nije ponizavao nekoga ko vodi manji klub/reprezentaciju od njega... Iz tog razloga ga ja volim i postujem bez obzira sto sam ja Pitar.
To su neke stvatri koje ti ocito ne shvacas, i ja te mogu razumjeti da si ti takva osoba, isto kao sto mogu razumjeti da je Murinjo arogantan i da ne moze biti drugaciji, ali ne treba niko traziti od mene da ga ja postujem jer je on btw odlican strucnjak.
A sto se tice ovog trolla koji godinama bulazni po raznim forumima da je Arsenal najbolji/najjaci i koji je cvrsto vjerovao da Fabregas nece otici u dream team Barcelona, ne zelim trositi rijeci i energiju

Njega nakon svega ne shvacam vise ozbiljno