NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Balon
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la Balon » 10 dec 2011, 15:29

Kobe Bryant je napisao/la:Ove godine Miami uzima i to hladno , sve je vidimo tako postavljeno , jos kad vidim da su potpisali S.Batier-a :twisted:

Batier komotno moze mjenjati kad Wade ili James odmaraju , jos kad se npr. K.Martin vrati iz Kine pa kao beckup PF i ako potpisu Billapsa , drugi nemaju sanse :roll:
opasni su u pm, Battier je strasan igrac po meni prije svega defanzivna masina koji uz to uvijek moze pogoditi trojku
jaki su ko zemlja stare mi, po meni tu nema dileme Miami u sljedecih 5 godina osvaja barem dvije titule...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 dec 2011, 15:38

Miami ako ove godine ne uzme titulu,tih narednh 5 nece ni biti,barem ne u ovom sastavu :lol: :lol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 dec 2011, 15:38

Donnie Darko je napisao/la:
Balon je napisao/la: Pa da umjesto da krive GM-ove Memphisa ako ce vec nekoga kriviti nego jok njima su Lakersi kriv
GM im je bio Jerry West, ciko sa logoa i jedna od najvecih legendi upravo Lakersa. Koji se btw penzionisao sa pozicije GM-a Grizzliesa nedugo nakon ovog trejda.

Ocigledno da je ovaj trejd uspio za obe strane...i ako je West cisti krivac za to onda treba da mu se zahvale(mozda jos nekim trejdom :lol: )

Sto se tice Battiera ja mislim da od njega nema nista...taj napadu Miamija nece uopste koristiti....modza pomogne u defanzivi ali po meni tu i nemaju problema...sve dok nemaju normalnog centra nema od njihove titule nista.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 dec 2011, 15:45

adnan24 je napisao/la:
Balon je napisao/la: Pa da umjesto da krive GM-ove Memphisa ako ce vec nekoga kriviti nego jok njima su Lakersi kriv
GM im je bio Jerry West, ciko sa logoa i jedna od najvecih legendi upravo Lakersa. Koji se btw penzionisao sa pozicije GM-a Grizzliesa nedugo nakon ovog trejda.

Ocigledno da je ovaj trejd uspio za obe strane...i ako je West cisti krivac za to onda treba da mu se zahvale(mozda jos nekim trejdom :lol: )
pa uspio je, al je priznaces tad trejd izgledao uzasno. sta nije?

a trenutno nisu dobri samo zbog ovog trejda, nego i zbog uprave clippersa koja im je dala zacha randolpha za onog klauna quentina richardsona.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 10 dec 2011, 15:46

Donnie Darko je napisao/la:Billups je amnestiran, i ne moze birat gdje ce otic, a Miami mu sigurno ne moze ponudit najvise :D

U redu to je jeste "brizantno" donekle ali sta sad? Mogao je vlasnik reci NE, nije to ucinioi sta onda? Znaci da je ipak donekle bio zadovoljan trade-om, druga je stvar sto se ostatak lige buni zato sto su Lakersi iskombinirali tako nesto.
Ova odluka je udarac tri timovima, samo zato sto su ljudi poput ogranicenog Gilberta ljubomorni na velike fransize, da je Boston ili San Antonio bio u pitanju isto bi se desilo.
Mnogi u ovom dealu cak vide savrsen potez Dempsa GM-a Hornetsa koji je preko noci od tima u rasulu ponovo stvorio ekipu na visokom nivou, svi su bili zadovoljni osim ovih pojedinaca kojih je strah novog Miamija, citajte malo neutralne stranice, citajte i stranicu NO nola.com sta ljudi tamo kazu za trade pa cete vidjeti misljenja njihovih navijaca, vecina ih pljuje po Sternu a jos vise ce ga kleti ako Paul ode nizasta a NO se pretvori u kantu za nabijanje ali to se ovim zatucenim i tvrdoglavim "navijacima" Gilberta, Cubana i slicnih nemoze objasniti. Onda se pokrene glupa prica "ma **** ekipu bez franchise igraca ko ce njih kupiti" pa imali Denver franchise igraca pa su dogurali do PO?
Evo Minnesota ima franchise igraca u Love-u, masinu kod kosem pa zavrsise na zadnjem mjestu, Ellis franchise igrac u GS pa sta bi..e to su te prazne price
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 10 dec 2011, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 dec 2011, 15:52

a trenutno nisu dobri samo zbog ovog trejda, nego i zbog uprave clippersa koja im je dala zacha randolpha za onog klauna quentina richardsona.

Slazem se 100%..ali valjda zato i postoje ljudi u klubovima koji se bave tim poslovima i koji prave trejdove i planove za buducnost. Zato ne mora svaki trejd na prvu ruku izgledati realan...svako ima svoje ciljeve,Lakersi su imali cilj da prave kandidata za titulu istog trenutka...Memphis vjerovatno to isto ali za par sezona.

Zato sam i misljenja da se Stern nema sta mijesati ako se dvije strane dogovore...ne moze on znati sta je bolje za klub od ljudi kojima je to posao.

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 10 dec 2011, 15:57

adnan24 je napisao/la:

Slazem se 100%..ali valjda zato i postoje ljudi u klubovima koji se bave tim poslovima i koji prave trejdove i planove za buducnost. Zato ne mora svaki trejd na prvu ruku izgledati realan...svako ima svoje ciljeve,Lakersi su imali cilj da prave kandidata za titulu istog trenutka...Memphis vjerovatno to isto ali za par sezona.

Zato sam i misljenja da se Stern nema sta mijesati ako se dvije strane dogovore...ne moze on znati sta je bolje za klub od ljudi kojima je to posao.
Valjda Stern odlucuje jer oni nemaju vlasnika. Sternu je u interesu da se klub sto prije proda a ne da nekoga osteti u trejdu.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 10 dec 2011, 16:07

Nevidim u cemu je problem sto stern ne dozvoljava trade ... To je isto kao da sad Jerry Reinsdorf, blokira neki potencionalni trade, nekog od Bulls igraca, jer to nije u interesu kluba.

Da su LAL ponudili bolje uslove, mozda bi trade i prosao. Ovako. Morat ce cekati da postane slobodnjak, pa nek ga onda ganjaju.

Na kraju krajeva me licno i ne interesuje kako ce se ta saga zavrsiti. Ako LAL ipak ga uspije dobiti sad u ovom prelaznom roku, dobro za njih. To ce govoriti o snalazljivosti njihove uprave.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 10 dec 2011, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 10 dec 2011, 16:07

Balon je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Ove godine Miami uzima i to hladno , sve je vidimo tako postavljeno , jos kad vidim da su potpisali S.Batier-a :twisted:

Batier komotno moze mjenjati kad Wade ili James odmaraju , jos kad se npr. K.Martin vrati iz Kine pa kao beckup PF i ako potpisu Billapsa , drugi nemaju sanse :roll:
opasni su u pm, Battier je strasan igrac po meni prije svega defanzivna masina koji uz to uvijek moze pogoditi trojku
jaki su ko zemlja stare mi, po meni tu nema dileme Miami u sljedecih 5 godina osvaja barem dvije titule...

battier je već veteran,u 34 godini,teško da može igrati kao do prije 2-3 sezone

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 dec 2011, 16:16

Zrakom ispunjena gumo, ili ti ga balon, prodji se vise nas zatucanih, ti si nivo iznad nas i ne vidim poentu zasto svakome se proturijecis. Zar ne vidis da citav forum, ljudi koji su neutralni, to jest ne navijaju ni za Lakerse ni za NOH, vide ovaj trejd kao nesto smijesno. Zar je moguce da ja kao navijac Cavsa sam protiv toga jer mrzim Lakerse, zar Donnie kao navijac Sunsa mrzi Lakerse pa mu sve ovo smijesno, navijacima Bullsa je ovaj trejd takodjer smijesan, navijacima Spursa, ma svima je trejd smijesan i prodavanje muda pod bubrege, pa znas sta je rekao Greg Popovich, covjek kojeg nenormalno cijenim? NBA liga treba da napravi nadlezni organ, koji bi ispitivao svaki trejd u NBA ligi, te ovakve trejdove odbacivao. Da se on nalazi u tom tijelu, on bi ovaj trejd odmah odbio. Govori kako je isto govorio kod smijesnog trejda Gasola u LAL. Greg Popovich ima previse iskustva i znanja da bi bio ljubomoran na neki tim, jeste da je rival LAL ali njegovo vidjenje svega ovoga mogu uzeti kao kompetentno, dijelim misljenje sa njim. Njegovo misljenje nit je polovna logika nit nebuloza sto bi ti rekao nama.
Dok se u NBA nesto poput toga ne napravi, desavat ce se i dalje ovi smijesni trejdovi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 10 dec 2011, 16:42

A zasto bi ja to po tebi trebao presutiti ove nebuloze? Pa i ti se proturijecis pa sta sad?
Znaci sutiti da bi ti i tebi slicni mogli prodavati praznu pricu judima?
Oprostit ces ali kod mene to nazalost neprolazi i ja nekazem da sam nivo iznad vas, na kraju krajeva smo svi isti pred Bogom ali ste tvrdoglavi i zatucani, ljubomorni na "velike" to je ono sto kazem.
Kazes citav forum je protiv, to su uglavnom one tipicne osobe kojima je pun **** Miamija i njihove velike trojke pa ih je sad strah novog tria u Lakersima, navijacima Bullsa koji su contender je naravno u interesu da Lakersi negrade jak tim za buducnost. Oni bi najradije da Lakersi ostanu sa ovim rosterom jos jedno 5-6 godina pa da Gasol, Odom, i Bryant zajedno odu u penziju i Lakersi pocnu od nule ali upravo to Kupchak zeli sprijeciti sto je normalno jer je covjek vidio da je vrijeme za neke promjene.
I Miami svi timovi mrze zato sto su se skupili zajedno u jednom timu i pravili dar mar vec u prvoj godini. Meni to realno nesmeta i da je trojac kojim slucajem zavrsio u Clevelandu ti bi i dan danas svrsavao na menadzment Cavsa, e to je taj dupli moral koji nemogu ocima vidjeti. I ja ih nevolim jer su direktan konkurenat ali priznam da je Pat Riley genije koji je preko noci stvorio sampionski tim za sljedecih 5 godina.

Ja ti mogu izvaditi hrpu neutralnih stranica koji u ovom trade-u vide cak tri pobjednika i sta cemo onda? Nije samo forum mjerilo niti ga poznajem toliko, znam za onog Salt City-a, za njega znam da je odrastao momak i kompetentan...

Tri GM-a koji su kompetentniji od nas sviju su bili zadovoljni.

Sto se tice Popa, dobro u redu on ima takvo misljenje, postujem ali ja u tome nevidim nista dobro jer bi tek onda nastao haos,uostalom ko to jos osim njega trazi takav komitet????

a da nezaboravim nismo odavno...david stern leads the league in blocks with 1

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 dec 2011, 17:00

Ja ti kazem, zasto se ti prepires s nama kad smo nivo ispod tebe, kad smo zatucani itd. To kazem zato sto mi tebi jedno govorimo, ali ti ocigledno ne vidis ono sto mi vidimo, tj. da Lakersi oslabljuju na duzi period ekipu NOH. Ti jednu pricu pricas i to je to, ko god tebi bilo sta da kaze, ti odgovoris kako dajete Gasola i Odoma. Znaci gledas da tebi bude dobro, tj. normalno da kao navijac gledas da tvom timu bude dobro, ali ako si svjestan da ce ovaj trejd zajebati NOH, ne pljuj po svima, pocev od Sterna, Dana, Cubana do nas obicnih navijaca koji se nalazimo na forumu. Ako pak mislis da je ovo dobar trejd za NOH, postavi se poziciju tima koji gubi kljucnog igraca, te koji ce obavezati svoj salary cap na dugi niz godina, te da ce ta ekipa biti u mogucnosti dodati jos jednos superstara zahvaljujuci tvojoj gluposti. Poenta je u tome da gledas malo kao neutralan covjek. Ja bih rado dao sada Barona za Duranta, AV-a za E. Gordona, ali ne ide to tako. Ja bih i priznao da bismo mi zajebali na taj nacin OKC i LAC, ali vi furate svoju pricu kako je sve bilo fer i da su svi protiv vas.

Mes Que Un Club!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 10 dec 2011, 17:17

adriano_leite je napisao/la:Ja ti kazem, zasto se ti prepires s nama kad smo nivo ispod tebe, kad smo zatucani itd. To kazem zato sto mi tebi jedno govorimo, ali ti ocigledno ne vidis ono sto mi vidimo, tj. da Lakersi oslabljuju na duzi period ekipu NOH. Ti jednu pricu pricas i to je to, ko god tebi bilo sta da kaze, ti odgovoris kako dajete Gasola i Odoma. Znaci gledas da tebi bude dobro, tj. normalno da kao navijac gledas da tvom timu bude dobro, ali ako si svjestan da ce ovaj trejd zajebati NOH, ne pljuj po svima, pocev od Sterna, Dana, Cubana do nas obicnih navijaca koji se nalazimo na forumu. Ako pak mislis da je ovo dobar trejd za NOH, postavi se poziciju tima koji gubi kljucnog igraca, te koji ce obavezati svoj salary cap na dugi niz godina, te da ce ta ekipa biti u mogucnosti dodati jos jednos superstara zahvaljujuci tvojoj gluposti. Poenta je u tome da gledas malo kao neutralan covjek. Ja bih rado dao sada Barona za Duranta, AV-a za E. Gordona, ali ne ide to tako. Ja bih i priznao da bismo mi zajebali na taj nacin OKC i LAC, ali vi furate svoju pricu kako je sve bilo fer i da su svi protiv vas.
Dobro je momak pusti se vise price oko nivoa, nivo i mentalitet su dvije razlicite stvari a ja pricam o ovom drugom i prepirem se zato sto necu da se prodaje prazna prica, vrlo jednostavan razlog.
Dobro ti vidis oslabljenje NO na duzi period a ja upravo vidim drugu stranu, tj. stabilizaciju NO, dobili tri kvalitetna igraca ODoma, Scolu Martina talenat Dragica i cak pick 2012 i onda vidim vrlo izjvesno propadanje NO u slucaju odlaska Paula kao FA. Ta alternativa, rebuild i te price je po meni mnogo gora alternativa od ovog trade-a i to nevidim samo ja tako.
Vi ste ti koji necete da gledate situaciju neutralno nego sve ovo gledate iz ugla "navodno zajebanih klubova iz proslosti" pa vam je sad godra jer je zajeban jedan od velikih, umjesto da prvo pogledate u svoju avliju vi se i previse brinete o poslovima tudjih kao onaj papak iz CLevelanda koji i dan danas nije prebolio odlazak Jamesa pa se sad iz inata mjesa u ovakve poslove, e to je za mene papanski mentalitet i nista drugo.
Ja za sve pokusam navoditi argumente i odgovoriti na tvoje ili necije tvrdnje dok zapravo ti pucas u prazno i ponavljas jedno te isto, pricas kako nam je NBA omogucila trade Gasola iz Memphisa :roll: a kad ti postavim normalno pitanje sta NBA ima s time odgovora nema. Spominjes da NO nece imati franchise igraca, ja ti navodim Denver koji je bez franchise igraca dogurao do PO ali i na to odgovora nema a onda se prebacuje loptica na novu pricu kako je ovo legitiman potez NBA lige itd. sto niko nespori :roll:

Ja u ovom trade-u vidim dva pobjednika i jednog gubitnika (Houston), mada su i Rocketsi vjerovatno planirali nesto poslije oslobodjenja salara capa
e za trade iz Memphisa se moze reci da su Lakersi veliki pobjednik ali u ovom slucaju sada je to sasvim druga prica...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 dec 2011, 17:47

Sve je tako kako ti kazes, NOH bi bila PO ekipa narednih 10 godina sa Odomom, Martinom i Scolom, cak bi se borili i za prsten, bili bi stabilan play off tim narednih 10 godina. Trejd Gasola nije nimalo sumnjiv, vec je realan i vise nego realan jer Kwame Brown je igrac nivoa Gasola. NOH cak dobila pick 2012, sta reci, koju posluku porati?
Cleveland nije prezalio Jamesa niti ce ikad. Dan Gilbert svrsava na ovo sto se desilo Lakersima, jer nema pametnijeg posla od toga i ne treba se brinuti za rebuilding proces. Denver Nuggets je usao u PO bez igraca fransize kojeg je poslala u NYK za par pickova, dva i vise nego talentovana mlada igraca Chandlera i Galinarija, na koje se moze racunati da ce igrati odlicno narednih 5 do 10 godina, uz to je imala mladog Lawsona, solidne K. Marta i Nenea, solidne Aflala i Smitha, potpuno situacija kao u NOH, dakle kao jabuka prerezani rosteri i dovedeni igraci. Nikakve razlike nema izmedju trejda Mela i Paula, NOH bi imala blistavu buducnost sa Odomom, Martinom i Scolom i cak pickom prve runde Rocketsa koji bi ovim trejdom dosli vjerovatno u PO pa bi taj pick bio cak 15. ili 16. pick na draftu.

Mes Que Un Club!

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 10 dec 2011, 18:06

adriano_leite je napisao/la:Sve je tako kako ti kazes, NOH bi bila PO ekipa narednih 10 godina sa Odomom, Martinom i Scolom, cak bi se borili i za prsten, bili bi stabilan play off tim narednih 10 godina. Trejd Gasola nije nimalo sumnjiv, vec je realan i vise nego realan jer Kwame Brown je igrac nivoa Gasola. NOH cak dobila pick 2012, sta reci, koju posluku porati?
Cleveland nije prezalio Jamesa niti ce ikad. Dan Gilbert svrsava na ovo sto se desilo Lakersima, jer nema pametnijeg posla od toga i ne treba se brinuti za rebuilding proces. Denver Nuggets je usao u PO bez igraca fransize kojeg je poslala u NYK za par pickova, dva i vise nego talentovana mlada igraca Chandlera i Galinarija, na koje se moze racunati da ce igrati odlicno narednih 5 do 10 godina, uz to je imala mladog Lawsona, solidne K. Marta i Nenea, solidne Aflala i Smitha, potpuno situacija kao u NOH, dakle kao jabuka prerezani rosteri i dovedeni igraci. Nikakve razlike nema izmedju trejda Mela i Paula, NOH bi imala blistavu buducnost sa Odomom, Martinom i Scolom i cak pickom prve runde Rocketsa koji bi ovim trejdom dosli vjerovatno u PO pa bi taj pick bio cak 15. ili 16. pick na draftu.

Ma nije u tome problem ko sta dobija a ko sta gubi. 1. trejd je napravljen a nije ispostovana jedna tacka reda tj da se donese neki zakon kako bi se ekipe ujednacile a drugo NOH nema vlasnika i samim time vlasnik je Stern ili neki ljudi koji su na celu NBA lige.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 dec 2011, 18:14

Neznam zasto ne uvedu u NBA ligu onaj franchise tag. To bi rijesilo sve probleme oko ovih supertimova.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 10 dec 2011, 18:18

adriano_leite je napisao/la:Sve je tako kako ti kazes, NOH bi bila PO ekipa narednih 10 godina sa Odomom, Martinom i Scolom, cak bi se borili i za prsten, bili bi stabilan play off tim narednih 10 godina. Trejd Gasola nije nimalo sumnjiv, vec je realan i vise nego realan jer Kwame Brown je igrac nivoa Gasola. NOH cak dobila pick 2012, sta reci, koju posluku porati?
Naravno ponovo bez odgovora na ono sto sam te pitao, u nedostatku argumenata hajmo krenuti u pretjerivanje...hajd ti meni reci dali postoji bilo jedna ekipa za mozes reci za nju da ce sljedecih 10 godina biti u PO covjece znas li ti sta su 10 godina?
I kad vec pricas o trade-u Gasola iz Memphisa napisi cijeli trade a ne samo jedan detalj, tada su otisli Crittenton, McKie, Brown, prava za M.Gasola i cak dva picka u Memphis za Gasola i picka prema tome ovakvim uporedbama mozes napraviti budalama neku djecu ali ne i sviju.
Idemo ponovo nazad na NO, ma jok ba ti si u pravu bolje je cekati da istekne ugovor i onda na srecu graditi tim bez dvojice najboljih igraca CP3 i Westa, postati kanta za nabijanje kao Cleveland koji je isprasen sa 50 razlike od Lakersa....uspjesan primjer je Cleveland koji je procvjetao poslije Jamesa.
Ma sve ove prosjecne ekipe poput Milwaukee-a, Indiane, Detroita trebaju rastjerati cijeli igracki kadar i krenuti od nule jer tako se 100 posto postaje sampion u narednih 50 godina, koja logika jbt.
Na kraju krajeva NO bi ovim trade-om barem opet mogao povuci neki trade i dovesti neke mladje igrace a poslije Paula nece moci nista u tome je razlika i to je ono cega se pribojavaju ovi iz NO, naravno ti bolje znas od Della Dempsa i navijaca NO.
I jeste, papak Gilbert svrsava na sve ovo jer mu je pun **** odlaska najboljih igraca u najbolje klubove jer je osjetio na svojoj kozi sta se moze desiti u takvom slucaju, raspad sistema.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 10 dec 2011, 18:27

dakle roster Hornetsa bi poslije trade-a otprilike izgledao ovako
Ariza 26 god.
Belinelli 26 god.
Jack 29 god.
Scola 31 god.
Martin 28 god.
Landry 27 god.
Okafor 29 god.
Dragic 25 god.
Odom 32 god.

ma nema sta, dom penzionera koji je osudjen na propast :roll: :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 dec 2011, 18:32

E moj covjece, kazem da ce Paul otici sigurno, prije trade deadline, ali da se moze izvuci bolji paket za buducnost, a ako ostane ovo Martin Scola i Odom, bolje pustiti da covjek ode i da se nista ne dobije, makar ima prostora u salary capu, ali ocigledno ne kontas to, jer ti je ekipa preko noci stalno dovodila najbolje igrace i nisi bas osjetio kako ide kad ostanes bez igraca fransize. Taj trejd Gasola, ako tebi nije sumnjiv, ako ti je realan, izvini sto cu ovo reci onda nisi dobar s glavom. Zasto uvjeravas da su Lakersi pobjednici nakon tog trejda kad svako iole normalan vidi da je taj trejd velika zajebancija i nokaut sportu i fer pleju koji svaki sport propagira. Sa Arizom i Okaforom, i jos 3 igraca koja imaju ugovore u NOH, cini mi se Jack i nemam pojma jos koja dva, plus Odom, Martin i Scola, smijesna buducnost je pred NOH, a ne PO buducnost. Da Paul ima te igrace, Odoma, Martina i Scolu, to bi bilo drugo, ali ovako to je smjehurija. To za 10 godina, svaka se ekipa nada da ce u buducnosti biti bolje, zato se i gleda u buducnost, naravno ako si LAL ne gledas, jer vec nekako ces doci do najboljeg raspolozivog igraca na trzistu, ali NOH sa Okaforom, Martinom, Scolom, Odomom, neki su 3 godine neki 4 neki 2, moze se reci da ta ekipa nit ima buducnosti nit sadasnjost, a kamoli salary cap fleksibilnost, ali ocigledno si slijep ili ne zelis to da vidis.

Mes Que Un Club!

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 10 dec 2011, 18:41

**** oko Paula...

Za C.Paula traze mlade igrace i pikove.... Boston nudi Ronda,J.Onela + pik, +2 neka igraca, Orlando se ukljucio u trejd navodno ako potpisu Chris Paula onda Howard produzuje ugovor. Lakersi imaju problema jer je Buss u bolnici a on odlucuje o svemu. Vidjecemo sta ce se desiti.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.