Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
http://liveonsat.com/live2day.php?start ... _yyyy=2011" onclick="window.open(this.href);return false; Dole na kraju imate koje televezije prenose utakmicu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
To ti hoćeš da kažeš da ja nešto izmišljam jel????Nail for Real je napisao/la: Naravno za ovo imate video snimak, foto i druge p***ke materine...budite ozbiljni. Ako ga izostavi, to bi bilo zbog njegove lose forme i taktike.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Nail for Real
- Kontakt:
Jok, tako je bilo. Svi spanski mediji prenijeli.effe_sa je napisao/la:To ti hoćeš da kažeš da ja nešto izmišljam jel????Nail for Real je napisao/la: Naravno za ovo imate video snimak, foto i druge p***ke materine...budite ozbiljni. Ako ga izostavi, to bi bilo zbog njegove lose forme i taktike.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
A inače Real se sad čini u dobroj formi i to jako dobroj formi...Sad je samo pitanje kako će ekipa preradit psihološki prethodne utakmice s Barcom. Stvorio se malo taj kompleks, ali ovaj put bi utakmica mogla biti čak i malo otvorenija , a Real je dočekuje u boljoj poziciji, kako zbog tabele, tako i zbog bolje forme, a Barca je pod pritiskom jer ne smije izgubit.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Napokon jedan El-clasico na TV-u kod mene nakon dužeg vremena (osim LP
)

Čelik Zenica 1945
- tyler durden
- Kontakt:
cisto sumnjam da cemo ih dobit,predosjecam da ce biti nerijesno.
Fabio Cannavaro u posjeti bivšim kolegama, poželio im sreću u "El Clasicu".
Ramos na svom Twitter profilu

Ramos "Veliko iznenađenje u hotelu, lijepi Fabio Cannavaro, velika osoba prije svega. Drago mi je što ga vidim"
Ramos na svom Twitter profilu

Ramos "Veliko iznenađenje u hotelu, lijepi Fabio Cannavaro, velika osoba prije svega. Drago mi je što ga vidim"
“You talkin’ to me?”
- tyler durden
- Kontakt:
effe_sa je napisao/la:Navodno da bi Mourinho mogao ostavit Ozila na klupi, zato što su imali jedan okršaj tokom utakmice sa Ajaxom kada je dok je bio na klupi jednom tipičnom gestikulacijom Ozil pokazao Mourinhu da nije normalan, pa je nakon toga Mou držao predavanje njemačkom reprezentativcu.Međutim sutra ćemo vidjet da li će ga zaista ostavit na klupi ili postavit u prvi 11....

puno Ozila ima muda da to uradi Mourinho

svasta

ako ostane na klupi to ce jeidno biti da je zrtva taktike

ja se samo nadam kvalitetnoj utakmici "bez crvenih" ako bude ikako moguce i neka pobjedi bolji tim,ja zelim da to bude real madrid volio bih da bude 7-0 za nas ali realno gledajuci bio bi zadovoljan minimalnom pobjedom a ni remi mi nije mrzak

Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
Sto se tice 3 DMF..
LAss > Ozil..
bar prvo poluvrijeme,sa 3 DMF + Angelom cemo moci vrsiti strasan presing..
pa samo zamislite kako LAss i Khedira trce na kepece..
a u biti kad dobijemo loptu nema previse petljanja,okomita lopta na krilo(lijevo ili desno) karim ce biti u sredinu i ovisno od broja realizovanih prilika ovisit ce i rezultat.
a ako ostane 0 negdje vec u drugom poluvremenu,onda izvaditi umornog Lassa/Khediru i sa Kakom/Ozilom/Higuainom uci u malo veci rizik..
tada ce biti i njima samim lakse igrat,jer dobrano ce ovaj zadnji vez izmrcvariti barcelonine igrace..
...Karim ovo rijesava..
LAss > Ozil..
bar prvo poluvrijeme,sa 3 DMF + Angelom cemo moci vrsiti strasan presing..
pa samo zamislite kako LAss i Khedira trce na kepece..
a u biti kad dobijemo loptu nema previse petljanja,okomita lopta na krilo(lijevo ili desno) karim ce biti u sredinu i ovisno od broja realizovanih prilika ovisit ce i rezultat.
a ako ostane 0 negdje vec u drugom poluvremenu,onda izvaditi umornog Lassa/Khediru i sa Kakom/Ozilom/Higuainom uci u malo veci rizik..
tada ce biti i njima samim lakse igrat,jer dobrano ce ovaj zadnji vez izmrcvariti barcelonine igrace..
...Karim ovo rijesava..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jedna i jedina instrukcija, ne padati na glumačke sposobnosti Barcinih igrača i neće biti problema 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Bas tako.Ne vjerujem da ga zanima ovaj rekord od 16 uzastopnih pobjeda.Zeka je napisao/la:Ozil se nekako izgubi u "velikim" utakmicama.A pogotovo protiv Barcelone,ne odgovara mu taktika.Mislim da ce krenuti sa Xabi-om,Lass-om i Sami-em,a gore di maria,ronaldo i benz.A Mourinho nema sta izgubit, s jedne strane moze igrat def. 90 min. i uzet bod,a moze igrat otvoreno i sigurno primit go , ali i sigurno zabit.Samo sto si ne smije dozvolit blamazu,a to je gotovo pa nemoguce s ovom ekipom.
A ovo za simuliranje,ne brinem se ja za to.Zna Mou bolje od nas.Ali to ne znaci da nece biti agresivnih startova.
1-0

Sretno zmajevi!!
Mislis:nanek je napisao/la:SVE NA BIJELO DANAS! RMCF

[youtube][/youtube]
Večeras očekujem pobjedu Reala ! Nipošto se ne smiju zatvoriti, već moraju igrati svoju igru, borbeno, jako i napadački, jer samo mogu doći do željenog cilja !
Večeras očekujem pobjedu Reala ! Nipošto se ne smiju zatvoriti, već moraju igrati svoju igru, borbeno, jako i napadački, jer samo mogu doći do željenog cilja !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ma neće Mourinho ovaj put ići toliko defanzivno da bi ga morao žrtvovat, ali ko zna šta mu sve prolazi kroz glavu. Možda Mou želi opet svima zamazat oči i sviju navest na krivi put, a onda na kraju vidimo ipak Ozila u prvoj postavi i čovjek bljesne, u El clasicima do sad nije imao mnogo brilijantnih trenutaka, vrijeme mu je da odigra jedan dobar El clasico. Jedino je u onoj prvoj utakmici super kupa bio na nivou što se El clasica tiče. A Mourinho obično ili diže Ozila u nebesa, ili ga kritikuje žestokotyler durden je napisao/la:![]()
![]()
puno Ozila ima muda da to uradi Mourinho![]()
svasta

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma dobar je Ozil,al ovo je tekma za Kaku.Ako budemo igrali s tim AMF-omeffe_sa je napisao/la:Ma neće Mourinho ovaj put ići toliko defanzivno da bi ga morao žrtvovat, ali ko zna šta mu sve prolazi kroz glavu. Možda Mou želi opet svima zamazat oči i sviju navest na krivi put, a onda na kraju vidimo ipak Ozila u prvoj postavi i čovjek bljesne, u El clasicima do sad nije imao mnogo brilijantnih trenutaka, vrijeme mu je da odigra jedan dobar El clasico. Jedino je u onoj prvoj utakmici super kupa bio na nivou što se El clasica tiče. A Mourinho obično ili diže Ozila u nebesa, ili ga kritikuje žestokotyler durden je napisao/la:![]()
![]()
puno Ozila ima muda da to uradi Mourinho![]()
svasta

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ARENA 1 Repriza polufinala LP na bernabeuu
15:00
ARENA 3 Repriza Sporting-Real
ARENA 3 Repriza Sporting-Real
Sretno zmajevi!!
Ovo treba sto brze prosljedit the special oneu*p!p!t@* je napisao/la:Jedna i jedina instrukcija, ne padati na glumačke sposobnosti Barcinih igrača i neće biti problema

samo nek sudjenje bude fer za obje strane, u ovakvoj večeri i prazniku fudbala treba znati uživati,hebeš nervozu i prepucavanje
Hala Madrid!!!

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 10 dec 2011, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.