FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

thenaturalone
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la thenaturalone » 10 dec 2011, 13:40

tyler durden je napisao/la:Promasio si kvaku druze moj,ne uzvikuju oni njemu Meeesi Meesssi zbog toga sto je Messi skroman :lol:
Tvoj jedini problem je sto ti ne shvatas i ne odobravas takav oblik ponasanja.
Uglavnom procitaj monologov post ponovo.
Uzvikuju mu Meeesi Meeesi jer je Ronaldo arogantan, pun sebe a znaju da mu je Messi pencilin.
Ronaldo je sebe svojim ponasanjem doveo da ce svaki neutralni ljubitelj fudbala reci da mu je drazi Messi, bas iz razloga sto je ovaj skroman a Ronaldo pun sebe.
Evo ponizio je Gotze-a kad je arogantno rekao "ko je taj Gotze" ili hoces da vjerujes kako ne zna ko je?
Govori o sebi kako je lijep i kako su drugi ljubomorni na njega, kako ga volimo gledati... Nije li to arogantno?
Isto tako i Murinjo, prica o sebi kako je on najbolji trener, special one... covjece pusti da drugi govore o tebi!
Ne znam zasto bi odobravao takvo ponasanje, npr. jedan Ivica Osim je najbolji nas strucnjak, pa cak i sire a nikad o sebi nije govorio da je on najbolji, da je "special one" na balkanu, da on ne grijesi, nikad, ali nkad nije ponizavao nekoga ko vodi manji klub/reprezentaciju od njega... Iz tog razloga ga ja volim i postujem bez obzira sto sam ja Pitar.
To su neke stvatri koje ti ocito ne shvacas, i ja te mogu razumjeti da si ti takva osoba, isto kao sto mogu razumjeti da je Murinjo arogantan i da ne moze biti drugaciji, ali ne treba niko traziti od mene da ga ja postujem jer je on btw odlican strucnjak.
A sto se tice ovog trolla koji godinama bulazni po raznim forumima da je Arsenal najbolji/najjaci i koji je cvrsto vjerovao da Fabregas nece otici u dream team Barcelona, ne zelim trositi rijeci i energiju ;-)
Njega nakon svega ne shvacam vise ozbiljno :mrgreen:
Zadnja izmjena: thenaturalone, dana/u 10 dec 2011, 13:49, ukupno mijenjano 2 puta.

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 10 dec 2011, 13:47

ocel tekma bit gdje na digitalnoj? :D ccc

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 dec 2011, 13:52

Nadam se da ce momci veceras odigrati hrabro i borbeno i da jos jednom pokazu ko je najbolji na svijetu.

Nadam se da ce ovih 11 igraca izaci na teren !
slika

Visca el Barça !
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 dec 2011, 13:59

Ova TV1 jesu li oni otkupili prava na prenos Spanske lige ili samo pojedinih utakmica ?! Predpostavljam da su prava za classico skupa. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 10 dec 2011, 14:05

Elegant je napisao/la:Ova TV1 jesu li oni otkupili prava na prenos Spanske lige ili samo pojedinih utakmica ?! Predpostavljam da su prava za classico skupa. :|
Arena je otkupila prava za cijelu regiju ovu nasu, i sve ostale televizije kupuju od Arene utakmice, tako i TV1 kupuje od arene kao i B92 i ko god jos prenosi spasnu ligu (BIH, Cro, Srb, CG mislim da se prava odnose na ove cetiri zemlje), i TV1 je htjela da kupi prava od Arene i na ovu utakmicu ali su oni koliko ja znam postavili veoma visoku cijenu sve u cilju da niko ne kupi tako da na TV1 nece biti, utakmica jedino ima na Areni 3 koja se placa u svim ovim zemljama i to je jedan od nacina da se motivisu gledaoci da plate dodatno za kanale Arene

Sto se tice digitalnih televizija, ko ima dream box moze pratiti El Classico na albanskim kanalima Supersport ako se ne varam, ili na Sky Sportu to je sto ja znam 100% vjerovatno ima i na Al Jaziri, imaju jos neki rumuni i cesi koji inace prenose Spansku ligu i tako dalje i tako dalje :D
Mes Que Un Club

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 10 dec 2011, 14:11

slika

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 dec 2011, 14:12

amertiger je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ova TV1 jesu li oni otkupili prava na prenos Spanske lige ili samo pojedinih utakmica ?! Predpostavljam da su prava za classico skupa. :|
Arena je otkupila prava za cijelu regiju ovu nasu, i sve ostale televizije kupuju od Arene utakmice, tako i TV1 kupuje od arene kao i B92 i ko god jos prenosi spasnu ligu (BIH, Cro, Srb, CG mislim da se prava odnose na ove cetiri zemlje), i TV1 je htjela da kupi prava od Arene i na ovu utakmicu ali su oni koliko ja znam postavili veoma visoku cijenu sve u cilju da niko ne kupi tako da na TV1 nece biti, utakmica jedino ima na Areni 3 koja se placa u svim ovim zemljama i to je jedan od nacina da se motivisu gledaoci da plate dodatno za kanale Arene

Sto se tice digitalnih televizija, ko ima dream box moze pratiti El Classico na albanskim kanalima Supersport ako se ne varam, ili na Sky Sportu to je sto ja znam 100% vjerovatno ima i na Al Jaziri, imaju jos neki rumuni i cesi koji inace prenose Spansku ligu i tako dalje i tako dalje :D
slika
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 10 dec 2011, 15:26

PREKLINJEM za streamove na pp !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 10 dec 2011, 15:37

Mentalist je napisao/la:slika
ubio bih za ovu postavku, samo da ne igraju Alexis i Villa...tesko ce sa njima biti u napadu..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 10 dec 2011, 15:49

Sretno najljepšoj nogometnoj filozofiji, nogometnim umjetnicima i virtuozima....

Kako god završi......Barca je više od jednog kluba.

Sretno i uživajte igrajuči!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 dec 2011, 16:00

i ja bi takodjer vise volio pedra nego villu ili alexisa jer on moze puno vise pomoci sa presingom, mada nema nista od toga... villa cesc messi u napadu veceras ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 10 dec 2011, 16:56

Pozdrav. Evo samo da napišem, ko ima satelitsku digitalnu. satelit TURKSAT, KANALI NTVSPOR I IDMAN TV prenose EL Clasico i mogu se otkljucati. Sretno nasi.
mes que un club

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 dec 2011, 19:40

Sretno!
slika
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 dec 2011, 19:45

Izvinjavam se unaprijed za vec milion puta postavljeno pitanje. Prenosil tekmu iko sa nase kablovske? Arena1? TV1?

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 dec 2011, 19:45

Donnie Darko je napisao/la:Izvinjavam se unaprijed za vec milion puta postavljeno pitanje. Prenosil tekmu iko sa nase kablovske? Arena1? TV1?
ma kakvi..

samo arena sport 3

to je jedini razlog zbog cega odo u kafanu :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 dec 2011, 20:02

T-MAC je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Izvinjavam se unaprijed za vec milion puta postavljeno pitanje. Prenosil tekmu iko sa nase kablovske? Arena1? TV1?
ma kakvi..

samo arena sport 3

Iako TV1 "prenosi" špansku ligu večeras su se opredjelili za Betis-Valencia.

Baho gdje će ti duša :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 dec 2011, 20:12

"They know what they have to do" - naslov sa stranice ;)

slika
ser del barça es el millor que hi ha !

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 10 dec 2011, 20:16

& & ? 1926 je napisao/la:А ' се ' се $ $ - ' ? ", ? $ ", а ? $ то ' на нету $ :mrgreen: :mrgreen:
ej samo da te pitam je li ti i tastatura na cirilici???
Mi nikada odustati necemo...

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 10 dec 2011, 20:22

Saurman je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
samo arena sport 3

Iako TV1 "prenosi" špansku ligu večeras su se opredjelili za Betis-Valencia.

Baho gdje će ti duša :lol:
Mislim da ga nije briga gdje ce mu dusa, kad znas da baho ima kafanu gdje prenose tekmu, konzumacija 5 km po osobi, nema kafe od 8 sati, samo sokici ;) ... Pa ti vidi... :D :D
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 10 dec 2011, 20:28

Nažalost Arenasport ima monopol Španske lige (samo još za ovu sezenu) za ovaj dio Evrope i sve ostale TV su tu nemoćne.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: sombrero i 7 gostiju.