FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Nail for Real
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Nail for Real » 10 dec 2011, 01:23

T-MAC je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la: Mora da se zajebavate :lol: ...
govorim ti samo sta sam citao...ohladi malo ;)
Maslo Madridjana :lol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 dec 2011, 01:28

Nail for Real je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la: Mora da se zajebavate :lol: ...
govorim ti samo sta sam citao...ohladi malo ;)
Maslo Madridjana :lol: .
ma yok bolan...katalonci neki doletili,ubacili u avion stakore...separatisti ba,oni ni mater svoju ne vole,a kamo li tamo neku barcu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 10 dec 2011, 02:31

Sve kontam neko ce otkupit prava na tekmu , barem TV1,oni imaju para,ali ocito nista.
Jel zna ko imal na ovom telemachu arena3 ?

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 10 dec 2011, 02:50

Zeka je napisao/la:Sve kontam neko ce otkupit prava na tekmu , barem TV1,oni imaju para,ali ocito nista.
Jel zna ko imal na ovom telemachu arena3 ?
nema 100%, telemach imo Sportklub,SK+ i SK prime
uglavnom od sljedece sezone bice jedina prava sportska televizija na ovim prostorima, makra su i sad najbolji...

a ne sikirajte se za prijenos, rusi nema sta ne prenose, sopcast digi sport...

jos cu i ruski nauciti..:D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

upload
Kontakt:

Post Postao/la upload » 10 dec 2011, 03:20

Španjolski list 'EMD', uporedio je dva trenera najvećih rivala. Tačnije, uporedili su neke izjave trenera Reala i trenera Barcelone. Mi Vam prenosimo svih deset njihovih izjava.

O njihovom radu

Mourinho:

- Na sreću, u fudbalu postoji više ljudi koji su inteligentni, nego onih koji to nisu. Zbog toga sam trenirao Porto, Chelsea, Inter i sada Real Madrid.

Guardiola:

- Vjerujem da postoji dosta ljudi koji su sposobni obavljati moj posao. Mene su izabrali i to je moja jedina vrijednost i vrlina.

O protivničkim igračima

Mourinho:

- Benzema ne zabija golove, ali on nije jedini. Postoji još jedan igrač koji je koštao 45 miliona eura, a također ne zabija golove i niko ništa ne govori o tome (Villa).

Guardiola:

- Cristiano Ronaldo i Messi su različiti, ali obojica igraju na visokoj razini, i mogućnost da stalno odlučuju utakmice dostupna je samo njima.

O svom timu

Mourinho:

- Ja se ne prilagođavam ekipi u kojoj idem, ako se oni ne prilagode meni.

Guardiola:

- Imam sreću što treniram igrače koji su toliko dobri da tebe čine boljim.

O protivničkom timu

Mourinho (nakon što je osvojio Ligu prvaka sa Portom):

- Barcelona je veliki klub, ali za 100 godina su osvojili samo jednu Ligu prvaka. Ja sam trener od nedavno, i imam isti broj trofeja kao i oni.

Guardiola:

- Real Madrid ima jaku momčad. U nekim stvarima su najbolji na svijetu. Oni su favoriti.

O Primeri

Mourinho:

- Ako Barceloni budu poklanjali bodove, nama će biti mnogo teže osvojiti Primeru.

Guardiola:

- Ako je Real Madrid ispred nas, to je zato jer su neke stvari radili bolje nego mi.

O Iniesti

Mourinho:

- Ne mogu Zlatnu loptu dati Iniesti, jer iako je dao najvažniji gol godine, ostatak sezone je bio povrijeđen.

Guardiola:

- Iniesta je s druge planete. Jako je dobar, to sam uvijek govorio.

O odlasku iz kluba

Mourinho:

- Razlika između Pellegrinija i mene je ta da, iako odem iz Madrida, neću otići u klub kao što je Malaga.

Guardiola:

- Ako pobjeđujem, moja karijera kao trenera će biti duga, a ako gubim, ona će biti kratka.

O sudijama

Mourinho:

- Ono od čega sam postao pomalo umoran, jest to što mi daju listu grešaka sudije, i žele da ja uvijek budem taj koji će napadati sudije.

Guardiola:

- Ja sam trener koji predstavlja jednu instituciju kao što je Barcelona, a sudije uvijek donose najbolje moguće odluke.

O sebi

Mourinho:

- Molim vas ne nazivajte me arogantnim, ja sam prvak Europe i mislim da sam poseban.

Guardiola:

- Imam dobru ekipu, fantastične igrače, i oni su ti koji me čine dobrim.

O drugim trenerima

Mourinho:

- Sviđa mi se što me Cruyff uči kako da obavljam svoj posao. Još uvijek me može naučiti kako izgubiti u finalu Lige prvaka 4-0.

Guardiola:

- Pellegrini je među najboljim trenerima na svijetu.

Dva totalno različita načina gledanja i življenja nogometa...

Ukratko, gospodin i lajavi papak

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 10 dec 2011, 08:50

Bas tako, lajavi papak.
Najgore od svega mi je ovo podcjenjivanje Pelegrinia i Malage, mogu razumjeti dozu arogancije prema najboljima na svijetu, ali sto mu je trebalo da vrijedja Pelegrinia i Malagu, to samo on zna.
Frajer je bolesno opsjednut Barcelonom.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 10 dec 2011, 09:07

cuj lajavi papak,svakakvih neznalica danas :oops:

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 10 dec 2011, 09:29

Naravno da je lajavi papak, ja ne sporim njegovo trenersko znanje i njegove dosadasnje rezultate sa klubovima koje je vodio, ali da je lajavi papak to je svima jasno, osim mozda njegovim fanovima.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 dec 2011, 09:35

Jednostavno, dva različita čovjeka.

Jedan je pravi gospodin prilikom davanja izjava i ne pokušava ni na koji način isprovocirati protivnički tabor, dok je drugi sušta suprotnost. :mrgreen: Moram priznati da sve više vjerujem da Jose ima bosanske krvi. :mrgreen: Može li to neko potvrditi? :lol: Klasični "niko kao ja" sindrom. :mrgreen: No, rezultati mu daju svako pravo da bude takav. Zamislite da Mancini počne davati takve izjave. :mrgreen: Pa objesili bi ga, baš iz tog razloga što ima ekipu od nekoliko stotina miliona, a nije u stanju proći grupnu fazu CL. :mrgreen: Moram priznati da gotivim Guardiolu zato što nije arogantan, te što je skroman. To mu leži. S druge strane, ne bih mogao ni zamisliti Josea kako hvali protivnika (a da nije ironično i(li) sarkastično), jer to jednostavno nije on. :mrgreen: Dva različita čovjeka, dvije različite filozofije. Prave suprotnosti. Neki bi možda otišli tako daleko i nazvali ih "dobrim i lošim", no to bi bilo pretjerivanje. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 10 dec 2011, 10:03

thenaturalone je napisao/la:Naravno da je lajavi papak, ja ne sporim njegovo trenersko znanje i njegove dosadasnje rezultate sa klubovima koje je vodio, ali da je lajavi papak to je svima jasno, osim mozda njegovim fanovima.

Postedi nas svog pametnog misljenja o jednom od najboljih trenera danasnjice,ako ne i najboljem ;) ko sto monolog kaze,dvije razlicite filozofije.Al sta to znaci mudrom covjeku ko sto si ti.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 dec 2011, 11:05

Prenosi li utakmicu TV1 veceras ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 dec 2011, 11:06

Elegant je napisao/la:Prenosi li utakmicu TV1 veceras ?
yok ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 10 dec 2011, 11:41

А ' се ' се $ $ - ' ? ", ? $ ", а ? $ то ' на нету $ :mrgreen: :mrgreen:
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 10 dec 2011, 11:43

tyler durden je napisao/la:
thenaturalone je napisao/la:Naravno da je lajavi papak, ja ne sporim njegovo trenersko znanje i njegove dosadasnje rezultate sa klubovima koje je vodio, ali da je lajavi papak to je svima jasno, osim mozda njegovim fanovima.

Postedi nas svog pametnog misljenja o jednom od najboljih trenera danasnjice,ako ne i najboljem ;) ko sto monolog kaze,dvije razlicite filozofije.Al sta to znaci mudrom covjeku ko sto si ti.
Koga vas? Zasto o sebi govoris u mnozini?
Ne radi se tu ni o kakvoj filozofiji, Murinjo je jedan od najboljih trenera, po nekima i najbolji i nemam nista protiv toga, ali to mu ne daje za pravo da ponizava i vrijedja druge. Sir Alex Ferguson je jedan od najboljih trenera svih vremena, pa opet ne vrijedja druge i zbog toga ce uvijek imati postovanje i onih koji ne simpatisu Man Utd, dok Murinja mogu postovati samo njegovi simpatizeri, nesto slicno kao i za Ronalda, vole ga samo njegovi fanovi i navijaci Reala, dok svi drugi uzvikuju Meeeesi Meeesi bas zobg toga sto je Messi skroman, ne vrijedja i ne ponizava druge, za razliku od ovog drugog koji je arogantan, ponizava druge i vodi se onom "usta moja lijepa falite me"
I ne znam sta ti nije jasno u svemu ovome, ti ako mislis da neko zbog svog umijeca i sposobnosti u odredjenoj oblasti moze vrijedjati druge koji mozda nisu tako sposobni, to govori o tebi kakav si.

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 10 dec 2011, 11:53

moze neko okaciti linkove od za tekmu ali da podrzava sopcast.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 10 dec 2011, 11:57

thenaturalone je napisao/la:

Ne radi se tu ni o kakvoj filozofiji, Murinjo je jedan od najboljih trenera, po nekima i najbolji i nemam nista protiv toga, ali to mu ne daje za pravo da ponizava i vrijedja druge. Sir Alex Ferguson je jedan od najboljih trenera svih vremena, pa opet ne vrijedja druge i zbog toga ce uvijek imati postovanje i onih koji ne simpatisu Man Utd, dok Murinja mogu postovati samo njegovi simpatizeri, nesto slicno kao i za Ronalda, vole ga samo njegovi fanovi i navijaci Reala, dok svi drugi uzvikuju Meeeesi Meeesi bas zobg toga sto je Messi skroman, ne vrijedja i ne ponizava druge, za razliku od ovog drugog koji je arogantan, ponizava druge i vodi se onom "usta moja lijepa falite me"
I ne znam sta ti nije jasno u svemu ovome, ti ako mislis da neko zbog svog umijeca i sposobnosti u odredjenoj oblasti moze vrijedjati druge koji mozda nisu tako sposobni, to govori o tebi kakav si.
ok my bad,trebao sam reci mene,ali vjerujem da ima i ostalih tu ,al ajd ;)
koga to Mourinho vrijeda i ponizava?to sto prdi o sucima,to ne rade drugi treneri?
to sto su on i Pellegrini razmijenili par ljutih recenica?
koga Ronaldo vrijeda i ponizava?
Promasio si kvaku druze moj,ne uzvikuju oni njemu Meeesi Meesssi zbog toga sto je Messi skroman :lol:
Tvoj jedini problem je sto ti ne shvatas i ne odobravas takav oblik ponasanja.
Uglavnom procitaj monologov post ponovo.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 dec 2011, 12:05

thenaturalone je napisao/la:

Koji "drugi" to uzvikuju Messi Messi, i ovdje treba jedan vodokotlic instalirati da se puste ova sranja.

A pazi molim te ovih kretenskih izjava licemjerne moralne vertikale Guardiole, tenaša svoje vrste, kaze sudije rade posao najbolje sto mogu hahahaha cigana, svako bi to rekao da je dobio na poklon 3 titule lige prvaka, zahvaljivace im se narednih 20 godina a papci ce pricati o gospodinu Guardioli :lol:
Dio Arsenala

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 10 dec 2011, 13:00

Zar vi stvarno vjerujete da guardiola i misli ovo sto kaze?
Pa i njemu sigurno malo fali da kaze neke stvari,za sto nema muda.
Skromnost je skromnost,al govoriti da je najveci nogometni i politicki rival najbolji na svijetu,te tako i od njih, te hvaljenje istog je obicna sprdancija sa ostatkom svijeta i medijima.
Treba njemu dati medalju za sve najbolje sto postoji.
bla bla bla,ne moze nama suditi sudija koji je portugalac,dajte nam starka,on voli messija
bla bla bla mou je ****,al je on poseban
bla bla bla svi moji su vanzemaljci
Sretno zmajevi!!

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 10 dec 2011, 13:32

sta guardiola pjeva prije tekme sa realom :?: :?: :?: :?: :?: :?: OVO CE BITI DOBRA NOC PREDOSJECAM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 dec 2011, 13:38

Jedan savjet za kladionicare, crveni karton DA. :lol: (Pepe)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: sombrero i 5 gostiju.