Maslo MadridjanaT-MAC je napisao/la:govorim ti samo sta sam citao...ohladi maloNail for Real je napisao/la: Mora da se zajebavate...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Maslo MadridjanaT-MAC je napisao/la:govorim ti samo sta sam citao...ohladi maloNail for Real je napisao/la: Mora da se zajebavate...
ma yok bolan...katalonci neki doletili,ubacili u avion stakore...separatisti ba,oni ni mater svoju ne vole,a kamo li tamo neku barcuNail for Real je napisao/la:Maslo MadridjanaT-MAC je napisao/la:govorim ti samo sta sam citao...ohladi maloNail for Real je napisao/la: Mora da se zajebavate...
.
nema 100%, telemach imo Sportklub,SK+ i SK primeZeka je napisao/la:Sve kontam neko ce otkupit prava na tekmu , barem TV1,oni imaju para,ali ocito nista.
Jel zna ko imal na ovom telemachu arena3 ?
thenaturalone je napisao/la:Naravno da je lajavi papak, ja ne sporim njegovo trenersko znanje i njegove dosadasnje rezultate sa klubovima koje je vodio, ali da je lajavi papak to je svima jasno, osim mozda njegovim fanovima.
yokElegant je napisao/la:Prenosi li utakmicu TV1 veceras ?
Koga vas? Zasto o sebi govoris u mnozini?tyler durden je napisao/la:thenaturalone je napisao/la:Naravno da je lajavi papak, ja ne sporim njegovo trenersko znanje i njegove dosadasnje rezultate sa klubovima koje je vodio, ali da je lajavi papak to je svima jasno, osim mozda njegovim fanovima.
Postedi nas svog pametnog misljenja o jednom od najboljih trenera danasnjice,ako ne i najboljemko sto monolog kaze,dvije razlicite filozofije.Al sta to znaci mudrom covjeku ko sto si ti.
ok my bad,trebao sam reci mene,ali vjerujem da ima i ostalih tu ,al ajdthenaturalone je napisao/la:Koga vas? Zasto o sebi govoris u mnozini?tyler durden je napisao/la:thenaturalone je napisao/la:Naravno da je lajavi papak, ja ne sporim njegovo trenersko znanje i njegove dosadasnje rezultate sa klubovima koje je vodio, ali da je lajavi papak to je svima jasno, osim mozda njegovim fanovima.
Postedi nas svog pametnog misljenja o jednom od najboljih trenera danasnjice,ako ne i najboljemko sto monolog kaze,dvije razlicite filozofije.Al sta to znaci mudrom covjeku ko sto si ti.
Ne radi se tu ni o kakvoj filozofiji, Murinjo je jedan od najboljih trenera, po nekima i najbolji i nemam nista protiv toga, ali to mu ne daje za pravo da ponizava i vrijedja druge. Sir Alex Ferguson je jedan od najboljih trenera svih vremena, pa opet ne vrijedja druge i zbog toga ce uvijek imati postovanje i onih koji ne simpatisu Man Utd, dok Murinja mogu postovati samo njegovi simpatizeri, nesto slicno kao i za Ronalda, vole ga samo njegovi fanovi i navijaci Reala, dok svi drugi uzvikuju Meeeesi Meeesi bas zobg toga sto je Messi skroman, ne vrijedja i ne ponizava druge, za razliku od ovog drugog koji je arogantan, ponizava druge i vodi se onom "usta moja lijepa falite me"
I ne znam sta ti nije jasno u svemu ovome, ti ako mislis da neko zbog svog umijeca i sposobnosti u odredjenoj oblasti moze vrijedjati druge koji mozda nisu tako sposobni, to govori o tebi kakav si.
Koji "drugi" to uzvikuju Messi Messi, i ovdje treba jedan vodokotlic instalirati da se puste ova sranja.thenaturalone je napisao/la:Koga vas? Zasto o sebi govoris u mnozini?tyler durden je napisao/la:thenaturalone je napisao/la:Naravno da je lajavi papak, ja ne sporim njegovo trenersko znanje i njegove dosadasnje rezultate sa klubovima koje je vodio, ali da je lajavi papak to je svima jasno, osim mozda njegovim fanovima.
Ne radi se tu ni o kakvoj filozofiji, Murinjo je jedan od najboljih trenera, po nekima i najbolji i nemam nista protiv toga, ali to mu ne daje za pravo da ponizava i vrijedja druge. Sir Alex Ferguson je jedan od najboljih trenera svih vremena, pa opet ne vrijedja druge i zbog toga ce uvijek imati postovanje i onih koji ne simpatisu Man Utd, dok Murinja mogu postovati samo njegovi simpatizeri, nesto slicno kao i za Ronalda, vole ga samo njegovi fanovi i navijaci Reala, dok svi drugi uzvikuju Meeeesi Meeesi bas zobg toga sto je Messi skroman, ne vrijedja i ne ponizava druge, za razliku od ovog drugog koji je arogantan, ponizava druge i vodi se onom "usta moja lijepa falite me"
I ne znam sta ti nije jasno u svemu ovome, ti ako mislis da neko zbog svog umijeca i sposobnosti u odredjenoj oblasti moze vrijedjati druge koji mozda nisu tako sposobni, to govori o tebi kakav si.