Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

messilla
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la messilla » 09 dec 2011, 20:40

Pavon je napisao/la: Dok su oba Lessijeva prosle sezone postignuta nakon neopravdanog iskljucenja Pepea, a treci iz penala. :lol:
:lol: :lol: :lol:
Na šta se vadi , pa eto igrao je taj isti Pepe u super kupu i što ga nije bgt zaustavio ,ako je on presudan faktor kod zaustavljanja Messija ? :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 09 dec 2011, 21:17

koliko sam upoznao forum u par mjeseci ovaj mentalist izmedju 13i15godina a napušeni reuf izmedju 10i12godina tako da ih nikad ne komentarišem,mesilla respect
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 09 dec 2011, 21:30

Ja sam na kladionici igro 1 nekako sam siguran u pobjedu Reala, dok je Barca u padu forme i mislim da nemaju nikave sanse sutra ;) Ne igranje Carvalja je mozda i jedina prilika Barcelone da ugrozi Casillasa
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

upload
Kontakt:

Post Postao/la upload » 09 dec 2011, 21:30

Real je jedini tim na svijetu koji može zaustaviti Barcu, jer imaju igrace sposobne za to ali dugogodišnje traume zlostavljanja od strane Blaugrane koje su im nanijele strahovite komplekse niže vrijednosti ce im sutra "svezati noge" i igraci Reala ce se sami ukakiti od straha cim vide Barcine igrace - bez obzira što se igra u Madridu.
Ikera mi je žao, odlican je golman ali ga Messi bruka i ponižava svaki put, vec mu je zabio 13 golova.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 dec 2011, 21:32

upload je napisao/la:Real je jedini tim na svijetu koji može zaustaviti Barcu, jer imaju igrace sposobne za to ali dugogodišnje traume zlostavljanja od strane Blaugrane koje su im nanijele strahovite komplekse niže vrijednosti ce im sutra "svezati noge" i igraci Reala ce se sami ukakiti od straha cim vide Barcine igrace - bez obzira što se igra u Madridu.
Ikera mi je žao, odlican je golman ali ga Messi bruka i ponižava svaki put, vec mu je zabio 13 golova.
Spizz u novom ruhu :) .
Mourinho je psihicki pripremio ekipu, ne brini ti za to.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

AlmmeCules
Kontakt:

Post Postao/la AlmmeCules » 09 dec 2011, 21:47

@upload - živa istina :D
Sempre Fi - Cules Forever ! <3
Željo 1921 <3

Visca Barca - Visca Catalunya ! (:

Sajmerit
Kontakt:

Post Postao/la Sajmerit » 09 dec 2011, 22:55

jaki smo dovoljno da mozemo pobjediti,u dobroj smo formi imamo sve potrebno za pobjedu..jedini problem je ta prevelika zelja da se barca dobije,to moze biti od pomoci i dobar motiv ali mogu i sagoriti u silnoj zelji...nadam se da je mourinho sve pripremio i sutra ocekujem "napokon" sigurnu pobjedu pozz svima navijacima i da prijateljski docekamo utakmica a svadjacemo se poslije haha "šala" :lol: :lol: :lol: :lol:
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 09 dec 2011, 23:06

Super formacija :D
Sto se mene tice i remi je super.Nije malo 6 bodova.
Samo se nadam da Khedira nece preuzimati tu ulogu "nepostojeceg" playmakera kao u valenciji jer je sto se tice ofanzive zivi uhljup.
Kao sto neko rece,ocekujem kombinacije marcela i ronalda .Vjerovatno ce biti kontri.
Ja msm da ce kljuc barcine odbrane biti dani alves,koji ,nadam se,nece opet uspjeti zaustaviti ronalda.
Sretno zmajevi!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 dec 2011, 00:05

Sutra očekujem pobjedu logično,odnosno danas već je taj dan :mrgreen:
Nama bi remi bio najbolji,ako ih dobijemo oni će znati da moraju još radit,a naši bi se mogli opustit,a s remijem sve ostaje na istom i mi opet 6 prednosti imamo :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 dec 2011, 00:21

LBJ MVP je napisao/la:Sutra očekujem pobjedu logično,odnosno danas već je taj dan :mrgreen:
Nama bi remi bio najbolji,ako ih dobijemo oni će znati da moraju još radit,a naši bi se mogli opustit,a s remijem sve ostaje na istom i mi opet 6 prednosti imamo :lol:
Ne moze remi bolje biti od pobjede da ga **** :mrgreen:

kakvo opustanje kod Mourinha? ha rekordi su u pitanju..

KAranka je danas bio samouvjeren na konferenciji,nema razloga da mi ne budemo..
We know all the systems Barça may use and are working on it. We're only concerned about focusing on our own team, using our own system and showcasing our principles, which will remain the same.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 dec 2011, 00:23

Ja i zaboravio da je to Mourinho :D Ništa onda 11:0 kao što sam stavio prognozu na ss.ba ligi 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 dec 2011, 00:29

LBJ MVP je napisao/la:Ja i zaboravio da je to Mourinho :D Ništa onda 11:0 kao što sam stavio prognozu na ss.ba ligi 8-)
ja stavio 10:0 :mrgreen: 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 dec 2011, 00:29

Nadam se da sutra Real neće koristiti taktiku Osasune,Racinga,Granade itd tj povući se na svoju polovinu i eventualno čekati na kontre kao što je bio slučaju u ranijim duelima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 dec 2011, 00:37

Saurman je napisao/la:Nadam se da sutra Real neće koristiti taktiku Osasune,Racinga,Granade itd tj povući se na svoju polovinu i eventualno čekati na kontre kao što je bio slučaju u ranijim duelima.
I ja se nadam da ćeš ti nekad napisati normalan post.Jbg nada umire zadnja

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 10 dec 2011, 00:42

LBJ MVP je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Nadam se da sutra Real neće koristiti taktiku Osasune,Racinga,Granade itd tj povući se na svoju polovinu i eventualno čekati na kontre kao što je bio slučaju u ranijim duelima.
Lijepo se je nadati , da ce voljeni klub napokon pobjediti najvecer rivala. Ali,problem je sto se mozete samo nadati.Barcelona pobjeđuje,Messi siluje Cassilasa i na kraju Xabi crveni. 0:2 rez. :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 dec 2011, 00:47

Navodno da bi Mourinho mogao ostavit Ozila na klupi, zato što su imali jedan okršaj tokom utakmice sa Ajaxom kada je dok je bio na klupi jednom tipičnom gestikulacijom Ozil pokazao Mourinhu da nije normalan, pa je nakon toga Mou držao predavanje njemačkom reprezentativcu.Međutim sutra ćemo vidjet da li će ga zaista ostavit na klupi ili postavit u prvi 11....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 dec 2011, 00:49

Zeka je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Lijepo se je nadati , da ce voljeni klub napokon pobjediti najvecer rivala. Ali,problem je sto se mozete samo nadati.Barcelona pobjeđuje,Messi siluje Cassilasa i na kraju Xabi crveni. 0:2 rez. :D
Jbg opet je +3 :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 dec 2011, 00:51

Zeka je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Važno je da bude dobra tekma a za to takvo nešto su potrebne dvije ekipe , eh sad kao i što sam rekao , ako Jose sa timom od 400 mil bude čuvao 0:0 sa defanzivnom taktikom ubiće svoju ljepotu igre....ostaje nam da vidimo koliko je Mou ustvari hrabar.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 dec 2011, 00:56

effe_sa je napisao/la:Navodno da bi Mourinho mogao ostavit Ozila na klupi, zato što su imali jedan okršaj tokom utakmice sa Ajaxom kada je dok je bio na klupi jednom tipičnom gestikulacijom Ozil pokazao Mourinhu da nije normalan, pa je nakon toga Mou držao predavanje njemačkom reprezentativcu.Međutim sutra ćemo vidjet da li će ga zaista ostavit na klupi ili postavit u prvi 11....
Naravno za ovo imate video snimak, foto i druge p***ke materine...budite ozbiljni. Ako ga izostavi, to bi bilo zbog njegove lose forme i taktike.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 10 dec 2011, 01:01

Ozil se nekako izgubi u "velikim" utakmicama.A pogotovo protiv Barcelone,ne odgovara mu taktika.Mislim da ce krenuti sa Xabi-om,Lass-om i Sami-em,a gore di maria,ronaldo i benz.A Mourinho nema sta izgubit, s jedne strane moze igrat def. 90 min. i uzet bod,a moze igrat otvoreno i sigurno primit go , ali i sigurno zabit.Samo sto si ne smije dozvolit blamazu,a to je gotovo pa nemoguce s ovom ekipom.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.