Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
A gdje kontate ugurati te tribine ? Kako će se praviti tribine pored džamije i vistafona ? Zar ima toliko prostora ???
DRUG NEBI TI PUNCA
Bice bolan BOBMONJERICA,,,,,,,,,,,,,,,bagrcavi je napisao/la:A gdje kontate ugurati te tribine ? Kako će se praviti tribine pored džamije i vistafona ? Zar ima toliko prostora ???
- el-fighter
- Kontakt:
Sve cestitke Olimpicu i Nijazu Gracicu. U ovako losem ambijentu, oni sve vise uspijevaju da privuku paznju na sebe, ali ne nekim budalastinama, vec istinskim radom i zalaganjem. Izgradili su stadion, sada ga fino usavrsavaju, imaju veoma dobru ekipu i ovim intenzitetom, za par godina ce biti medju najjacim klubovima u zemlji.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
Fenomenalno. To je pravi put, dok drugi uzaludno laprdaju. Još samo da stolice budu opet šarene. Držite svoj imidž. Sretno
- BolanBolan
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:A gdje kontate ugurati te tribine ? Kako će se praviti tribine pored džamije i vistafona ? Zar ima toliko prostora ???
Ako će biti rađeno po ovom projektu sa sa-c.info (što mene i zanima), onda će biti prostora za ovu istočnu tribinu, jer je kraća od one zapadne, i vjerovatno zato i ide na spratove (da bi moglo stati 2000 stolica), a biće i prostora između džamijske ograde i tribine taman za puta. Što se tiče sjeverne i južne tribine i za njih ima prostora jer neće biti nešto velike po ovim slikama...
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Ja ružnije tribine dosad nisam vidio. Ovo kao da je projektovalo dijete od 8 godinaBolanBolan je napisao/la:Zadovoljan prvom polusezonom
Gracić: Uskoro na Otoci gradimo istočnu tribinu sa 2.000 mjesta
FK Olimpic završio je polusezonu na šestom mjestu Premijer lige BiH. Prvi čovjek kluba Nijaz Gracić naglašava da je zadovoljan urađenim poslom. Ističe kako klub konačno ima svoj stadion koji će u budućnosti doživjeti novu rekonstrukciju i bit će izgrađen po svim UEFA-inim standardima.''Klub je konačno složen po vertikali. Stvari u Olimpicu i oko njega su izuzetno dobre. Promijenili smo šefa stručnog štaba i promovisali jedno novo trenersko ime. Nedimu Jusufbegoviću bit će ponuđen ugovor na osam godina. On je od početka uz klub i zaslužuje podršku. Pored toga promovisali smo igrače poput Kapića, Harbe, Pliske, Vidovića...To je pomak'', kaže Gracić za Sarajevo-x.com. Potom je predsjednik tima sa Otoke govorio o novoizgrađenom stadionu.Piše: Edin Isanović
''Konačno smo, uz pomoć opštine Novi Grad i načelnika Damira Hadžića, riješili taj problem. U narednom periodu planirano je da se izgradi istočna tribina sa dodatnih dvije hiljade mjesta. Bit će moderna i ustakljena svečana loža po svim standardima UEFA-e. Tada će kapacitet stadiona biti pet hiljada mjesta''.
Gracić je rekao kako je zadovoljan polusezonom.
''Kako smo startali mogu reći da sam i više nego zadovoljan kada pogledam tabelu. Sjetite se da smo u jednom trenutku bili posljednji na tabeli. Pobjeda protiv Borca dala je samopouzdanje ekipi i na kraju smo završili na šestom mjestu. Odlučili smo da se nekim igračima zahvalimo na saradnji, a sigurno je da će biti novih lica u svlačionici. Odmah da kažem da neće biti spektakularnih transfera. Ipak, nećemo biti ništa lošiji nego na jesen.
Pregovaramo sa jednim ekstra talentiranim 17-godišnjakom koji je zanimljiv svim klubovima regiona. Nadam se da ćemo uspjeti da ga angažujemo''.
Predsjednik Olimpica razgovor je zaključio znakovitom rečenicom. ''Borit ćemo se za izlazak na evropsku scenu. Imamo šansi'', rekao je Gracić.
Svaka cast komsije sa Otoke. Samo naprijed.
A ovaj stadion na Otoci ce biti vec slijedece godine jedan od simpaticnijih i kvalitetnijih malih stadiona u regionu.
Svako dobro (sem u utakmicama protiv Sarajeva
)
A ovaj stadion na Otoci ce biti vec slijedece godine jedan od simpaticnijih i kvalitetnijih malih stadiona u regionu.
Svako dobro (sem u utakmicama protiv Sarajeva

najružnja tribina na svijetu
skalamerija jarane prava 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dajte ba pustite ljude neka prave,njihovo je pa kako god.Ne mozemo se ni mi pohvaliti,pricamo o renoviranju(pravljenju )Doline Cupova godinama,a ona samo propada.Kosevo sa onom atletskom stazom ko pozoriste dodje...neka samo prave,na spratove,kako god samo neka se gradi.Da je to kako napuniti,to je vece pitanje.
ma smijem se kladiti da nece onako izgledat pa vjetar bi je oborio kolko je visoka treba lift 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bice i lifta i kafe-bar i puno toga ,,,,,astra1922 je napisao/la:ma smijem se kladiti da nece onako izgledat pa vjetar bi je oborio kolko je visoka treba lift
Ne sumnjam ja u Gracica,iako ga ne gotivim zbog pitarluka.On sta je htio napravio je,privatni klub u kojem se za sada samo on pita.Njegova sreca nema niti navijaca da mu pusu za vratom,pa ako hoce moze sutra sve rastjerat,i opet u trecoj ligi zavrsiti.Ne bi me iznenadilo da sutra i neki strani(arapski) kapital uvuce u Olimpik,**** privatni je klub mogu "prati" koliko hoce para..... nema "udruzenja gradjana" upravnih odbora k_urca palca.Sve njegovo i kako n hoce,pa i tribine sa liftom,sta fali.....
Zna jako dobro nas predsjenik sta radi i sve sto je dosad napravio bilo je ispravno i JEDNO HVALA GOSPODINE GRACIĆU,,,,,,,,,Monci je napisao/la:Ne sumnjam ja u Gracica,iako ga ne gotivim zbog pitarluka.On sta je htio napravio je,privatni klub u kojem se za sada samo on pita.Njegova sreca nema niti navijaca da mu pusu za vratom,pa ako hoce moze sutra sve rastjerat,i opet u trecoj ligi zavrsiti.Ne bi me iznenadilo da sutra i neki strani(arapski) kapital uvuce u Olimpik,**** privatni je klub mogu "prati" koliko hoce para..... nema "udruzenja gradjana" upravnih odbora k_urca palca.Sve njegovo i kako n hoce,pa i tribine sa liftom,sta fali.....
je li ovo OLIMPIC dobio navijače???Medixon je napisao/la:
ili slika predstavlja nešto lijevo

Svaka cast Olimpicu u nekim stvarima Želji redovno sluze kao servis za sigurna 3.gostujuca boda i zahvaljujuci Olimpicu Željo je jesenji prvak, ali realno gledajuci Olimpic ne moze nista u ovoj nasoj PL. iz nekoliko objektivnih razloga, novac nije problem jer gospodin Gracić zna da "opere" novac vlastitih firmi, koliko je predobrih igraca proslo kroz Olimpic !? od Vladavića koji je par mjeseci prije nego li ce doci u Olimpic igrao sa Žilinom protiv Chelsea, pa zatim Raščića koji je rasturao i u Želji i u Sarajevu, pa zatim Đurić koji je bio jedan od glavnih igraca dok je Zrinjski harao ligom a da ne nabrajam ostale ali opet djaba sve jer nemaju motiva i želje za neke stvari, jer ocito novcem se nemoze sve kupiti a Olimpic je pravi prikaz toga, sve u svemu Olimpic treba prvenstveno da sluzi kao servis prvo Želji pa onda Sarajevu a zadnja utakmica sa Širokim je pravi prikaz tog "servisa", sve u svemu samo NAPRIJED !!
Neka si nam objasnio,čekali smo jednog kao ti.Više gluposti u jednom postu nisam odavno pročitao na ovoj temi!Rioo je napisao/la:Svaka cast Olimpicu u nekim stvarima Želji redovno sluze kao servis za sigurna 3.gostujuca boda i zahvaljujuci Olimpicu Željo je jesenji prvak, ali realno gledajuci Olimpic ne moze nista u ovoj nasoj PL. iz nekoliko objektivnih razloga, novac nije problem jer gospodin Gracić zna da "opere" novac vlastitih firmi, koliko je predobrih igraca proslo kroz Olimpic !? od Vladavića koji je par mjeseci prije nego li ce doci u Olimpic igrao sa Žilinom protiv Chelsea, pa zatim Raščića koji je rasturao i u Želji i u Sarajevu, pa zatim Đurić koji je bio jedan od glavnih igraca dok je Zrinjski harao ligom a da ne nabrajam ostale ali opet djaba sve jer nemaju motiva i želje za neke stvari, jer ocito novcem se nemoze sve kupiti a Olimpic je pravi prikaz toga, sve u svemu Olimpic treba prvenstveno da sluzi kao servis prvo Želji pa onda Sarajevu a zadnja utakmica sa Širokim je pravi prikaz tog "servisa", sve u svemu samo NAPRIJED !!

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
rioo doći će vrijeme kada će Željo slomiti zube na Olimpicu isto kao i Sarajevo... a to da li Olimpic može nešto u ovoj ligi to je već pokazao... sve u svemu kao što Mancini reče previše gluposti na jednom mjestu...
-
- Kontakt:
Slažem se, kakva gomila gluposti. Rio ima nekih većih problema. Udario po svima redom. Malo mi ga je žao, posebno kada se uzme u obzir da Gracić pravi klub, svakim danom jači.
@Mancini, ja sam sa Rioom do bola u zategnutim odnosima, iz razloga koji su poznati meni i njemu, ali u ovom svom postu on je u 100 % pravu, Ako pogledamo dosadasnji bilans Zelje i Olimpica , Zeljo i Olimpic su samo jednom u KUP-u igrali nerjeseno 0:0, ali je Zeljo dobio prvu utakmicu 3:0 pa im nije nesto posebno stalo. Protiv njegovog glavnog konkurenta Sirokog su osvojili bod i na taj nacin osigurali Zelji jesenju titulu. Kad igraju sa Zeljom uglavnom gube 2 i vise razlike, mada su po imenima mozda i bolji tim od Zelje. Nista glupo tu nije receno fakat je tako. I Sarajeva su rijetko kad dobili, znam da jesu prosle godine i ne sjecam se kad drugi put, vecinom Sarajevo je dobijalo.
Da se razumijemo, nemam nista protiv Olimpica, vjerovao ti meni ili ne, cak bi volio da taj tim uspije i da pokaze drugim ekipama da se sa ulozenim novcem i kupovinom igraca stvori dobra ekipa i naprave rezultati. Medjutim, uporedi Olimpica i sa Zeljom i sa Sarajevom posebno sa Sarajevom oni mnogo manje ulazu, ali ostvaruju jako dobre rezultate. Tesko da Olimpic moze da opstane dugorocno pored Zelje i Sarajeva, oni ce u Sarajevu uvijek imati primat.
Iznio sam svoje misljenje. Sportski pozdrav iz Zenice
Da se razumijemo, nemam nista protiv Olimpica, vjerovao ti meni ili ne, cak bi volio da taj tim uspije i da pokaze drugim ekipama da se sa ulozenim novcem i kupovinom igraca stvori dobra ekipa i naprave rezultati. Medjutim, uporedi Olimpica i sa Zeljom i sa Sarajevom posebno sa Sarajevom oni mnogo manje ulazu, ali ostvaruju jako dobre rezultate. Tesko da Olimpic moze da opstane dugorocno pored Zelje i Sarajeva, oni ce u Sarajevu uvijek imati primat.
Iznio sam svoje misljenje. Sportski pozdrav iz Zenice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.