FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 09 dec 2011, 14:46

xaviesta je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: sto se tice vilje u napadu, mislim da nema teorije da zapocne mec, alexis je u triput boljoj formi i mislim da ce on dobiti sansu, ako ne dobije logicnije je i da pedro pocne prije vilje.
Da Alexsis je je u fantasticnoj formi, ali u ovakvim utakmicama iskustvo zna biti presudno. Sjetimo se situacije u Superkupu, nismo imali nikakvu igru ali nas je Villa izvadio fenomenalnim golom, bukvalno ni iz cega.
ima naravno i to, iskustvo zna biti prevaga, al opet bolje da alexis pocne a vilja ce svakako uci ako zatreba

alexix je nekako bolji za ovu situaciju jer ce morinjo vjerovatno zgusnuti odbranu, a alexis je nekakav vrcav i prodoran i moze isto tako iz nicega dati gol
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 dec 2011, 16:56

AllGunsBlazing je napisao/la:
messilla je napisao/la:
Nema posta na ovoj temi na kojoj nisi spomenuo sudije i suđenje , zaista ozbiljan kompleks.
Znaci svi sto kazu istinu su kompleksasi. A istina je da su sudjenje,tuce,balet i mesarstvo postale glavne odlike ovog derbija zadnjih par godina, nije bitno iz kojeg kluba to bilo..
Gdje sam ja to tačno spomenuo ?
Davno smo konstatovali da sudije pomažu Barci i ne treba nam neko ko će to ko papagaj ponavljati u svakom postu na ovoj temi.
O ostalim odlikama ne bih.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 09 dec 2011, 17:01

xaviesta je napisao/la:Ma najbolje negdje u grad,ko nema gdje gledati jer ce sa linkovima biti patnja.Ko jeiz Sarajeva moze i u SC, na organizovano pracenje utakmice.

btw. MUNDO DEPORTIVO najavljuje ovaj sastav:

slika
ma ja se ipak nadam samo puyol da ce igrat umjesto mascherana ,nezz sigurnija odbrana izgleda sa puyolom ,vidicemo sve sutra ,a ostalo ne bi nish mjenjo
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 dec 2011, 17:03

xaviesta je napisao/la:Ma najbolje negdje u grad,ko nema gdje gledati jer ce sa linkovima biti patnja.Ko jeiz Sarajeva moze i u SC, na organizovano pracenje utakmice.

btw. MUNDO DEPORTIVO najavljuje ovaj sastav:

slika
Volio bih vidjeti obojicu u napadu ( i Alexis i Cesc ) , ali kad bih morao da biram izabrao bi Cesca od prve minute, jednostavno čovjek igra sjajno.
Mada ne bi bilo loše ni sa Villom početi (umjasto Alexisa) , zna on ofulati nemoguće , ali zna i sa Marsa pogoditi kad najviše treba. :D

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

upload
Kontakt:

Post Postao/la upload » 09 dec 2011, 17:08

Bez brige momci, Barca sutra rutinski pobjeđuje sa 2 razlike, jer su Guardiola i njegovi igraci nepobjedivi u Madridu.

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 09 dec 2011, 19:42

xavi ce na sutrasnoj tekmi proslaviti jubilej od 600 nastupa za barcelonu fascinanta brojka.svaka cast geniju

AlmmeCules
Kontakt:

Post Postao/la AlmmeCules » 09 dec 2011, 19:54

Mentalist je napisao/la:xavi ce na sutrasnoj tekmi proslaviti jubilej od 600 nastupa za barcelonu fascinanta brojka.svaka cast geniju

malo je reć' genij. inače istina je da iskustvo presuđuju u ovakvim susretima tako da prednost treba dati Puyolu i Villi, ipak Villa zna pogoditi kada najviše treba. (:
Sempre Fi - Cules Forever ! <3
Željo 1921 <3

Visca Barca - Visca Catalunya ! (:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 dec 2011, 20:00

Ima li negdje organizovano pracenje el clasica u sarajevu ? :mrgreen:
27.10.2020

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 dec 2011, 21:08

a zasto svi zaboravljate Pedra, istina imo je povredu, al momak je odlican igrac, poslije Messia nas najbolji napadac...ja sam apsolutno da on pocne, jer takvi igraci su nam potrebni, ako Real zgusne odbranu kako smo vec i navikli, igraci dobrog driblinga kako vec kazete za Alexisa, iako sumnjam da je tako dobar, bar sto je do sad pokazo, nisam odusevljen, nemaju prevelike sanse pored Realovih drvosjeca, osim ako nisi Messi (a i to se moraju poklopiti neke stvari, mora neko od ostalih bar jednog igraca navuci da ispadne)...a Pedro je igrac koji jedan od najboljih za kombinatoriku na malom, brza izmjena kratkih pasova, uz Xavi vjerovatno najbolji...

iako je igro sad zadnju utakmicu ja se nadam da ce poceti, momak je odlican igrac i mislim da bi mogo odigrati bolje od Ville i Alexisa u ovom clasicu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 09 dec 2011, 22:38

Ako ne gledate pogledajte, Barca B protiv Almeire odlicna utakmica 83 minuta 3-2 za Barcu

http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327
Mes Que Un Club

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 09 dec 2011, 22:50

amertiger je napisao/la:Ako ne gledate pogledajte, Barca B protiv Almeire odlicna utakmica 83 minuta 3-2 za Barcu

http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327
Na kraju 3-3 na zalost, dobri u ofanzivi ali losiji u odbrani i golman je tanak, odbrana isto, pomalo tesko iznose loptu ali u ofanzivi imaju tri-cetiri igraca mnogo opasna, nisam upratio sastav jer nisam od pocetka gledao, vjerujem da ni oni nisu kompetni igrali zbog LP-a ali sve u svem dobra utakmica, gdje je Barca vodila 1-0 pa gubila 1-2 pa preokrenula na 3-2 i na kraju 3-3 :D
Mes Que Un Club

Sajmerit
Kontakt:

Post Postao/la Sajmerit » 09 dec 2011, 23:00

samo da pozelim srecu za sutra ali navijacima da ne dobijemo infrakt i jedni i drugi jer timovima sreca ne treba,trenutno 2 najaca tima..ocekujem extra utakmicu i volio bih da sudjenje bude regularno da se ne vadimo poslije na to i da bolji tim pobjedi pozz svima :D :D
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 dec 2011, 23:04

Sajmerit je napisao/la:samo da pozelim srecu za sutra ali navijacima da ne dobijemo infrakt i jedni i drugi jer timovima sreca ne treba,trenutno 2 najaca tima..ocekujem extra utakmicu i volio bih da sudjenje bude regularno da se ne vadimo poslije na to i da bolji tim pobjedi pozz svima :D :D
Pošteno :D
Ajd nek je sretno i vama ( ko ima problem sa onom množinom neka čita : nek je sretno i vama simpatizerima reala :mrgreen: :D ) :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 dec 2011, 23:34

najvise od svega zelim da ovo bude dobra utakmica i da bolji pobjedi, al kao navijac Barce zelim da ona bude bolja, takodjer zelim da utakmica bude u duhu fair-playa i da sudjenje bude sto bolje i objekitvnije...

sretno svima, da ne bude nekih pvreda igraca obje ekipe...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 09 dec 2011, 23:44

s obzirom da nemam gdje gledat tekmu..oticu u kafanu da se veselim,jer cu jedino tu bit spreman podnjet bilo kakav rezultat..ako barca dobije puno piva u mene od srece..ako barca izgubi,puno piva u mene od silne tuge :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 dec 2011, 23:51

T-MAC je napisao/la:s obzirom da nemam gdje gledat tekmu..oticu u kafanu da se veselim,jer cu jedino tu bit spreman podnjet bilo kakav rezultat..ako barca dobije puno piva u mene od srece..ako barca izgubi,puno piva u mene od silne tuge :mrgreen:
zasto svi koje ja znam, racunajuci i samog sebe, razmisljaju na isti nacin..heheh

vjerovatno zato sto je to jedina ispravna stvar...xD
Meho Kodro
Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 dec 2011, 01:14

citam na netu,da je avion kojim su trebali doputovat igraci barce bio pun zarazenih stakora pa ce sada drugim avionom..

ne znam koliko ima istine u ovome,ali se nadam da ovo nije maslo madridjana ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 dec 2011, 01:18

T-MAC je napisao/la:citam na netu,da je avion kojim su trebali doputovat igraci barce bio pun zarazenih stakora pa ce sada drugim avionom..

Mora da se zajebavate :lol: ...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 dec 2011, 01:22

Nail for Real je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:citam na netu,da je avion kojim su trebali doputovat igraci barce bio pun zarazenih stakora pa ce sada drugim avionom..

Mora da se zajebavate :lol: ...
Evo i ja sam sad to citao i jos nemogu da vjerujem da je to istina :?
Visca el Barça ! Mes que un club !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 dec 2011, 01:22

Nail for Real je napisao/la: Mora da se zajebavate :lol: ...
govorim ti samo sta sam citao...ohladi malo ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: MisterGuardiola i 1 gost.