Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 09 dec 2011, 08:59

jasko_juve je napisao/la:poredite golove u zadnjih 5 godina Dzeke i Ibrahimovica gdje je Dzeko igrao u Wolfsburgu i Cityu a Zlatan u Barci,Interu i Milanu..poredite njemacku ligu sa bilo kojom ligom..budite realni,al ajd..neki dan citam da je neki Karoglan postigao 33 gola u nekoj ŽNJ ligi..i on je sad naravno odlican igac kao i naš Vedad koji je za polusezonu dao 18 golova i sad ga nigdje nema, ako dadne gol, banket je na forumu..Dzeku i Ibrahimovica je suludo poredit, Zlatan je ispred Dzeke puno,al bas..
Jesi li ti uopste svjestan sta napisa :shock:
Nema sanse da jesi,jer fakat veze sa vezom niti logikom nema.
Karoglan i ZNJ liga sa Vedinim 18 da bi to usporedio onda sa Dzekinim i Ibrahimsonovim golovima.
BL i A liga su kao prvo liga petice a ne ZNJ lige.Drugo Bundes Liga je ispred A lige,znaci i kvalitetom vec kaskaju.Isto tako i Pl je ispred Spanaca,znaci kako god okrenes donji si.
Vodi ibrahimsona kuci i drzi se svog crnobjelog konja a ove se teme mani.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 dec 2011, 09:17

Daleko je Džeko od Ibrahimovića. Još uvijek se ne mogu upoređivati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 09 dec 2011, 14:10

jasko_juve je napisao/la:poredite golove u zadnjih 5 godina Dzeke i Ibrahimovica gdje je Dzeko igrao u Wolfsburgu i Cityu a Zlatan u Barci,Interu i Milanu..poredite njemacku ligu sa bilo kojom ligom..budite realni,al ajd..neki dan citam da je neki Karoglan postigao 33 gola u nekoj ŽNJ ligi..i on je sad naravno odlican igac kao i naš Vedad koji je za polusezonu dao 18 golova i sad ga nigdje nema, ako dadne gol, banket je na forumu..Dzeku i Ibrahimovica je suludo poredit, Zlatan je ispred Dzeke puno,al bas..
Tebi ej Bundesliga ZNJ liga? :mrgreen:

Dje se ono postavljaju najsmjesniji postovi :mrgreen:

Halo momcino,pa Bundesliga ti je 3 liga Evrope,o cemu ti?
Zlatan je u Barci dobio NONU i to zescu,da je vrhunski igrac znamo,ali da je bolji od Dzeke trenutno ,NIJE!
Po cemu je bolji Ibrahimovic? Zlatanu i odgovara liga u Italiji,jer nema trke,tu mu i prolazi,bas bi ga volio vidjeti u Engleskoj,pa da se uvijeris u razliku izmedju njeg i Dzeke.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 09 dec 2011, 14:26

Dzeko bolji od Zlatana??heheheheh..ajd dobro,nastavite svrsavat po njemu, yebo vas on vise..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 dec 2011, 14:44

Sta je nervoznih ovdje to je cudo jedno. A ovi juve tifozi nedaju na zlaju,dobro drugovi necemo na Dzeku,svrsavacemo na (PO) zlatanu.......

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 09 dec 2011, 14:48

Denizmare je napisao/la:Sta je nervoznih ovdje to je cudo jedno. A ovi juve tifozi nedaju na zlaju,dobro drugovi necemo na Dzeku,svrsavacemo na (PO) zlatanu.......
kakve veze ima sto je igrao za Juventus???po toj logici zar ne bi trebao volit vise Dzeku jer igra za drzavni tim????
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 09 dec 2011, 14:54

Denizmare je napisao/la:Sta je nervoznih ovdje to je cudo jedno. A ovi juve tifozi nedaju na zlaju,dobro drugovi necemo na Dzeku,svrsavacemo na (PO) zlatanu.......
:mrgreen: Dobar,slazem se,odsad svrsavamo po Zlatanu,sto vise to bolje :mrgreen:

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 09 dec 2011, 15:01

jasko_juve je napisao/la:
kakve veze ima sto je igrao za Juventus???po toj logici zar ne bi trebao volit vise Dzeku jer igra za drzavni tim????
Ti samo napisi,po cemu je bolji trenutno Ibrahimovic? Sta je to sto Ibrahimovic bolje zna,drbling? sut glavom? igra objema nogama? primanje lopte sa udaljenosti? brzina? Po cemu je bolji?
Eto ti od ovoga izaberi nesto,pa da se slozimo,a ne samo Zlatan je bolji i to je to,ili Zlatan je igrao tu i tu i bolji je,jer to nista ne govori.Mozemo i mi svi sad napisati,Dzeko igra u najboljoj ligi svijeta,kao i u najboljoj ekipi te lige,koja zauzima prvo mjesti i gdje je Dzeko 3-ci strijelac te najbolje lige na svijetu. Das brate neki argument. Da si govorio za prije 3-4 godine,slozio bih se,ali sad je trenutno Dzeko bolji,moje licno misljenje,ne moras ga dijeliti.
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 09 dec 2011, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 09 dec 2011, 15:02

Pasodzigera je napisao/la:
:mrgreen: Dobar,slazem se,odsad svrsavamo po Zlatanu,sto vise to bolje :mrgreen:
Nemojte, bice Pike ljubomoran

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 09 dec 2011, 15:15

Virtu4l je napisao/la:Daleko je Džeko od Ibrahimovića. Još uvijek se ne mogu upoređivati.
I ja sam tog misljenja sto ne znaci da dijamant ne moze promjenit tu ulogu i davati golove i dokazivati se.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 dec 2011, 15:16

Volim i ja Edina i radujem se svakom njegovom uspjehu, volio bih da do kraja sezone zabije još 20-ak golova što glavom, što ljevicom, što desnicom ali...
Zlatan je malčice ispred njega - biti najbolji ili jedan od najboljih strijelaca u tri najveća italijanska tima nije lako priznaćete.
Igra glavom - identični
Dribling - Zlatan bolji
Primanje i stopanje - tu negdje, možda Edin sa većom lakoćom to radi.
Igra sa obe noge - tu je negdje, Džeko je možda malo bolji u tom segmentu jer je kroz karijeru davao golove mislim podjednako sa obe noge
Slobodni udarci - pa mili brate ima li potrebe reći da Zlatan roka odlično iste.
Snaga - fifty fifty

Igre u Engleskoj premijer ligi i Italiji se ne mogu porediti kroz prizmu mnogo čega : taktike, trke, postavke same utakmice, cilja i zamisli trenera koji istu provodi preko igrača na terenu.

Iskren da budem volio bih vidjeti Edina u Juventusu kao napadača kojem bi takva koncepcija igre itekako odgovarala i u timu u kojem nema umaženih naftaških zvjezdica koje samo misle o tome kako nabiti svoju sopstvenu statistiku : Tevez donedavno ili Aguero neku noć.
Nije bitno što ja simpatišem Juve i što je Zlatan u skoroj prošlosti igrao za tim iz Torina nego je to fakat
Vazda je vrijedilo pravilo da 20 golova u Bundeski vrijedi kao 12 u Serie A (stariji ljubitelji nogometa)

Da rezimiramo Zlatan jeste ''malo'' bolji od Edina ali to ne znači da ga naš Džeko neće prestići svojim izvedbama, golovima, karizmom, asistencijama (kao protiv Baye) i ljudskošću jednog velikog igrača koji roka za sebe i za tim.
To mu od srca želim!

FORZA DŽEKO! :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 09 dec 2011, 15:23

Po meni Zlatan bolji, jer pokusavam da budem realan. Edinu zelim sve najbolje, dok se za Zlatana ne moze reci isto. Ono sto je odlicno jeste da je Edin mladji od Zlaje i da ima jos dosta mjesta za napredak u karijeri, dok je Zlatanu kraj karijere bilizi nego pocetak.
K'o god iz Bosne gleda City logicno je da istom zeli najbolje samo kada Edin igra. Edin je timski igrac, a dosao je u klub pun individualaca. Za njegovu patnju dobije vise miliona utjeha i mislim da mu nije potrebna jos i vasa briga i analize njegovog dusevnog stanja procjenjenog na osnovu kadrova iz tunela.
Fudbal mu je posao, on ga odlicno radi.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 09 dec 2011, 16:06

Dzeko - 13
Ibra - 69

hmmm

http://www.castrolfootball.com/rankings/rankings/" onclick="window.open(this.href);return false;

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 dec 2011, 16:22

Dzeko jos mora napredovati da bi mu mogli dati epitet ''jedan od najboljih napadaca na svijetu'' . Na dobrom je putu, bio je najbolji strijelac Njemacke Bundeslige, osvojio Bundesligu sa svojim klubom, jednostavno receno, prekucao je Njemacku Ligu.
Sad je na redu da to u Engleskoj dokaze. U 11 utakmica postigao je 10 golova, sto je odlicna brojka. Po mome misljenju, imao bi vise, da nije Mancinijeve rotacije, ali ga su ga i nastupi u reprezentaciji izbacili iz takta, sto jako utice psihicki, ali i fizicki.
Ono najbolje od njega tek dolazi, jer u drugom dijelu sezone, Dzeko ''eksplodira'' (U Njemackoj je u drugom dijelu sezone postigao duplo vise golova nego u prvom).

Ja sam ponasan sto imamo igraca kao sto je Dzeko, on kakav god da je, nas je ;) .

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 09 dec 2011, 19:22

Boskvalitet je napisao/la:Dzeko - 13
Ibra - 69

hmmm

http://www.castrolfootball.com/rankings/rankings/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto je skocio na dobru poziciju, ja se sjecam kada je bio 49 na ovoj stranici.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 09 dec 2011, 20:08

Iako mi je Ibrahimovic odvratan prvenstveno zbog karaktera treba biti realan i reci da je bolji od Edina u vecini ovih fudbalskih elemenata koji su iznad nabrojani

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 dec 2011, 00:08

Evo Slovenci sto su napravili kratku dokumentaciju o Dzeki:

[youtube][/youtube]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 dec 2011, 14:07

Haha, koja udarna vijest na naslovnoj :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 dec 2011, 17:17

Maskembal u Manchesteru

Džeko kao član grupe Kiss

Piše: O. Škundrić
Subota, 10.12.11. 14:03.

Igrači Manchester Citya spremaju se za nadolazeći božićni parti u organizaciji kluba, na koji će morati doći u kostimima.

Tako su svi dobili naputke u kojoj prodavnici će nabaviti kostime, a tek rijetki su nagovijestili u koga bi se mogli maskirati. Jedan od njih je i naš Edin Džeko koji će se na partiju pojaviti obučen u Gena Simmonsa člana grupe Kiss.

Tako će dijamant lice obojiti crno bijelim bojama, a ostatak benda činiće Aleksandar Kolarov i Stefan Savić, prenosi zvanična Džekina stranica edindzeko.ba.
Pa dobro je.
Gore bi bilo da idu tamo kao bend Village People. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 dec 2011, 17:41

Principatus je napisao/la:
Maskembal u Manchesteru

Džeko kao član grupe Kiss

Piše: O. Škundrić
Subota, 10.12.11. 14:03.

Igrači Manchester Citya spremaju se za nadolazeći božićni parti u organizaciji kluba, na koji će morati doći u kostimima.

Tako su svi dobili naputke u kojoj prodavnici će nabaviti kostime, a tek rijetki su nagovijestili u koga bi se mogli maskirati. Jedan od njih je i naš Edin Džeko koji će se na partiju pojaviti obučen u Gena Simmonsa člana grupe Kiss.

Tako će dijamant lice obojiti crno bijelim bojama, a ostatak benda činiće Aleksandar Kolarov i Stefan Savić, prenosi zvanična Džekina stranica edindzeko.ba.
Pa dobro je.
Gore bi bilo da idu tamo kao bend Village People. :mrgreen:
YMCA? :lol: nije dzeko od te rabote :P :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.