FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Zeka
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Zeka » 08 dec 2011, 20:13

Prvi put nemam ideju, gdje da gledam utakmicu.Prije se snadjem preko Sopcasta , al ovaj put ne vjerujem da cu uspjet tako.Mozel kakav ZVANIČNI podatak,ko prenosi,ako iko uopste i prenosi utakmicu od ovih nasih budala.

upload
Kontakt:

Post Postao/la upload » 08 dec 2011, 20:19

WENGER: JEDVA ČEKAM EL CLASICO

cuj ovog starog luzera, jedva ceka el clasico...pa naravno da jedva ceka kao malo dijete, da može pogledati pravi fudbal i prave timove a ne one njegove olupine od igraca.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 08 dec 2011, 20:49

upload je napisao/la:WENGER: JEDVA ČEKAM EL CLASICO

cuj ovog starog luzera, jedva ceka el clasico...pa naravno da jedva ceka kao malo dijete, da može pogledati pravi fudbal i prave timove a ne one njegove olupine od igraca.
pda zadnjih godina se pravo moglo nagledat fudbala i to onog pravog s elementima glume,baleta,mesarstva,sudjenja itd.
Rođen s tobom da budem

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 08 dec 2011, 21:11

Faraon iz Visokog je napisao/la:

pda zadnjih godina se pravo moglo nagledat fudbala i to onog pravog s elementima glume,baleta,mesarstva,sudjenja itd.

Ma ja bolje je gledat kako MAN UTD trpa osmicu,nego Messija i Ronalda... :roll:

AlmmeCules
Kontakt:

Post Postao/la AlmmeCules » 08 dec 2011, 22:15

samo da hoće proći ovaj Classico i da ih oderemo, mirna duša :mrgreen:
Sempre Fi - Cules Forever ! <3
Željo 1921 <3

Visca Barca - Visca Catalunya ! (:

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 08 dec 2011, 22:33

AlmmeCules je napisao/la:samo da hoće proći ovaj Classico i da ih oderemo, mirna duša :mrgreen:
Polahko.
Mogla bi "duša" jedva da čeka iduci "Classico" :lol: ono znaš...
“You talkin’ to me?”

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 08 dec 2011, 22:51

Zeka je napisao/la:Prvi put nemam ideju, gdje da gledam utakmicu.Prije se snadjem preko Sopcasta , al ovaj put ne vjerujem da cu uspjet tako.Mozel kakav ZVANIČNI podatak,ko prenosi,ako iko uopste i prenosi utakmicu od ovih nasih budala.
ZVANICNO-Samo Arena (3) prenosi ovu tekmu na cijelom regijonu.Dakle ako je nemas na tv-u, stream ili arena "preko neta" ako ti je bht internet.

3-4-3 ili 4-3-3?????????????
Sretno zmajevi!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 08 dec 2011, 22:54

oj B92 prenosi valenciju..pa jel moguce da el classico po ko zna koji put moram gledat preko neta aaaaaaaa :evil: :evil:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 dec 2011, 22:57

T-MAC je napisao/la:oj B92 prenosi valenciju..pa jel moguce da el classico po ko zna koji put moram gledat preko neta aaaaaaaa :evil: :evil:
Pa normalno. ;)
Sto da se Arena u zadnjoj godini ekskluzive za Primeru odrekne najvaznijeg meca u Spaniji i opadne joj popularnost,jer dosta ljudi u Srbiji ne zeli da placa dodatne novce za Arene. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 08 dec 2011, 23:00

MARCELO je napisao/la:
Zeka je napisao/la:Prvi put nemam ideju, gdje da gledam utakmicu.Prije se snadjem preko Sopcasta , al ovaj put ne vjerujem da cu uspjet tako.Mozel kakav ZVANIČNI podatak,ko prenosi,ako iko uopste i prenosi utakmicu od ovih nasih budala.
ZVANICNO-Samo Arena (3) prenosi ovu tekmu na cijelom regijonu.Dakle ako je nemas na tv-u, stream ili arena "preko neta" ako ti je bht internet.

3-4-3 ili 4-3-3?????????????
na kraju dosta 0-1 :lol:
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 dec 2011, 23:09

Faraon iz Visokog je napisao/la:

Nema posta na ovoj temi na kojoj nisi spomenuo sudije i suđenje , zaista ozbiljan kompleks.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 dec 2011, 00:04

messilla je napisao/la:
Nema posta na ovoj temi na kojoj nisi spomenuo sudije i suđenje , zaista ozbiljan kompleks.
Znaci svi sto kazu istinu su kompleksasi. A istina je da su sudjenje,tuce,balet i mesarstvo postale glavne odlike ovog derbija zadnjih par godina, nije bitno iz kojeg kluba to bilo..
Celik!3,2,2.

upload
Kontakt:

Post Postao/la upload » 09 dec 2011, 00:17

Mišljenja navijaca amaterskog klubića koji prima po 8 komada, nas ne zanimaju. Pratite vi Ox-ove, volove, Manonea, Pingponga i tako te pokemone a pravi fudbal ostavite profi klubovima.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 dec 2011, 13:00

izgleda da su sastavi za el classico vec manje vise poznati, barem tako predvidjaju razni strucnjaci

...............valdez..................
alves....puyol.........pike.....abidal
.................sergio.................
......xavi.....fabregas.....iniesta..
.........messi.........alexis........

real ce izgleda igrati defanzivnije no inace

................casiljas.................
arbeloa...ramos.....pepe........marcelo
........lass....kedira......xabi
..di maria.........................ronaldo...
..................benzema...............

ako ove postave zaista i izadju na teren, mislim da je nasa pobjeda neupitna, dakle isto ko i do sada, realov vezni red ce izgledati smijesno s ovim igracima, tri igraca, tri destruktivca, naspram genijalaca xavija i inieste, pojacane fabregasom, pa cak i messijem koji se izvlaci cesto u sredinu

bude li morinjo ovako igrao dakle nema se cemu nadati osim neke kontre, medjutim ja se tu ne sikiram, pep je to vec prosle godine osujetio sa zamislima da bekovi ne srljaju u napad nego ostaju nazad, takve zamisli cine realove kontre nemogucim, alves recimo uvijek stoji do ronalda, ako ga ovaj i pokusa proci tu uvijek pritrci i jedan stoper i tim udvajanjem ga totalno odsijeku. bude li real ovako igrao, vrlo moguce da nece imati suta po golu, gledacemo onu standardnu igru bezbroj dodavanaj barce i cekanje da jedan pas prodje, ili da messi napravi neku genijalnost

real dakle isti kao i prosle godine, samo nesto uigraniji, dok pep ima tu dva nova aduta, briljantne igrace fabregasa i alexisa, i vrlo mogu da oni upravo zablistaju u el classicu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 dec 2011, 13:25

Romariooo je napisao/la:
................casiljas.................
arbeloa...ramos.....pepe........marcelo
........lass....kedira......xabi
..di maria.........................ronaldo...
..................benzema...............
Amin! :D

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 dec 2011, 14:06

Prenosili TV 1 sutra Barca -real
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 dec 2011, 14:13

prensi samo arenasport3 i to je definitivno

ima jos jedno zanimljivo rjesenje za gledanje, za one koji imaju samo arenusport1, tu se reprizira utakmica sutra navece od pola 1, pa tako mozda nije lose nekima ugasiti fino mobitel, ne pratiti rezultat i sl, i onda od pola jedan gledati snimak, u svakom slucaju ja cu gledati i taj snimak jer lijepo je onako i malo smireniji sve ponovo pregledati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 dec 2011, 14:26

Ma najbolje negdje u grad,ko nema gdje gledati jer ce sa linkovima biti patnja.Ko jeiz Sarajeva moze i u SC, na organizovano pracenje utakmice.

btw. MUNDO DEPORTIVO najavljuje ovaj sastav:

slika
Don't hate what you don't understand.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 dec 2011, 14:37

xaviesta je napisao/la:Ma najbolje negdje u grad,ko nema gdje gledati jer ce sa linkovima biti patnja.Ko jeiz Sarajeva moze i u SC, na organizovano pracenje utakmice.

btw. MUNDO DEPORTIVO najavljuje ovaj sastav:

slika
moguce da maskerano zaigra, mozda je i logicno da on igra a puyol da bude na klupi, jer je brzi dosta i fizicki vjerovatno spremniji, a uz to prosle godine je sjajno odradio el clasice, protiv tima kakav je real koji ce vjerovatno igrati na kontru i treba takav jedan stoper vrlo pokretljiv. puyol je naravno doktor, al hebu ga godine i izgubio je puno na brzini, mada mislim da nikakav problem nije ni da on odigra, tu je mozda neka dilema

sto se tice vilje u napadu, mislim da nema teorije da zapocne mec, alexis je u triput boljoj formi i mislim da ce on dobiti sansu, ako ne dobije logicnije je i da pedro pocne prije vilje. ima jos jedna dilema mozda, da cesc ostane na klupi pa da zaigramo dokazanu formaciju s tri napadaca, messi alexis pedro, ili vilja mjesto jednog od njih, al i to mislim nije realno ocekivati jer i fabregas je u strasnoj formi i olus on bi mogao biti prevaga jer je nesto novo u odnosu na proslogodisnje meceve i sjajajan je i u sredini i u napadu, njegovo prisustvo na terenu zadat ce murinju nove glavobolje

tako dakle, po meni, jedina dilema je kapiten ili maskerano, sve ostalo se manje vise sve zna

novitet u odnosu na prethodne klasike jeste i nasa duza i kvalitetnija klupa, pa do sada smo tu imali bojana jefrena i slicne, sad tu na klupi imamo dva sjajna napadaca pedra i vilju koji mogu uci i donijeti puno toga, vezni red takodje bogatiji za sjajnog tiaga, odbrana takodje lijepo popunjena, adriano takodje moze doniejti puno dobroga, sjajno je igrao protiv reala i u prvoj postavi, puyol ili maskerano na klupi ako budu, takodje sjajna rjesenja na klupi, jednostavno, do sada smo se uvijek krpili u el classicima, koliko je samo puta keita igrao od prve minute, klupa jedva sabrana bila, sad smo slobodno mogu reci nikad jaci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 dec 2011, 14:43

Romariooo je napisao/la: sto se tice vilje u napadu, mislim da nema teorije da zapocne mec, alexis je u triput boljoj formi i mislim da ce on dobiti sansu, ako ne dobije logicnije je i da pedro pocne prije vilje.
Da Alexsis je je u fantasticnoj formi, ali u ovakvim utakmicama iskustvo zna biti presudno. Sjetimo se situacije u Superkupu, nismo imali nikakvu igru ali nas je Villa izvadio fenomenalnim golom, bukvalno ni iz cega.
Don't hate what you don't understand.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.