ma nek si ti mene kao zajebao....aplauz za trudVidis npr.ja imam zivot hvala Bogu i izvan foruma
Odgovoreno ti je,a to sto ti ne zelis odgovoriti govori mnogo toga.Bezi se od istineJos mi nisi odgovorio na termin pozajmljeni navijaci pa to necu ni komentarisati.
Gde je vodjen razgovor sa Pesicem oko dolaska u Zvezdu?Gradska kuca...nisam znao da je Covic gradonacelnik...Djilas nije u Crvenoj Zvezdi.
...a vi cutite i slusate dok se gura lovaVesic nije u Crvenoj Zvezdi,jeste u FK ali u KK nakon sto je nju svukao u ravan,prebacen je na novu misiju unistavanja FK i to mu dobro ide.
On u bolnici,a Zvezda sa 14m dugova zaradjenih sa njim na celu...to se moze nazvati koma,posto prava Zvezdana trenutno pajkiZika Andjelkovic sta je sa njim problem ?
Da li znas ista o tome coveku,ja znam mnogo toga i reci cu ti da je jedan od retkih ljudi koga sam uvek podrzavao u Zvezdi i uvek cu ga podrzati,covek koji je zbog Zvezde zavrsio i u bolnici.
Navedi ti zasto ne?dosao covek kad je najteze...i da je uzeo 200e tih 200e je nista u poredjenju sa 14m...ili ti imas drugacije razmisljanje?Navedi mi jedan razlog zasto bi trebali navijati za Mirka Pavlovica ?
Lepo...pravi navijac klice klubu na +40 i na -40 podjednako,uvek je uz klub....i ne ide na utakmice dok je to IN....veci je onaj Daba Delija od bilo kojeg frajera sa Severa.Taj covek je bio uz svaku Zvezdu,to se ceni.Kako ces bolan ti da odredis ko je pravi navijac/simpatizer a ko ne.
Sto se onda ne zove Crvena Zvezda vec Crvena Zvezda Beograd?Kako ne shvatas Covic jeste preuzeo pravu Zvezdu,vi tacno imate neki problem cim je tako jednostavnu stvar toliko tesko skapirati.
Pusti me tih Lukicevih uvlakackih fora....znas vrlo dobro o cemu ti pricam.Mi(navijaci) postojimo zbog kluba i zbog njega smo nastali,ne on zbog nas.Delije jesu Zvezda.
Verovatno nikada nisi ni procitao statut Zvezde,ali jbg.
ali i dalje itekako podrzava Covica.
Mnogi su te očekivali na nekoj funkciji, naročito jer si pre par godina i sam podržavao dolazak Nebojše Čovića na čelo Zvezde, pa si se verovatno i sam razočarao.
"Nisam se nešto posebno razočarao, jer sam i očekivao da tu ne bude mesta za mene. Gospoda koja vode Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd vrlo dobro znaju o čemu se radi.
Prosto intervju odise podrskom Covicu i ostalima,zadivljen samKako ti se čini ovaj koncept Crvene zvezde Beograd?
"Ne bih želeo da pričam o tome."
Da li veruješ u novu Crvenu zvezdu?
"Ne! Ne verujem!"