FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Lazo Popovic potpisao u Maleziji jednogodisnji ugovor! Sretno Lazo
Biščević posjetio Jelušića
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bi ... o-jelusica" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bi ... o-jelusica" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Slažem se jako dobar igrač, standardan u svim klubovima gdje je igrao.pintol_TM87 je napisao/la:Ovaj husić bi bio odlično pojačanje jer mi je poznat odavno tj upoznat sam sa njegovim kvaliteta ima dvije-tri godine...eh sad to sto ima tog nekog hajvan menadjera to je već visa stvar...kad se skontam sad nije bitna volja i zelja igrača nego je bitan ko mu je menadzer...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Pade mi na pamet onaj fan-shop.Ne mogu da vjerujem da pitari u onakom rasulu to odrade a mi ne mozemo.Onaj Zujo samo laze i sere trebalo bi ga napomenuti. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Digli smo dobre love u ovih godinu dana, pa naša Uprava vjerovatno smatra da je fan shop bespotreban.
Dok se ovo love što je došlo rastali, krenut će te priče o fan shopu

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Budemo li gledali pitare necemo daleko dogurati.
Kakav ljudi fan shop, pa nece se to otvarati reda radi i onda zatvoriti za dva mjeseca.
Sta ce nam fan shop kad protiv Leotara posljedne kolo bude dvije hiljade ljudi, raja nece na utakmice dolazi, a ne da kupuje nesto u fan shopu.
Trebamo mi stati na noge, renovirati malo Grbavicu, travnjake promjeniti i jos stvari, pa tek onda fan shop.
Kakvi pitari nemaju nista svoje, a protiv Sirokog ih bude dvije hiljade, kakav crni fan shop.
Kakav ljudi fan shop, pa nece se to otvarati reda radi i onda zatvoriti za dva mjeseca.
Sta ce nam fan shop kad protiv Leotara posljedne kolo bude dvije hiljade ljudi, raja nece na utakmice dolazi, a ne da kupuje nesto u fan shopu.
Trebamo mi stati na noge, renovirati malo Grbavicu, travnjake promjeniti i jos stvari, pa tek onda fan shop.
Kakvi pitari nemaju nista svoje, a protiv Sirokog ih bude dvije hiljade, kakav crni fan shop.
[youtube][/youtube]
Potpis!!ZeLJooo je napisao/la:Budemo li gledali pitare necemo daleko dogurati.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Ima li iko ikakvih informacija za gradnju (rekonstrukciju) stadiona? To je prioritet.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
...
Kad' nema kome,mislim da bi trebalo Žuji malo yebat mater.Eto fam shop je naš jedini problem...E u p.m. kakav smo to mi narod.Pa jedini smo klub u ovoj yebenoj državi u kojem se u novembru već zna gdje češ na pripreme dok ostali još ni plate podjelili nisu.Šta mislite od čega je to sve obezbjeđeno,od kojih para?I sad treba nekom yebavat mater zbog posranog fan shopa.E svašta.
po transfermarkt.de na kraju sezone sljedećim igračima ističu ugovori
Elvir Čolić (došao sa epitetom pojačanja i kao jedan od boljih igrača lige, međutim nije se dokazao, i najvjerovatnije će promijeniti klub)
Benjamin Čolić (standardan ove sezone, i pred kraj odigrao veoma dobro, mogle bi se za njega neke pare uzeti, ako produži ugovor)
Nermin Zolotić (sa ovim momkom bi se obavezno trebao produžiti ugovor, jer je on dragulj naše ekipe)
Muamer Svraka (nekima se sviđa, nekima ne, ali Svraka je standardan kod šefa, i nadam se da će i on produžiti ugovor)
Perica Stančeski (došao kao veliko pojačanje, nije htio ili nije mogao da se dokaže i mislim da ga Amar neće zadržati)
Srđan Stanić (stana je dobar igrač za našu ligu, međutim šef ga je stavljao na neprirodnu poziciju gdje se nije snašao, tako da je sa njim sve moguće)
ZAJKO ZEBA (sa njim se mora produžiti ugovor i to na vše godina ako želimo nešto u evropi, a i u našoj ligi)
Elvir Čolić (došao sa epitetom pojačanja i kao jedan od boljih igrača lige, međutim nije se dokazao, i najvjerovatnije će promijeniti klub)
Benjamin Čolić (standardan ove sezone, i pred kraj odigrao veoma dobro, mogle bi se za njega neke pare uzeti, ako produži ugovor)
Nermin Zolotić (sa ovim momkom bi se obavezno trebao produžiti ugovor, jer je on dragulj naše ekipe)
Muamer Svraka (nekima se sviđa, nekima ne, ali Svraka je standardan kod šefa, i nadam se da će i on produžiti ugovor)
Perica Stančeski (došao kao veliko pojačanje, nije htio ili nije mogao da se dokaže i mislim da ga Amar neće zadržati)
Srđan Stanić (stana je dobar igrač za našu ligu, međutim šef ga je stavljao na neprirodnu poziciju gdje se nije snašao, tako da je sa njim sve moguće)
ZAJKO ZEBA (sa njim se mora produžiti ugovor i to na vše godina ako želimo nešto u evropi, a i u našoj ligi)
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 08 dec 2011, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
- SarajlijaTM
Dobar video,Adil sve bolji i bolji,po ocekivanju nekolicinenime_tm87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

A i poceo je dobivati svoje tesko zaradjene aplauze
Sta reci nego,da nam bude jos bolji,a znam da hoce
p.s.-gledam ovaj video i pitam se gdje su sad oni sto su ga blatili pocetkom sezone?sta reci?koju ce sad da posluku poralju?

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Zasto je bespotreban fan shop ? Za nas on je tu vise reda radi jer svaki ozbiljniji klub ima fan shop ,a od njega zarada je sica.Ko ce davati pare za to kad zivimo u gradu sa 300-400 hiljada stanovnika i gdje je prosjecna plata 400-500km ... Jedino bi se sta ljeti moglo zaraditi jer dolaze izdajice u BiH i od njih bi se moglo sta namac.Dakle , fan shop je tu vise reda radi nego li zarade. Msm da sa otvaranjem fan shopa odmah dizete klub na veci nivo(msm na ugled).Gledajuci sa vase strane malo bi bilo glupo da otvarate fan shop odmah poslije nas.Da sam na vasem mjestu sacekao bih jos malo i otvorio.Bianconeri1988 je napisao/la:Digli smo dobre love u ovih godinu dana, pa naša Uprava vjerovatno smatra da je fan shop bespotreban.
Koja glupost! Ko da nas boli taki za vas,mi cemo otvoriti fan shop kad je nama ćejfHZ_ilidzaa je napisao/la:Zasto je bespotreban fan shop ? Za nas on je tu vise reda radi jer svaki ozbiljniji klub ima fan shop ,a od njega zarada je sica.Ko ce davati pare za to kad zivimo u gradu sa 300-400 hiljada stanovnika i gdje je prosjecna plata 400-500km ... Jedino bi se sta ljeti moglo zaraditi jer dolaze izdajice u BiH i od njih bi se moglo sta namac.Dakle , fan shop je tu vise reda radi nego li zarade. Msm da sa otvaranjem fan shopa odmah dizete klub na veci nivo(msm na ugled).Gledajuci sa vase strane malo bi bilo glupo da otvarate fan shop odmah poslije nas.Da sam na vasem mjestu sacekao bih jos malo i otvorio.Bianconeri1988 je napisao/la:Digli smo dobre love u ovih godinu dana, pa naša Uprava vjerovatno smatra da je fan shop bespotreban.

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Boli i mene taki kad ce te ga otvorit ja samo kazem svoje misljenjeAd0 je napisao/la:Koja glupost! Ko da nas boli taki za vas,mi cemo otvoriti fan shop kad je nama ćejfHZ_ilidzaa je napisao/la:Zasto je bespotreban fan shop ? Za nas on je tu vise reda radi jer svaki ozbiljniji klub ima fan shop ,a od njega zarada je sica.Ko ce davati pare za to kad zivimo u gradu sa 300-400 hiljada stanovnika i gdje je prosjecna plata 400-500km ... Jedino bi se sta ljeti moglo zaraditi jer dolaze izdajice u BiH i od njih bi se moglo sta namac.Dakle , fan shop je tu vise reda radi nego li zarade. Msm da sa otvaranjem fan shopa odmah dizete klub na veci nivo(msm na ugled).Gledajuci sa vase strane malo bi bilo glupo da otvarate fan shop odmah poslije nas.Da sam na vasem mjestu sacekao bih jos malo i otvorio.Bianconeri1988 je napisao/la:Digli smo dobre love u ovih godinu dana, pa naša Uprava vjerovatno smatra da je fan shop bespotreban.
Dok se ovo love što je došlo rastali, krenut će te priče o fan shopu![]()
![]()
Kad gledam ovaj video od Adilovica reko bi covjek ko ne zna da imamo Drogbu i ekipi
Joj sjecam se tako i za lazu onaj video,lik sa centra golove davo,skarice,lobovi vako nako nafuro se ja reko dolazi nam Ibrahimovic kad ono ostade samo na gatusu i borbenosti
..Al hajd hvala bogu Adil nam se vraca polako,Jbg sve je to do Amara vjerjte mi Sef bi i od Brace hadziosmanovica napravio igraca a ne od Adil-bega

popović u maleziji! http://sportsport.ba/ino_fudbal/lazar-p ... ziji/69927" onclick="window.open(this.href);return false;
btw izvinjavam se ako je neko već postavljao, ja to nisam vidio.
btw izvinjavam se ako je neko već postavljao, ja to nisam vidio.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- themaniaks
- Kontakt:
Vidim neki dan na treningu vratio se Saban jos par novih igraca,zna li neko o kome se radi?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I šta bi sa onom odlukom o zabarni dolaska gostujućim navijačima!?
Danas je trebao biti taj neki sastanak.
Danas je trebao biti taj neki sastanak.
Ž '21!