Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
i kad izgube i kad pobjede,idemo u el to osvojit bilo bi extra,sta ima veze jedna sezona,pa ljudi mi smo u zadnje 4 sezone igrali 3 finala lige prvaka to niko ne moze sa manje ulaganja od man utd,desila se smjena generacije,ovim mladim momcima treba utakmica i isukustva,zato ce dogodine harat,stoga podrzimo ih i dajmo jos vecu potporu GGMU
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
ManU je vec jednom ispado u grupnoj fazi LP, tako da to za njih nista novo nije 

“You talkin’ to me?”
@Valencia: al' vidiš , moj optimizam , odnosno tvoja enigma, nikad nije bila bezveze. 
Vidiš, do sada sam vik'o ovde po forumu, kako će City osvojiti EPL. Sam si govorio da neće, a vidi šta se dešava ?
Govorio sam da će se Arsenal dići i da će sigurno završiti medju prva četri. Nisu daleko zar ne ? Uz to imaju možda i najbolju formu u EPL i u drugoj polusezoni jedan od najlakših rasporeda.
Govorio sam da će Tottenham pasti, ne pada još, al' pogledaj njihov raspored u 10 kola, nakon nove godine (ne znam da li se Togo plasir'o na AKN ,al' i ako nije ,svejedno), bukvalno imaju 10 najtežih kola, otkako je EPL ustanovljena.
Sve sami teški protivnici, a i onim poluteškim gostuju.
Tvrdio sam da L'pool neće završiti ispred Arsenala i na dobrom su putu.
Tvrdio sam da je Gervinho bolji od Nasrija. Šta se trenutno dešava ? Gervinho ima već sada bolju statistiku nego Nasri u svojoj premijernoj sezoni (inače ovo sam pročit'o od jednog drugog "običnog čovjeka" ,al' mislim da je to tačno, samo EPL brojimo). Gervinho ima istu statistiku kao i Nasri u Cityu, stim da Yao puno više doprinosi Arsenalu.
Tvrdio sam da će i BiH proć' Portugala (nakon 135 minuta) al' mi je žao samo što to nikad neću moći dokazat, jer sam uvjeren da bi prošli, da nije Lulić dobio karton. Dosta toga sam pogodio (ovo zadnje nisam).
Što se tiče Uniteda, tvrdio sam da će ove sezone njihova forma opasti i da nemaju dobar (kao prije) igrački kadar (prije početka sezone sam to govorio, sjetićeš se ti) i zar se ne ispostavlja tačnim ?
Al' eto, da vas utješim.
Ova generacija je mlada, nije za baciti. Iskristalitziraće se već, kroz sezonu-dvije, prva postava Uniteda , a ono što bude šarta to će se i bacit i eto ga.
U sledeće 2-3 godine mislim da United neće uzeti EPL-a/LP , a onda će opet početi velike igre i trofeji. Osim ako SAF ode ,odnosno ako bude eksperimenata na poziciji trenera (svaki bolji trener će kroz 3 ,maksimalno 4 ,sezone sa Unitedom kupiti plodove ovog ispadanja.
Nisam ja tako lud, kao što ti misliš. Razmislim ja prije negoli lupim.

Vidiš, do sada sam vik'o ovde po forumu, kako će City osvojiti EPL. Sam si govorio da neće, a vidi šta se dešava ?

Govorio sam da će se Arsenal dići i da će sigurno završiti medju prva četri. Nisu daleko zar ne ? Uz to imaju možda i najbolju formu u EPL i u drugoj polusezoni jedan od najlakših rasporeda.
Govorio sam da će Tottenham pasti, ne pada još, al' pogledaj njihov raspored u 10 kola, nakon nove godine (ne znam da li se Togo plasir'o na AKN ,al' i ako nije ,svejedno), bukvalno imaju 10 najtežih kola, otkako je EPL ustanovljena.

Tvrdio sam da L'pool neće završiti ispred Arsenala i na dobrom su putu.
Tvrdio sam da je Gervinho bolji od Nasrija. Šta se trenutno dešava ? Gervinho ima već sada bolju statistiku nego Nasri u svojoj premijernoj sezoni (inače ovo sam pročit'o od jednog drugog "običnog čovjeka" ,al' mislim da je to tačno, samo EPL brojimo). Gervinho ima istu statistiku kao i Nasri u Cityu, stim da Yao puno više doprinosi Arsenalu.
Tvrdio sam da će i BiH proć' Portugala (nakon 135 minuta) al' mi je žao samo što to nikad neću moći dokazat, jer sam uvjeren da bi prošli, da nije Lulić dobio karton. Dosta toga sam pogodio (ovo zadnje nisam).
Što se tiče Uniteda, tvrdio sam da će ove sezone njihova forma opasti i da nemaju dobar (kao prije) igrački kadar (prije početka sezone sam to govorio, sjetićeš se ti) i zar se ne ispostavlja tačnim ?
Al' eto, da vas utješim.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
OTNYS_YNWA je napisao/la:nerone, bolje da si postavio novu himnu Uniteda.
[youtube][/youtube]

evo za L´trolove
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
Pa kako igra u zadnjih 10 utakmica, nema sta trazit na EP ni bez suspenzije. Zovu ga bijeli Pele, a igra kao bijeli Manucho.BluesForever je napisao/la:Izgleda da Rooney nece igrati na EP...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
šta je tu je treba se okrenuti Premier ligi sad imamo veliku šansu mislim na raspored Citija.A u januaru dovesti pojačanja obavezno.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

al svaka vam čast, treba i zasluziti i europa ligu, kad su svi pricali da Chelsea nece dalje proci grupnu fazu, gle ono, Chelsea prvi zavrsi, prodje dalje, dva Manchestera ispadose, sretnog li zavrsetka

Italija ima najviše klubova u 1/8 finala lige prvaka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
evo malo kreativne sprdnje na nas racun i city-ev..
609° – Lonely Planet Guide to Eastern Europe - £10.19 Delivered @ Amazon -Perfect Christmas gift for supporters of Manchester Clubs in the UEFA Europa league
Basel winger Xderdan Shaquri has put an end to speculation linking him to both Manchester clubs, stating that the opportunity of Champions League football with Basel as a key factor.
Man utd and man city have collaborated to release a new fragrance in time for Christmas. Channel no. 5(njihova verzija OBN)

609° – Lonely Planet Guide to Eastern Europe - £10.19 Delivered @ Amazon -Perfect Christmas gift for supporters of Manchester Clubs in the UEFA Europa league

Basel winger Xderdan Shaquri has put an end to speculation linking him to both Manchester clubs, stating that the opportunity of Champions League football with Basel as a key factor.
Man utd and man city have collaborated to release a new fragrance in time for Christmas. Channel no. 5(njihova verzija OBN)

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
U ovakvim situacijama ja se nekako vodim onom : "Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto" . Situacija jeste loša trenutno, ali ipak vjerujem da se mi možemo oporaviti do kraja sezone, a i ako se ne oporavimo, na ljeto se mora nešto desit. Čisto sumnjam da će Fergie ozbiljnije poslovat u januaru, ali će na ljeto biti većih promjena nego inače. Sad se maximalno usredotočit na EPL i ne dozvolit Cityu da se odvoji još.Tu ništa nije izgubljeno još uvijek, i Fergie je sigurno svjestan da je to takmičenje zbog kojeg sad slobodno mogu da trpe sva ostala. Al' najgore od svega sinoć je povreda Vidića.To mi je teže palo od ispadanja. U ***** materinu, samo nam je to trebalo. Ne mogu da vjerujem
@Goldy, kako imaš snage čovječe ? Ja ne znam da li tvoje postove ovdje iko uzima za ozbiljno, ali si pravo uporan u dokazivanju, da iskren budem, ne znam ni ja čega
Fino je to što ti posjećuješ teme razne i komentarišeš, ali kad već pišeš nešto, neka to nađe neku vezu s logikom, pobogu. Ako si već opsjednut Mancinijem, ipak nije red da ga dovodiš u istu rečenicu sa Fergijem, barem ne još uvijek, a ni za 100 godina vjerovatno.

@Goldy, kako imaš snage čovječe ? Ja ne znam da li tvoje postove ovdje iko uzima za ozbiljno, ali si pravo uporan u dokazivanju, da iskren budem, ne znam ni ja čega

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Evo malo reakcija nakon izvlacenja grupa za LP. Ne kaze se djabe, prvo skoci pa reci hop.

Niste sve zijanili, al' eto.ribery je napisao/la:Ako primite vise od dva gola u ovih 6 utakmica, ja bih se zabrinuo.![]()
Prelagana grupa za ManU, imat cete fine treninge pred nokaut fazu. Ne vidim vala da mozete igdje i bod zijanit, ali eto, vidjet cemo. Sto se mene tice, dabogda sve zijanili.

red devil88 je napisao/la:Opet smo imali srece sto se tice grupne faze LP . Lagano ce mo se prosetati kroz grupnu fazu. Steta sto nismo izvukli Dinamo pa da se i uzivo pogleda United
ragazzidelsud1987 je napisao/la:Ovu grupu ćemo proći kao od šale.
Trasimaco je napisao/la:Ne vrijedi puno komentarisati gurpu. Eaaaaaaaaaaasy!
Monolog je napisao/la:...Inače, grupa je presmiješna.Mančo ovo prolazi sa pola snage.
Cartman je sigurno mislio na evropsku ligu.Cartman je napisao/la:I koga zelite u osmini finala?

Grupa je jadna i to je cinjenica. Sramota je ispast u ovakvoj grupi. Jest da Basel ima nekoliko dobrih mladih igraca i iskusnog Strellera i Freia, ali United ne moze imat problema sa takvim ekipama. To jest United kojeg poznajemo zadnjih 5-6 sezona, ova ekipa ocito nije na tom nivou. Ne bi mi toliko smetalo ispadanje, jer kao sto sam rekao i prije ispadanja ova ekipa nema kvalitet da osvoji LP, ali vise iritira to sto se mora igrat u Europa Ligi. Hvala Bogu pa mora i City. Ne valja sto se igra cetvrtkom, a isto tako ima dosta ekipa iz Istocne Evrope tako da ce bit i dugih putovanja. Jedino pozitivno sto Morrison i Pogba mogu dobit iskustva iz evropskih utakmica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- -Paja
- Kontakt:
Sto su se navijaci Liverpoola nalozili sa Vugdom i Evropa liga logom, valjda visegodisnje iskustvo ili sta vec.
Dio Arsenala
- slani grad
- Kontakt:
vratice se United,j.e.b.a.c.e vam mater...sto bi dubioza rekla 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cudi me da jedinstvo nije proslo na guzove kako to oni inace rade.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Nema više Sheringhama i Solskjaera da trpaju u go u sudijskoj nadoknadi. 

YNWA!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa morala je sreća jednom i njima okrenuti leđaSarajlijc@ je napisao/la:Cudi me da jedinstvo nije proslo na guzove kako to oni inace rade.

A kad je bilo 2:1 ,bio sam uvjeren da će izjednačiti u sudijskoj ,kad ništa

Ma ne mislimo mi da si ti lud ,daleko od tog .Arnelinho je napisao/la:@Valencia: al' vidiš , moj optimizam , odnosno tvoja enigma, nikad nije bila bezveze.
ovog ispadanja.

Ali da si optimista bez premca to da

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- _karabaja_
- Kontakt:
Steta sto u Engleskoj ligi nema zimske pauze jer sada bi godila da se napravi neka analiza i pokusaju stvari barem stabilizovati jer kasno je za popravak situacije.
Posto je nemoguce u januaru praviti rekonstrukciju ekipe, nadam se da ce se to desiti na kraju sezone. Po meni ovoj ekipi fale 3 svjetske klase i to u veznom redu. Jedan igrac tipa Scholse (mozda Sneijder), jedan kao sto je Kean bio, agresivan, perfektan u defanzivi, solidan i prema naprijed, i lijevo krilo (tu mozda Bale). Jedino Nania ostavit u ekipi od ovih veznjaka, ali i njemu naci konkurenciju jer ima previse oscilacija.
Volio bih i da ode dosta igraca jer nikakve koristi od njih. Prije svega mislim na Evansa, Gibsona, Kuszczaka, Parka (ni priblizan igrac od prije 2 ili vise god, sada djeluje kao muha bez glave), Dioufa, Machedu (nikad od ove dvojice igraca), Anderson, Berbatov, Carrick, Fletcher, Valencia, Young (da se zadovolje minimalnom minutazom i klupom il neka idu, jer nisu ta klasa da igraju u Unitedu, pogotov mislim na Younga od kojeg sam ocekivao nesto a on me iznenadio koliko je limitiran, Valencia posle povrede slabiji igrac za 50%, Carrick iako trenutno nas najbolji centralni vezni nije klasa za prvih 11 i da on nosi igru u veznom redu, mozda jedino da ponekad igra uz nekog odlicnog veznjaka za kojeg se nadam da ce doci barem na ljeto)
U odbrani i napadu imamo odlicne igrace i potencijal, ali nemamo osovinu tima tj. vezni red da to poveze. Da pomogne odbrani, vrsi presing na sredini, zadrzava loptu i da stvara prilike za napadace. Dovoljno govori da su sinoc na centralnim pozicijama u veznom redu igrali igraci kojima to nisu standardne pozicije i kako ocekivati nesto? Ovakav vezni red unistava i napadace, Rooney je primjer. Treba mu upotrebljivih lopti blizu gola, stvorenih prilika, a ne da svaku priliku mora sam stvoriti, koliko bi tek golova i on i Hernandez zabijali da ima neko kreirati akcije, prilike, korisne ubacaje (a ne kao Young
)
I da dodam za golmana, mislim da ce de Gea biti odlican golman ali sada djeluje nesigurno i mislim da nam nije bila potrebna njegova kupovina, jer meni licno Lindegaard djeluje sigurnije i da je ce od njega biti odlican golman, mogao je Ferguson potrositi tih 20-ak miliona na veznjaka a imao bi i dobrog golmana, tu jos dodati BACENE pare na Younga i eto ti Sneijdera.
Evo igraca koji zasluzuju igrati u prvih 11:
-------------------de Gea(Lindegaard)---------------
Jones(Rafael)--Rio(Smalling)--Vidic---Evra(Fabio)
-------------------nista(Carrick, Fletcher)----------
--------------nista(Cleverly,Anderson)-------------
Nani(nista)------------------------------nista(Giggs)
------------Rooney-----Hernandez(Welbeck)-------
Najvise mogucnosti za kombinovanje u odbrani i Giggs je blizu ekipe (barem u prvih 18 igraca) samo zbog svojih zasluga i prevelikog postovanja prema njemu i sto se mene tice ima mjesta u ekipi dok on zeli da igra, Hernandez je na ivici za klupe al posto nemamo boljeg neka ga.
Posto je nemoguce u januaru praviti rekonstrukciju ekipe, nadam se da ce se to desiti na kraju sezone. Po meni ovoj ekipi fale 3 svjetske klase i to u veznom redu. Jedan igrac tipa Scholse (mozda Sneijder), jedan kao sto je Kean bio, agresivan, perfektan u defanzivi, solidan i prema naprijed, i lijevo krilo (tu mozda Bale). Jedino Nania ostavit u ekipi od ovih veznjaka, ali i njemu naci konkurenciju jer ima previse oscilacija.
Volio bih i da ode dosta igraca jer nikakve koristi od njih. Prije svega mislim na Evansa, Gibsona, Kuszczaka, Parka (ni priblizan igrac od prije 2 ili vise god, sada djeluje kao muha bez glave), Dioufa, Machedu (nikad od ove dvojice igraca), Anderson, Berbatov, Carrick, Fletcher, Valencia, Young (da se zadovolje minimalnom minutazom i klupom il neka idu, jer nisu ta klasa da igraju u Unitedu, pogotov mislim na Younga od kojeg sam ocekivao nesto a on me iznenadio koliko je limitiran, Valencia posle povrede slabiji igrac za 50%, Carrick iako trenutno nas najbolji centralni vezni nije klasa za prvih 11 i da on nosi igru u veznom redu, mozda jedino da ponekad igra uz nekog odlicnog veznjaka za kojeg se nadam da ce doci barem na ljeto)
U odbrani i napadu imamo odlicne igrace i potencijal, ali nemamo osovinu tima tj. vezni red da to poveze. Da pomogne odbrani, vrsi presing na sredini, zadrzava loptu i da stvara prilike za napadace. Dovoljno govori da su sinoc na centralnim pozicijama u veznom redu igrali igraci kojima to nisu standardne pozicije i kako ocekivati nesto? Ovakav vezni red unistava i napadace, Rooney je primjer. Treba mu upotrebljivih lopti blizu gola, stvorenih prilika, a ne da svaku priliku mora sam stvoriti, koliko bi tek golova i on i Hernandez zabijali da ima neko kreirati akcije, prilike, korisne ubacaje (a ne kao Young

I da dodam za golmana, mislim da ce de Gea biti odlican golman ali sada djeluje nesigurno i mislim da nam nije bila potrebna njegova kupovina, jer meni licno Lindegaard djeluje sigurnije i da je ce od njega biti odlican golman, mogao je Ferguson potrositi tih 20-ak miliona na veznjaka a imao bi i dobrog golmana, tu jos dodati BACENE pare na Younga i eto ti Sneijdera.
Evo igraca koji zasluzuju igrati u prvih 11:
-------------------de Gea(Lindegaard)---------------
Jones(Rafael)--Rio(Smalling)--Vidic---Evra(Fabio)
-------------------nista(Carrick, Fletcher)----------
--------------nista(Cleverly,Anderson)-------------
Nani(nista)------------------------------nista(Giggs)
------------Rooney-----Hernandez(Welbeck)-------
Najvise mogucnosti za kombinovanje u odbrani i Giggs je blizu ekipe (barem u prvih 18 igraca) samo zbog svojih zasluga i prevelikog postovanja prema njemu i sto se mene tice ima mjesta u ekipi dok on zeli da igra, Hernandez je na ivici za klupe al posto nemamo boljeg neka ga.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- majestic24
- Kontakt:
Lass Diara,Sneider i Higuain/Ibrahimovic su igraci kakvi nam fale
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
de rosi/montolivo javi martinez neymar ove nikad necemo dovest mozda jedino ponavljam jedino ako pokupimo kojeg igraca koji je u zadnjoj godini ugovora montolivo de rosi ...majestic24 je napisao/la:Lass Diara,Sneider i Higuain/Ibrahimovic su igraci kakvi nam fale
mislim da za vece rekonstrukcije nemamo para tako da bi se ta smjena generacije mogla oduzit na godinu ili dvije gdje bi se kupovinom po 2-3 igraca mlada naravno sastavila dobra ekipa.
ulaganja tipa city chelsea real od 150 i vise miliona mislim da nisu realna
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.