Sto se tice LP, jbg krivo mi je malo sam rezultatima razocaran al igrom ni najmanje ... Na ovakav nacin se moze samo napredovati jer korak po korak je najbolji recept za uspjeh neki ... Ko se naglo digne, jos brze padne ... Vazno je da nas niko nije nadigrao osim grka u drugom poluvremenu ... Dakle u lp mozemo igrati lagao i nosit se najvecim i najboljim ... Eh sad ispali pa boze moj, ispadali su veci i jaci ... Cist primjer manchesterovci ... Polahko ovo je klub koji se dize iz velikih govana ... Dortmundovci moji su ovo ovdje sve lijepo napisali pojasnili nema se tu sta dodati bog zna ... KO je gledo sve utakmice zna da je BvB dobra ekipa sa ogromnim potencijalm, koji ce doc do izrazaja u to nema sumnje ...
Siguran sam da su nam ove 2 sezone u evropi pomogle za nas razvoj , kako igraca, tako i trenera i njegovih pomocnika, a i vodstva politike ( mislim na transfer politiku ) . Nije nasa transfer politika losa, ali ni perfektna, trebat ce nam malo bolje vece jace pojacanje tipa Marco Reus

, a naravno i zadrzavanje najboljih igraca, slucaj Sahin se ne smije ponovit vise NIKAD, u suprotnom postajemo klub bez ambicija ...
@ Bavarci
Jel vas stid ? Imal ko od dostojanstva ljudskog ? ... Pa majku mu svjestan sam da vam stvorili kompleks, i da vam nije lahko podnjet 3 uzastopna poraza od nas jos 2 na domacem terenu sa ROBERIJEM sve mi je to jasno, ali brate dragi ne ide mi u glavu da toliko pljujete i da ste toliko samouvjereni u svojim izjavama i postovima, majke mi pretjerano zalosno je to s vase strane, jedva cekate kiks da dodjete ovdje palamudit. Mogu vam jedno rec Bayern sam uvijek postovao cjenio, ali vi kao navijaci pravite malo losu sliku tog kluba . To je sve radi Honnesa, Rummenigea, koji tako u javnosti i prezntiraju FCB pa ih vi slijedite, isti slucaj je sa Realom i Mourinhom. Kakav trener/ vodstvo klubda, takvi navijaci ... Predstavljate svoj klub lose . A vi opet kako zelite to je moje misljenje

.. Ima samo jedno objasnjenje za sve ovo KOMPLEKS i sila ... Kad se sjetim price od prije par sedmica na formu FCB najbolji smo za nas nema pravog protivnika, baci Barcu da se igramo, ne bih dalje. Igrate za sad dobru sezonu nema sta respekt, ali ima jos dosta da se igra daleko ste od zacrtanih ciljeva ... P.s. Stuber vam jak pravo jak nema sta defintivno bolji od Hummelsa

. Savjet, trebaju ga malo Effe i Klare a i ostali bavarci pohvalit

...
Lp sto prije zaboravit, bila je ovo avantura iz koje smo naucili siguran sam.. Okrenut se ligi kupu. Cemu se vec okrenuli nasi, barem se tako moze zakljucit iz Gotzeove izjave ... Sledeca utakmica Kaiserslatuern ... Bem mu misa nece to bas bit toliko lahko, ali sve osim 3 boda ne zadovoljava ... Hebena situacija na poziciji DM-A, Bender, Kehl, Leitner = OUT ! Nadam se samo da nece Da Silva igrat, nedaj mi boze ... Jbg ima tu sad par kombinacija da se Da Silva izbjegne. Recimo Owomoyela na stopera, a Hummy-a na DM, ili Grosskreutza na Dm-a da trci sjece kolje ... A ima i treca opcija Gundogan Gotze na DMa u sto iskreno sumnjam ... Ma da Gotze moze Sahinovu pozciju jako kvalitetno popunit mnogo je kreativan ... Dakle ima kombinacija mnogo uvjeren sam da ce Klopp pravu kombinaciju odabrat, barem onu pravu sto se tice trenutne forme izvuci ce najbolje moguce ...
Za ne povjerovati kakve brutalne 3 povrede ... Kehl je stvarno imao srece, dok su Subotic i Benda poderani ko u kickboxu ... Ali eto sta je tu je moze se nekako krpit ove zadnje 3 utakmice, i sva srece pa su malo laksi protivnici, nadam se da nam nece otkinut bodove, a iskreno mislim da nece bit lahko i da cemo kiksat valjda grijesim, al takav nekakv glup osjecaj imam da cemo zasrat ...
NUR DER BvB !