KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

sasagmp
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la sasagmp » 08 dec 2011, 00:05

Vidis npr.ja imam zivot hvala Bogu i izvan foruma
ma nek si ti mene kao zajebao....aplauz za trud :lol:
Jos mi nisi odgovorio na termin pozajmljeni navijaci pa to necu ni komentarisati.
Odgovoreno ti je,a to sto ti ne zelis odgovoriti govori mnogo toga.Bezi se od istine
Djilas nije u Crvenoj Zvezdi.
Gde je vodjen razgovor sa Pesicem oko dolaska u Zvezdu?Gradska kuca...nisam znao da je Covic gradonacelnik...
Vesic nije u Crvenoj Zvezdi,jeste u FK ali u KK nakon sto je nju svukao u ravan,prebacen je na novu misiju unistavanja FK i to mu dobro ide.
...a vi cutite i slusate dok se gura lova ;)
Zika Andjelkovic sta je sa njim problem ?
Da li znas ista o tome coveku,ja znam mnogo toga i reci cu ti da je jedan od retkih ljudi koga sam uvek podrzavao u Zvezdi i uvek cu ga podrzati,covek koji je zbog Zvezde zavrsio i u bolnici.
On u bolnici,a Zvezda sa 14m dugova zaradjenih sa njim na celu...to se moze nazvati koma,posto prava Zvezdana trenutno pajki :mrgreen:
Navedi mi jedan razlog zasto bi trebali navijati za Mirka Pavlovica ?
Navedi ti zasto ne?dosao covek kad je najteze...i da je uzeo 200e tih 200e je nista u poredjenju sa 14m...ili ti imas drugacije razmisljanje?
Kako ces bolan ti da odredis ko je pravi navijac/simpatizer a ko ne.
Lepo...pravi navijac klice klubu na +40 i na -40 podjednako,uvek je uz klub....i ne ide na utakmice dok je to IN....veci je onaj Daba Delija od bilo kojeg frajera sa Severa.Taj covek je bio uz svaku Zvezdu,to se ceni.
Kako ne shvatas Covic jeste preuzeo pravu Zvezdu,vi tacno imate neki problem cim je tako jednostavnu stvar toliko tesko skapirati.
Sto se onda ne zove Crvena Zvezda vec Crvena Zvezda Beograd?
Delije jesu Zvezda.
Verovatno nikada nisi ni procitao statut Zvezde,ali jbg.
Pusti me tih Lukicevih uvlakackih fora....znas vrlo dobro o cemu ti pricam.Mi(navijaci) postojimo zbog kluba i zbog njega smo nastali,ne on zbog nas.
ali i dalje itekako podrzava Covica.
Mnogi su te očekivali na nekoj funkciji, naročito jer si pre par godina i sam podržavao dolazak Nebojše Čovića na čelo Zvezde, pa si se verovatno i sam razočarao.
"Nisam se nešto posebno razočarao, jer sam i očekivao da tu ne bude mesta za mene. Gospoda koja vode Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd vrlo dobro znaju o čemu se radi.
Kako ti se čini ovaj koncept Crvene zvezde Beograd?
"Ne bih želeo da pričam o tome."

Da li veruješ u novu Crvenu zvezdu?
"Ne! Ne verujem!"
Prosto intervju odise podrskom Covicu i ostalima,zadivljen sam :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 dec 2011, 00:31

@sasagmp ma ne vrijedi objasnjavati. Najgore je kad je covjek kod ociju slijep! Mada razumijem ih. Mozda bismo i mi istu pjesmu pjevali da smo u istoj poziciji
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 dec 2011, 00:38

Hvala @Dantess sto napisa taj post,jer bih se ja mucio da odgovori na sve ome smehotresne recenice mladog gospodina koji je umislio da nesta zna.Jbg nije lako navijati za jedan klub a brinuti se o drugom. :roll:

I da drago mi je da je odgonetnuo sta je pravi navijac a sta ne,znaci ja sam jedan od vecih navijaca Zvezde,ali onda tu nesta ne stima jer sam onda i jedan od najvecih navijaca Partizana posto sam i na minusu i na plusu i kada su ga bojkotovali i kad nisu bio na JNA da gledam utakmicu. ;) :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 08 dec 2011, 00:40

Sreca pa ne odgovara samo na dijelove koji njemu odgovaraju i ne izvlaci iz konteksta.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 08 dec 2011, 00:44

Navedi sta je smehotresno i navedi sta nisam odgovorio?
Daleko od toga da brinem o vama,zelim vam jos dublju krizu...ali mi je smesan vas optimizam koji je neosnovan,da je neko tako slep pored ociju ko sto rece moj brat Grobar Dantes to je neverovatno.Meni je to smesno,ne zabrinjavajuce veruj mi.
Bojkotuje pogresne,a isto tako pogresne i podrzavate.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 dec 2011, 00:53

sasagmp je napisao/la:Navedi sta je smehotresno i navedi sta nisam odgovorio?
Daleko od toga da brinem o vama,zelim vam jos dublju krizu...ali mi je smesan vas optimizam koji je neosnovan,da je neko tako slep pored ociju ko sto rece moj brat Grobar Dantes to je neverovatno.Meni je to smesno,ne zabrinjavajuce veruj mi.
Bojkotuje pogresne,a isto tako pogresne i podrzavate.
Samo mi navedi razlog zasto bih navodio i trosio vreme na vase gluposti.Pa jedno 20-ak puta ste zapocinjali takve razne price,ne samo ti nego i tvoj kolega sa hiljadu nikova i ko sve ne i nakon par citiranja svi nestanu kao da nisu ni pocinjali,a meni ostave samo da se kajem sto sam uzalud trosio vremena gluposti i citiranja.

I da meni neko kaze pored ociju slep. :oops:
I boli tebe brige koga cemo mi podrzavati a koga bojkotovati,tacnije oni,bar se nece tuci izmedju sebe. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 08 dec 2011, 01:00

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: briljiras :mrgreen:

Izbegavanje konstruktivne rasprave dovodi do samo jednog odgovora:NEMANJE ARGUMENATA ZA ISTU.

Ne znam koji kolega je u pitanju stvarno,ali izgleda da ste vi skloni teorijama zavere po defaultu.Prvo Tole,pa gepekovanja,pa hiljade nickova...a na kraju samo hiljade....

Bas tako boli me,podrzavajte...samo nemojte opet kukati na Toleta i ostale na kraju.
O tuci necu komentarisati,da si upucen ko sto nisi ne bi tako pricao jer i u svom dvoristu imas toga.Samo se to krije jer ste sekta(barem vam je takav nadimak u navijackim krugovima).

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 dec 2011, 01:14

Ma nemoj a ti si mi naveo argumente u picku materinu za nastavak te nazovimo je konstruktivne rasprave. :lol: :roll:
Konstruktivna rasprava se na forumu moze voditi tek u 1% slucajeva i to retko,nju mozes voditi uz laganu kaficu vikendom pre podne dok cekas da odes da pogledas kakvu tekmu sirom Beograda,a diskutanata hvala Bogu uvek ima,doduse to se ne mogu nazvati ni rasprave vec ugodni razgovori.

Ti apsolutno ne znas ko sam ja,niti u kakvim sam krugovima i vodama sto bi rekli,znam ja dosta vise,stvari koji nisu za forum niti trebaju da budu,pa secas li se samo koliko sam vam informacija vezanih za Partizan dao kada niko nije znao,i to me jos ljudi napadali kako mogu takve lazi pricati,mozda nisi ti bio to i citao ali bilo je drugih,(ovom prilikom ne mislim na coveka sa hiljadu nikova). :mrgreen:
Isto tako ja ne znam apsolutno nista o tebi ni u kakvim se ti krugovima kreces,da li imas proverene informacije ko ja ili nesta drugo.

Mogu ljudi mene smatrati "obojenim",mogu me smatrati ovim onim,ali iskreno da ti kazem **** se meni sta oni misle,iskreno u poslednjih godinu dana vise sam se nervirao zbog OFK-e nego zbog Zvezde,opala je i meni ta strast prema Zvezdi,pre je bila veca,valjda Delije ovo ono adrenalin te povuce,a sada mi je sve ravno,stalno sam na stadionu,pratim desavanja redovno,treninzi utakmice tu sam,ali jednostavno nije vise to to,a neki ne mogu da shvate.

Mogao bih ja pisati na ovu temu da pokusamo voditi diskusiju,da ti kazem ozbiljno gde gresis,ali brate pravo da ti kazem nisam raspolozen za to.Peglam se sa FSS-om,oko te licence da im je uzmem,pa sada lafo nesta ucim,a ustvari procitao tek nekoliko skripti.Nisam vise ni za ovaj forum k'o sto sam nekad bio,iako je jedini vise sam i ja poceo da se zajebavam na njemu nego ozbiljno da pisem,tek ponekad uskoci neki "pametan" post. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 08 dec 2011, 01:20

Na svako pitanje si dobio odgovor(u vecini slucaja argumentovan).

Kako ja ne znam ko si ti,tako ti ne znas ko sam ja.Ali to ne pije vodu ni meni ni tebi,sam kazes forum je cudo-svasta trpi i svakoga.

A sto se tice licence srecno...trebace ti s' obzirom ko su ti predavaci i ocenjivaci na polaganju.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 dec 2011, 01:32

@devile pa tako i treba. Opusteno, i bez stresa.
@sasagmp vratimo se mi ponosu Begisa i sutrasnjoj sansi da sve rijesimo. Vidimo se na odgovarajucoj temi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 dec 2011, 19:57

Novo pojačanje KK Crvena zvezda trebalo bi da, posle Nikole Vasića, takođe bude na spoljnim pozicijama. Reč je o Amerikancu Omaru Abdulu Tomasu, koji je u intenzivnim pregovorima sa rukovodstvom našeg kluba.Tomas (29, 195) je proteklu sezonu proveo u italijanskom Avelinu, gde je beležio 17.5 poena, 6 skokova, 1.5 asistencija i 2.5 ukradenih lopti po utakmici.

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 dec 2011, 01:34

Nista novo na zapadu, Zvezda i dalje gubi utakmice.

Nisam gledao tekmu, ali, ali...
Opet ne mogu da ne primjetim Nedovic 7 minuta. Cvele 13 minuta.

Kari Pesic na pocetku sezone govori da bi Nedovic trebao da bude okosnica tima, i sve ostalo sto ide sa tim. Spominje se da ce da igra beka sutera, stopira se transfer u Maccabi. I onda decko igra 17 minuta u prosjeku.

Iako je kesa u odbrani, iako ne moze da brani nista, ali ima energiju, drskost. Ima sve potrebno da postane iznadprosjecan igrac. O Cveletu da ne pricamo. On jos manje igra.

A onda Covke i Kari stalno potenciraju da se stvara sistem. Ali ovim momcima moras da das sansu. Moras. Jer ovo nije FMP.

Iskreno, pisem ovo jer sam ocekivao puno - puno vise od Zvezde. Ove godine sam ocekivao borbu za ULEB cup. Ali, nista od toga ipak. I ocekivao sam da bi moglo biti malo zanimljivije u finalu.

Na pocetku kada su svi bili u euforiji(cesto sam i sam bio zbog KK Bosna), ne vidis jednostavno neke stvari.

Po meni, Covic i dalje ima rezervnu opciju. Ako ovo ne uspije on ce da se izvadi iz ovoga. U to sam vise nego ubijedjen.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 dec 2011, 12:23

Igraju koliko zasluzuju. Siguran sam da je Nedovic iskljucivi krivac za svoju malu minutazu, odnosno da svojim zalaganjem i radom nije ni zasluzio vise. Nema Andreja toliko vecu minutazu zato sto ga Kari vise voli.
Cvele ocigledno jos uvijek nije dorastao ovoj ligi. Mozda je bolje bilo da igra za Radnkicki FMP i juniore, dok ne pocnu kup i KLS.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 dec 2011, 12:47

Ja i dalje mislim da bi CZB mogla biti u domacem takmicenju konkurentnija Partizanu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 dec 2011, 15:58

Opa! Zvezdase prosto ne mozemo izbjeci na SOS kosu i gostovanju kod omrazenog im dusmanina Tegeltije. @devild druze sta cemo veceras raditi? Gledati?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 dec 2011, 16:12

DANTES je napisao/la:Ja i dalje mislim da bi CZB mogla biti u domacem takmicenju konkurentnija Partizanu
i ja isto tako mislim. Ipak, mislim da ce prvenstvo biti ipak puno zanimljivije. Ali, ako Muta skocka Radnicki do kraja(a na solidnom je putu), mogli bi gledati u Kragujevcu finale.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 12 dec 2011, 17:56

DANTES je napisao/la:Opa! Zvezdase prosto ne mozemo izbjeci na SOS kosu i gostovanju kod omrazenog im dusmanina Tegeltije. @devild druze sta cemo veceras raditi? Gledati?
Mislim da je vecerasnje gostovanje delom povezano sa incidentom koji se desio na utakmici juniorske lige izmedju Zvezde i Beovuka ako se ne varam.Pavlovic i ovaj drugi su odstranjeni sa tribina zbog bezobraznog-bahatog ponasanja i pretnji valjda sudiji...nakon toga ispred hale je Pavlovic sacekao sudiju od koga je cak i batine dobio na kraju :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 dec 2011, 09:28

Vau koliko komentara?! Salim se. Nisam gledao emisiju, pa ne znam jesu li procitali moje pozdrave @devilu :-)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 dec 2011, 09:33

@neno to definitivno. Po meni oni imaju jos dosta prostora za napredak, a muta je majstor. Vidjecemo. Sad kad je olimpija se raspada mogli bi oni nekom serijom prikljuciti se gornjem dijelu. Nego sta mislis o tekmi Real-Partizan, ja sam odigrao x2 pa nek ide zivot!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 dec 2011, 12:37

Marko Jarić (33) na pragu je povratka u Crvenu zvezdu :!: Jarić je u crveno-belom dresu prethodno igrao kao junior u periodu od 1992. do 1996. godine, a ako se pregovori uspešno okončaju, Crvena zvezda će dobiti veliko pojačanje.Pored Jarića, Zvezda pokušava da angažuje i centra Hemofarma Borisa Savovića, najkorisnijeg igrača Jadranske lige, za koga se interesuje i italijanski Beneton. Takođe, na meti crveno-belih je i Vladimir Dašić, koji je na pragu prekida saradnje sa rimskom Lotomatikom.
Iskusni plej Marko Jarić želja je trenera Svetislava Pešića, koji smatra da bi donedavni član italijanskog Montepaskija svojim iskustvom dosta pomogao mladom timu.

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.