Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
To je garant onaj Goldy škrab'o, ovo je još dobro moj Naile kakvih je on gluposti znao navaljat.
-
- Kontakt:
Oj spustanja.Bianconeri1988 je napisao/la:Istina boli!
Tebi je najveći uspjeh u životu bio kad si sastavio prosto proširenu rečenicu, a ukoliko sastaviš složenu, doživit ćeš erakciju.

1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
- Arsenalisation
- Kontakt:
by INDIGOMrtvi chat mi ne radi vec 3 dana, sve sto posaljem i sto mi posalju ide u inbox, kontao sam da je do mene problem pa sam skinuo 2000 razlicitih web browsera, cak sam pokusao da idem i preko mitskog IE ali ne vredi kara pa kara.
Kontao sam da je problem u cache i cookies da mi se nakupilo **** download history ali nije ni to ocistio sam i opet ne radi.
Od nedavno mi nestade i ton na YT, kontam da se popisam na sopstveni ruter ili na bilo koji drugi nacin da se opoganim, kada zelim da cujem neku pesmu a sada izlazi nova Grand parada a te pesme moram odmah imati ne mogu da slusam preko YT nego moram skidati preko YT downloadera koji takodje nesto kenja trazi license key e pa dobice ga u Ku....
Mislio sam da nije problem do Flash playera, pa rekoh da skinem stariju verziju i da skinem stariju verziju java runtime-a kad ono k.... komp poceo bagovati vise ni strimove ne mogu da gledam a pocela karling sezona
Sve to me je navelo da posaljem mail via Help page on Fb dragom gospodinu Zuckebergu...
"Dear mr Zuckeberg wtf is wrong with you? Why in the name of God you always change homepage and why you always have to be inovative.
What are you acting, Nikola Tesla? Cmon man fix the damn chat, screw all that games "farmville, castlville and other shits...." I know that you are having probably wild sex with everyone in you companie but cmon, i m ugly i cant find girl in real life and without chat i cant do it either in this virtual life...
Fix the damn shit...
Sincerely ..... ........"
I posto sam obicno nikada nisam dobijao odgovor od njih a zalio sam se i ranije mnogo puta, danas sam dobio odogovor u vidu poruke na mail.
"Your FB account is permanetly closed" Fb admin team.
Nataknem ih sve....

Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 06 dec 2011, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- harebianconero
- Kontakt:
IgorBL je napisao/la:Je l' moguce da je neko ovako nadaren?dino_velez je napisao/la:Pa kako moze igrat Balotelli? Dali nije dobijo zadnju tekmu crveni karton...
Zapanjen sam njegovom nepismenoscu.

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Indigo je napisao/la: Sve to me je navelo da posaljem mail via Help page on Fb dragom gospodinu Zuckebergu...
"Dear mr Zuckeberg wtf is wrong with you? Why in the name of God you always change homepage and why you always have to be inovative.
What are you acting, Nikola Tesla? Cmon man fix the damn chat, screw all that games "farmville, castlville and other shits...." I know that you are having probably wild sex with everyone in you companie but cmon, i m ugly i cant find girl in real life and without chat i cant do it either in this virtual life...
Fix the damn shit...
I posto sam obicno nikada nisam dobijao odgovor od njih a zalio sam se i ranije mnogo puta, danas sam dobio odogovor u vidu poruke na mail.
Nataknem ih sve....

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
don_burza je napisao/la:Znas da je tvoj komentar iscekivan ko bijeli carsaf posle prve bracne noci u nekim selimaCartman je napisao/la:Da i to docekam. Manchester United, najveci engleski klub (odyebite scouseri), da igra u Europa Ligi. Dno dna. Nemam vise snage nikoga kritikovat, govorimo svi vec duze vrijeme kakva je igra i sta zasluzuje ta igra. Igramo katastrofalno jos od utakmice protiv Stokea. U ovakvoj grupi ispast je cista sramota. Kao tacka na i, Vidic povrijedjen. Znaci gledamo majstora Evansa u sljedecim mjesecima. U subotu protiv Wolvesa, ocekujem novi jad, cemer i patnju. Do toga je doslo da od svake utakmice ocekujemo najgore. Ova ekipa ne zasluzuje nista, ni najmanji respekt. Jedini Nani moze da se ne stidi nakon ove tekme, ostali su osramotili dres i klub. Rooney prvi. Neka ga je stid.
Jedino pozitivno sto je mozda ovo Fergusonu otvorilo oci konacno. Jer previse vjeruje ovim igracima. Vjerujte da bi ova ekipa vrlo lako mogla doc u situaciju da se grcevito bori za top 4. Ako jos jednom kaze "no value in the market" i "our midfield is ok", ubit cu se.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Ovom don_burzi treba dati bonus na wwin 

Sjebao me Lile na kladionici,fesliju sam poginuo na Bingu,i nesto malo na cukama,nije mi ni do ceg,i dodjem slucajno na ovu temu,procitam ovaj don-burzin post,i jednostavno mi popravi nocSheyi je napisao/la:Ovom don_burzi treba dati bonus na wwin

Svaka ti cast majstore

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Limuntos je napisao/la:ojjj ljudi, jesam sinoc mog'o guzit![]()
![]()
![]()

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
HAHAHAHAHAHA ja bih baš volio pravu ljudsku baciti sa @don burzom i napiti se, olešiti.Henry je napisao/la:don_burza je napisao/la:Znas da je tvoj komentar iscekivan ko bijeli carsaf posle prve bracne noci u nekim selimaCartman je napisao/la:Da i to docekam. Manchester United, najveci engleski klub (odyebite scouseri), da igra u Europa Ligi. Dno dna. Nemam vise snage nikoga kritikovat, govorimo svi vec duze vrijeme kakva je igra i sta zasluzuje ta igra. Igramo katastrofalno jos od utakmice protiv Stokea. U ovakvoj grupi ispast je cista sramota. Kao tacka na i, Vidic povrijedjen. Znaci gledamo majstora Evansa u sljedecim mjesecima. U subotu protiv Wolvesa, ocekujem novi jad, cemer i patnju. Do toga je doslo da od svake utakmice ocekujemo najgore. Ova ekipa ne zasluzuje nista, ni najmanji respekt. Jedini Nani moze da se ne stidi nakon ove tekme, ostali su osramotili dres i klub. Rooney prvi. Neka ga je stid.
Jedino pozitivno sto je mozda ovo Fergusonu otvorilo oci konacno. Jer previse vjeruje ovim igracima. Vjerujte da bi ova ekipa vrlo lako mogla doc u situaciju da se grcevito bori za top 4. Ako jos jednom kaze "no value in the market" i "our midfield is ok", ubit cu se.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Burzu za predsjednika

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tyler durden
- Kontakt:
Henry je napisao/la:don_burza je napisao/la:Znas da je tvoj komentar iscekivan ko bijeli carsaf posle prve bracne noci u nekim selimaCartman je napisao/la:Da i to docekam. Manchester United, najveci engleski klub (odyebite scouseri), da igra u Europa Ligi. Dno dna. Nemam vise snage nikoga kritikovat, govorimo svi vec duze vrijeme kakva je igra i sta zasluzuje ta igra. Igramo katastrofalno jos od utakmice protiv Stokea. U ovakvoj grupi ispast je cista sramota. Kao tacka na i, Vidic povrijedjen. Znaci gledamo majstora Evansa u sljedecim mjesecima. U subotu protiv Wolvesa, ocekujem novi jad, cemer i patnju. Do toga je doslo da od svake utakmice ocekujemo najgore. Ova ekipa ne zasluzuje nista, ni najmanji respekt. Jedini Nani moze da se ne stidi nakon ove tekme, ostali su osramotili dres i klub. Rooney prvi. Neka ga je stid.
Jedino pozitivno sto je mozda ovo Fergusonu otvorilo oci konacno. Jer previse vjeruje ovim igracima. Vjerujte da bi ova ekipa vrlo lako mogla doc u situaciju da se grcevito bori za top 4. Ako jos jednom kaze "no value in the market" i "our midfield is ok", ubit cu se.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

burza nije normalan

Arsenalisation je napisao/la:by INDIGOMrtvi chat mi ne radi vec 3 dana, sve sto posaljem i sto mi posalju ide u inbox, kontao sam da je do mene problem pa sam skinuo 2000 razlicitih web browsera, cak sam pokusao da idem i preko mitskog IE ali ne vredi kara pa kara.
Kontao sam da je problem u cache i cookies da mi se nakupilo **** download history ali nije ni to ocistio sam i opet ne radi.
Od nedavno mi nestade i ton na YT, kontam da se popisam na sopstveni ruter ili na bilo koji drugi nacin da se opoganim, kada zelim da cujem neku pesmu a sada izlazi nova Grand parada a te pesme moram odmah imati ne mogu da slusam preko YT nego moram skidati preko YT downloadera koji takodje nesto kenja trazi license key e pa dobice ga u Ku....
Mislio sam da nije problem do Flash playera, pa rekoh da skinem stariju verziju i da skinem stariju verziju java runtime-a kad ono k.... komp poceo bagovati vise ni strimove ne mogu da gledam a pocela karling sezona
Sve to me je navelo da posaljem mail via Help page on Fb dragom gospodinu Zuckebergu...
Fix the damn shit...
Nataknem ih sve....
![]()
![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Čisto zaleđe iz auta hahahha zato ih i ima na forumu milion,od 5 godine se učlanjuju !!!LudLo 4 je napisao/la:adnanhz je napisao/la:nemoj sad ce reci daje fotoshop a pogledaj te klip pregleda golova i obratite paznju vrijeme 1,13-1,14 gdje je igrac zvijezde pri ubacaju iz auta bio u cistom ofsajdu iz kojeg su dalu drugi go i to niko da spomenedzenan01 je napisao/la:
Slika u trenutku upućivanja lopte, čist ofsajd .

Pirke je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Isto kao što ja ne kontam zašto ti kao primjer navodiš baš Juventus!?
Juventus su izbacili jer su bili najbolji i to je svima smetalo u Italiji i htjeli su da ga skinu, ne bi me čudilo da isto pokušaju i sa Dinamom jer Mamić je svima trn u oku pogotovo klapi iz Dalmacije sa Štimcem na čelu.
Kao primjer si mogao npr navesti sve engleske klubove koji nisu igrali 5 godina u UEFA takmičenjima pa svi i dan danas postoje...
![]()
![]()
![]()
Ja. Bas su ih zato izbacili. I zbog nicega drugog.

Kakvo potapanje Bianconerija... Nista novo, ali mi se dopalo.
- harebianconero
- Kontakt:
Smijesno 

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
veoma 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Oxygen je napisao/la:Indigo je napisao/la: Sve to me je navelo da posaljem mail via Help page on Fb dragom gospodinu Zuckebergu...
Fix the damn shit...
Nataknem ih sve....![]()

FKŽ !
Ne kontam ja njihharebianconero je napisao/la:Smijesno

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vidim Smradoljub i škvadra opet provaljuju
Ja fakat ne vidim šta je smješno, isto da ja sad kažem da je Željo najbolji u Bosni i sad je to nekom treba biti smješno, niđe veze...

Ja fakat ne vidim šta je smješno, isto da ja sad kažem da je Željo najbolji u Bosni i sad je to nekom treba biti smješno, niđe veze...
Ž '21!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ono na prethodnoj stranici nije nimalo smijesno ,ali Bgm ovo sto si sad napisao je pravo smijesnoBianconeri1988 je napisao/la:Vidim Smradoljub i škvadra opet provaljuju![]()

Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 09 dec 2011, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 277 gostiju.