Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SamoZeljo » 08 dec 2011, 00:14

Manchester City 2 - 0 Bayern München
David Silva 37' 1 - 0
(assist by E. Džeko)
Y. Touré 52' 2 - 0
(assist by E. Džeko)

KRAJ PRICE!

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 08 dec 2011, 00:30

Principatus je napisao/la:Njegovi igraci kao prvo ne postuju trenera. Da je ovo Agüero uradio kod Heynckes ili Magatha, objesio bi ga, ali ne za vrat. No to je razlika, jedni igraju CL, a drugi ce da gledaju istu na TV.
Komentar na mjestu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 dec 2011, 01:33

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sretno mu u Europa ligi.
Mogli bi i komsije iz Jedinstva pod ruku sa ovima kako su pohitni :mrgreen:
Taj film neces gledat.
I to u kolor tehnici :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 dec 2011, 02:01

harishp je napisao/la: I to u kolor tehnici :mrgreen:
Pa sad vidim ko nas je urek'o. :D

Hajde nadat se da ce United ispast sto prije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 08 dec 2011, 03:47

sanji je napisao/la:Evo citajte malo na Bluemoonu komentare od neutralnih ljudi(navijaci citya), koji ne gledaju samo Edina na terenu. Kaze momak da je Aguero ispravno postupio jer vise vjeruje Agueru, ne vjeruje Edinu i siguran je da bih Edin promasio sansu. Ne postuju ga na Bloomunu to sam odavno primjetio, mozda je Pauk upravu, mozda ga cak neki saigraci takoder ne postuju, pa zato ne dobija upotrebljive lopte.....
Eh sto mi treba da odgovaram faci kao sto si ti.
Taj "navijac" na bm-u je to napisao u vrijeme kada su se pravi navijaci vracali sa utakmice.On nije navijac nego je simpatizer ili vjerovatno jos gore, nesto kao sto su i nasi tamo, oni koji prate samo jednu osobu u ovom slucaju Teveza II.
Reci da je pametnije sutirati nego li uposliti suigraca koji se nalazi u poziciji u kojoj je Edin bio je van svake pameti pa i golman da je bio a ne napadac.Interesanto je da je idiot isto tako prezadovoljan njegovim potezom jer kao lopta je spasena sa same crte.
Trol, eto sta si ti.
Razumijem dobronamjernu kritiku poslije lose partije ali nikako ne razumijem da igraca koji ima dvije asistencije na utakmici koja zavrsi sa 2-0 proglasite losim.
Krivo mi je sto sam izgubio nekoliko minuta citajuci tvoje a i ovih drugih trolova postove.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

bilalx

Post Postao/la bilalx » 08 dec 2011, 10:15

Edin je sinoc odigrao ok utakmicu. Sama cinjenica da je dao dvije asistencije dovoljna je da dobije dobru ocjenu i pohvale. Dokazao se kao timski igrac, lojalan i poslusan. Ne prica puno, ne komentarise, ne kritikuje, ne tersa. Radi svoj posao najbolje sto zna i pri tome jos pokusava pomoci svojoj ekipi da pobjedi bez obzira da li je dao jedan, dva ili pet golova ili mozda ni jedan. Dao je prelijepe pasove za dva gola i to je meni dovoljno da budem ponosan sto nas igrac iga medju najboljim.

Jedino sto mi se ne svidja kod njega je sto s vremena na vrijeme izgleda malo nezainteresovano i sporo, npr. kod primanja pasova cesto mu se desi da ceka loptu da dodje do njega. Mislim da bi bio jos opasniji kad bi svom silom krenuo na nju i onemogucio svog cuvara da mu je presjece. Osim toga nema mu se sta zamjeriti.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 08 dec 2011, 10:42

bilalx je napisao/la:Edin je sinoc odigrao ok utakmicu. Sama cinjenica da je dao dvije asistencije dovoljna je da dobije dobru ocjenu i pohvale. Dokazao se kao timski igrac, lojalan i poslusan. Ne prica puno, ne komentarise, ne kritikuje, ne tersa. Radi svoj posao najbolje sto zna i pri tome jos pokusava pomoci svojoj ekipi da pobjedi bez obzira da li je dao jedan, dva ili pet golova ili mozda ni jedan. Dao je prelijepe pasove za dva gola i to je meni dovoljno da budem ponosan sto nas igrac iga medju najboljim.

Jedino sto mi se ne svidja kod njega je sto s vremena na vrijeme izgleda malo nezainteresovano i sporo, npr. kod primanja pasova cesto mu se desi da ceka loptu da dodje do njega. Mislim da bi bio jos opasniji kad bi svom silom krenuo na nju i onemogucio svog cuvara da mu je presjece. Osim toga nema mu se sta zamjeriti.
ma Edin je bio medju najboljima sinoc-dva assista jbt taman da je presjedio ostatak utakmice...i to njemu prelazi u naviku da daje odlucujuce assiste ... citav city nije se nesto istakao u zalaganju i lepoti sinoc, ali moramo ih razumeti...vazno je da je upisana pobeda...a sve su to truhli milioneri...znaci obezbedjeni za citav zivot i oni i unuci im...MOTIVACIJA je kljucna rec ovde i svugde u zivotu...motivacija kemija misija....kljucne reci...neko je rekao svaki uspeh u zivotu je 20% skil, a 80% psihologija...uostalom nije mancini dzaba rekao onu cuvenu: zis is futbol...and futbol is verri strrendž... :idea: :idea: :idea:
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 dec 2011, 11:10

Na ovom forumu sve sami doktori, psihajatri, sve nogomet igra i trenira godinama. Vrhunski treneri. Sto li samo negdje ne radite i pare ne zaradujete a ne ovdje vrijeme gubite. Toliko ste iskompleksirani da vam ni najbolji psihijatri pomoci nemogu. Za ove nase obicne da i ne govorim. Samo jedna stvar-da nije bilo Edinovih asistencija, utakmica bi zavrsila 0-0. Toliko. Sad mozete u miru da nastavite traziti dlaku u jajetu. :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 08 dec 2011, 11:57

Svasta, citam na BM kako nas sve vise brukaju ovi nasi, kad gle cuda i ovdje opleteno desetak stranica jer se neko odlucio ic u kontru svima. Jes Aguero bio sebican, pa nije prvi put da se desava. Na kraju krajeva on je sve sam odradio, izgradio sebi poziciju i opcenito po meni poslije Silve, sinoc bio najopasniji na terenu. Dzeko odigro solidno.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 08 dec 2011, 12:07

malta071 je napisao/la:
sanji je napisao/la:Evo citajte malo na Bluemoonu komentare od neutralnih ljudi(navijaci citya), koji ne gledaju samo Edina na terenu. Kaze momak da je Aguero ispravno postupio jer vise vjeruje Agueru, ne vjeruje Edinu i siguran je da bih Edin promasio sansu. Ne postuju ga na Bloomunu to sam odavno primjetio, mozda je Pauk upravu, mozda ga cak neki saigraci takoder ne postuju, pa zato ne dobija upotrebljive lopte.....
Taj "navijac" na bm-u je to napisao u vrijeme kada su se pravi navijaci vracali sa utakmice.On nije navijac nego je simpatizer ili vjerovatno jos gore, nesto kao sto su i nasi tamo, oni koji prate samo jednu osobu u ovom slucaju Teveza II.
Reci da je pametnije sutirati nego li uposliti suigraca koji se nalazi u poziciji u kojoj je Edin bio je van svake pameti pa i golman da je bio a ne napadac.Interesanto je da je idiot isto tako prezadovoljan njegovim potezom jer kao lopta je spasena sa same crte.
Trol, eto sta si ti.
Razumijem dobronamjernu kritiku poslije lose partije ali nikako ne razumijem da igraca koji ima dvije asistencije na utakmici koja zavrsi sa 2-0 proglasite losim.
Krivo mi je sto sam izgubio nekoliko minuta citajuci tvoje a i ovih drugih trolova postove.
Eh sto bi volio da te nadjem na ulici da ti samarcinu jednu zveknem. Ti znas ko je pravi navijac Man City-a, veci je mozda navijac od tebe, od svih nas ovde, jesi li se ti vracao sinoc sa utakmice kuci pa dajes sebi za pravo da odredjujes koje pravi navijac Man City-a, a prvi ti nisi, i niko ovdje nije, da Edin ode iz Man City-a, niko ziv ne bih pratio ovaj klub,zato nemoj mi ti pricati ko su pravi navijaci kluba to je pod jedan. Pod dva nije poenta je li pametnije sto je sutirao ( naravno da je trebao dati pas), vec je poenta sto mu ne vjeruju mnogih na bloomunu i kako izgleda ni saigraci , jer da je Tevez bio na mjestu Edina sinoc, ja mislim da bi Kun dodao loptu( ovo je samo teorija). Pod tri ko si ti da nekoga nazivas Trolom? A fol razumijes dobronamjernu kritiku, a opet vrijedjas,bas si kontradiktoran i by the way nisam ja ovo gore navedeno rekao vec sam nasao na bloomunu, ali evo jos jedan dokaz cak kad nesto nadjes da drugi lose kazu i to objavis i cak se sa tim ne slazes opet te ljudi vrijedjaju zapravo djeca. Posto nemam zivaca da se peglam ovdje sa djecom, predlazem jedan DEAL svima, posto je Edin Dzeko najbolji igrac svih vremena i uvjek odlicno odigra svaku utakmicu, ja KAZEM ako u naredna dva kola ( Chealse, Arsenal) u Pl postigne jedan pogodak, ja se vise nikada necu javiti na ovaj forum, ali u protivnom ( ali to je nemoguce jer je najboljih igrac svih vremena), nemoj te mi odmah svi skakati po ledjima ako mu uputim neke kritkike.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 dec 2011, 12:15

sanji je napisao/la:
malta071 je napisao/la:
Trol, eto sta si ti.
Eh sto bi volio da te nadjem na ulici da ti samarcinu jednu zveknem. Ti znas ko je pravi navijac Man City-a, veci je mozda navijac od tebe, od svih nas ovde, jesi li se ti vracao sinoc sa utakmice kuci pa dajes sebi za pravo da odredjujes koje pravi navijac Man City-a, a prvi ti nisi, i niko ovdje nije, da Edin ode iz Man City-a, niko ziv ne bih pratio ovaj klub,zato nemoj mi ti pricati ko su pravi navijaci kluba to je pod jedan. Pod dva nije poenta je li pametnije sto je sutirao ( naravno da je trebao dati pas), vec je poenta sto mu ne vjeruju mnogih na bloomunu i kako izgleda ni saigraci , jer da je Tevez bio na mjestu Edina sinoc, ja mislim da bi Kun dodao loptu( ovo je samo teorija). Pod tri ko si ti da nekoga nazivas Trolom? A fol razumijes dobronamjernu kritiku, a opet vrijedjas,bas si kontradiktoran i by the way nisam ja ovo gore navedeno rekao vec sam nasao na bloomunu, ali evo jos jedan dokaz cak kad nesto nadjes da drugi lose kazu i to objavis i cak se sa tim ne slazes opet te ljudi vrijedjaju zapravo djeca. Posto nemam zivaca da se peglam ovdje sa djecom, predlazem jedan DEAL svima, posto je Edin Dzeko najbolji igrac svih vremena i uvjek odlicno odigra svaku utakmicu, ja KAZEM ako u naredna dva kola ( Chealse, Arsenal) u Pl postigne jedan pogodak, ja se vise nikada necu javiti na ovaj forum, ali u protivnom ( ali to je nemoguce jer je najboljih igrac svih vremena), nemoj te mi odmah svi skakati po ledjima ako mu uputim neke kritkike.
ma ovi su gori od tebe. cuj nije mu je treb'o dodati :lol: :lol: :lol: izgleda da nikada nisu cestito ni pogledali utakmicu edina. dzeko je bio najbolji strijelac bundes lige, trenutno je uz aguera najbolji strijelac citya i ne vjeruju mu :lol: :lol: a ti ponovi malo pravopis ;)

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 08 dec 2011, 12:19

There´s only one Edin Dzeko !!!!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 08 dec 2011, 12:27

Covjek je imao dvije prelijepe asistencije, proslavio dva levata sinoc i to je to. Kod Edina je ocito prisutna mala nervoza i psihicki pad. Ali, i vise nego ocito je da ga pojedinci u ekipi ne mirisu bas posebno nesto. Ne znam sta je razlog jer Dzeko se je vec uklopio. Imam osjecaj da ce jednom puci zbog ignoriranja u igri i nekom dobro **** mater, sto bi bilo i najbolje...

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 08 dec 2011, 12:39

ma ovi su gori od tebe. cuj nije mu je treb'o dodati :lol: :lol: :lol: izgleda da nikada nisu cestito ni pogledali utakmicu edina. dzeko je bio najbolji strijelac bundes lige, trenutno je uz aguera najbolji strijelac citya i ne vjeruju mu :lol: :lol: a ti ponovi malo pravopis ;)[/quote]

Dug je tekst pasa, ne pisem diplomski rad pa da provjeravam ima li gresaka ili ne, bitno je da znam da se negacija pise odvojeno od glagola, a to mnogi ovdje ne znaju, citiraj mi greske(moje) da usavrsim svoj pravopis, hvala ti puno,ne znam sta bih bez tebe. P.S. Pocni recenicu sa velikim slovom, ako je to tesko, stavi bar veliko slovo nakon tacke. Ali nema veze, samo zapamti da se ime i prezime uvjek pisu velikim slovom. 100 gresaka u dvije recenice momak ima, toliko o pravopisu.
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 08 dec 2011, 12:54, ukupno mijenjano 5 puta.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 08 dec 2011, 12:39

Kad se pogleda sve nije bas imao najbolju utakmicu , ali sve ima svoj razlog ... Ponajvise sam ja primjetio nervozu nekakvu neuobicajenu kod njega... Ima je dvije dosta lijepe asistencije ,al onaj KUN hebo sestru svoju trebamo mu skupit para kupit 300 lopti i poslat mu u manchester frajer isto ko da sam igra i mislim da je to malo iznerviralo edina a iskreno i mene je... za mene je dzeko majstor bio sam i ja pesimistican na pocetku al dokazao je svoju klasu , al u ekipi u kojoj imas sebicnih igraca tipa aguero itd itd... nema napretka sve je to individualna klasa a ekipa nigdje...
>>No body likes us but we dont care<<

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 08 dec 2011, 13:42

Normalno da je nervozan kad mu pojedini igraci ne daju loptu, Edin Dzeko usporava napad Citya, to je sasvim evidentno, to su uocili i pojedini igraci na terenu. On je igracina, ali kao sto sam rekao i ponavljam to vec stoti put Dzeko mora u Serie A, ono je liga kao stvorena za njega. Tako bih volio da ode u Juve ili Romu, pa da sa Pjanicem tamo razara sve. Engleska liga ga je njega ucinila boljim igracem, ali sa onakvim karakteristikama on se ne moze u potpunosti Nikad prilagoditi ovog ligi. Vidjeli ste vi x puta kad Silva, Nasri i Aguero krenu kombinovati, cim dodje do Dzeke, on to uspori. Jos jednom ne sporim evidentan kvalitet Dzeke, ali ova liga, brza igra njemu ne odgovara !

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 08 dec 2011, 14:22

Na koji to nacin Dzeko usporava napad? Njihov izgleda ovako nekako: Kompani do Yajare,onda Silva sa strane povratna do Kompanija i tako 5 min,vodili-gubili,ni centarsuta ni prodora specijalnih nista,niti su tim koji igra brzo.A bas kontra tvog vidjenja stvari na terenu,zadnje 4 utakmice je upravo Dzeko probijao i pravio nevjerovatne prodore i asistencije za City.
Ne branim ga,ali samo iz razloga sto ga se nema za sto braniti. Tih,zabija,asistira ,stvara prilike-nekad vise nekad manje normalno.

Sve u svemu ove sezone odlican,a o misljenju navijaca City-ija o Dzeki umjesto foruma pojacajte ton na vasem TV prijemniku kad je Dzeko u igri,sve ce vam se samo kazati..........

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 dec 2011, 14:34

Ja bi samo zamolio ove nase sto pisu na BM forumu da prvo nauce engleski i da se ne brukaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 08 dec 2011, 14:38

Otkud u dzeke kovrdjava kosa hahaah znao sam da je malo al sinoc kad sam vidio :mrgreen: da jos malo pusti kosu mogao bi komotno afro frizuru :mrgreen:
>>No body likes us but we dont care<<

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 08 dec 2011, 14:42

D€LUX je napisao/la:Otkud u dzeke kovrdjava kosa hahaah znao sam da je malo al sinoc kad sam vidio :mrgreen: da jos malo pusti kosu mogao bi komotno afro frizuru :mrgreen:
ukovrdjala se od depresije i usamljenosti.

i ja sam to primjetila sinoc (i na svakoj utakmici po nesto na taj fazon).
pretproslu utakmicu su se svi kolektivno sisali.
hartu treba dres za broj veci, redovno.
a balotelliju vjecito oko vrata na dresu nekakva peksinava mrlja ima, izgleda ko da je izgoreno peglom il nes..
...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: iluzija i 30 gostiju.