Malo umišljenost face a Edina to malo bocka nezadovoljstvo sigurno!!Bosanska duša

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
stvarno, nisu se grlili po terenu, neg su igrali fudbala. mora da se mrze! kako u drugim klubovima se svi igraci grle ljube maze i paze za vrijeme utakmice?Pauk je napisao/la:nije tacno, pogledaj samo njihov odnos na terenu i sve ce ti biti jasno.panties je napisao/la:i opet mahalaska prica![]()
danas mu je silva uzeo nutellu ispred nosa, a nasri je popio svo mlijeko! vidjelo se to veceras na terenu.
jesi ikad cuo za BODY LANGUAGE?
odnosno govor tjela, to kaze mnogo vise nego bilo koje rijeci.
jesi ikad cuo za BODY LANGUAGE?hattab je napisao/la:Evo direktno informacija iz svlacionice Citya. HvalaPauk je napisao/la:Jasno je da Dzeko nema dobre odnose sa vecinom igraca City-a, pogotovo sa Silvom, Aguerrom, Milnerom i de Jongom, a nije nesto ni dobar sa Nasrijem i Johnsonom.
Mnogi drugi su ''neutralni', i jedino je dobar sa Kolarovom, Savicem i Balotellijem i onako je sa Kompanyem i Yayom Toureom.
Medjutim vecina njih mu nemogu pomoci ofenzivno.
Edinov je posao da na terenu radi što god može za svoju ekipu i nisu samo golovi mjerilo, to ocito i Mancini cijeni, jer iako nije zabio ni prošlu utakmicu ovu je opet igraao. Komentari nije zainteresovan, maši, lošr sutira, spustio glavu su smiješni. Do u detalje ga se analizira, odigrao je sasvim solidnu utakmicu, malo procitaj strane medije, pa vidi kako su oni vidjeli Džekusanji je napisao/la:haahahhaah Ako smatras da je Edinovo posao ( a vidim da smatras) da daje asist, a ne golove, nemamo lutko sta pricati, ne trazi nikog od njega da daje uvjek 5 golova, ( u ligi prvaka nema nijeda by the way) samo malo agresivnost malo zelja za tim golom meni nedostaje npr. povratna lopta Augera gjde je Edin, a da on nije zainteresovan da postigne pogodak, i ne moras me citirati kao strucnjaka, nikada to nisam rekao samo iznasim svoje misljenje, to sto mnogima ovjde ne odgovara to je druga stvar.ZOI84 je napisao/la:a šta je to,to..da na svakoj utakmici da 2 gola i 2 asistencije, sve ispod toga je ništa, odnosno uopšte ne treba asistirati jer to nije njegov posao kako rece neki strucnjak ovdjevrebac86 je napisao/la:bez obzira na sve Edin je odigrao dosta losu utakmicu ,,kao vecina!!! bez neke volje, bez snage!! jednostavno ispod nivoa!! svaka cast na asistencijama ali to nije to!!!
A dva gola pala i to je toPauk je napisao/la:Nije Dzeko iznad kritike ljudi, ipak veceras je igrao protiv b-ekipe Bayerna a ne protiv Barcelone.
Dvije srecne asistencije i to je to, inace Dzeko je skroz nezainteresovan i anoniman bio veceras.
Ma ne znam vala ni ja, odakle ovoliki biseri.panties je napisao/la:stvarno, nisu se grlili po terenu, neg su igrali fudbala. mora da se mrze! kako u drugim klubovima se svi igraci grle ljube maze i paze za vrijeme utakmice?Pauk je napisao/la:nije tacno, pogledaj samo njihov odnos na terenu i sve ce ti biti jasno.panties je napisao/la:i opet mahalaska prica![]()
danas mu je silva uzeo nutellu ispred nosa, a nasri je popio svo mlijeko! vidjelo se to veceras na terenu.
jesi ikad cuo za BODY LANGUAGE?
odnosno govor tjela, to kaze mnogo vise nego bilo koje rijeci.
cemu ovakva naglabanja koja apsolutno nemaju smisla?
Pauk je napisao/la:Dzeki treba trener diktator poput Magatha i Cire i Dzeko ima da se bori kao lav svaki minut u svakoj tekmi.
Sve odkad Magath i Ciro nisu vise Dzeki treneri, e sve od tada je Dzeko dosta ljen postao!
Oni koji se mogu sjetiti 2008 i pogotovo 2009 godine, znace o cemu govorim, Dzeko je bio LAV tada.
Lave, pauče koja li god da si životinja pomiri se sa činjenicom da ubjeđuješ sam sebe u nešto, a ne ostale...Pauk je napisao/la:Dzeki treba trener diktator poput Magatha i Cire i Dzeko ima da se bori kao lav svaki minut u svakoj tekmi.
Sve odkad Magath i Ciro nisu vise Dzeki treneri, e sve od tada je Dzeko dosta ljen postao!
Oni koji se mogu sjetiti 2008 i pogotovo 2009 godine, znace o cemu govorim, Dzeko je bio LAV tada.
meni je zapravo dusa dzeku iskritikovat jer ga uopste ne gotivim, al sto se veceras tice:Akhenaten je napisao/la:Samo da kazem da je Dzeko dobro odigrao, i da nema smisla kritikovat ga! Idemo dalje, hocemo United u EL
Lave, pauče koja li god da si životinjaquote]*p!p!t@* je napisao/la:Pauk je napisao/la:Dzeki treba trener diktator poput Magatha i Cire i Dzeko ima da se bori kao lav svaki minut u svakoj tekmi.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 20 gostiju.