Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bambina
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la bambina » 07 dec 2011, 23:09

Tim pun egoista,to je engleska liga čitala sam Modrića i Ćorluku izjave neke o klubu,odnosu, kažu to je hladan odnos igrača šta se čudite ??
Malo umišljenost face a Edina to malo bocka nezadovoljstvo sigurno!!Bosanska duša ;) Adaptacija i prilagodba ipak je Bundsliga bivša nejgova cool ;) a ostalo sve coma narcisoidnost.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 07 dec 2011, 23:09

Pauk je napisao/la:
panties je napisao/la:i opet mahalaska prica :roll:
danas mu je silva uzeo nutellu ispred nosa, a nasri je popio svo mlijeko! vidjelo se to veceras na terenu.
nije tacno, pogledaj samo njihov odnos na terenu i sve ce ti biti jasno.

jesi ikad cuo za BODY LANGUAGE?
odnosno govor tjela, to kaze mnogo vise nego bilo koje rijeci.
stvarno, nisu se grlili po terenu, neg su igrali fudbala. mora da se mrze! kako u drugim klubovima se svi igraci grle ljube maze i paze za vrijeme utakmice?

cemu ovakva naglabanja koja apsolutno nemaju smisla?
...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 07 dec 2011, 23:10

hattab je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Jasno je da Dzeko nema dobre odnose sa vecinom igraca City-a, pogotovo sa Silvom, Aguerrom, Milnerom i de Jongom, a nije nesto ni dobar sa Nasrijem i Johnsonom.

Mnogi drugi su ''neutralni', i jedino je dobar sa Kolarovom, Savicem i Balotellijem i onako je sa Kompanyem i Yayom Toureom.

Medjutim vecina njih mu nemogu pomoci ofenzivno.
Evo direktno informacija iz svlacionice Citya. Hvala
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 07 dec 2011, 23:10

sanji je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:bez obzira na sve Edin je odigrao dosta losu utakmicu ,,kao vecina!!! bez neke volje, bez snage!! jednostavno ispod nivoa!! svaka cast na asistencijama ali to nije to!!!
a šta je to,to..da na svakoj utakmici da 2 gola i 2 asistencije, sve ispod toga je ništa, odnosno uopšte ne treba asistirati jer to nije njegov posao kako rece neki strucnjak ovdje
haahahhaah Ako smatras da je Edinovo posao ( a vidim da smatras) da daje asist, a ne golove, nemamo lutko sta pricati, ne trazi nikog od njega da daje uvjek 5 golova, ( u ligi prvaka nema nijeda by the way) samo malo agresivnost malo zelja za tim golom meni nedostaje npr. povratna lopta Augera gjde je Edin, a da on nije zainteresovan da postigne pogodak, i ne moras me citirati kao strucnjaka, nikada to nisam rekao samo iznasim svoje misljenje, to sto mnogima ovjde ne odgovara to je druga stvar.
Edinov je posao da na terenu radi što god može za svoju ekipu i nisu samo golovi mjerilo, to ocito i Mancini cijeni, jer iako nije zabio ni prošlu utakmicu ovu je opet igraao. Komentari nije zainteresovan, maši, lošr sutira, spustio glavu su smiješni. Do u detalje ga se analizira, odigrao je sasvim solidnu utakmicu, malo procitaj strane medije, pa vidi kako su oni vidjeli Džeku

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 dec 2011, 23:13

Cestitke Dzeki na dvije asistencije koje su odlucile pobjednika! covjek zaista nije sebican iako igra u ekipi punoj sebicnjaka! tu prednjaci Aguero naravno! veceras je Savic bio najlosiji kod gradjana,Silva i Nasri su takodjer bili losi,previse su respektovali protivnika imali jako puno pogresnih dodavanja,gubili su dosta lopti.. Dzeko je bio puno bolji i korisniji od Aguera ,ali eto taj se ne vadi iz igre bez obzira koliko traljavo da odigra! Dzeko muju da je moze biti zadovoljan svojim ucinkom veceras,nije postigao gol ali dvije asistencije pokazuju da je on odradio svoje! Cityu je bolje sto se nisu plasirali dalje,jer ce u EL imati veliku priliku da dodju do trofeja,iako tu ima dosta jakih ekipa,Man.United,Porto,Ajax,Olimpiakos...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 07 dec 2011, 23:16

Nije Dzeko iznad kritike ljudi, ipak veceras je igrao protiv b-ekipe Bayerna a ne protiv Barcelone.

Dvije srecne asistencije i to je to, inace Dzeko je skroz nezainteresovan i anoniman bio veceras.

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 07 dec 2011, 23:16

Ajd ne kenjajte zivota vam, pa sto en vidite posle par situacija gdje Aguero pokusava uposliti Dzeko, naravno to en vidite :roll: :roll: :roll: pa Silva mu spusta loptu na tanjir, pa koji je vama Qurac, ispadate smijesni, majke mi zapitam se ponekad jeste li vi stvarno djeca ili ste prirodno glupi, Dzeko solidan nista vise, Aguero los veceas ali njih dvojica cine idealan napad Citya i to ce tako u buducnosti biti, i kad bi malo noramalniji bili vidjeli bi da svi igraci itekako dodaju Dzeki kad isti dobro stoji, cesto imam utisak da Dzeko se izgubi, zeli previse i onda kasni napred, ali sve se to oprasta kad uspije dati gol/asist i dok ekipa pobjedjuje. Isto tako kad BiH igra i pobjedi ja ne vidim niti jednog loseg igraca u ekipi, a kad izgubimo samo SPaha dobar :D tako je i njihovim navijacima veceras, svi dobri ali sta ces, nema prolaza.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 dec 2011, 23:21

Pauk je napisao/la:Nije Dzeko iznad kritike ljudi, ipak veceras je igrao protiv b-ekipe Bayerna a ne protiv Barcelone.

Dvije srecne asistencije i to je to, inace Dzeko je skroz nezainteresovan i anoniman bio veceras.
A dva gola pala i to je to :lol: .Srecan gol moze biti ali asistencija pa skoro nikad.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 dec 2011, 23:21

panties je napisao/la:
Pauk je napisao/la:
panties je napisao/la:i opet mahalaska prica :roll:
danas mu je silva uzeo nutellu ispred nosa, a nasri je popio svo mlijeko! vidjelo se to veceras na terenu.
nije tacno, pogledaj samo njihov odnos na terenu i sve ce ti biti jasno.

stvarno, nisu se grlili po terenu, neg su igrali fudbala. mora da se mrze! kako u drugim klubovima se svi igraci grle ljube maze i paze za vrijeme utakmice?

cemu ovakva naglabanja koja apsolutno nemaju smisla?
Ma ne znam vala ni ja, odakle ovoliki biseri.
Gledam utakmice na ****, slusam komentare velikih svjetskih fudbalera i trenera i jos NIKAD nisam cuo nesto o govoru tijela i trcanju rasirenih ruku i tako te gluposti koje redovno citamo na ovom forumu.

Odmorite malo, smarate. Niste ispali pametni i necete nikad sa takvim komentarima! Bezze se trudite.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 07 dec 2011, 23:22

Dzeki treba trener diktator poput Magatha i Cire i Dzeko ima da se bori kao lav svaki minut u svakoj tekmi.

Sve odkad Magath i Ciro nisu vise Dzeki treneri, e sve od tada je Dzeko dosta ljen postao!

Oni koji se mogu sjetiti 2008 i pogotovo 2009 godine, znace o cemu govorim, Dzeko je bio LAV tada.

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 07 dec 2011, 23:23

haj ne serite vi sto sto branite dzeku, a ne serite ni vi sto ga previse pljujete. Moje realno vidjenje je da je imo 2 asistencije, a ostalo je bilo poprilicno lose, od kretnje do nezainteresovanosti. Imo je jednu dobru priliku iz sesnesterca al i to je traljavo preko kurca opuco. Izgleda mi malo zbunjeno i ravnodusno, takodjer ne mozemo se ni stalno zaliti na sebicnost jer i to je sastavni dio igre, nekad nam je grafite bio sebican, pa tevez a sad aguero i silva. Sve u svemu ponosan sam na naseg dijamanta OOOOOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKOOOOOOOOOOOOO :)

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 07 dec 2011, 23:24

PSSSSSSST! NIJEDNE VISE! :mrgreen:
(veze ti nemas)[/quote]
Jesi duhovit. Sta se ti imas uopste javljati. Jesam li ja tebe pitao za tvoje misljenje. Neko malo na Oca Vam nesto kaze i djeca se odmah jalvjaju. P.S. Dzeko je napadac, imao je dobre dvije asist, ali to mu nije posao, zavrsnica jako losa kod onog suta. Pssssst sine.[/quote]
Mali, mene bi bilo stid javiti se da sam na tvom mjestu. Isprovaljivao si se posteno. :)
Dzeko je karijeru poceo kao vezni igrac, kasnije izrastao u napadaca ali on i dalje zna odigrati kao veznjak, mnogo bolje nego Balo i Aguero. Zasto ne koristiti sve kvalitete koje imas?
Da Aguero nije bio sebican, upisao bi i on jednu asistenciju a Dzeko gol.

Zar tebi nije smijesno to sto si ti napisao (natipkao)? Kazes "Dzeko osim asistencije nista" i mislis da je to lose? Pa sta hoces vise? Dvije asistencije su i vise nego dovoljne. Da je ostatak utakmice presjedio na travi, on je uradio vise nego dovoljno! Zar je neko uradio vise? Statisticki, Dzeko je veceras najjaca karika (od svih 22 igraca), a statistike ne lazu.[/quote]

To mali ostavi za sebe, mozemo razgovarati, ali u granicama. Kakve veze sada ima sto je Edin nekada bio vezni igrac, je li sada vezni igrac( ko se sada provaljuje)? Sad malo bacamo na zelju, ti kao pakleni navijac si mi morao dati tu obavijest. Nisam ja rekao da je lose sto je dao 2 asist, jednostavno nije bio zagrijan za golom i samo iz tog razloga ga kritikujem,on je trenutno napadac koliko ja znam,a slabo se razumijem u nogomet, a kao napadac je veceras odigrao po mom misljenu veoma lose. Gledao sam utakmicu na sat 1 ( njemacki program), i dobio je kritike od komentatora ( Wolfgan tako nesto), uglavno je rekao da Dzeko nije djelovao opasno po protivnickom golu, jednostavno receno.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 07 dec 2011, 23:24

Pauk je napisao/la:Dzeki treba trener diktator poput Magatha i Cire i Dzeko ima da se bori kao lav svaki minut u svakoj tekmi.

Sve odkad Magath i Ciro nisu vise Dzeki treneri, e sve od tada je Dzeko dosta ljen postao!

Oni koji se mogu sjetiti 2008 i pogotovo 2009 godine, znace o cemu govorim, Dzeko je bio LAV tada.
:lol: :lol: oplakah :D
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 07 dec 2011, 23:24

Bayern im poklonio bodove Dzeko odigro dobro ali djaba im nisu pobijedjivali kad su trebali

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 dec 2011, 23:24

Pauk je napisao/la:Dzeki treba trener diktator poput Magatha i Cire i Dzeko ima da se bori kao lav svaki minut u svakoj tekmi.

Lave, pauče koja li god da si životinja pomiri se sa činjenicom da ubjeđuješ sam sebe u nešto, a ne ostale...

2 asistencije što neko reče samo ti začepe usta, taman da nije 5 koraka napravio na terenu ...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 07 dec 2011, 23:26

magath i ciro.
u istoj recenici.
i jos mrtav ozbiljan.
...

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 07 dec 2011, 23:26

Samo da kazem da je Dzeko dobro odigrao, i da nema smisla kritikovat ga! Idemo dalje, hocemo United u EL :mrgreen:

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 07 dec 2011, 23:28

Akhenaten je napisao/la:Samo da kazem da je Dzeko dobro odigrao, i da nema smisla kritikovat ga! Idemo dalje, hocemo United u EL :mrgreen:
meni je zapravo dusa dzeku iskritikovat jer ga uopste ne gotivim, al sto se veceras tice:
1. imao je dobar ucinak (te dvije asistencije) i 2. igrao je kako je mogao igrati obzirom na ostale igrace.
i tu je kraj price.

drugo je sto i da je dao go, bilo bi sto je dao glavom a ne nogom.
...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 07 dec 2011, 23:29

*p!p!t@* je napisao/la:

Lave, pauče koja li god da si životinjaquote]

svi smo mi zivotinje, samo neki to priznaju a neki ne

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 07 dec 2011, 23:30

Ja se stvarno pitam,da li su neki toliko optereceni time da nekoga popljuju ili im je u zivotu toliko dosadno pa se tako lijece.

Dzeko je napravio dva gola,dva puta je bio u 100% sansi ,gdje mu se nije asistiralo,znaci onda kad je pasce argentinsko htjelo samo,pa se ukakilo i kad je Silva na gol pucao iz hebenog mrtvog ugla,a Dzeko mu sam samcat bio.

Sta treba Dzeko jos da uradi,da otrci sa strane,raspali jedan dobar centarsut prema 16,da stigne loptu kod gola i zabije glavom?

Ima jedna pametna izreka ,jednog velikana "Samo svemir i ljudska glupost nemaju kraja"
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, denza, HariTz, kakarut, napapijri1987, torbica, tuzlanskinacin i 41 gost.