T-MAC je napisao/la:![]()

E ovo je prava provokacija, a ne kao pojedini debilcici koji spustaju kao djecica u petom osnovne

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
T-MAC je napisao/la:![]()
Tmac and Raul_64 su mi popravili dan sa ovim,stvarno sam se nasmijaoT-MAC je napisao/la:![]()
Kako su uspjeli izvuci pobjedu? Lijepo, oni napadali a Manco se branio, ko da je Unitedu odgovaralo da izgubi, a ne da izvuce remiMonolog je napisao/la:E ovome se nisam nadao.![]()
Utakmicu nisam gledao, al' pogledaću večeras. Baš želim pogledati posljednjih 5 minuta, pa da vidim kako je Basel uspio izvući pobjedu. Pa više šansi sam davao tome da će Dinamo osvojiti bod, negoli da će Manchester biti četvrtkom na OBN-u.
Al', ko zna, možda sada konačno SAF odluči odriješiti kesu i podmazati ekipu, jer ovo je kriminalan vezni red. Kriminalan.
Prošle godine su mi dosadile utakmice Barca - Real. Ove godine bi to mog'o biti slučaj sa dvama Manchesterima.
Valencia je napisao/la: Sad ce Trasimaco doci i napisati kako je sve pod kontrolom, kako MU nije u krizi![]()
.
Monolog je napisao/la: Prošle godine su mi dosadile utakmice Barca - Real. Ove godine bi to mog'o biti slučaj sa dvama Manchesterima.
LP je cini mi se pocesto znao osvojiti klub koji nije briljirao na jesen nego na proljece...nedim1993 je napisao/la: stvarno mi žao zbog man utd, samo celzi i arsenal u LP , što je još gore nisu oni ni blizu dobrog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.