Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

panties
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la panties » 07 dec 2011, 22:46

sanji je napisao/la:Ako neko nesto kaze na Edina sa argumentima, odmah veze nema o nogometu. Ovo je show ovdje.
argumenti ti nisu dobri, jer je dzeko asistent kod oba gola.
a ti kazes da se slabo kretao. rezultat kaze da se jako dobro kretao.
...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 dec 2011, 22:47

bez obzira na sve Edin je odigrao dosta losu utakmicu ,,kao vecina!!! bez neke volje, bez snage!! jednostavno ispod nivoa!! svaka cast na asistencijama ali to nije to!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 dec 2011, 22:48

panties je napisao/la: slika

nevjerovatno kakav sebicnjak. ovo bi bio go 100%
Nemoj tako. Aguero nije sebican, vidis da su ga iritirali ovi igraci oko njega. :lol: . 'ebem mu seku

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 dec 2011, 22:48

AYAN je napisao/la:Na žalost mnogo djece obitava na ovom forumu, samim ti mi je sve manje interesantna diskusija ovdje...

Da nije Džeke Citi nebi dao 2 gola... dovoljno rečeno. 8-)
+1
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 dec 2011, 22:48

panties je napisao/la:
toolyo je napisao/la:Iz utakmice u utakmicu sve vise mrzim tog Aguera, sve vise i vise pocinje da se ponasa i igra kao Tevez, dobar je igrac, brz, ima dobru kontrolu lopte, zabija, ali 50 % od tih njegovih kvaliteta treba odbiti na sebicnost i ufuranost! Manchini ga je trebao na poluvremenu zamijeniti bez pogovora, u onoj situaciji MORAO je dodati Dzeki loptu, na njegovom mjestu Dzeko bi to uradio siguran sam! I ove dvije vecerasnje asistencije govore koliko je Dzeko timski igrac mada ni ja nisam pretjerano zadovoljan njegovim vecerasnjim nastupom. Ali ipak nije fer prema Dzeki, koliko god pokusavam da razumijem Manchinija u ovim njegovim silnim rotacijama, i one koji ga brane, isto toliko sam ponekad bijesan zbog nekih njegovih nerazumljivih izmjena! Mozda sam nekad previse subjektivan... Dzeki zelim sve najbolje a ekipi koja nije mogla otkinuti vise od 1 boda Napoliju, sretno zasluzeno ispadanje a siguran sam da se i u Euroligi nece proslaviti! Jednostavno sa ovakvim pristupom igri i sugavom taktikom nisu jos sazreli za LP! Cestitke takodjer upucujem Unitedu, eto koga City Dere 6-1, Ne mogu da pobijede Basel u 2 utakmice! Je li Engleska Premier liga jos uvijek vazi za najjacu u Evropi? Po meni to nikad nije ni bila...
slika

Aguero i Nasri mi iz utakmice u utakmicu postaju stvarno odvratni, a ovaj prvi će za 2-3 kola biti isti Tevez birvaktile ...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 07 dec 2011, 22:49

panties je napisao/la:
toolyo je napisao/la:Iz utakmice u utakmicu sve vise mrzim tog Aguera, sve vise i vise pocinje da se ponasa i igra kao Tevez, dobar je igrac, brz, ima dobru kontrolu lopte, zabija, ali 50 % od tih njegovih kvaliteta treba odbiti na sebicnost i ufuranost! Manchini ga je trebao na poluvremenu zamijeniti bez pogovora, u onoj situaciji MORAO je dodati Dzeki loptu, na njegovom mjestu Dzeko bi to uradio siguran sam! I ove dvije vecerasnje asistencije govore koliko je Dzeko timski igrac mada ni ja nisam pretjerano zadovoljan njegovim vecerasnjim nastupom. Ali ipak nije fer prema Dzeki, koliko god pokusavam da razumijem Manchinija u ovim njegovim silnim rotacijama, i one koji ga brane, isto toliko sam ponekad bijesan zbog nekih njegovih nerazumljivih izmjena! Mozda sam nekad previse subjektivan... Dzeki zelim sve najbolje a ekipi koja nije mogla otkinuti vise od 1 boda Napoliju, sretno zasluzeno ispadanje a siguran sam da se i u Euroligi nece proslaviti! Jednostavno sa ovakvim pristupom igri i sugavom taktikom nisu jos sazreli za LP! Cestitke takodjer upucujem Unitedu, eto koga City Dere 6-1, Ne mogu da pobijede Basel u 2 utakmice! Je li Engleska Premier liga jos uvijek vazi za najjacu u Evropi? Po meni to nikad nije ni bila...
slika

Ocigledno da Aguerro i neki drugi igraci City-a nemaju postovanje i povjerenje prema Dzeki.

Aguerro jeste sebican, ali to napadac mora i biti, mada ovdje trebao je dodati Dzeki loptu.
Zadnja izmjena: Pauk, dana/u 07 dec 2011, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 dec 2011, 22:50

Goalgetter je napisao/la:
panties je napisao/la: slika

Nemoj tako. Aguero nije sebican, vidis da su ga iritirali ovi igraci oko njega. :lol: . 'ebem mu seku
ovo treba stavit im tamo na bluemoon forum
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 07 dec 2011, 22:50

vrebac86 je napisao/la:bez obzira na sve Edin je odigrao dosta losu utakmicu ,,kao vecina!!! bez neke volje, bez snage!! jednostavno ispod nivoa!! svaka cast na asistencijama ali to nije to!!!
a šta je to,to..da na svakoj utakmici da 2 gola i 2 asistencije, sve ispod toga je ništa, odnosno uopšte ne treba asistirati jer to nije njegov posao kako rece neki strucnjak ovdje

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 dec 2011, 22:51

Nije briljirao. Ako ćemo tražiti najboljeg pojedinca, onda bismo morali pogledati u Silvu i reći da je to on. No, Džeko je odigr'o solidan meč. Asistirao je Yayi, a i proslijedio je loptu za gol Silve. Samo, ne mogu da vjerujem kako je Aguero bio sebičan poslije prvog gola. :shock: Pa ondje bi 99.9% igrača dodalo suigraču da završi akciju, a on ide u dribling i šut. Nevjerovatno. Da je tu bio Trapattoni, vjerujem da bi Sergio nakon tog poteza završio na klupi. Isto bih ovako reagovao i da su uloge bile obrnute. No, činjenica je da bi Edin uvijek onu loptu proslijedio, a Aguero ne. Ogromna razlika. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 07 dec 2011, 22:53

Monolog je napisao/la:Nije briljirao. Ako ćemo tražiti najboljeg pojedinca, onda bismo morali pogledati u Silvu i reći da je to on. No, Džeko je odigr'o solidan meč. Asistirao je Yayi, a i proslijedio je loptu za gol Silve. Samo, ne mogu da vjerujem kako je Aguero bio sebičan poslije prvog gola. :shock: Pa ondje bi 99.9% igrača dodalo suigraču da završi akciju, a on ide u dribling i šut. Nevjerovatno. Da je tu bio Trapattoni, vjerujem da bi Sergio nakon tog poteza završio na klupi. Isto bih ovako reagovao i da su uloge bile obrnute. No, činjenica je da bi Edin uvijek onu loptu proslijedio, a Aguero ne. Ogromna razlika. :mrgreen:
upravo, sto ce ti ga rec da je jedan timski igrac a drugi jednostavno nije.
sta oni imaju neku klauzulu u ugovoru za bonus na golove il nesto? jer ja ne znam sta bi u jednom timskom sportu moglo biti prece od tima.
...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 dec 2011, 22:56

ZOI84 je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:bez obzira na sve Edin je odigrao dosta losu utakmicu ,,kao vecina!!! bez neke volje, bez snage!! jednostavno ispod nivoa!! svaka cast na asistencijama ali to nije to!!!
a šta je to,to..da na svakoj utakmici da 2 gola i 2 asistencije, sve ispod toga je ništa, odnosno uopšte ne treba asistirati jer to nije njegov posao kako rece neki strucnjak ovdje
daleko od toga da ne treba asistirati ali realno gledano to i nije njegov posao!! realno je da daje 1 gol po utakmici kada igra cijeli 90 min!!! a sto se tice njegove igre veceras ,,pogledaj malo statistiku , pa radijus kretanja bez i sa loptom ,, pa par akcija kada primi loptu i ide 1-1 i nemoze proci (u jednoj akciji Contenta) , jednostavno veceras je bio ispod prosjeka ,,nije bilo one njegove agresivnosti i volje ,,vjerovatno jer mu neki igraci idu na k**** !!! nikad lose nisam pisao o Edinu ali za jedog velikana svjetske klase ovo je premalo!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 dec 2011, 22:56

Monolog je napisao/la:Nije briljirao. Ako ćemo tražiti najboljeg pojedinca, onda bismo morali pogledati u Silvu i reći da je to on. No, Džeko je odigr'o solidan meč. Asistirao je Yayi, a i proslijedio je loptu za gol Silve. Samo, ne mogu da vjerujem kako je Aguero bio sebičan poslije prvog gola. :shock: Pa ondje bi 99.9% igrača dodalo suigraču da završi akciju, a on ide u dribling i šut. Nevjerovatno. Da je tu bio Trapattoni, vjerujem da bi Sergio nakon tog poteza završio na klupi. Isto bih ovako reagovao i da su uloge bile obrnute. No, činjenica je da bi Edin uvijek onu loptu proslijedio, a Aguero ne. Ogromna razlika. :mrgreen:
Da je bilo obratno pao bi forum od silnog pljuvanja,jer kako objasniti ovo večerašnje šikaniranje Edina koji je odigrao sasvim solidnu utakmicu,odnosno svoj posao uradio kako treba.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 07 dec 2011, 22:57

ZOI84 je napisao/la:
haahahhaah Ako smatras da je Edinovo posao ( a vidim da smatras) da daje asist, a ne golove, nemamo lutko sta pricati, ne trazi nikog od njega da daje uvjek 5 golova, ( u ligi prvaka nema nijeda by the way) samo malo agresivnost malo zelja za tim golom meni nedostaje npr. povratna lopta Augera gjde je Edin, a da on nije zainteresovan da postigne pogodak, i ne moras me citirati kao strucnjaka, nikada to nisam rekao samo iznasim svoje misljenje, to sto mnogima ovjde ne odgovara to je druga stvar.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 dec 2011, 22:59

Edina gdje ti je onaj Bosanski inat? Pa ja bi hebemu rekao u sebi, u svojoj glavi ja sam najbolji, ja cu rjesit utakmicu, a ne ko curica spustim glavu, cim izgubim loptu stane umjesto da je vrati u posjed. Znam da su ti igraci sebicni al pokazi im zube, mozes ti to. Kad postanes rutiner, pun samopouzdanja bices svjetska klasa, mani se potistenosti i spustanja glave. GO Big Ed, Bosna je uz tebe.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 07 dec 2011, 23:03

Jasno je da Dzeko nema dobre odnose sa vecinom igraca City-a, pogotovo sa Silvom, Aguerrom, Milnerom i de Jongom, a nije nesto ni dobar sa Nasrijem i Johnsonom.

Mnogi drugi su ''neutralni', i jedino je dobar sa Kolarovom, Savicem i Balotellijem i onako je sa Kompanyem i Yayom Toureom.

Medjutim vecina njih mu nemogu pomoci ofenzivno.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 07 dec 2011, 23:05

i opet mahalaska prica :roll:
danas mu je silva uzeo nutellu ispred nosa, a nasri je popio svo mlijeko! vidjelo se to veceras na terenu.
...

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 07 dec 2011, 23:05

ma aguero je u prvih par meceva za city bio sjajan...bilo mu je draze da asistira neg zabije i zato je odma postao ljubimac njihovih navijaca (i nas) i odma su pocele gestikulacije kako ce dzeko i aguero sjajno saradjivati i kako su mozda i najbolji napadacki par u evropi....kako vrijeme ide, aguero gleda samo na sebe i silvu i apsolutno pocinje da lici na teveza...nije sto je dzeko nas, fakat nije, al veceras, kad je u onoj prilici oko aguera bilo 15 bayernovih igraca, a dzeko ko kasper, sam u okrugu od 50 metara, i argentinski hajvan sve sam hoce i ukenja priliku za gol....ne znam, dzeko veceras apsolutno nije bio najgori (prema nekima), nije mnogo pokazao, al stvarno ne dobija puno lopti od saigraca, al et, opet je drugi strijelac ekipe, a i to valjda nesto govori o njemu, zar ne @pauče ?? uglavnom, dzeko je vec 3 tekme zaredom poceo od prve min., vidicemo protiv chelsea oce li bit starter....al aguero mi je stvarno omrz'o, to je fakat...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 07 dec 2011, 23:07

Pauk je napisao/la:Jasno je da Dzeko nema dobre odnose sa vecinom igraca City-a, pogotovo sa Silvom, Aguerrom, Milnerom i de Jongom, a nije nesto ni dobar sa Nasrijem i Johnsonom.

Mnogi drugi su ''neutralni', i jedino je dobar sa Kolarovom, Savicem i Balotellijem i onako je sa Kompanyem i Yayom Toureom.

Medjutim vecina njih mu nemogu pomoci ofenzivno.
Evo direktno informacija iz svlacionice Citya. Hvala

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 dec 2011, 23:07

sanji je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
sanji je napisao/la:Dzeko osim asistencije apsulutno nista! Citav tim igra katastrofalno, isto kao da su dosli na neki termin da se malo istrce, katastrofa ekipa i nezasluzuje da ide dalje. Kod Edina najvise mi smeta njegovo kretanje, koje je po meni katastrofa, ovako da igra inace, nikad ne bih gola dao 100%. Ocekujem da ce Dzeko odmah na pocetku drugom poluvremenu na klupu, pa cete vidjeti kako se trudi kako ce Balo igrati! Bolje da je ostao na klupi da igra protiv Chealsea ovako nece igrati u Pl.
Ma sta nam rece?
Covjek sa dva poteza odlucio utakmicu a ti fol nesto pametujes!!

PSSSSSSST! NIJEDNE VISE! :mrgreen:
(veze ti nemas)
Jesi duhovit. Sta se ti imas uopste javljati. Jesam li ja tebe pitao za tvoje misljenje. Neko malo na Oca Vam nesto kaze i djeca se odmah jalvjaju. P.S. Dzeko je napadac, imao je dobre dvije asist, ali to mu nije posao, zavrsnica jako losa kod onog suta. Pssssst sine.
Mali, mene bi bilo stid javiti se da sam na tvom mjestu. Isprovaljivao si se posteno. :)
Dzeko je karijeru poceo kao vezni igrac, kasnije izrastao u napadaca ali on i dalje zna odigrati kao veznjak, mnogo bolje nego Balo i Aguero. Zasto ne koristiti sve kvalitete koje imas?
Da Aguero nije bio sebican, upisao bi i on jednu asistenciju a Dzeko gol.

Zar tebi nije smijesno to sto si ti napisao (natipkao)? Kazes "Dzeko osim asistencije nista" i mislis da je to lose? Pa sta hoces vise? Dvije asistencije su i vise nego dovoljne. Da je ostatak utakmice presjedio na travi, on je uradio vise nego dovoljno! Zar je neko uradio vise? Statisticki, Dzeko je veceras najjaca karika (od svih 22 igraca), a statistike ne lazu.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 07 dec 2011, 23:07

panties je napisao/la:i opet mahalaska prica :roll:
danas mu je silva uzeo nutellu ispred nosa, a nasri je popio svo mlijeko! vidjelo se to veceras na terenu.
nije tacno, pogledaj samo njihov odnos na terenu i sve ce ti biti jasno.

jesi ikad cuo za BODY LANGUAGE?
odnosno govor tjela, to kaze mnogo vise nego bilo koje rijeci.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, denza, jasmin10, kakarut, MElloo, nerkolfc, Skojevska i 54 gosta.