Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Zato je City u ovakvoj situaciji da od Villareala zavisi,bas zbog mamuna kao sto je Aguero,i zbog majmuna koji im daju bonuse u ugovoru....Pa da sam na Edinovom mjestu sad bi mu u slacionici samarcinu spucao da mu nikad u zivotu sebicnost pala na pamet..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Goal com:
http://pokit.org/get/?4afda6196094626e4 ... 6e5b05.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?4afda6196094626e4 ... 6e5b05.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: twingi, dana/u 07 dec 2011, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Yebes njih,ko njih normalan prati,SKY-SKY da te CEO SVET RAZUME BREkarameldar je napisao/la:Kristić nije.harishp je napisao/la:Zavisi kojiBosnier je napisao/la:Komentator nije ni spomenuo asistenciju dzeke...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- harebianconero
- Kontakt:
Avatarr (Y)Ponos Torina je napisao/la:Zato je City u ovakvoj situaciji da od Villareala zavisi,bas zbog mamuna kao sto je Aguero,i zbog majmuna koji im daju bonuse u ugovoru....Pa da sam na Edinovom mjestu sad bi mu u slacionici samarcinu spucao da mu nikad u zivotu sebicnost pala na pamet..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Aguero je takav tip igraca, on ne zna drugacije. Njegovih asistencija se sigurno necemo nagledati bas puno, za razliku od Dzeke koji ima asistencija skoro ko golova.
(malo pretjerujem, znam
)

Veze ti nemas jarane,po vec ko zna koji put jedan potez i i mec odlucen.Sta mislis ko tu bude najcesce umjesan.sanji je napisao/la:Dzeko osim asistencije apsulutno nista! Citav tim igra katastrofalno, isto kao da su dosli na neki termin da se malo istrce, katastrofa ekipa i nezasluzuje da ide dalje. Kod Edina najvise mi smeta njegovo kretanje, koje je po meni katastrofa, ovako da igra inace, nikad ne bih gola dao 100%. Ocekujem da ce Dzeko odmah na pocetku drugom poluvremenu na klupu, pa cete vidjeti kako se trudi kako ce Balo igrati! Bolje da je ostao na klupi da igra protiv Chealsea ovako nece igrati u Pl.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Neka ti imas majstore, svaka cast za onaj potez ali naveo sam osim tog poteza nista! Je li on napdac ili kreator?harishp je napisao/la:Veze ti nemas jarane,po vec ko zna koji put jedan potez i i mec odlucen.Sta mislis ko tu bude najcesce umjesan.sanji je napisao/la:Dzeko osim asistencije apsulutno nista! Citav tim igra katastrofalno, isto kao da su dosli na neki termin da se malo istrce, katastrofa ekipa i nezasluzuje da ide dalje. Kod Edina najvise mi smeta njegovo kretanje, koje je po meni katastrofa, ovako da igra inace, nikad ne bih gola dao 100%. Ocekujem da ce Dzeko odmah na pocetku drugom poluvremenu na klupu, pa cete vidjeti kako se trudi kako ce Balo igrati! Bolje da je ostao na klupi da igra protiv Chealsea ovako nece igrati u Pl.
Kritikujem ga kao napadaca jer smatram da mu je kretanje kriza.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Da je Edin bezobrazan davao bi 3 gola po utakmici ali momak nije takav i nisu mu samo pare u glavi,igra i zrtvuje se za tim,a trebao bi biti malo grublji prema nek m svojim suigracima,Mancini je kao pizda prava dupusta sranja i klanove u svom klubu a to mu nista dobro nece donjeti...popisam se ja na njihovu individialnost!!!
Edine ti samo nastavi da igras tako,igraj za tim!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:Da je Edin bezobrazan davao bi 3 gola po utakmici ali momak nije takav i nisu mu samo pare u glavi,igra i zrtvuje se za tim,a trebao bi biti malo grublji prema nek m svojim suigracima,Mancini je kao pizda prava dupusta sranja i klanove u svom klubu a to mu nista dobro nece donjeti...popisam se ja na njihovu individialnost!!!
Malo mu je tri

Ponos Torina je napisao/la:Da je Edin bezobrazan davao bi 3 gola po utakmici ali momak nije takav i nisu mu samo pare u glavi,igra i zrtvuje se za tim,a trebao bi biti malo grublji prema nek m svojim suigracima,Mancini je kao pizda prava dupusta sranja i klanove u svom klubu a to mu nista dobro nece donjeti...popisam se ja na njihovu individialnost!!!

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- L' Imperator
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
jos jedna asistencija 

- Goalgetter
- Kontakt:
Dzekoooooo

Trebo bi Mancini ozbiljno razmislit o zemjeni uloga Ture - Dzeko....ovaj mnogo vise trpa a Dzeko asistiraPonos Torina je napisao/la:jos jedna asistencija

Zadnja izmjena: jelle, dana/u 07 dec 2011, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jos kad bi znali i to bi dobro bilopanties je napisao/la:opet asistencija
e sad je red da i njemu asistiraju

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
i jos jedan dva poteza dva gola,babo ruco.Fudbal je igra sa 11 igarca na jednoj strani a i 11 na drugoj.Nije sah ,yebem ga ja,mada potezi odlucuju kao i sahu.sanji je napisao/la:Neka ti imas majstore, svaka cast za onaj potez ali naveo sam osim tog poteza nista! Je li on napdac ili kreator?harishp je napisao/la:Veze ti nemas jarane,po vec ko zna koji put jedan potez i i mec odlucen.Sta mislis ko tu bude najcesce umjesan.sanji je napisao/la:Dzeko osim asistencije apsulutno nista! Citav tim igra katastrofalno, isto kao da su dosli na neki termin da se malo istrce, katastrofa ekipa i nezasluzuje da ide dalje. Kod Edina najvise mi smeta njegovo kretanje, koje je po meni katastrofa, ovako da igra inace, nikad ne bih gola dao 100%. Ocekujem da ce Dzeko odmah na pocetku drugom poluvremenu na klupu, pa cete vidjeti kako se trudi kako ce Balo igrati! Bolje da je ostao na klupi da igra protiv Chealsea ovako nece igrati u Pl.
Kritikujem ga kao napadaca jer smatram da mu je kretanje kriza.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
[youtube][/youtube]
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ma sta nam rece?sanji je napisao/la:Dzeko osim asistencije apsulutno nista! Citav tim igra katastrofalno, isto kao da su dosli na neki termin da se malo istrce, katastrofa ekipa i nezasluzuje da ide dalje. Kod Edina najvise mi smeta njegovo kretanje, koje je po meni katastrofa, ovako da igra inace, nikad ne bih gola dao 100%. Ocekujem da ce Dzeko odmah na pocetku drugom poluvremenu na klupu, pa cete vidjeti kako se trudi kako ce Balo igrati! Bolje da je ostao na klupi da igra protiv Chealsea ovako nece igrati u Pl.
Covjek sa dva poteza odlucio utakmicu a ti fol nesto pametujes!!
PSSSSSSST! NIJEDNE VISE!

(veze ti nemas)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hansestadt i 27 gostiju.