FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nemoj samo ugovore na 6 mjeseci 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Husića će najvjerovatnije dovesti Gracić u svoje redove, a Osim kad počinje pregovore sa igračem odmah istakne da sve ispod 2 godine nije prihvatljivo.
Meni se isto cini da ce to biti tako.Vidjeli ste kako to sve funkcionise kod Amara.Ja se samo nadam da su i ti potencijalni igraci shvatili da odigrati 2 godine u Zelji donosi bolje mogucnosti za dobar transfer,a u svim drugim slucajevima i zahtijevima koji im namecu menadjeri ,namece se klasicni sljed dogadjaja,jednogodisnji ugovori,sa Celikom,Zrinjskim,Olimpicom,odakle bi maksimalni transfer mogao biti Hrvatska,ili 2 poljska liga,eventualno Ceska.Niti dobiju nesto ti klubovi,niti igraci.Aman je napisao/la:Husića će najvjerovatnije dovesti Gracić u svoje redove, a Osim kad počinje pregovore sa igračem odmah istakne da sve ispod 2 godine nije prihvatljivo.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja sam za to da se niko ne dovodi, ovi momci zaslužuju da izguraju ovu sezonu, na početku smo svi pričali protiv njih i nema šta im nismo nagovorili svaku utakmicu, kad se samo sjetim protiv Zrinjskog ili Olimpica na Koševu, a oni su nas spustili na najbolji mogući način, 17 utakmica bez poraza, imamo ekipu za duplu krunu u našoj ligi i ništa ne treba mjenjati.
Istina, fali nam taj treći štoper i on bi trebao doći samo zato što nam deficitarni na toj pozicij, a ne što je neki igrač loš.
Eh sad ukoliko neki igrači odluče da napuste klub logično da im treba potražiti zamjenu, ovako ja ništa ne bih mjenjao do ljeta.
Istina, fali nam taj treći štoper i on bi trebao doći samo zato što nam deficitarni na toj pozicij, a ne što je neki igrač loš.
Eh sad ukoliko neki igrači odluče da napuste klub logično da im treba potražiti zamjenu, ovako ja ništa ne bih mjenjao do ljeta.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Evo ponovo pocele bombe o Dzekinom transferu. Ma samo nek' ide, nek' dolaze rate i nek' se koti kapital

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa ne mogu se rate vjecno davati zelji.zlaya_tm87 je napisao/la:Evo ponovo pocele bombe o Dzekinom transferu. Ma samo nek' ide, nek' dolaze rate i nek' se koti kapital![]()

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Prema ugovoru mogu! 

Ž '21!
Kad cete vi dobiti nekad neku ratu, takvi divovi, a nigdje rata. Mozda od Skore bude kad prede u Lyon.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa ne mogu se rate vjecno davati zelji.zlaya_tm87 je napisao/la:Evo ponovo pocele bombe o Dzekinom transferu. Ma samo nek' ide, nek' dolaze rate i nek' se koti kapital![]()
- zlaya_tm87
- Kontakt:
@ Sarajlica
Mislim da imamo pravo i na sljedeci transfer ali sa nesto nizim procentom. Nek' me ispravi ko zna ako grijesim..
Mislim da imamo pravo i na sljedeci transfer ali sa nesto nizim procentom. Nek' me ispravi ko zna ako grijesim..
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
ma kakve bombe druze, stigla druga rata od oko 425.000 eurazlaya_tm87 je napisao/la:Evo ponovo pocele bombe o Dzekinom transferu. Ma samo nek' ide, nek' dolaze rate i nek' se koti kapital![]()

Sto se tice rata prva rata stigla je negdje pocetkom mjeseca Juna a iznosila je oko 335.000 eura, druga evo ovih dana i ujedno najveca sa oko 425.000 eura i negdje na proljece treba i treca sa negdje oko 360.000 eura sto je ukupno negdje oko 1.120.000 eura ili ti ga 2.240.000 KM
s tim sto cifre variraju negdje mislim da sigurno nece reci tacan iznos ali tu je negdje, uglavnom fine pare koje ce se potrositi na pripreme, pojacanja, plate i ostale stvari s tim da je klub kao i 2010. u velikom plusu i automatski budzet kluba koji je ove godine iznosio negdje oko 2.900.00 KM se povecava, dok ce slijedecu godinu vjerovatno oko 3.400.000 KM ... uglavnom po prihodima od sponzora, prodaje karata No.1 smo u BIH pa tako imamo i najveci budjet nego ikad za 2012.g ...

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Svaki put kad se Dzeko, u ovom slucaju, proda Željo ima svojih 3.25% od ukupnog transfera. A Teplice ostalih 1.75% do ukupnih 5%.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa ne mogu se rate vjecno davati zelji.zlaya_tm87 je napisao/la:Evo ponovo pocele bombe o Dzekinom transferu. Ma samo nek' ide, nek' dolaze rate i nek' se koti kapital![]()
Redžepagić: Džeko nije zainteresovan za Juventus
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111207092" onclick="window.open(this.href);return false;
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
...
5% se dijeli u ovom slučaju na 3 dijela i to na nas,TEPLICE i Wolfburg.I rate se isplačuju u jednakom iznosu približno 700.000 km.Do sada su legle 2 rate koje su itekako pomogle na stabilizaciji kluba.Čak je od 1.rate uplačen i dio duga poreznoj upravi od mislim 300.000 km.
Re: ...
Wolfsburg nece dobiti postotak jer se on dijeli do odredjene starosti a ne svim bivsim klubovima.I ne djeli se ravnopravno nego zavisi koliko je vremena u kojem klubu proveo.DANDY je napisao/la:5% se dijeli u ovom slučaju na 3 dijela i to na nas,TEPLICE i Wolfburg.I rate se isplačuju u jednakom iznosu približno 700.000 km.Do sada su legle 2 rate koje su itekako pomogle na stabilizaciji kluba.Čak je od 1.rate uplačen i dio duga poreznoj upravi od mislim 300.000 km.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sir Amare, jesi li to ti matere ti?Rioo je napisao/la:Sto se tice rata prva rata stigla je negdje pocetkom mjeseca Juna a iznosila je oko 335.000 eura, druga evo ovih dana i ujedno najveca sa oko 425.000 eura i negdje na proljece treba i treca sa negdje oko 360.000 eura sto je ukupno negdje oko 1.120.000 eura ili ti ga 2.240.000 KM![]()
s tim sto cifre variraju negdje mislim da sigurno nece reci tacan iznos ali tu je negdje, uglavnom fine pare koje ce se potrositi na pripreme, pojacanja, plate i ostale stvari s tim da je klub kao i 2010. u velikom plusu i automatski budzet kluba koji je ove godine iznosio negdje oko 2.900.00 KM se povecava, dok ce slijedecu godinu vjerovatno oko 3.400.000 KM ... uglavnom po prihodima od sponzora, prodaje karata No.1 smo u BIH pa tako imamo i najveci budjet nego ikad za 2012.g ...
![]()
![]()

Ž '21!
Fudbaleri od subote na odmoru
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fu ... -na-odmoru" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fu ... -na-odmoru" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- harison_ford
- Kontakt:
Rioo je napisao/la:Sto se tice rata prva rata stigla je negdje pocetkom mjeseca Juna a iznosila je oko 335.000 eura, druga evo ovih dana i ujedno najveca sa oko 425.000 eura i negdje na proljece treba i treca sa negdje oko 360.000 eura sto je ukupno negdje oko 1.120.000 eura ili ti ga 2.240.000 KM![]()
![]()
![]()
onda sigurno imate para da kupite lak za drvo kako bi prefarbali onu bukovinu od zapadne tribine
RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
...
@malta-naknada za treniranje i u našem slučaju "solidarnost" ili kako se več stručno zove nisu isto."solidarnost" iznosi 5%,i ona se dijeli na klubove u kojima je igrač igrao do trenutka transfera.I naravno procenat zavisi od toga koliko je igrač proveo u kojem klubu.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: ...
Ipak mislim da su u pitanju SAMO klubovi u kojima je igrac igrao do odredjene godine i da niko osim Želje i Teplica nema pravo na taj dio naknade. Željo 3.25% a Teplice 1.75%.DANDY je napisao/la:@malta-naknada za treniranje i u našem slučaju "solidarnost" ili kako se več stručno zove nisu isto."solidarnost" iznosi 5%,i ona se dijeli na klubove u kojima je igrač igrao do trenutka transfera.I naravno procenat zavisi od toga koliko je igrač proveo u kojem klubu.
AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.