Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Rece maloprije jedan od komentatora na sportklubu u uvodnoj emisji da siena putuje u istanbul bez kaukenasa i lavrinovica, a velike su sanse da ni Bo nece igrati. Galati je to tekma da obezbjede prolaz u naredni krug, dvorana ce biti puna i mogli bi dobiti. Kvota je 1,65 u premieru, moguce da padne do cetvrtka 

nema potpisa
Hvala,Kulinban drug,Markota je potpisao za Azovmash,mislim,a kvota na Prokom uzasno pada..Nezz
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma i Markota je već otišao, prešao je u Turk Telekom, ako je vjerovati ovima sa sport kluba.
btw juče u premier-u kvota na prokom bila 1.40, a već danas 1,15.
btw juče u premier-u kvota na prokom bila 1.40, a već danas 1,15.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Admir Sa,Kaukenas i Lavrinovic s izgubljeni,najvjerovatnie,do kraja sezone,a i McCaleb ima u ozljedu,tako da.Pozz...
- Citizen-X
- Kontakt:
he jbo te grom... 16.00 na kinu.... 

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Sad je 1.04 na Prokoma
Možda se može neki hendikep uhvatiti al je to zajebano. Previsoka je linija hendikepa a kvota preniska 1.33 za -9.5 . Možda hvatati neki jači. Ideje ?

Mislim da neće ni Bo igrati. Treba to odigrati dok nije spala još kvota. Ali to je prekosutra. Kvota u wwinu je 1,80 na Galatu!Admir_Sa je napisao/la:Rece maloprije jedan od komentatora na sportklubu u uvodnoj emisji da siena putuje u istanbul bez kaukenasa i lavrinovica, a velike su sanse da ni Bo nece igrati. Galati je to tekma da obezbjede prolaz u naredni krug, dvorana ce biti puna i mogli bi dobiti. Kvota je 1,65 u premieru, moguce da padne do cetvrtka

Treba odigrati sutra hendikep na CSKA koliki god bio, jer Zagrebu će faliti Mulaomerović i Kasun. I mislim da je Efes sutra siguran.
,ybo te,u Ponedjeljak kvota oko jedan i pol,a sa d,mizerna..Hehe.Kolika je najveca linija henikepa...
i ja sam kontao CSKA koliko god bude h.kulinban je napisao/la:Mislim da neće ni Bo igrati. Treba to odigrati dok nije spala još kvota. Ali to je prekosutra. Kvota u wwinu je 1,80 na Galatu!Admir_Sa je napisao/la:Rece maloprije jedan od komentatora na sportklubu u uvodnoj emisji da siena putuje u istanbul bez kaukenasa i lavrinovica, a velike su sanse da ni Bo nece igrati. Galati je to tekma da obezbjede prolaz u naredni krug, dvorana ce biti puna i mogli bi dobiti. Kvota je 1,65 u premieru, moguce da padne do cetvrtka![]()
Treba odigrati sutra hendikep na CSKA koliki god bio, jer Zagrebu će faliti Mulaomerović i Kasun. I mislim da je Efes sutra siguran.

Najniži hendikep na CSKA je -15.5 kvota 1.3 ;
Vidis, moglo bi se na toj kosarci uzet nekih para
imate dobrih prijedloga. Ide sutra jedan tiket eurolige 

Bolje onda igrati ispod!Inkognito je napisao/la:Najniži hendikep na CSKA je -15.5 kvota 1.3 ;

-22.5, kvota 3.25 al je to na bet365 koja je vrh za živo klađenje tako da sam poprilično ubijeđen da će biti bolje kvote u Lutriji recimo ako budu dali to u ponudi.Hass je napisao/la:,ybo te,u Ponedjeljak kvota oko jedan i pol,a sa d,mizerna..Hehe.Kolika je najveca linija henikepa...
Preskačem to hladno. Kiriljenko je povrijeđen, jel tako ?kulinban je napisao/la:Bolje onda igrati ispod!Inkognito je napisao/la:Najniži hendikep na CSKA je -15.5 kvota 1.3 ;Na Zagreb!
ups, NBA počinje

- alan_kardec
- Kontakt:
Možda bi se trebalo odigrati i na bilbao protiv cantua pošto talijani navodno (po ovima sa sk) imaju problema na kril, povrijeđen im je marko šćekić (onaj što je nekad igrao u borcu), a imaju probleme i na playu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kirilenko i Lavrinovic, a kod Zagreba Mario Kasun, Dario Saric , Damir Mulaomerovic , a TJ Ford zbris'o.Inkognito je napisao/la:Preskačem to hladno. Kiriljenko je povrijeđen, jel tako ?kulinban je napisao/la:Bolje onda igrati ispod!Inkognito je napisao/la:Najniži hendikep na CSKA je -15.5 kvota 1.3 ;Na Zagreb!
ups, NBA počinje
U pravu si , Bilbao sutra.alan_kardec je napisao/la:Možda bi se trebalo odigrati i na bilbao protiv cantua pošto talijani navodno (po ovima sa sk) imaju problema na kril, povrijeđen im je marko šćekić (onaj što je nekad igrao u borcu), a imaju probleme i na playu.
Mene privlače dvije utakmice LŠ; Lyon i Real. Dinamo je u padu forme blago rečeno a Balkanci kad se odrone baš se odrone
Realov "drugi tim" je
strašan. Albiol, Coentrao, Sahin, Altintop, Higuain/Benzema, Kaka. U ekipi se očekuje i Alonso(neprovjereno). Samo su tri ekipe imale maksimalan učinak u grupnoj fazi LŠ do sada, MIlan, PSG i Barselona. Ajaxu fale Oojer, De jong i još dosta igrača. S druge strane El classico je u Subotu.
Živo klađenje, da vidimo šta se dešava. Ako Real ima namjeru da ih dobije, dobiće ih hladno. Ako nema, **** onda

Realov "drugi tim" je

Živo klađenje, da vidimo šta se dešava. Ako Real ima namjeru da ih dobije, dobiće ih hladno. Ako nema, **** onda

Jbg bit ce bolje

Sutra dedinu krcavinu (il' kako se vec kaze

il mozda ovako nesto...

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- pintol_TM87
- Kontakt:
za sutra kao i danas jedan siguran par..
zaobidji te ligu prvaka i ove koje si osigurali...njih samo treba na live hvatat dok vidite kako se stvari odvijaju...
bolje da jedan francuski tim udje nego grčki to nisam ja rekao nego ovi ljudi u foteljama...
sutra olimpija gubi
zaobidji te ligu prvaka i ove koje si osigurali...njih samo treba na live hvatat dok vidite kako se stvari odvijaju...
bolje da jedan francuski tim udje nego grčki to nisam ja rekao nego ovi ljudi u foteljama...
sutra olimpija gubi
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.