FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bosnas_
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bosnas_ » 06 dec 2011, 21:33

Bilo bi dobro da Husic dodje u Zelju,mislim da bi nam bio fino pojacanje..ali daleko od toga da bi mu bilo zagarantovano mjesto u prvih 11..to kod Amara Osima treba zasluziti,prezime njemu ne znaci puno...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 dec 2011, 21:39

Jel taj Husic igrao nekad za Orasje , sjecam se davno ja msm 2005 godina na Kosevu kad smo igrali sa Orasjem bio je jedan Husic , frajer je pojeo nas vezni red.
voltron30 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Edin Husić iz Karlovca stiže u Željezničar?
Ponajbolji igrač ekipe Karlovca, Edin Husić od zime bi mogao obući dres sarajevskog Željezničara.
Nakon što se Karlovac našao u velikoj krizi, Husić je kao i nekolicina drugih igrača ovog tima, odlučio dići sidro i potražiti novi klub.

Interesanata za usluge ovog veznjaka za sada ne nedostaje. Moguće je da Husić ostane u HNL-u gdje bi ga u svojim redovima rado vidjeli Istra i Osijek, ali je moguć dolazak u Premijer ligu BiH.

Prema informacijama do kojih dolazi naš portal, Željezničar je pokazao interes za Husića, a saznajemo i da je sam Husić kazao kako bi u BiH jedino igrao upravo za Željezničar.

Da li će se Željezničar uspjeti pojačati Husićem pred nastavak prvenstva, ostaje da vidimo.
Ko mu je menadžer smijem se opkladit' da taj sigurno neće u Želju.
Sto ?

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 06 dec 2011, 21:44

Jest to je taj Husic inace rodom je iz Srebrenika samo ovi su malo pogrijesili na portalu :D A mislim da momak bi mogao lako biti u prvi 11,jer je momak ozbiljan nije kao ostali Adini igraci :lol: Mislim da bi se svidio i Amaru jer momak moze trcati ko navijen,jedini problem bi mogao predstavljati njegov menadzer ako bude nesto trazio od Zelje.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 dec 2011, 21:48

zuka_TM je napisao/la:Jest to je taj Husic inace rodom je iz Srebrenika samo ovi su malo pogrijesili na portalu :D A mislim da momak bi mogao lako biti u prvi 11,jer je momak ozbiljan nije kao ostali Adini igraci :lol: Mislim da bi se svidio i Amaru jer momak moze trcati ko navijen,jedini problem bi mogao predstavljati njegov menadzer ako bude nesto trazio od Zelje.
E ako je on onda ste definitivno prvi , drugi i treci favoriti za osvajanje PL. Ono je igracina samo takva. Sva sreca pa smo imali Samira Duru pa smo tu utakmicu rijesili golom sa 30m :mrgreen:
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 06 dec 2011, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 06 dec 2011, 21:52

HZ_ilidzaa je napisao/la:
zuka_TM je napisao/la:Jest to je taj Husic inace rodom je iz Srebrenika samo ovi su malo pogrijesili na portalu :D A mislim da momak bi mogao lako biti u prvi 11,jer je momak ozbiljan nije kao ostali Adini igraci :lol: Mislim da bi se svidio i Amaru jer momak moze trcati ko navijen,jedini problem bi mogao predstavljati njegov menadzer ako bude nesto trazio od Zelje.
E ako je on onda ste definitivno prvi , drugi i treci favoriti za osvajanje PL. Ono je igracina samo takva. Sva sreca pa smo imali Samira Duru pa je tu utakmicu rijesili golom sa 30m :mrgreen:
:D hahahah e sad ste naje.bali kad dodje :D strpaće i čizmicu i onog **** u đep :D

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 06 dec 2011, 21:53

Jel taj Husic ofanzivni vezni ili? Najjaci su mi ovi klipovi igraca sa nekoliko dodavanja iz jedne tekme i na osnovu toga kao treba da zakljucimo da je on kvalitetan. Pa jbt ja sam bio siguran da smo dolaskom Culuma dobili najboljeg igraca od rata na ovamo, gledajuci jedan njegov video, reko novi Vieira, kad ono .....
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 dec 2011, 22:11

da niste dovodili husica izbacit ce vam zebu iz prve postave :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 dec 2011, 22:23

Boga mi nebi me nimalo cudilo da nam ovaj Husic dodje kao po prikazanom Savic i Stanceski nisu prikazali nesto posebno, ai lijeni su a znamo da Amar voli trkace i borbene momke tako ...vidjecemo ako Bog da bice to dobro... Husic je igrac samo takav ...

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 06 dec 2011, 22:26

ne znam bas kakav je igrac, ali kad samo procitam ovako nesto HUSIĆ: ŽELJO? ZAŠTO DA NE, TO JE IPAK ŽELJO srce mi bude k'o dzamija.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 dec 2011, 22:27

zlaya_tm87 je napisao/la:ne znam bas kakav je igrac, ali kad samo procitam ovako nesto HUSIĆ: ŽELJO? ZAŠTO DA NE, TO JE IPAK ŽELJO srce mi bude k'o dzamija.
pa sta ce napisat drugo cojk nije danima jeo :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 06 dec 2011, 22:30

HAHAHAH, pa dobro ali inace, lijepo je cuti ovako nesto. Zeljo institucija 8-)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 06 dec 2011, 22:45

astra1922 je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:ne znam bas kakav je igrac, ali kad samo procitam ovako nesto HUSIĆ: ŽELJO? ZAŠTO DA NE, TO JE IPAK ŽELJO srce mi bude k'o dzamija.
pa sta ce napisat drugo cojk nije danima jeo :mrgreen:

e i ti ga zacera ono pravo :lol: :D ima covjek roditelje solidno situirane ne brini :mrgreen:

Dobro bi nam stvarno dosao igrac njegovog tipa,normalno da nije sad Zeba :mrgreen: al nije los,sad ne znam koliko je tacno ovo i dal ce sta biti,ja se danam da hoce i da nece nesto njegov menadzer(frajer) sta usrati u slucaju dolaska :)

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 06 dec 2011, 23:04

Bombe bacaju samo. ;)

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 dec 2011, 00:16

Evo ovako, Husića znam lično, i što se tiče njega momak je sasvim O.K. radilica je, fizički je jako spreman, što neko reče ranije, može trčati kao navijen. Amaru bi se sigurno svidio, ali..Menadžer mu je zešći ljakse i krkan, povezan s mafijaškim krugovima. I Amar sebi neće dozvoliti da s takvom varalicom i ''palamudom'' obavlja bilo kakve poslove. Tako da se smijem opkladiti da od ovoga nema ništa.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 dec 2011, 00:19

voltron30 je napisao/la:Evo ovako, Husića znam lično, i što se tiče njega momak je sasvim O.K. radilica je, fizički je jako spreman, što neko reče ranije, može trčati kao navijen. Amaru bi se sigurno svidio, ali..Menadžer mu je zešći ljakse i krkan, povezan s mafijaškim krugovima. I Amar sebi neće dozvoliti da s takvom varalicom i ''palamudom'' obavlja bilo kakve poslove. Tako da se smijem opkladiti da od ovoga nema ništa.
sve objasnio.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 dec 2011, 00:25

voltron30 je napisao/la:Evo ovako, Husića znam lično, i što se tiče njega momak je sasvim O.K. radilica je, fizički je jako spreman, što neko reče ranije, može trčati kao navijen. Amaru bi se sigurno svidio, ali..Menadžer mu je zešći ljakse i krkan, povezan s mafijaškim krugovima. I Amar sebi neće dozvoliti da s takvom varalicom i ''palamudom'' obavlja bilo kakve poslove. Tako da se smijem opkladiti da od ovoga nema ništa.
je li to onaj menadzer koji je unistio Dzafica? koji je nekoliko puta trebao preci u Zelju,ali mu menadzer obecavao transfer u Bundesligu,Seriu A, i ne znam ni ja gdje ne jos....ako mu je taj Husaric menadzer,onda nam u Zelji ne trebaju njegovi igraci,samo cemo imati problema s njima,to sampionu najmanje treba!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 07 dec 2011, 00:38

bosnas_ je napisao/la:
je li to onaj menadzer koji je unistio Dzafica? koji je nekoliko puta trebao preci u Zelju,ali mu menadzer obecavao transfer u Bundesligu,Seriu A, i ne znam ni ja gdje ne jos....ako mu je taj Husaric menadzer,onda nam u Zelji ne trebaju njegovi igraci,samo cemo imati problema s njima,to sampionu najmanje treba!
Upravo tako. Neka ga vodi Husarić u Čelik ili Slobodu, svakako tamo ima bruku igrača i jedan je od krivaca što su ti klubovi danas tu gdje jesu.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 dec 2011, 01:30

Ovaj husić bi bio odlično pojačanje jer mi je poznat odavno tj upoznat sam sa njegovim kvaliteta ima dvije-tri godine...eh sad to sto ima tog nekog hajvan menadjera to je već visa stvar...kad se skontam sad nije bitna volja i zelja igrača nego je bitan ko mu je menadzer...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 dec 2011, 08:37

gollum je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
Upravo tako. Neka ga vodi Husarić u Čelik ili Slobodu, svakako tamo ima bruku igrača i jedan je od krivaca što su ti klubovi danas tu gdje jesu.
pa kad zvijezda nece da petlja sa tim menadzerom da zeljo hoce,,svi znaju sta mu je cilj,da odigra polusezonu u slavnom zelji pa da onda dzabe ode u inistranstvi i to tako samo da husara zaradi.koji je to uhljup :)

Nova sezona nova nafaka

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 07 dec 2011, 11:38

pa nije željo rudar iz kaknja,ko god da je menađer husiću postoje ugovori gdje se navede kolika je igraču plata ako odigra lupam 70% utakmica,koliko traje ugovor,koliko je obeštečenje ,kolika je premija za titulu itd ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 24 gosta.