U cemu je problem, zar ja ne mogu reci ono sto je ocigledno, a to je da je Sehic izrastao u golmana evropske klase, i da je takodje ocigledno da ce naslediti Kenu? Ne mislis valjda da bi prednost trebao dobiti rezervni golman i to jos onaj koji prim jal' 5, jal' 6 svaki drugi vikend, a nekada i izmedju vikenda?habuba je napisao/la:Koji si ti bolid.baboitata je napisao/la:Hasagic i Sehic, te Begovic kao treci golman, bi morali bit izbor selektora za naredni ciklus. Medjutim, posto je na ovom forumu uglavnom dijaspora nemoze se prihvatiti cinjenica da neko ko dolazi iz Bosanske lige moze biti bolji od nekog Kanadjanina.
Ibrahim Sehic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ibrahim Sehic
-
- Kontakt:
sehic brani u turskoj ligi i jos je rezerva ( barem je bio na pocetku sada ne znam ) dok asmir igra u najjacoj ligi svijeta. asmir za koga je bio zainteresovan i chelsea da bude 3. golman nase repkebaboitata je napisao/la:U cemu je problem, zar ja ne mogu reci ono sto je ocigledno, a to je da je Sehic izrastao u golmana evropske klase, i da je takodje ocigledno da ce naslediti Kenu? Ne mislis valjda da bi prednost trebao dobiti rezervni golman i to jos onaj koji prim jal' 5, jal' 6 svaki drugi vikend, a nekada i izmedju vikenda?habuba je napisao/la:Koji si ti bolid.baboitata je napisao/la:Hasagic i Sehic, te Begovic kao treci golman, bi morali bit izbor selektora za naredni ciklus. Medjutim, posto je na ovom forumu uglavnom dijaspora nemoze se prihvatiti cinjenica da neko ko dolazi iz Bosanske lige moze biti bolji od nekog Kanadjanina.

sehic redovno brani jer se prvi golman povrijedio.jasmin10 je napisao/la:sehic brani u turskoj ligi i jos je rezerva ( barem je bio na pocetku sada ne znam ) dok asmir igra u najjacoj ligi svijeta. asmir za koga je bio zainteresovan i chelsea da bude 3. golman nase repke![]()
i cak stavise, jako dobro brani.
ali porediti tursku i EPL je kao :S ne znam. porediti daciu sa audijem.
a sto se tice hasagica, covjek vec sad ima hronicnu povredu ledja :S. tak da sumnjam da ako ne moze u klubu braniti, da ce braniti u repki. zasto davati prednost njemu pored begovica, sehica i burica - svi mladi, zdravi i dobri golmani.
...
neka hvala bogu pa nemamo problema sa golmanima, al' valjda je svakom normalno covjeku jasno da ce asmir aBd ostati prvi golman nase repke u narednih 10 godina.panties je napisao/la:sehic redovno brani jer se prvi golman povrijedio.jasmin10 je napisao/la:sehic brani u turskoj ligi i jos je rezerva ( barem je bio na pocetku sada ne znam ) dok asmir igra u najjacoj ligi svijeta. asmir za koga je bio zainteresovan i chelsea da bude 3. golman nase repke![]()
i cak stavise, jako dobro brani.
ali porediti tursku i EPL je kao :S ne znam. porediti daciu sa audijem.
a sto se tice hasagica, covjek vec sad ima hronicnu povredu ledja :S. tak da sumnjam da ako ne moze u klubu braniti, da ce braniti u repki. zasto davati prednost njemu pored begovica, sehica i burica - svi mladi, zdravi i dobri golmani.
Dobro mozda je malo nerealno reci da je Sehic bolji od Asmira jer nije. Medjutim mislim da je velika greska sto Sehic nije clan reprezentacije. Dosta je bolji golman od Avdukica i vidim ga (Ibru) kao zamjena Begovicu vrlo uskoro.. Mislim da ce nazalost Hasagic okoncat reprezentativnu karieru za godinu, dvije, tri.. Toliko od mene..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Po mom nekom misljenju Sehic bi trebao biti drugi golman repke, a Buric treci. Dok je prvi naravno Asmir Begovic, a sto se Kene tice kad bude zdrav i spreman i kad branio redovno mozda bi mogao da se racuna kao treci golman. Ipak sumljam da bi on to zelio, jer ne moze da podnese ni da bude drugi tako da...
Za sve one koji ce reci od kada ti pratis repku
, da odgovorim odmah...repku pratim od prvih kvalifikacija, i Keno je bio odlican golman ali povrede i neke druge stvari su ucinile svoje. Mislim da je on vec dao sve sto je mogao za BiH, ali mali Sehic je mladji, i sigurniji trenutno.
Za sve one koji ce reci od kada ti pratis repku

Druze, majke ti suti...baboitata je napisao/la:U cemu je problem, zar ja ne mogu reci ono sto je ocigledno, a to je da je Sehic izrastao u golmana evropske klase, i da je takodje ocigledno da ce naslediti Kenu? Ne mislis valjda da bi prednost trebao dobiti rezervni golman i to jos onaj koji prim jal' 5, jal' 6 svaki drugi vikend, a nekada i izmedju vikenda?habuba je napisao/la:Koji si ti bolid.baboitata je napisao/la:Hasagic i Sehic, te Begovic kao treci golman, bi morali bit izbor selektora za naredni ciklus. Medjutim, posto je na ovom forumu uglavnom dijaspora nemoze se prihvatiti cinjenica da neko ko dolazi iz Bosanske lige moze biti bolji od nekog Kanadjanina.
Momak je dobar, to uopce nije pitanje, ali nemozes njega uporediti sa Asmirom.
Sto se mene tice, greska je sto Sehic nije u repci, zato jer je, u najmanju ruku, bolji od Avdukica.
I nemozes opravdati tvoj stav sa pretpostavkom da dijaspora vise voli Asmira Begovica... Kakva ti je to argumentacija molim te?
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 06 dec 2011, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Principatus
- Kontakt:
Onako sto se procita na Transfermarktu, tamo ga Turci hvale.
Drago mi je, jer su poneki sumnjali u njegov kvalitet.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
a cuj, cim dolazi odavde sumnja se u kvalitet.Principatus je napisao/la:Onako sto se procita na Transfermarktu, tamo ga Turci hvale.
i je, bas dobro brani u mersinu...
turska je teoretski evropa

...
Sta bi onda za Izrael reklapanties je napisao/la:a cuj, cim dolazi odavde sumnja se u kvalitet.Principatus je napisao/la:Onako sto se procita na Transfermarktu, tamo ga Turci hvale.
i je, bas dobro brani u mersinu...
turska je teoretski evropaoni sami to kazu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne mogu ovo Sehi gola dat
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
A je li ozdravio onaj golman koji je bio prvi izbor na pocetku sezone?
Svaka cast Sehicu i Visci koji su se brzo navikli na nivo u Turskoj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- bistrikboy
- Kontakt:
Ozdravio je,ali mu je samo rezerva vec tri utakmice!Cartman je napisao/la:A je li ozdravio onaj golman koji je bio prvi izbor na pocetku sezone?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sehic me pozitivno iznenadio sa svime ali posebno sa onim sto je vazno kod golmana a to je samopouzdanje,vidim ljuti se odbrani malo zamahuje protivnickim napadacima
to nedostaje Buricu koji mi izgleda previse fin,neodlucan,svaki golman mora da je malo i budalast
to nedostaje Buricu koji mi izgleda previse fin,neodlucan,svaki golman mora da je malo i budalast

Zadnja izmjena: santos, dana/u 09 dec 2011, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan od boljih naših golmana uz Asmira nada velika, momak je ok.
Eh odlicno. Ipak je ovaj bio reprezentativac Turske prije nekoliko godina.bistrikboy je napisao/la:Ozdravio je,ali mu je samo rezerva vec tri utakmice!Cartman je napisao/la:A je li ozdravio onaj golman koji je bio prvi izbor na pocetku sezone?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Goalgetter
- Kontakt:
Dosad odigrao 9 utakmica za Mersin, u 4 utakmice nije primio gola, a ukupno ih je primo 5.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.