Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Akhenaten
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Akhenaten » 06 dec 2011, 18:26

Nedaj se Hare, da je i predsjednik kluba nedaj da te gazi kad znas da si u pravu. Ne radis obicni posao, pa da te bude strah otkaza, za tebe ce uvijek biti mjesta u mnogim ekipama.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 06 dec 2011, 18:44

the scouser je napisao/la:( Medunjanin razocaran od situacije u Maccabija )

Mora da je Begovića zamolio da mu članak sastavi :mrgreen:
LOL!
:lol:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 06 dec 2011, 18:49

Pirke je napisao/la:
the scouser je napisao/la:( Medunjanin razocaran od situacije u Maccabija )

Mora da je Begovića zamolio da mu članak sastavi :mrgreen:
LOL!
:lol:
Nemoj tako brate. To su Beogovic, Salihovic i Pjanic zajedno sastavljali. Neko rjec, neko dvije, neko pet i eto ti teksta :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 07 dec 2011, 23:03

Klub coma,menager loš,liga strašna :roll: šta će tamo, joj treba imat živaca Harinjo izdrži sve ovo.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 dec 2011, 13:04

Za Medunjanina se vežu tri kluba za sada, a to su Werder Bremen, Lazio, i AZ Alkmaar ...

Molim Boga da je ovo istina, i da će ga ako ništa jedan od ova tri kluba dovesti u svoje redove( po mogućnosti Lazio :mrgreen: ) .
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 18 dec 2011, 13:20

*p!p!t@* je napisao/la:Za Medunjanina se vežu tri kluba za sada, a to su Werder Bremen, Lazio, i AZ Alkmaar ...

Molim Boga da je ovo istina, i da će ga ako ništa jedan od ova tri kluba dovesti u svoje redove( po mogućnosti Lazio :mrgreen: ) .
moze lazio :D
al mislim da ce ipak bit AZ
...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 dec 2011, 13:33

Dobro te spekulacije su vjerovatno starije, pa sad malo podgrijane.
Ako ode u Bremen, onda bi mu valjalo da dobro zapne, inace nas scout tamo dobija nogu. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 dec 2011, 13:46

Svi nabrojani kandidati dolaze u obzir osim AZ Alkmaara.

Holandska liga je vrlo jaka, ali neuporedivo je slabija u odnosu na Njemacku ili Italiju.
Bremen bi bio idealan, pogotovo sto su oni tanki na toj poziciji zadnjeg veznog.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 18 dec 2011, 19:35

otisao je medju zidove radi novca, tako mu i treba kad gleda samo novac
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 18 dec 2011, 19:48

Stvarno nemogu da vjerujem da za BIH rpeku navija toliko antisemita, nacional-sovinista i nacionalista. Pa ljudi kako vas nije sramota tih komentara, sa tim samo pokazujete da niste nista bolji od Ustasa i Cetnika. Sram vas bilo! A i poruka moderatorima da banuju sve one koji postavljaju antisemitske postove, jer to je gore od bilo kakvog vrijedjanja na licnoj osnovi.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 dec 2011, 20:10

vendeta87 je napisao/la:Stvarno nemogu da vjerujem da za BIH rpeku navija toliko antisemita, nacional-sovinista i nacionalista. Pa ljudi kako vas nije sramota tih komentara, sa tim samo pokazujete da niste nista bolji od Ustasa i Cetnika. Sram vas bilo! A i poruka moderatorima da banuju sve one koji postavljaju antisemitske postove, jer to je gore od bilo kakvog vrijedjanja na licnoj osnovi.
I ja sam pokusavao objasniti ali dzaba. Nimalo mi nisu drazi ovi nasi antisemiti od cetnika i ustasa. **** je **** i kada je tvoje ili kada je tudje.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 dec 2011, 20:20

nisam antisemita, ali da napravimo digresiju. Za antisemitizam dobijas dozivotnu, za islamofobiju dobijes status, ugled i jos rapa sa strane ;)

Medo u Laziooo :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 18 dec 2011, 20:35

Bosniacum Lilium je napisao/la:nisam antisemita, ali da napravimo digresiju. Za antisemitizam dobijas dozivotnu, za islamofobiju dobijes status, ugled i jos rapa sa strane ;)

ma pusti ove dezurne liberalne humaniste(da ih nebi nazvao nesto mnogo gore) koji na svaki korak hoce da unose svoju agendu da svak mora biti politicki korektan kao i oni. za njih smo mi svi antisemitisti, nacisti etc. :roll: imam pravo na svoje misljenje, nisam nikoga uvredio s svojim postom tako da me boli neka stvar sta oni misle.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 dec 2011, 20:45

STEVIE je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:nisam antisemita, ali da napravimo digresiju. Za antisemitizam dobijas dozivotnu, za islamofobiju dobijes status, ugled i jos rapa sa strane ;)

ma pusti ove dezurne liberalne humaniste(da ih nebi nazvao nesto mnogo gore) koji na svaki korak hoce da unose svoju agendu da svak mora biti politicki korektan kao i oni. za njih smo mi svi antisemitisti, nacisti etc. :roll: imam pravo na svoje misljenje, nisam nikoga uvredio s svojim postom tako da me boli neka stvar sta oni misle.
a i tanka je crta izmedju krajnje ljevice i krajnje desnice :P :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 dec 2011, 20:45

STEVIE je napisao/la:

Ne znam ja sta si ali ako mrzis nekoga samo zbog toga sto je ove ili one vjere onda jesi nacista. To je barem jednostavno.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 dec 2011, 20:47

Bosniacum Lilium je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:

a i tanka je crta izmedju krajnje ljevice i krajnje desnice :P :D
Tu si u pravu. Licno ne volim nikakve ekstremiste, lijeve ili desne ili vjerske ili bilo kakve druge. :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2011, 02:33

Nego Medo je vec pravio probleme u 2-3 kluba, to ce mu otezat proces oko trazenja nove ekipe. Nadam se da ima istine u ovim spekulacijama oko Bremena, Lazia i AZ-a, ali sve mi nesto mirise na to da ce zavrsit u nekom srednjem holandskom timu. I to je bolje nego u ovom Maccabiu, Hapoelu, Tel Avivu, Bar Mitsvi, Tikvi, Lubenici ili gdje vec igra trenutno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 19 dec 2011, 18:20

Bilo bi dobro da dodje Medunjanin u Lazio...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 19 dec 2011, 18:27

harebianconero je napisao/la:Bilo bi dobro da dodje Medunjanin u Lazio...
Ma bilo bi extra, Medo je dobar igrac, a i to bi bilo extra za Repku, jos jedan igrac iz jakog evropskog kluba, mozhe i Bremen ako je istina sto novinari pisu, klub po mjeri za njega..

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 dec 2011, 20:02

Narod je lako izmanipulirati kroz medije i dobiti izbore, pogotovo kada zivis u regiji koja je u konfliktu vec 60 godina. Pored toga imas za susjede psihopate kao sto je onaj iranac Ahmedinedzad, ili prije njega Sadama, koji prijeti genocidom nad jevrejskim narodom. Nije cudo ako u takvom okruzenju izbore dobivaju oni najgori i najratoborniji. Ali to nije razlog da se generalizuje, pogotovo jer je poznato da ima mnogo jevreja koji konstantno kritikuju Izrael i okupaciju palestinske teritorije. Ne znam ni kako su u tu vasu pricu da su svi jevreji cionisti uklapaju oni koji su nama pomagali kada je bilo najteze 92-95. Sacica jevreja nam je vise pomogla nego milijardu i po muslimana sirom svijeta. Znam neke koji su bili u izbjeglistvu u Turskoj 1993, kazu da su se prema njima odnosili kao prema najvecim dusmanima. Jedva docekali da pobjegnu odatle poslije nekoliko mjeseci u Skandinaviju. Ne valja svijet posmatrati kroz religijske naocale.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 191 gost.