Druga Liga - grupa Jug

plavobijeli
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la plavobijeli » 01 dec 2011, 15:27

Pa Troglav sa ovakvim vođenjem kluba nema što tražiti pored Duvna koje nam je očitalo lekciju i dobro poredanog Brotnja,jedino Kriško da pođe igrati onda bibilo sve moguće i možda da Čondrić uđe u zadnju liniju i još koji političar i to je to.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 01 dec 2011, 17:53

A što točno zamjeraš ovom klupskom vodstvu?
Hayley <3

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 02 dec 2011, 20:52

Ajde mi ti nabroji šta je to dobro napravila,ima ekipu koja je loše vođena i niko nemrda repom,demagogija je na svakom koraku,umjesto da smo debelo na čelu ljestvice po kvalitetu mi gledamo duvbo i čitluk,gubimo bodove od klubova od kojih ni u snu mebi smili.KIša se sprema,a svlačionice su ko rešeto i šta ćemo sa tim.Opreme nemamo i vrlo je oskudna u odnosu na druge,plaće su djelomično odrađene,a ove dužne vjerojatno mislite gurnuti nekoj drugoj upravi jer one nisu Vaša obveza.Puno politike malo rada i ako vako bude išlo neće biti dobro.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 02 dec 2011, 22:25

Zašto govoriš "Vaša"? Ta nisam ja član Uprave, a i mislio sam da si ti navijač Troglava. :)

Ali evo, jedna informacija, da znaš za ubuduće - na 100-tinjak adresa je poslano cirkularno pismo, u kojem se traži pomoć za NK Troglav, bilo što, minimalna donacija, a među adresama je dosta financijski jakih Livnjaka i osoba livanjskog podrijetla koje žive vani - 5 je se odgovora dobilo. 5. Niti jedan domaći gospodarstvenik nije pozitivno odgovorio. Ma šta pozitivno, nitko s područja Livna nije ni odgovorio. A neke jake firme su odgovorile,a nemaju veze s Livnom.
Ova uprava se dosta trudi, pojedinci non-stop traže pomoć, ali jednostavno nema odgovora, nema izvora za isfinancirati klub. Nema. A naslijedili su preko 200,000 KM duga.
S druge strane, samo pogledaj broj tvornica u Livnu i sve ti je jasno. Pogledaj nam infrastrukturu - kolodvor, pijacu, Gornji grad, i na što nam grad liči - nemoguće je očekivati ulaganja u klub dok pola grada nema rasvjetu, dok je na kolodvoru jedan bus... a takva će situacija i dalje biti... Boga ti, onaj medvid načelnik Općine samo hoda po Europi i livanjskim noćima i otvara poduzetničke zone, ništa više... prolazim pored stare općine i čekam kad će me nešto napast...

Stoga je ovo sasvim realna situacija, i sasvim realna pozicija. Ulazak u Prvu ligu bi bio sjajan rezultat, ogroman uspjeh, bez obzira na (kvalitetan) igrački kadar. I ova uprava radi sasvim dobro i ja kao navijač Troglava tim ljudima nemam što predbaciti... Troglav je prisutan dosta više nego je bio i na portalima, i na radiju, i na fejsbuku.

Uostalom, vrijeme će pokazati da li ova uprava može podići klub iz blata u kojem se našao. Ja vjerujem da može.
Hayley <3

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 03 dec 2011, 22:35

Je prijatelju ti dobro zboriš i očito voliš klub,pa zar potebi Dalić dobro vodi ovakvu ekipu,jel treba da mu dovedemo 5 igrača iz neke pripizdine il je dovoljno ovo naše za koje mislim da dugo Livno nije imalo.Ma u klubu su sada ljudi od ugleda pa zar im neko triba donositi novce,pa svaka ta politička stranka nek da po 10 tisuća neće tribat,pa zar je problem da Matković popravi krov,Rokin uredi tribinu,Kriško donese šoldi iz Sarajeva,najteži Golub u gradu i okolini isto tako i Vi manji pomanje i to je to.Problem će biti što ćete Vi kao i oni predhodni vrlo brzo dići ruke od svega i poonovo ovaj klub gurnuti u agoniju iz koje je neće dugo nitko izvaditi,srića naša pa je tu Brnić koji to još gura samo se pitam dokle,nek nam je bog upomoći.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 dec 2011, 16:33

Nezadovoljan sam trenerom, da. Gubi se po raznim pripizdinama, a ne bi se smjelo. Čovjek ne zna motivirati igrače, a ovi zbog toga nemaju muda za prikazati u gostima bar 50% onog što pokazuju doma.
A ovo za ulaganja - nije privatiziran klub, pa je to vjerujem razlog da ovi ne ulažu svoj novac.
I ovo za dizanje ruku od kluba - nadam se da se neće desiti.

Ali ajde, vrijeme će pokazati. :)
Hayley <3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 dec 2011, 16:41

Utakmica HNK Kupres - NK Troglav Livno se registrira rezultatom 3-0 (par forfe) u korist NK Troglav.

Troglav je osvojio jesensku titulu.
Hayley <3

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 06 dec 2011, 17:27

badblueboylivno je napisao/la:Utakmica HNK Kupres - NK Troglav Livno se registrira rezultatom 3-0 (par forfe) u korist NK Troglav.

Troglav je osvojio jesensku titulu.

Završen je jesenji dio prvenstva u Drugoj ligi FBiH grupa Jug. Jesenji prvak za takmičarsku sezenu 2011/2012 je NK Brotnjo Čitluk. Prvenstvo se nastavlja u martu naredne godine.

http://www.nsfbih.ba/index_drugaligajug.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:D
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 dec 2011, 17:40

Ako je Livno dobilo bodove,onda bi trebali i svi ostali.I malo bolje kontrolirati ove mlađe igrače,da ih mora biti na pocetku utakmice koliko je propisano.Sad se to ne radi,i nije jedini Kupres švercao.Raduje me ova vijest jer sam cuo da su Kupresaci seljacine zesce a i gledao sam ih jednom!!!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 dec 2011, 17:51

Da, dobili smo bodove. I da, trebalo bi sve pokažnjavati koji igraju uz kršenje pravila ovog Saveza. Ako može Troglav, ako može Župa Milka, ako može Dinamo iz Donje Mahale, može i Kupres.

A o seljakluku tog kluba ne treba ni govoriti. Ovamo će opet dobiti deset komada, kao i pred dvije sezone.
Hayley <3

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 06 dec 2011, 18:07

ŠB.TRN je napisao/la:Ako je Livno dobilo bodove,onda bi trebali i svi ostali.I malo bolje kontrolirati ove mlađe igrače,da ih mora biti na pocetku utakmice koliko je propisano.Sad se to ne radi,i nije jedini Kupres švercao.Raduje me ova vijest jer sam cuo da su Kupresaci seljacine zesce a i gledao sam ih jednom!!!
ako su ostali ulozili zalbu na vrijeme, trebali bi!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 06 dec 2011, 18:37

Ovo nema nigdje u svijetu,Troglav dokazuje da je smiješan klub :D .

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 06 dec 2011, 19:59

Grdan je napisao/la:Ovo nema nigdje u svijetu,Troglav dokazuje da je smiješan klub :D .
don't be jealous :twisted:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 dec 2011, 20:35

Troglav je smiješan klub slika
Hayley <3

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 dec 2011, 20:41

Isti su mi i Brotnjo i Troglav,al ovo dokazuje upravo suprotno.Da je Troglav dobro organiziran klub.Da Brotnjo ima upravu Livna bilo bi lagano prvo.Nek znate sta vam govorim.U upravi Brotnja ima ljudi koji ne znaju ni sta je lopta nit su ikada igrali niti znaju kad Brotnjo igra.Ne moze se tako biti prvi. ;) ;) Seljačke klubove kao sto je ovaj Kupres treba izbaciti iz lige.Drago bi mi bilo da se jos netko zalio.Nek se uprava Brotnja malo ugleda na Livnjake,a ne da sve u klubu vodi Vasilj i jos jedan čovjek.Ne ide to tako!!! ;) ;) ;)

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 06 dec 2011, 20:52

badblueboylivno je napisao/la:Troglav je smiješan klub slika
mafijaški :lol: :twisted: :roll: :oops:

sve je to nelegalno...
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 06 dec 2011, 22:09

ŠB.TRN je napisao/la:Isti su mi i Brotnjo i Troglav,al ovo dokazuje upravo suprotno.Da je Troglav dobro organiziran klub.Da Brotnjo ima upravu Livna bilo bi lagano prvo.Nek znate sta vam govorim.U upravi Brotnja ima ljudi koji ne znaju ni sta je lopta nit su ikada igrali niti znaju kad Brotnjo igra.Ne moze se tako biti prvi. ;) ;) Seljačke klubove kao sto je ovaj Kupres treba izbaciti iz lige.Drago bi mi bilo da se jos netko zalio.Nek se uprava Brotnja malo ugleda na Livnjake,a ne da sve u klubu vodi Vasilj i jos jedan čovjek.Ne ide to tako!!! ;) ;) ;)

Da se ugledamo na Livnjake :lol: .Uprava je organizirala Brotnjo cup u veljači 2012,igrat ćemo protiv Dinama u siječnju na Barama.Članovi uprave redovno dolaze na sve domaće utakmice,toliko o tome da ne znaju kad igra Brotnjo ;) .

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 dec 2011, 22:20

Na da utakmice s Borcem jedan iz vase uprave,iz odbora,znaci među 3-4 čovjeka,pita s kim mi igramo,znam da su nasi negdje otisli!!! :D :D :lol:

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 06 dec 2011, 22:48

Kao da Bevanda zna protiv koga igra Široki :D .

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 dec 2011, 22:49

slogauskoplje je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Troglav je smiješan klub slika
mafijaški :lol: :twisted: :roll: :oops:

sve je to nelegalno...
Da, kupili smo. Vi ste jedini u pravu. Vi i vaša smiješna priopćenja po web stranicama.

NK Troglav je mafijaški klub. Jako je cijenjen u Bosni, od jako uglednih ljudi iz nogometa, ogroman broj igrača koji ovamo gostuju kažu da se malo gdje ovako osjećaju i da je malo gdje prijem ovaki, ali dobro. Kupili su taj ugled. Mafijaški je i lopovski. I plaća okolo da se utakmica registrira u njihovu korist. Ciganski klub.

A Brotnjo je najje'beniji klub u Mliječnoj stazi. Organizirali cu Cup Brotnja (eeej, kakvo ime, Cup Brotnja, mali klub to ne može smisliti), dovest će Dinamo na prijateljsku utakmicu. Veliki naklon tom najvećem klubu ikad. Ikad. slika
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.