utorak
chelsea- valencia 1
grimsby-mansfield oba daju gol
porto-zenit x/x
dortmund- marseille vise golova u drugom poluvremenu
racing- atl. rafaela x
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ah vjeruj mi gori je osjećaj kad drugi padnu na tvojim parovima nego kad ja padnem barem meni...a tebi svaka čast za kosarku ja sam smio kuću staviti na 2 a oni izgubise i prekinuse niz...kulinban je napisao/la:Buraz, nema frke. Hvala tebi što se potrudiš da analiziraš i sugerišeš. Ko hoće neka prepiše, ko neće, ne mora. Ja sam 2 dana prepisao neke hokeje od tebe, pao nažalost, danas odigrao ovu aust. košarku kontra, na Viennu i pogodio. Ali je bilo dana kad sam s tvojim prognozama upotpunio tikete i prošao! Hvala za to.pintol_TM87 je napisao/la:izvinite ako je neko ispratio pojedine parovenije se dalo...
Sutra ce bit guravo. Ja imam aktivan neki listic, jos 5 parova LP ostalo.pintol_TM87 je napisao/la:ah vjeruj mi gori je osjećaj kad drugi padnu na tvojim parovima nego kad ja padnem barem meni...a tebi svaka čast za kosarku ja sam smio kuću staviti na 2 a oni izgubise i prekinuse niz...kulinban je napisao/la:Buraz, nema frke. Hvala tebi što se potrudiš da analiziraš i sugerišeš. Ko hoće neka prepiše, ko neće, ne mora. Ja sam 2 dana prepisao neke hokeje od tebe, pao nažalost, danas odigrao ovu aust. košarku kontra, na Viennu i pogodio. Ali je bilo dana kad sam s tvojim prognozama upotpunio tikete i prošao! Hvala za to.pintol_TM87 je napisao/la:izvinite ako je neko ispratio pojedine parovenije se dalo...
p.s. adise ebga nije danas islo i da si samo druge parove probrao al ajd bit će bolje...
sutra hladno izgjegnuti ove sto su ozebjedili plasman...
A hebiga.. bitno je da se igra, a mora se nekad dobit. Sto bi rekli.. i corava koka zrno ubode, tako da NO SIKIRIKIpintol_TM87 je napisao/la:ah vjeruj mi gori je osjećaj kad drugi padnu na tvojim parovima nego kad ja padnem barem meni...a tebi svaka čast za kosarku ja sam smio kuću staviti na 2 a oni izgubise i prekinuse niz...kulinban je napisao/la:Buraz, nema frke. Hvala tebi što se potrudiš da analiziraš i sugerišeš. Ko hoće neka prepiše, ko neće, ne mora. Ja sam 2 dana prepisao neke hokeje od tebe, pao nažalost, danas odigrao ovu aust. košarku kontra, na Viennu i pogodio. Ali je bilo dana kad sam s tvojim prognozama upotpunio tikete i prošao! Hvala za to.pintol_TM87 je napisao/la:izvinite ako je neko ispratio pojedine parovenije se dalo...
p.s. adise ebga nije danas islo i da si samo druge parove probrao al ajd bit će bolje...
sutra hladno izgjegnuti ove sto su ozebjedili plasman...
Nisam puno pratio šta si pisao, kupio sam onu Mantu recimo. Ono što sam vidio jeste da si sasvim solidan igrač ako uzmem u obzir ono što si preko vikenda preporučio i objasnio. Skoro ili čak sve je prošlo. Ono što je bitno jeste da je u suštini nemoguće naći u Ponedjeljak 15-16 parova za odigrati. Jednostavno ih nema. Isto tako te austrijske košarke, finski rukomet, danska odbojka, turska druga liga, bla, blapintol_TM87 je napisao/la:izvinite ako je neko ispratio pojedine parovenije se dalo...
Real Madrid(Ronaldno, Kasiljas, Ramos i Lass nisu otputovali u Amsterdam). Na klupi će vjerovatno biti Pepe, Ozil, Di Maria, Marchelo.Arsenal squad against Olympiakos:
Squad (in alphabetical order):
Andrey Arshavin
Yossi Benayoun
Marouane Chamakh
Francis Coquelin
Johan Djourou
Craig Eastmond
Lukasz Fabianski
Emmanuel Frimpong
Vito Mannone
Ignasi Miquel
Alex Oxlade-Chamberlain
Oguzhan Ozyakup
Ju Young Park
Tomas Rosicky
Andre Santos
Sebastien Squillaci
Thomas Vermaelen
Nico Yennaris
Milano Alegri kaže da će utakmica sa Plzenom biti dobar treningAdan
Arbeloa Varane Albiol Coentrao
X.Alonso Sahin
Altintop Kaka Callejon
Higuain (Benzema)
Čini se da će Barselona igrati bez:Amelia; De Sciglio, Bonera, Mexes, Taiwo; Nocerino, Ambrosini, Emanuelson; Seedorf; Pato, Robinho
Treba još napomenuti da se El classico igra 10.12 u Madridu.Barcelona will miss: Valdes, Alves, Puyol, Mascherano, Abidal, Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Cesc, Alexis, Messi, Villa.
kolko je ovo sigurno,da odigrampintol_TM87 je napisao/la:Stavanger vise od 5.5
Timra manje od 5.5
Klagenfurt vise od 5.5
BajernSnajder, Lucio, Maikon, Forlan i Muntari vrlo vjerovatno neće nastupiti protiv CSKA
Čelzi-Valensija Čelziju za siguran prolaz treba remi bez golova ili pobjeda.Roben i Kros ne igraju zbog gripe
Cech-Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole-Meireles, Ramires, Lampard-Sturridge, Drogba, Mata
Alves-Miguel, Rami, Dealbert, Alba-Costa, Topal-Feghouli, Jonas, Mathieu-Soldado
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.