U Bayernu se nadaju da bi mogao zaigrati protiv "Jarceva" u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva, no Schweini je po tom pitanju skeptican i ne zeli nista rizikovati.Centre forward je napisao/la:Schweinsteiger se vratio treninzima sa ekipom!
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Apsolutno se ne treba rizikovati , možemo i bez Svajnija odigrati kvaliteteno i uzeti 6 bodova od Jarčeva i Švaba.amerosm je napisao/la:U Bayernu se nadaju da bi mogao zaigrati protiv "Jarceva" u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva, no Schweini je po tom pitanju skeptican i ne zeli nista rizikovati.Centre forward je napisao/la:Schweinsteiger se vratio treninzima sa ekipom!
Ribery veli kako je Robben trebao pustiti Gomezu da puca drugi penal , a Bilal maznuo gol Gomezu .. koji kralj

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ribery nije maznuo gol Gomezu, nego je jednostavno bio za korak bolje pozicioniran od Gomeza, stigao je prije do lopte i naravno da će je pospremit u gol. Čak je i i viknuo Gomezu da mu pusti loptu da zabije gol, to je Franck i izjavio nakon utakmice. 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- moustapha
- Kontakt:
Situacija je izgledala tako, kao da mu je maznuo. Mada je meni situacija bila dosta simpaticna.
Sve je dobro dok je atmosfera dobra.

Sve je dobro dok je atmosfera dobra.
#divovi
Zna amerosm, jer je Basti jucer bio u "njegovom" Hamburgu (u toku su posjete fan-klubovima).amerosm je napisao/la:U Bayernu se nadaju da bi mogao zaigrati protiv "Jarceva" u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva, no Schweini je po tom pitanju skeptican i ne zeli nista rizikovati.Centre forward je napisao/la:Schweinsteiger se vratio treninzima sa ekipom!

Zaista nema potrebe da zuri i zbog toga me cudi ova Heynckesova izjava kako FEST na njega racuna protiv Kölna u zadnjem kolu jesenje sezone.
Jedino ako ovim Basti ne zeli da pokaze neko medicinsko cudo.

Mediji vec svrljaju kako bi Babbel mogao veoma brzo nasljediti Juppa. U svemu (simpatijama, stari igrac, ovo-ono) ima donekle istine, jer Markus bas oklijeva da produzi ugovor sa Hertha-om.
Protiv Cityja nece biti vecih rotacija, ali ostavimo to do srijede kada se neke stvari izbistre.
Vom Jäger zum Gejagten
A koliko samo Bayern ima navijača u Hamburgu i to je zanimljivo....A jedno dijete dalo crtež Schweiniju na kojem piše HSV-FC Bayern 0:100
To prognoza narednog okršaja ova dva giganta 

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nista od toga.geronimo je napisao/la:
Mediji vec svrljaju kako bi Babbel mogao veoma brzo nasljediti Juppa. U svemu (simpatijama, stari igrac, ovo-ono) ima donekle istine, jer Markus bas oklijeva da produzi ugovor sa Hertha-om.
Ulli rekao da Jupp ostaje trener do 2013-e.
Da ne cekamo srijedu, kad vec znamo ko ce biti siguran.geronimo je napisao/la: Protiv Cityja nece biti vecih rotacija, ali ostavimo to do srijede kada se neke stvari izbistre.
Kako je Jupp rekao Olic i Robben ce igrati ispocetka, a neki igraci ce sigurno biti postedjeni.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omere, moze biti da tako bude
ja se samo pozivam na spekulacije, a one imaju istu vrijednost (otprilike) kao i Ulijeve izjave.
Kazem, ne bih me cudilo ako bi Babbel postao Bayernov trener. Naravno, nista bez Juppijevih zelja i potraznji. Mozda bude dovoljno da i on dobije neku funkciju (blizu trenera) i na taj nacin pomogne Babelu na pocetku...vidjecemo.
Olic, koji je danas izjavio da sigurno napusta Bayern (procenti se dijele, da li sad ili na ljeto) ce vjerovatno istrcati u Manchesteru, kao i Robben (to mi nije drago) pa hajmo reci da je i Boateng siguran (kao njihov bivsi igrac) dok za ostale nece biti vecih promjena. Ribi na klupi, mozda i Lahm ako pusti Contenta, Tymo uskace svakako i to je to...

Kazem, ne bih me cudilo ako bi Babbel postao Bayernov trener. Naravno, nista bez Juppijevih zelja i potraznji. Mozda bude dovoljno da i on dobije neku funkciju (blizu trenera) i na taj nacin pomogne Babelu na pocetku...vidjecemo.
Olic, koji je danas izjavio da sigurno napusta Bayern (procenti se dijele, da li sad ili na ljeto) ce vjerovatno istrcati u Manchesteru, kao i Robben (to mi nije drago) pa hajmo reci da je i Boateng siguran (kao njihov bivsi igrac) dok za ostale nece biti vecih promjena. Ribi na klupi, mozda i Lahm ako pusti Contenta, Tymo uskace svakako i to je to...
Vom Jäger zum Gejagten
Neka malo rotacije, neka
Može ekipa opet odigrat dobro....Ali ovu utakmicu ako izgubimo Talijani će nas optužit da smo pustili a prije par sedmica smo ovde u ovoj grupi bili skoro proglašeni autsajderima
, a sad gle čuda možda će počet priča o puštanju utakmica.....Iako bi nekako ja volio Džeksona vidjet u osmini finala, a nama poraz.........Ma neću dalje....dovoljno je i ovo da se potpali atmosfera 

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pozz ljudi.
ajme nekak mi krivo zbog Olica ne mogu nikako zaboraviti golove Unitedu koji su ih izbacili no zelim mu sve najbolje u nastavku gdje god igrao.
Kakva je situacija sa sastavom da li ce Kroos igrati?
Spominju mi vam neki BvB-eovci da je neko od nasih izjavio da bi 17.5 mil € moglo biti problem za Reusa! Ima li sta vezano za to?
ajme nekak mi krivo zbog Olica ne mogu nikako zaboraviti golove Unitedu koji su ih izbacili no zelim mu sve najbolje u nastavku gdje god igrao.
Kakva je situacija sa sastavom da li ce Kroos igrati?
Spominju mi vam neki BvB-eovci da je neko od nasih izjavio da bi 17.5 mil € moglo biti problem za Reusa! Ima li sta vezano za to?
Stern des Südens
LJudi moji neka neko kaže Jupu da odmori bar 8 prvotimaca da ih imamo spremne
za Štutgart...
za Štutgart...
nevjerovatan je taj Roben,ponovo ga nema u timu ,propustit ce tekmu sa M.Cityem navodno zbog gripe,,pa taj covjek je vise bolestan nego u mene dido od 75 godina...nekako mi ide na zivce pisat o robenu i njegovim stanjima jer je presao svaku mjeru i iskreno ne bih volio da se s njim produzi ugovor jer ovome nema kraja,,, 

VOLIM BAYERN
Ništa od Robbena i njegovog puta u Manchester (ponadao sam se novom voleju
), no čojk kad nije povrijeđen, onda je prehlađen. Neku je gripu pokupio... Ništa bez nanih čajeva 
Što se tiče Seljaka iz Mančestija, Kolarov neće igrati zbog povrede, a Toure (mislim da je Yaya) se zavadio sa upravom i blizu je odlaska u januaru.
Realno gledajući, očekujem remi, ali srce kaže 'pošaljimo šejkove pare u EP'

Što se tiče Seljaka iz Mančestija, Kolarov neće igrati zbog povrede, a Toure (mislim da je Yaya) se zavadio sa upravom i blizu je odlaska u januaru.
Realno gledajući, očekujem remi, ali srce kaže 'pošaljimo šejkove pare u EP'

Sent from my Philips Smart TV.
Od kako je došao u klub 2009 dosad je zabilježio 44 nastupa ovo je stvarno mizerno , ako se dobro sjećam Rummenigge je nedavno izjavio kako će sve učiniti da se postigne dogovor sa Arjenom o produženju ugovora , e sad ne znam koliko je ovo pametno.Ostaje nam da vjerujemo u perijanice kluba.isakovich je napisao/la:nevjerovatan je taj Roben,ponovo ga nema u timu ,propustit ce tekmu sa M.Cityem navodno zbog gripe,,pa taj covjek je vise bolestan nego u mene dido od 75 godina...nekako mi ide na zivce pisat o robenu i njegovim stanjima jer je presao svaku mjeru i iskreno ne bih volio da se s njim produzi ugovor jer ovome nema kraja,,,

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Nakon bojkota koji je traj'o neko vrijeme niko ni dobrodoslicu da mi zazeli.Jednom rjecju, sramota
Sta reci, ako se izostavi kostur tima Gradjani ce jos vise da zagrizu.Ne daj nam Bože neke katasrofe

Sta reci, ako se izostavi kostur tima Gradjani ce jos vise da zagrizu.Ne daj nam Bože neke katasrofe

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Omerbavarac
- Kontakt:
Haman je ova gripa pravo zavladala Bavarskom prijestolnicom.
Skoro pola tima zarazeno, na svu srecu nevolja je dosla u pravo vrijeme, tako da se nece puno osjetiti izostanak.
Za sutra se sve i svasta spekulise, ponajvise oko pocetnih 11, a kako neki kazu moguce je da izadje totalno drugi sastav.
Cilj je odmoriti igrace za prvenstvenu utakmicu sa Svabama, a protiv Gradjana sta se uradi, uradi.
Thomas Muller: "Messi je već toliko toga osvojio. Možda bi jednom trebali dati tu nagradu Cristianu Ronaldu."
Skoro pola tima zarazeno, na svu srecu nevolja je dosla u pravo vrijeme, tako da se nece puno osjetiti izostanak.
Za sutra se sve i svasta spekulise, ponajvise oko pocetnih 11, a kako neki kazu moguce je da izadje totalno drugi sastav.
Cilj je odmoriti igrace za prvenstvenu utakmicu sa Svabama, a protiv Gradjana sta se uradi, uradi.
Thomas Muller: "Messi je već toliko toga osvojio. Možda bi jednom trebali dati tu nagradu Cristianu Ronaldu."

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Iako mu treba utakmica, mislim da je bolje sto je Robben fasov´o gripson.
800 hiljada ojrica nije mala para, mozda Uli (od ove love) smisli neku dobru premiju, pa igraci, oni koji budu igrali, budu ko zvrke.
Malo cu se vratiti na Werder i istaci kako su mi neke izjave Allofsa bas cudne, da ne kazem bezobrazne. Prvo Pizarro napravi belaj, pa onaj HunD (dobio samo 3 utakmice suspenzije) a on trubi o Bayernovim prekrsajima i na koncu tvrdi da onakve penale Werder ne bi dobio protiv Bayerna.
Vidi se ko je to poducavao, cuveni Stasi Lemke.
Bolje da se pozabave svojim problemima, nece im u buducnosti biti lako. Pored nekoliko flopova iz JA, nekolicini igraca istice ugovor, a oni sa mizernim finansijama tesko iste mogu udovoljiti.
Pizarro vec lozi vatru, pa da vidimo kakvu ce korist iz ovoga izvuci.
P.S. Bojkot forward naslutio da nas secer napustio pa se onda vratio.
Neka, neka.

800 hiljada ojrica nije mala para, mozda Uli (od ove love) smisli neku dobru premiju, pa igraci, oni koji budu igrali, budu ko zvrke.

Malo cu se vratiti na Werder i istaci kako su mi neke izjave Allofsa bas cudne, da ne kazem bezobrazne. Prvo Pizarro napravi belaj, pa onaj HunD (dobio samo 3 utakmice suspenzije) a on trubi o Bayernovim prekrsajima i na koncu tvrdi da onakve penale Werder ne bi dobio protiv Bayerna.
Vidi se ko je to poducavao, cuveni Stasi Lemke.

Bolje da se pozabave svojim problemima, nece im u buducnosti biti lako. Pored nekoliko flopova iz JA, nekolicini igraca istice ugovor, a oni sa mizernim finansijama tesko iste mogu udovoljiti.
Pizarro vec lozi vatru, pa da vidimo kakvu ce korist iz ovoga izvuci.
P.S. Bojkot forward naslutio da nas secer napustio pa se onda vratio.
Neka, neka.

Vom Jäger zum Gejagten
Evo par slika naših momaka sa egzotičnog putovanja 

A poznajete li možda ovog momka

Naš je Buyten bio na posudbi par mjeseci u proljetnom dijelu sezone 2003/2004 u Cityju (iz Marseillea)
Inače, i Kroos se razbolio, on ne putuje. Gomez i Muller imaju simptome
Nano, imaš li ti još uvijek onih čajeva 

A poznajete li možda ovog momka

Naš je Buyten bio na posudbi par mjeseci u proljetnom dijelu sezone 2003/2004 u Cityju (iz Marseillea)

Inače, i Kroos se razbolio, on ne putuje. Gomez i Muller imaju simptome

Sent from my Philips Smart TV.
Vidim, Kicker se cita. Samo ne znam sta ono tetka Tima lista
Pristaje Bujti ovaj dres, pa mogu reci i klub. Treba neko ovakve gradje da se pokoska sa "anam onim".
Da li im treba jedan stoper?

Pristaje Bujti ovaj dres, pa mogu reci i klub. Treba neko ovakve gradje da se pokoska sa "anam onim".

Da li im treba jedan stoper?

Vom Jäger zum Gejagten
Sve gripa uhvatila, znači ne hrane se kako treba, kod njih pretpostavljam sve nekakve dijete, dijetalni proizvodi
, a posebno za Robbena ne treba da čudi, jer se ,slobodno možemo tako reći, godinu dana izležavao, vjerovatno bio više gladan, nego sit.
Sve u svemu sutrašnja utakmica me jako malo interesuje, svejedno mi, da li debakl, poraz, neriješeno, pobjeda...
City, također svejedno, drugi ili treći, čak bi ih i volio vidjeti u nastavku, recimo protiv Barce ili Reala, bio bi to melem za oči(postoji li ova izreka?
)
Volio bih da se to zarotira što više, znači da se ono baš zarotira.
-----------------Neuer(Butt)---------------
Rafinha-----Boateng---Badstuber---Contento
-----------------Luiz----Pranjić-------------------
Mulller--------------Olić-----------------Alaba--
-------------------Petersen-----------------------
Lahm, Buyten, Tymo, Robben, Ribery, Gomez bi trebali biti okrenuti svim mislima nedjeljnom neugodnom gostovanju. Uz ovakvu rotaciju sumnjam da bi nam se desio krizni period poslije utorka-srijede, pakleno je teško to gostovanje kod Švaba, nekako nama uvijek nezgodan protivnik, treba pristupiti kao da je finale svih finala, ovo treba shvatiti ozbiljnije no ikad, jeza me hvata od Mercedes-Benz arene...

Sve u svemu sutrašnja utakmica me jako malo interesuje, svejedno mi, da li debakl, poraz, neriješeno, pobjeda...
City, također svejedno, drugi ili treći, čak bi ih i volio vidjeti u nastavku, recimo protiv Barce ili Reala, bio bi to melem za oči(postoji li ova izreka?

Volio bih da se to zarotira što više, znači da se ono baš zarotira.

-----------------Neuer(Butt)---------------
Rafinha-----Boateng---Badstuber---Contento
-----------------Luiz----Pranjić-------------------
Mulller--------------Olić-----------------Alaba--
-------------------Petersen-----------------------
Lahm, Buyten, Tymo, Robben, Ribery, Gomez bi trebali biti okrenuti svim mislima nedjeljnom neugodnom gostovanju. Uz ovakvu rotaciju sumnjam da bi nam se desio krizni period poslije utorka-srijede, pakleno je teško to gostovanje kod Švaba, nekako nama uvijek nezgodan protivnik, treba pristupiti kao da je finale svih finala, ovo treba shvatiti ozbiljnije no ikad, jeza me hvata od Mercedes-Benz arene...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.