Gledajuci statistiku moze imaju 3 gostujuce pobjede zaredom dok domacin 2 poraza kod kuce zaredom. Liverpul bolje igra u gostima kod kuce imaju 4 uzastopna remija. Ja sam ga odigro pa sta budeAboveTheLaw je napisao/la:Moze li Liverpool do 3 boda danas ?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Moraš prvo online poslati zahtjev za isplatu. Nakon što ti potvrde isplatu, odes u williams poslovnicu koju si odabrao da te isplate i dadnes teti broj koji dobijes nakon sto posaljes zahtjev za isplatu.astra1922 je napisao/la:znal neko kako podignut pare sa win racuna jel moze u kladionici kakva je procedura
Ima li ko kakvih shema za sutra ? sutra je dan za pljacku kladionica
. . .ima finih parova.
pi.
Moj tkt na veći ulog za danas:
Vienna - Sw.Gmunden/Koš(s.t.) 5.12. 19:00 2 1,45
Lazio - Novara 5.12. 20:45 1X 1,05
Fulham - Liverpool(s.t.) 5.12. 21:00 X2 1,42
Uk.kvota: 2,16 WWIN
Vienna - Sw.Gmunden/Koš(s.t.) 5.12. 19:00 2 1,45
Lazio - Novara 5.12. 20:45 1X 1,05
Fulham - Liverpool(s.t.) 5.12. 21:00 X2 1,42
Uk.kvota: 2,16 WWIN
Zadnja izmjena: forumash, dana/u 05 dec 2011, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Fulham 1x, ili 0-2 gola.
Lazio - Novara(SP) 1 1.60
Fulham - Liverpool 2 2.10
Besiktas - Orduspor 1 1.60
Sevilla - Getafe 1 1.65
Kvota 8.85
Uplata 1.20
Fulham - Liverpool 2 2.10
Besiktas - Orduspor 1 1.60
Sevilla - Getafe 1 1.65
Kvota 8.85
Uplata 1.20
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Posaljes mail sa stranice ili nazoves na podrsku wwina, al prije provjeri, neprave greske bas cesto a i brzo ih isprave ako ih i imajuastra1922 je napisao/la:upravi vodovoda__Liedson__ je napisao/la:Zna li neko od vas kome da se obratim za wwin.Imam dobitni tiket a stavili su da je gubitni?![]()
pogledaj dobro nesto si fulio
e hvala znaci provalio bi se u kladioniciSPY je napisao/la:Moraš prvo online poslati zahtjev za isplatu. Nakon što ti potvrde isplatu, odes u williams poslovnicu koju si odabrao da te isplate i dadnes teti broj koji dobijes nakon sto posaljes zahtjev za isplatu.astra1922 je napisao/la:znal neko kako podignut pare sa win racuna jel moze u kladionici kakva je procedura
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- pintol_TM87
- Kontakt:
ide to sad za sadpintol_TM87 je napisao/la:Magnitogorsk kp1
Dinamo b 1
Mytishi manje od 5.5 i kp1
Aek larnaka 1
Slavia prag kp1
Zaglebia manje golova
Brynas manje od 5.5
Hvidovre vise od 5.5
Karsijaka manje od 3
Viena vs Gmunden 2 a moze i H2 (do sad 10 medjusobnih 10 pobjeda gmundena i to sa dosta razlike)
http://www.betexplorer.com/basketball/a ... id=6840304" onclick="window.open(this.href);return false;
Duisbrug manje od 3 gola,singl 1 ,i jedan tim daje gol,0-1 gol
Reims HX2
Bari manje golova
Sevilja H2
Sporting samo jedan tim daje gol
San lorenzo manje golova
Slovačko 1x,singl 1
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 05 dec 2011, 23:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- spielführer_21
- Kontakt:
Šta ti je to Sevilla H2?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
hendikep 2, a ja mislim da je to pobjeda gosta od 1 il 2 razlike il tako nestospielführer_21 je napisao/la:Šta ti je to Sevilla H2?
a neki dan sam ub'o schalke-steaua hX (kvota oko 4) a to je da ce domacin dobit sa 1 golom razlike (bilo 3:2)
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Da nije slučajno bilo 2:1Limuntos je napisao/la:hendikep 2, a ja mislim da je to pobjeda gosta od 1 il 2 razlike il tako nestospielführer_21 je napisao/la:Šta ti je to Sevilla H2?![]()
a neki dan sam ub'o schalke-steaua hX (kvota oko 4) a to je da ce domacin dobit sa 1 golom razlike (bilo 3:2)![]()
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
- pintol_TM87
- Kontakt:
hendikep 2 il ti ga da sevilja neće dobit čak sta vise mislim da sevilja dobija večeras...idu u prilog medjusobni rezultati ova dva tipa..spielführer_21 je napisao/la:Šta ti je to Sevilla H2?
ako bude x dobijas
- spielführer_21
- Kontakt:
Misliš da Getafe dobija ili X? Onda sam mogao i X2 igrati da ne kompliciramopintol_TM87 je napisao/la:hendikep 2 il ti ga da sevilja neće dobit čak sta vise mislim da sevilja dobija večeras...idu u prilog medjusobni rezultati ova dva tipa..spielführer_21 je napisao/la:Šta ti je to Sevilla H2?
ako bude x dobijas
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- pintol_TM87
- Kontakt:
e to je to...mada ovo vrijedi probati kao singl i vidi gdje je veća kvota na x2 ili h2spielführer_21 je napisao/la:Misliš da Getafe dobija ili X? Onda sam mogao i X2 igrati da ne kompliciramopintol_TM87 je napisao/la:hendikep 2 il ti ga da sevilja neće dobit čak sta vise mislim da sevilja dobija večeras...idu u prilog medjusobni rezultati ova dva tipa..spielführer_21 je napisao/la:Šta ti je to Sevilla H2?
ako bude x dobijas
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- pintol_TM87
- Kontakt:
ne postavljaju se ovdje listići za nagradnu igru...
- tepsija
- Kontakt:
Nego đe?
Biramo 2 najzanimljiva listića odigrana na WWIN (gubitni ili dobitni) i nagradjujemo sa po 10 eura bonusa na WWIN računu svaki dan. Potrebno je da na ovoj temi: viewtopic.php?f=38&t=63&start=45780 objavite listić na kojem se vidi broj listića i da ostavite svoje korisničko ime na WWIN računu. A ovdje ćemo objavljivati dobitnike i komentarisati nagrađene listiće.
Biramo 2 najzanimljiva listića odigrana na WWIN (gubitni ili dobitni) i nagradjujemo sa po 10 eura bonusa na WWIN računu svaki dan. Potrebno je da na ovoj temi: viewtopic.php?f=38&t=63&start=45780 objavite listić na kojem se vidi broj listića i da ostavite svoje korisničko ime na WWIN računu. A ovdje ćemo objavljivati dobitnike i komentarisati nagrađene listiće.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- pintol_TM87
- Kontakt:
ne znam zasto se pravis...postavljas listiće ovdje gdje ne treba i pitas kako ovdje ne treba a vidim da ih postavljas tamo gdje TREBA i ne znam zasto se pravis da ne razumijes da se ovdje NE postavljaju listići...ima tema za ove listiće i ti znas za nju tako da lptepsija je napisao/la:Nego đe?
- tepsija
- Kontakt:
Ma daaaaj...što bih se to ja nešto pravio?Nisam znao i to je to,postavljao sam tikete ovdje i tamo u 'odigranim listićima'...uostalom zašto sam ovdje postavio 2 tiketa iz Williamsa a tamo gdje se bira za bonus sam postavio i Premierov tiket
.Nisam znao,sada znam,i to je to.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.