RK Bosna
Re: RK Bosna
bolje sljedece godine da odpauziraju ...dzabe troskovi,prazne dvorane,brukanje i umaranje igraca nizasta ...treba se organnizovati ko klub i kad sve kockice budu poslozene pucati na lp , ovako nema smisla igrati , vise loseg nego dobrog proizadje...
st oej puno puno jbt pa jesu li igrali uopce igraci bosne
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Izgleda da slijedi i razlaz sa Arapovićem na polusezoni
To samo moze bit dobro. Pa covjek je katastrofabrzi je napisao/la:Izgleda da slijedi i razlaz sa Arapovićem na polusezoni
Irfan ce sezonu zavrsiti sa 4 igraca, slomi ih covjek na treninzima, polomise se ljudi, 10 igraca povrijedjeno a nikakvi rezultati, dzaba silno treniranje... 

Mene je vec sad stid sta ce nam Barcelona pociniti na svom terenu. Cuj idemo tamo sa 11 igraca 

Ima li onog Triggera igdje da nam objasni trenutnu situaciju???
daj ba ne lupaj... kakve veze treninzi imaju s tim sto su svi igraci povrijedjeniair je napisao/la:Irfan ce sezonu zavrsiti sa 4 igraca, slomi ih covjek na treninzima, polomise se ljudi, 10 igraca povrijedjeno a nikakvi rezultati, dzaba silno treniranje...

imperator, prodavac magle
Dzaba buraniju trenirati po 5 sati dnevno, nema hajra....
Može li se negdje pratiti rezultat utakmice Bosna-Izviđač,ili zna li neko trenutni rezultat?
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
pred zadnje okupljanje, neko je rekao da bosna daje najvise reprezentativaca... koliko se sjecam vise ih je bilo iz borca... 

Sretno Bosni protiv Zagreba
u 19h uz tv Skenderija kažu ulaz besplatan 

Zar i RK Bosna ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ALARMANTNO: BH. ŠAMPION OTKAZUJE UTAKMICE
Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, RK Bosna, nalazi se u velikim finansijskim problemima zbog kojih su otkazana naredna dva susreta SEHA lige u kojima su Studenti trebali ugostiti makedonski dvojac, Metalurg i Vardar.
Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba od čelnih ljudi Regionalne rukometne lige dueli Bosne sa Metalurgom i Vardarom su otkazani.
Kako su nam potvrdili čelnici Regionalne rukometne lige danas su obavješteni od RK Bosna da zbog loše finansijske situacije nisu u mogućnosti organizovati pomenute susrete.
SportSport.ba pred početak ove sezone pisao je o velikim finansijskim problemima u redovima bh. šampiona i nagovještavao je ovakav scenarij, a da smo bili dobro obavješteni govore i otkazivanja duela sa Metalurgom i Vardarom.
Treba istaći da su Studenti ostali bez generalnog sponzora, a novog još uvijek nema ni na vidiku, što dovoljno govori o zainteresiranosti za najuspješniji poslijeratni bh. klub.
Situacija je alarmantna i postoji velika mogućnost da rukometaši Bosne dožive sudbinu košarkaških imenjaka. Pored toga što su ostali bez generalnog sponzora od Studenata su digli ruke i grad Sarajevo, kao i državne institucije pa se s pravom postavlja pitanje koga Bosna predstavlja u Evropi.
Također saznajemo da igrači ovog kluba, kao i stručni štab, iako ispunjavaju svoje obaveze i predstavljaju klub, grad i državu u Evropi te regionu već mjesecima nisu primili platu, no postavlja se pitanje do kada će i oni imati strpljenje.
Bilo kako bilo, aktuelni bh. prvak nalazi se u nikad goroj situaciji i veliko je pitanje da li će uopšte nastaviti takmičenje u Regionalnoj ligi ukoliko se nastavi sa ovakvim ignorantskim odnosom od strane vladajućih struktura, te lošim radom čelnih ljudi kluba.
ŠTA REĆI NA OVO SVE???
Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, RK Bosna, nalazi se u velikim finansijskim problemima zbog kojih su otkazana naredna dva susreta SEHA lige u kojima su Studenti trebali ugostiti makedonski dvojac, Metalurg i Vardar.
Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba od čelnih ljudi Regionalne rukometne lige dueli Bosne sa Metalurgom i Vardarom su otkazani.
Kako su nam potvrdili čelnici Regionalne rukometne lige danas su obavješteni od RK Bosna da zbog loše finansijske situacije nisu u mogućnosti organizovati pomenute susrete.
SportSport.ba pred početak ove sezone pisao je o velikim finansijskim problemima u redovima bh. šampiona i nagovještavao je ovakav scenarij, a da smo bili dobro obavješteni govore i otkazivanja duela sa Metalurgom i Vardarom.
Treba istaći da su Studenti ostali bez generalnog sponzora, a novog još uvijek nema ni na vidiku, što dovoljno govori o zainteresiranosti za najuspješniji poslijeratni bh. klub.
Situacija je alarmantna i postoji velika mogućnost da rukometaši Bosne dožive sudbinu košarkaških imenjaka. Pored toga što su ostali bez generalnog sponzora od Studenata su digli ruke i grad Sarajevo, kao i državne institucije pa se s pravom postavlja pitanje koga Bosna predstavlja u Evropi.
Također saznajemo da igrači ovog kluba, kao i stručni štab, iako ispunjavaju svoje obaveze i predstavljaju klub, grad i državu u Evropi te regionu već mjesecima nisu primili platu, no postavlja se pitanje do kada će i oni imati strpljenje.
Bilo kako bilo, aktuelni bh. prvak nalazi se u nikad goroj situaciji i veliko je pitanje da li će uopšte nastaviti takmičenje u Regionalnoj ligi ukoliko se nastavi sa ovakvim ignorantskim odnosom od strane vladajućih struktura, te lošim radom čelnih ljudi kluba.
ŠTA REĆI NA OVO SVE???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Steta! To su mi bile jedine zanimljive utakmice u ligi Borac-Bosna,ovi drugi klubovi su jako losi. Nadam se da se vas klub nece ugasiti.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
para za meceve LP ima, a za reginalnu ligu nema???
zna se kako bi ih ehf kaznio kad ne bi odigrali koju utakmicu u LP, u reginalnoj su ipak blazi kriterijumi...
ipak je vjerujem da je to imperatorova ideja, dolazi njegov najveci neprijatelj LINO i ne moze si takav strucnjak dopustiti dva poraza od nekih makedonaca...
zna se kako bi ih ehf kaznio kad ne bi odigrali koju utakmicu u LP, u reginalnoj su ipak blazi kriterijumi...
ipak je vjerujem da je to imperatorova ideja, dolazi njegov najveci neprijatelj LINO i ne moze si takav strucnjak dopustiti dva poraza od nekih makedonaca...

Ovo je neminovnost s obzirom na poltiku kluba u zadnje 2-3 godine.
- samo_lijevo
- Kontakt:
nejma para,nejma bodova
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.