Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ma ne može mu ni Bog pomoći, sam je rekao da je Evru nazvao onako kako ga i njegovi igrači zovu.
Crnčuga, tako nešto.
Neka dokaže da ga ostali tako zovu? Mislim kako nema šanse da se izvuče i kazna je neminovnosti.
Crnčuga, tako nešto.
Neka dokaže da ga ostali tako zovu? Mislim kako nema šanse da se izvuče i kazna je neminovnosti.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a da, ja sve mislim vi ispali iz carlingaFuture je napisao/la:Carling i FA Cup.QUARESMA 18<<< je napisao/la:koja dva kupa?Future je napisao/la:Neka je i Liverpool jednom imao sreće.Bilo bi lijepo što dalje dogurati i u FA Kupu,a sada je jedna lijepa prilika da se to učini.Uh kad' bi uzeli oba Kupa ove sezone...

moja greska, debela

Pobjeda 2+ gola idemo na 5. mjesto i 2 boda od LP. Izgubimo li je*ali smo mater.. 

Nad nama nebo ima da gori!
Šta je ovo na našoj temi, svakog strah pisati pred utakmicu
Medijski rat protiv Liverpool se nastavlja, svaki dan se objavljuje po engleskim tabloidima neki novi igrač kojeg Liverpool traži, kako bi se unio nered u svlačionicu. Najnoviji trač je Nigel de Jong i Nikolas Anelka
Danas je bitno izgubiti a rezultat nije bitan
Naravno, najbolji bi bio onaj od dva razlike
Naredne dvije utakmice su relativno lahke za Liverpool dok konkurenti imaju teške utakmice. Liverpool prvo noćas gostuje Fulhamu a onda dočekuje QPR, dok npr. Arsenal i Chelsea igraju protiv Cityija, nadati se da će City osvojiti 6 bodova u tim utakmicama. Dok na drugoj strani Tottenham gostuje kod Stoka.
Nadati se kiksevima konkurenata i naša dva poraza u naredne dvije utakmice
U posljednjih 22 međusobnih susreta Liverpool je ostvario 14 pobjeda, 4 utakmice su završile nerješeno, dok su Fulham pobjedio u 4 utakmice. Gol razlika je 42 : 17 u korist Liverpoola.

Medijski rat protiv Liverpool se nastavlja, svaki dan se objavljuje po engleskim tabloidima neki novi igrač kojeg Liverpool traži, kako bi se unio nered u svlačionicu. Najnoviji trač je Nigel de Jong i Nikolas Anelka

Danas je bitno izgubiti a rezultat nije bitan

Naredne dvije utakmice su relativno lahke za Liverpool dok konkurenti imaju teške utakmice. Liverpool prvo noćas gostuje Fulhamu a onda dočekuje QPR, dok npr. Arsenal i Chelsea igraju protiv Cityija, nadati se da će City osvojiti 6 bodova u tim utakmicama. Dok na drugoj strani Tottenham gostuje kod Stoka.
Nadati se kiksevima konkurenata i naša dva poraza u naredne dvije utakmice

U posljednjih 22 međusobnih susreta Liverpool je ostvario 14 pobjeda, 4 utakmice su završile nerješeno, dok su Fulham pobjedio u 4 utakmice. Gol razlika je 42 : 17 u korist Liverpoola.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne bi bilo loše dovesti Nigela de Jonga, čovjek stvoren za onu poziciju. I smirio se, nije više prgav kao inače. 

Ako ćemo realno Fulham je Liverpoolova stalna mušterija i vjerujem da će se tradicija nastaviti,ali s druge strane jedna jako dobra ekipa koja je skinula skalp mnogim ekipama pa i Arsenalu.Međutim pored tog remija na Emiratesu u posljednje vrijeme im ne ide dobro i bilježe loše rezultate,za razliku od Liverpoola.Evo gledam i na kladionici je kvota dobrano pala na Liverpool.Sve u svemu nadam se novoj pobjedi večeras,jer ipak je Liverpool u ovom trenutku dosta bolji od Fulhama.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
dobro bi nam on dosao al ne vjerujem nesto u taj transfer... veceras ako ne odigramo kako treba i ne uzmemo sva tri boda đaba nam oni dobri nastupi u posljednje vrijeme... carroll ce ih sreditiOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne bi bilo loše dovesti Nigela de Jonga, čovjek stvoren za onu poziciju. I smirio se, nije više prgav kao inače.

You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mogao bi večeras Carroll početi utakmicu. Nadam se bar golu. 

ma sta kapiten zna, on ne zna sta je fudbalCarlo je napisao/la:..."On July 2007, a teenager come knocking to my door and ask for my autograph. I gave him my autographed jersey instead. To my shock on the next day, I saw this same person training on our training ground. And now, he is regard as one of the best holding midfielder in the world. Now, it's time for me to ask for his autograph instead." - Steven Gerrard on Lucas Leiva

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Luis Suarez
Concentrated for tonight's game!! Hope We win and dedicate victory to Lucas!! YNWA
Concentrated for tonight's game!! Hope We win and dedicate victory to Lucas!! YNWA
YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Poyet thinks, as others have suggested, that Suarez might have used the word "negrito", and that it was misinterpreted by Evra. "In Uruguay it is a nickname for someone whose skin is darker than the rest," he explains. "It is not offensive. Such people are part of our society. We will defend them, go to war with them, share everything with them, and at the same time use that wordOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ne može mu ni Bog pomoći, sam je rekao da je Evru nazvao onako kako ga i njegovi igrači zovu.
Crnčuga, tako nešto.
objasnio covjek
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Red Assassin
- Kontakt:
Beton, podrska Lucasu u stilu da mu svi zele posvetiti pobjedu jer se on do sada najvise zalagao na terenu za sve igrace..Han!$;Lfc je napisao/la:Luis Suarez
hoće ako zaigrafera je napisao/la:dobro bi nam on dosao al ne vjerujem nesto u taj transfer... veceras ako ne odigramo kako treba i ne uzmemo sva tri boda đaba nam oni dobri nastupi u posljednje vrijeme... carroll ce ih sreditiOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne bi bilo loše dovesti Nigela de Jonga, čovjek stvoren za onu poziciju. I smirio se, nije više prgav kao inače.

Evo pojavljuju se špekulacije da će Maxi 99% večeras početi utakmicu, a i trebao bi jer je London njegov grad (3x Fulham, Chelsea 2x)

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Nesto se pribojavam ove utakmice, ali se nadam nekom pozitivnom rezultatu. Dva-tri razlike za nas bi bio odlican rezultat 

FKŽ !
- Liverpool8
- Kontakt:
Dvica ko kuca veceras, unovcite svi! 

- Red Assassin
- Kontakt:
Volio bih vidjeti ovaj sastav, sa njime bi 90% pobjedili:
------------Reina------------
-----Skrtel-----Agger-----
Kelly----C.Adam----- Enrique
----Henderson---Maxi--
Glen.J------------Bellamy
---------Suarez----------
------------Reina------------
-----Skrtel-----Agger-----
Kelly----C.Adam----- Enrique
----Henderson---Maxi--
Glen.J------------Bellamy
---------Suarez----------
http://www1.skysports.com/football/news ... s-attitude" onclick="window.open(this.href);return false;
"I'm tempted to play Maxi in every game," Dalglish said.
Au šit

"I'm tempted to play Maxi in every game," Dalglish said.
Au šit

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
veceras se logicno ocekuje pobjeda,mada je fulham beton ekipa,pogotovo kod kuce
volio bih carroll konacno da zaigra kako umije i da da koji goll..
reina,glen,agger,skrtel,enrique,adam,henderson,downing,maxi,suarezz,carrolll
maxi je u nekoj k'o formi pa bi treb'o igrat' ispred kuyta,aa belamya nekad u drugom pol.ubaciti.
volio bih carroll konacno da zaigra kako umije i da da koji goll..
reina,glen,agger,skrtel,enrique,adam,henderson,downing,maxi,suarezz,carrolll
maxi je u nekoj k'o formi pa bi treb'o igrat' ispred kuyta,aa belamya nekad u drugom pol.ubaciti.

"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
Znači Maxi večeras počinje
.Gledam ja što se više ne smanjuje kvota na Liverpool
.Ma dobro nije on toliko loš koliko se priča,još jedna pozitivna stvar je što voli timove iz Londona i samo njima voli zabijati,pa valjda i večeras tako bude
.Ako bude raspoložen možda i napravi nešto ko zna,ali ja se uglavnom oslanjam na prvo Suareza,pa onda Carolla,jer jedan od njih sigurno može odlučiti utakmicu.

http://fkbuducnostbanovici.****/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.