Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Genghis
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Genghis » 04 dec 2011, 23:15

SoloJuve26 je napisao/la:Jel ovo Palermo jos nije zabio go u gostima :roll:
kod kuce 16:6 , u gostima 0:9 :mrgreen: ovi gori od travnika svojevremeno :D
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 dec 2011, 23:33

slika

koja razlika za samo 4 dana,,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 dec 2011, 23:41

sarajlija89 je napisao/la:
Inače, u jednom dijelu Milana, izmjerena je, za ovo doba godine, rekordno niska temperatura...

slika

:mrgreen:
pa Juventus svake godine tim poenima(haman 6 godina za redom)zavrsavao pa niste smrzli,samo prosle godine ste zaostali -18 a ove nije nista ni zavrseno jos a vec se digli,,,igrate samo serie 4x mjesecno u odnosu na druge,to se ne moze nikako da poredi,,,ipak mislim da Juve nece opet osvojit,,al et,vidjecemo,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 dec 2011, 00:20

Prvak će biti Milan valjda je to jasno ko dan , borba za ostale pozicije će biti zanimljiva.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 05 dec 2011, 00:40

Saurman je napisao/la:Prvak će biti Milan valjda je to jasno ko dan , borba za ostale pozicije će biti zanimljiva.
Proricanje i gatanje je zabranjeno!
:lol: :lol:

slika
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 05 dec 2011, 00:54

BigBen je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Prvak će biti Milan valjda je to jasno ko dan , borba za ostale pozicije će biti zanimljiva.

slika
Ma hajde kad je jasno ko dan :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 dec 2011, 01:00

BigBen je napisao/la:
Zabranjeno je iznositi lažne podatke.

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 05 dec 2011, 01:20

Saurman je napisao/la:
BigBen je napisao/la:
Zabranjeno je iznositi lažne podatke.

slika
Što si ti opterecen istinom da Juve ima 29 skudeta. Ti optuzi 200 mil. Juventina da iznose lazne dokaze... :lol:

Nego bolje se brini za sebe i tvoj monopolisticki klub...

Jelde da je lijepo kada stvari dolaze na svoje mjesto, kad macak ima glavnu rijec na ČIZMI :D

slika

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 dec 2011, 09:06

adointer je napisao/la:pa Juventus svake godine tim poenima(haman 6 godina za redom)zavrsavao pa niste smrzli,samo prosle godine ste zaostali -18 a ove nije nista ni zavrseno jos a vec se digli,,,igrate samo serie 4x mjesecno u odnosu na druge,to se ne moze nikako da poredi,,,ipak mislim da Juve nece opet osvojit,,al et,vidjecemo,,
Ne znam sta ti pratis :?

20.11 Palermo
26.11 Lazio
29.11 Napoli
04.12 Cesena
08.12 Bologna
12.12 Roma
18.12 Novara
21.12 Udinese

Znači većinom i sredinom sedmice se igra tako da ta priča o više utakmica pada u vodu, na početku sezone da, ali od 20.11 ne ;)! Takodjer na reprezentativna okupljanja igraci su isli, mozda cak i više od ostali ekipa iz Serie A, tako da ta priča o umoru drugi ekipa pada u vodu!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 05 dec 2011, 13:37

Nisam mogao ranije da se osvrnem na sinocne postove ,pa evo sada ...
Juvesissoko @ nije problem u tome ,iznosi ti to - ali postajes dosadan sa ovim pricama o postenju prije svega ,100 puta si pokopan ,ne mora to da bude od mene ,sam sud je odlucio da je Juventus kriv ,PROBLEM je sto se 10000 puta vracamo na to ? smaras time ,a ja i slicni meni zbog takvih dobivamo banove :roll: tako da se necu ,niti zelim vise osvrtati na postove ovakve prirode .
Biancero@ - nekada moj dobri druze :geek:
Ocito se ne razumijemo .Ja ti kazem sudije prave gresku kada igra inter ,i to se desavalo par puta ove sezone ,ali sjetimo se na samom pocetku sezone da je Inter vise puta bio ostecen - prije svega nepostojecim penalima za protivnika ,no ni ovo nije problem .Postavio sam ti /vama/svima slike koje su vezane za kriminalno sudenje -a sve u korist Juveta .Te greske ne moraju da budu namjerne (Moggi fazoni ) desi se greska i sta sada ? pitam ja vas /tebe zasto pravite blamazu od gresaka vezane za Inter - a iste greske prave sudija kada igra Juve ? to mi odgovori ziv bio i ne moras da spamas temu - necu ni ja .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 dec 2011, 15:54

Postavio jednu sliku kada je trebao biti ponovljen penal, inače ja sam prvi postavio ovu sliku na Juventusovoj temi iz obične zezancije.

Ti nazviaš kriminalnim suđenjem što se penal nije ponovio odnosno jeste ponovio, postavio sam i ja dvije slike u utakmici tvog kluba kad su se trebali ponavljati penali, a nisu ponovoljeni tako da i inter ima kriminalno suđenje u svoju korist ponekad.

Ti ne shvataš da se to komepenzuje sve tokomo sezone, evo Juventusu su poništili čist gol protiv Parme u prvom kolu, zatim protiv intera nije sviran čist penal, protiv intera je bilo greški na početku u međuvremenu sve se vratilo, sa Napolijem je isti slučaj, na Meazzi je trebao biti ponovljen penal, a nije ponovljen, dok je u utorak penal ponovljen...

Fazon je što se svim ekipama dešava isto, sudije uvijek naprave isti broj greški protiv i za svaki klub, ali kad je u pitanju Juventus odmah je to kriminalno suđenje.

Mi smo barem svi priznali da jučer nije bio penal za razliku od vas koji ste porekli penal nad Marchisiom na Meazzi i počeli nam pisati o nekim pro inter fudbalskim pravilima.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 05 dec 2011, 16:02

Bianconeri1988 je napisao/la:Postavio jednu sliku kada je trebao biti ponovljen penal, inače ja sam prvi postavio ovu sliku na Juventusovoj temi iz obične zezancije.

Ti nazviaš kriminalnim suđenjem što se penal nije ponovio odnosno jeste ponovio, postavio sam i ja dvije slike u utakmici tvog kluba kad su se trebali ponavljati penali, a nisu ponovoljeni tako da i inter ima kriminalno suđenje u svoju korist ponekad.

Ti ne shvataš da se to komepenzuje sve tokomo sezone, evo Juventusu su poništili čist gol protiv Parme u prvom kolu, zatim protiv intera nije sviran čist penal, protiv intera je bilo greški na početku u međuvremenu sve se vratilo, sa Napolijem je isti slučaj, na Meazzi je trebao biti ponovljen penal, a nije ponovljen, dok je u utorak penal ponovljen...

Fazon je što se svim ekipama dešava isto, sudije uvijek naprave isti broj greški protiv i za svaki klub, ali kad je u pitanju Juventus odmah je to kriminalno suđenje.

Mi smo barem svi priznali da jučer nije bio penal za razliku od vas koji ste porekli penal nad Marchisiom na Meazzi i počeli nam pisati o nekim pro inter fudbalskim pravilima.
Joj pa ne moram samo ja postavljati , bilo je skoro slika kad je toni pitao sta ste se (juventini) usutili ? kad je neko od odbrambeni igraca Juveta igrao rukom , ma milion stvari se desavalo mrsko mi se vracati nazad ,al to su sudijske greske ,sta sada tu mi mozemo da je"eno po cijele dane pisemo iste stvari ? ko sto radi drug Juvessisoko recimo ? spominjati Inter vise nego svoj tim ko sto recimo ti radis ,te nasladivati se sa -15 il slicnim photoshop igrarijama ?a ko je vise ostecen pogledaj onaj clip kad je YUto postavio ,one penale ..
i da ja i daljem drzim tezu da nije bilo ni blizu penala nad Marchisiom - uostalom Yuto sinoc postavi neku izjavu Marcha ,za koju i sam vjerujem da je sahih .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 dec 2011, 16:09

Normalno da ću se naslađivati sa slabim rezultatim najvećeg rivala, ne vidim šta je tu loše, jesmo li navijači ili ne...Mučni glavom! :mrgreen:
Oxygen je napisao/la:
Yuto je napisao/la: P.S. Marchisio izjavio da nije bio penal nad njim na Meazzi jer nije mogo stic do lopte.Kako ga nije sramota da laze armiju navijaca ???
Si è vero che Antonioli anticipa Giaccherini, ma la palla resta in campo e senza lo scontro Emanuele avrebbe raggiunto la palla e potuto segnare a mio avviso. E' stato simile al mio episodio di Milano, forse li non sarei poi arrivato sul pallone ma era rigore pure quello.
Nisi ga fino razumio.
Čovjek objasnio, zato ne obrčite riječi!

Čuj Marchisio rekao da nije bio penal nad njim na Meazzi, joj što ne mogu ovih samoukih poliglota.
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 05 dec 2011, 16:14

warden je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Postavio jednu sliku kada je trebao biti ponovljen penal, inače ja sam prvi postavio ovu sliku na Juventusovoj temi iz obične zezancije.

Joj pa ne moram samo ja postavljati , bilo je skoro slika kad je toni pitao sta ste se (juventini) usutili ? kad je neko od odbrambeni igraca Juveta igrao rukom , ma milion stvari se desavalo mrsko mi se vracati nazad ,al to su sudijske greske ,sta sada tu mi mozemo da je"eno po cijele dane pisemo iste stvari ? ko sto radi drug Juvessisoko recimo ? spominjati Inter vise nego svoj tim ko sto recimo ti radis ,te nasladivati se sa -15 il slicnim photoshop igrarijama ?a ko je vise ostecen pogledaj onaj clip kad je YUto postavio ,one penale ..
i da ja i daljem drzim tezu da nije bilo ni blizu penala nad Marchisiom - uostalom Yuto sinoc postavi neku izjavu Marcha ,za koju i sam vjerujem da je sahih .

Po mom mišljenju je, lopta je bila u terenu i da Antonioli nije zaustavio Giaccherinia on bi došao do lopte i zabio gol. Slična je bila moja situacija u Milanu, kad nam nije dosuđen penal.“

idi sad pokrij se, previse je minus kod vas
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 dec 2011, 17:14

warden je napisao/la:

taj gif sto je postavljen totalno iskrivljuje pravu sliku, penala o kojem ti pricas nije bilo po svim pravilima, nego da ti kazem ja stvarno ne mogu bit kriv sto ti dobijas ban.To mi je malo ono demagogija, cuj ja kriv sto tebe banuju :?
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 dec 2011, 17:16

@JuveSissoko, hajd kad si tu izbaci nam statistiku gledanosti timova ove sezone... :D
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 dec 2011, 17:20

Bianconeri1988 je napisao/la:@JuveSissoko, hajd kad si tu izbaci nam statistiku gledanosti timova ove sezone... :D
ako uspijem naci, znam da ima negdje, al cini mi se da je nas stadion svaku utakmicu sem jedne bio rasprodan, al nekad se desavalo da dosta navijaca sa sezonskim ulaznicama ne dodju,al prihod je tu ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 dec 2011, 17:24

To sam i ja zaključio, klub je uzeo lovu, a oni nek' dolaze ako hoće... :D

Hajd potraži to ako možeš, znam da je jedino Milan ispred nas za nekih 10 hiljada po utakmici...
Ž '21!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 dec 2011, 17:25

Bianconeri1988 je napisao/la:@JuveSissoko, hajd kad si tu izbaci nam statistiku gledanosti timova ove sezone... :D
neznam ima li na stranici saveza neki službeni podatak, ali evo sa socerwaya
slika
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 dec 2011, 17:27

Ne znam koliko je relevantna stranica ,ali evo:
http://www.worldfootball.net/zuschauer/ ... 11-2012/1/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kod tonya mi je prenizak prosjek našeg stadiona,pa pun je skoro sve utakmice.

EDIT:pronašao sam na još jednom sajtu,ovaj moj je bio dobar.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 05 dec 2011, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.