kod kuce 16:6 , u gostima 0:9SoloJuve26 je napisao/la:Jel ovo Palermo jos nije zabio go u gostima

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
kod kuce 16:6 , u gostima 0:9SoloJuve26 je napisao/la:Jel ovo Palermo jos nije zabio go u gostima
pa Juventus svake godine tim poenima(haman 6 godina za redom)zavrsavao pa niste smrzli,samo prosle godine ste zaostali -18 a ove nije nista ni zavrseno jos a vec se digli,,,igrate samo serie 4x mjesecno u odnosu na druge,to se ne moze nikako da poredi,,,ipak mislim da Juve nece opet osvojit,,al et,vidjecemo,,sarajlija89 je napisao/la:
Inače, u jednom dijelu Milana, izmjerena je, za ovo doba godine, rekordno niska temperatura...
Proricanje i gatanje je zabranjeno!Saurman je napisao/la:Prvak će biti Milan valjda je to jasno ko dan , borba za ostale pozicije će biti zanimljiva.
Ma hajde kad je jasno ko danBigBen je napisao/la:Proricanje i gatanje je zabranjeno!Saurman je napisao/la:Prvak će biti Milan valjda je to jasno ko dan , borba za ostale pozicije će biti zanimljiva.
![]()
BigBen je napisao/la:Saurman je napisao/la:Prvak će biti Milan valjda je to jasno ko dan , borba za ostale pozicije će biti zanimljiva.
Zabranjeno je iznositi lažne podatke.Proricanje i gatanje je zabranjeno!
![]()
Što si ti opterecen istinom da Juve ima 29 skudeta. Ti optuzi 200 mil. Juventina da iznose lazne dokaze...
Ne znam sta ti pratisadointer je napisao/la:pa Juventus svake godine tim poenima(haman 6 godina za redom)zavrsavao pa niste smrzli,samo prosle godine ste zaostali -18 a ove nije nista ni zavrseno jos a vec se digli,,,igrate samo serie 4x mjesecno u odnosu na druge,to se ne moze nikako da poredi,,,ipak mislim da Juve nece opet osvojit,,al et,vidjecemo,,
Joj pa ne moram samo ja postavljati , bilo je skoro slika kad je toni pitao sta ste se (juventini) usutili ? kad je neko od odbrambeni igraca Juveta igrao rukom , ma milion stvari se desavalo mrsko mi se vracati nazad ,al to su sudijske greske ,sta sada tu mi mozemo da je"eno po cijele dane pisemo iste stvari ? ko sto radi drug Juvessisoko recimo ? spominjati Inter vise nego svoj tim ko sto recimo ti radis ,te nasladivati se sa -15 il slicnim photoshop igrarijama ?a ko je vise ostecen pogledaj onaj clip kad je YUto postavio ,one penale ..Bianconeri1988 je napisao/la:Postavio jednu sliku kada je trebao biti ponovljen penal, inače ja sam prvi postavio ovu sliku na Juventusovoj temi iz obične zezancije.
Ti nazviaš kriminalnim suđenjem što se penal nije ponovio odnosno jeste ponovio, postavio sam i ja dvije slike u utakmici tvog kluba kad su se trebali ponavljati penali, a nisu ponovoljeni tako da i inter ima kriminalno suđenje u svoju korist ponekad.
Ti ne shvataš da se to komepenzuje sve tokomo sezone, evo Juventusu su poništili čist gol protiv Parme u prvom kolu, zatim protiv intera nije sviran čist penal, protiv intera je bilo greški na početku u međuvremenu sve se vratilo, sa Napolijem je isti slučaj, na Meazzi je trebao biti ponovljen penal, a nije ponovljen, dok je u utorak penal ponovljen...
Fazon je što se svim ekipama dešava isto, sudije uvijek naprave isti broj greški protiv i za svaki klub, ali kad je u pitanju Juventus odmah je to kriminalno suđenje.
Mi smo barem svi priznali da jučer nije bio penal za razliku od vas koji ste porekli penal nad Marchisiom na Meazzi i počeli nam pisati o nekim pro inter fudbalskim pravilima.
Čovjek objasnio, zato ne obrčite riječi!Oxygen je napisao/la:Si è vero che Antonioli anticipa Giaccherini, ma la palla resta in campo e senza lo scontro Emanuele avrebbe raggiunto la palla e potuto segnare a mio avviso. E' stato simile al mio episodio di Milano, forse li non sarei poi arrivato sul pallone ma era rigore pure quello.Yuto je napisao/la: P.S. Marchisio izjavio da nije bio penal nad njim na Meazzi jer nije mogo stic do lopte.Kako ga nije sramota da laze armiju navijaca ???
Nisi ga fino razumio.
warden je napisao/la:Joj pa ne moram samo ja postavljati , bilo je skoro slika kad je toni pitao sta ste se (juventini) usutili ? kad je neko od odbrambeni igraca Juveta igrao rukom , ma milion stvari se desavalo mrsko mi se vracati nazad ,al to su sudijske greske ,sta sada tu mi mozemo da je"eno po cijele dane pisemo iste stvari ? ko sto radi drug Juvessisoko recimo ? spominjati Inter vise nego svoj tim ko sto recimo ti radis ,te nasladivati se sa -15 il slicnim photoshop igrarijama ?a ko je vise ostecen pogledaj onaj clip kad je YUto postavio ,one penale ..Bianconeri1988 je napisao/la:Postavio jednu sliku kada je trebao biti ponovljen penal, inače ja sam prvi postavio ovu sliku na Juventusovoj temi iz obične zezancije.
Ti nazviaš kriminalnim suđenjem što se penal nije ponovio odnosno jeste ponovio, postavio sam i ja dvije slike u utakmici tvog kluba kad su se trebali ponavljati penali, a nisu ponovoljeni tako da i inter ima kriminalno suđenje u svoju korist ponekad.
Ti ne shvataš da se to komepenzuje sve tokomo sezone, evo Juventusu su poništili čist gol protiv Parme u prvom kolu, zatim protiv intera nije sviran čist penal, protiv intera je bilo greški na početku u međuvremenu sve se vratilo, sa Napolijem je isti slučaj, na Meazzi je trebao biti ponovljen penal, a nije ponovljen, dok je u utorak penal ponovljen...
Fazon je što se svim ekipama dešava isto, sudije uvijek naprave isti broj greški protiv i za svaki klub, ali kad je u pitanju Juventus odmah je to kriminalno suđenje.
Mi smo barem svi priznali da jučer nije bio penal za razliku od vas koji ste porekli penal nad Marchisiom na Meazzi i počeli nam pisati o nekim pro inter fudbalskim pravilima.
i da ja i daljem drzim tezu da nije bilo ni blizu penala nad Marchisiom - uostalom Yuto sinoc postavi neku izjavu Marcha ,za koju i sam vjerujem da je sahih .
taj gif sto je postavljen totalno iskrivljuje pravu sliku, penala o kojem ti pricas nije bilo po svim pravilima, nego da ti kazem ja stvarno ne mogu bit kriv sto ti dobijas ban.To mi je malo ono demagogija, cuj ja kriv sto tebe banujuwarden je napisao/la:Joj pa ne moram samo ja postavljati , bilo je skoro slika kad je toni pitao sta ste se (juventini) usutili ? kad je neko od odbrambeni igraca Juveta igrao rukom , ma milion stvari se desavalo mrsko mi se vracati nazad ,al to su sudijske greske ,sta sada tu mi mozemo da je"eno po cijele dane pisemo iste stvari ? ko sto radi drug Juvessisoko recimo ? spominjati Inter vise nego svoj tim ko sto recimo ti radis ,te nasladivati se sa -15 il slicnim photoshop igrarijama ?a ko je vise ostecen pogledaj onaj clip kad je YUto postavio ,one penale ..Bianconeri1988 je napisao/la:Postavio jednu sliku kada je trebao biti ponovljen penal, inače ja sam prvi postavio ovu sliku na Juventusovoj temi iz obične zezancije.
i da ja i daljem drzim tezu da nije bilo ni blizu penala nad Marchisiom - uostalom Yuto sinoc postavi neku izjavu Marcha ,za koju i sam vjerujem da je sahih .
ako uspijem naci, znam da ima negdje, al cini mi se da je nas stadion svaku utakmicu sem jedne bio rasprodan, al nekad se desavalo da dosta navijaca sa sezonskim ulaznicama ne dodju,al prihod je tuBianconeri1988 je napisao/la:@JuveSissoko, hajd kad si tu izbaci nam statistiku gledanosti timova ove sezone...
neznam ima li na stranici saveza neki službeni podatak, ali evo sa socerwayaBianconeri1988 je napisao/la:@JuveSissoko, hajd kad si tu izbaci nam statistiku gledanosti timova ove sezone...
Ne znam koliko je relevantna stranica ,ali evo:Bianconeri1988 je napisao/la:@JuveSissoko, hajd kad si tu izbaci nam statistiku gledanosti timova ove sezone...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.