pintol_TM87 je napisao/la:Manta vs Deportivo Quito
Posljednja utakmica sezone za Mantu.
Ove godine ostvarili su cilj i obezbjedili opstanak u ligi, i protiv pobjednika Segunde Deportivo Quita, zatvorice ovu sezonu. Manta igra jako dobro kuci, i na svom terenu su favoriti protiv gotovo svih ekipa u ligi. U aperturi su imali skor 6-3-2, a u Segundi nesto losiji 4-3-3. Proslu utakmicu dobili su kuci jakog Emeleca, a nakon toga i Olmeda u gostima.
Za Deportivo Quito ova utakmica nema znacaja jer su osigurali prvo mjesto u Segundi i protiv Emeleca ce se u play offu boriti za titulu. Zbog toga, trener je prvi tim ostaivo u Quito da se sprema za taj duel, a rezerve su poslane da igraju protiv Mante. Ista stvar bila je i u proslom kolu kada su izgubili od Naiconala 1-0
Ovde je zanimljiv i mejdusobni omjer, jer zbog velike razlike u nadmorskoj visini, domaci teren je ovde kljucni faktor. Na svom terenu, protiv Deportiva, Manta ima omjer 6-1-1.
Mura vs Nafta
Mura je u sjajnoj formi. Imaju tri pobjede zaredom. Pobijedili Celje , Koper i Goricu. Tako da je atmosfera u timu odlična. Posebno veseli dobra forma napadača Eteroviča koji je zabio u zadnja tri susreta. Ovo je lokalni derbi i biti če pun stadion. Mura ima jedne od najboljih fanova i očekujem da ovdje pobijede.
Nafta igra dosta promjenjivo. Zadnje kolo poraz od Maribora 3-0. Ekipa ima neih financijskih problema, bilo je i tihih štrajkova. Tako da atmosfera nije sjajna. Ne treba zaboraviti Nafta ima problema i sa ozljedama nekih važnih igrača.
Sve u svemu Mura je u boljoj formi, igraju pred svojim navijačima i očekujem njihovu pobjedu.
Imbabura vs Emelec
Imbabura protiv Emeleca zavrsava svoju epizodu u prvoj ligi Ekvadora.
Iako su u odlicnoj formi u poslednje vrijeme, zbog prijasnjih losih rezultata, ispali su u drugu ligu. U poslednjih 6 utakmica upisali su cak 4 pobjede, medju kojima su i one protiv Barcelone i LDU-a na gostovanju. Kuci su dobri, i igraju puno bolje nego u gostima.
Kao i Deportivo, i Emelec ce odmarati prvotimce u ovom mecu. U poslednjem mecu protiv rezervi LDU-a nisu igrali dobro, ali su ipak na kraju dobili sa 2-1. Danas igraju rezerve, pa ne vidim kako mogu biti favoriti, iako igraju protiv tima koji je vec ispao. Emelec je kanta u gostima i u Segundi imaju skor 3-0-7.
Imbabura je favorit protiv rezervi Emeleca, i mislim da nece izgubiti danas.
Servete vs Zurich
Servette je ove godine ušlo u prvu ligu, i prvi im je cilj osigurati ostanak. Sada su na 7 mjestu gdje su u 16 kola skupili solidnih 21 poen. Bolje igraju na gostovanjima nego kod kuće. Kući imaju 3 pobjede i čak 5 poraza. Za ovaj susret imaju ogroman problem sa momčadi: Za ovaj meč suspendirani:defenders Jacques Moubandje(12apps 1 goal), Vincent Ruefli(14apps) midf Marcos De Azevedo (14apps 3 goal) and Xavier Kouassi (13 apps) te ozljeđeni: defenders Jerome Schneider(5apps), Patrick Baumann( 8apps 1 goal), and foward Julian Esteban (8apps).
pogotovo problemi u obrani i u veznom redu.
Zurich nije ponajbolje krenu u ovu sezonu trenutno su na 8 mjestu 4 boda iza Servette. Tako da im je plan da se priključe najboljim ekipama te im je pobjeda iznimno važna. U gostima su pobjeđivali neke ponajbolje klubove: Basel, Young Boys, Thun pa vjerujem da mogu i Sevette. Imaju samo dugo van pogona 3 igrača: foward Alphonse (12apps 3 goal) midf Kukuruzovic (5apps 1 goal) and
Gajic Milan (6apps).
Sve u svemu domača ekipa u velikm problemima sa izostancima. Zurich bi trebao to da iskoristi i uzme tri boda.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 04 dec 2011, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Hvala ti majstore. Ja ne znam kako sam procitao da Zurich nece dobiti. A ispratio sam samo na osnovu tvoje analize. Uzeo bi fine pare da nisi pogodio Zurich.pintol_TM87 je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:Manta vs Deportivo Quito
Posljednja utakmica sezone za Mantu.
Ove godine ostvarili su cilj i obezbjedili opstanak u ligi, i protiv pobjednika Segunde Deportivo Quita, zatvorice ovu sezonu. Manta igra jako dobro kuci, i na svom terenu su favoriti protiv gotovo svih ekipa u ligi. U aperturi su imali skor 6-3-2, a u Segundi nesto losiji 4-3-3. Proslu utakmicu dobili su kuci jakog Emeleca, a nakon toga i Olmeda u gostima.
Za Deportivo Quito ova utakmica nema znacaja jer su osigurali prvo mjesto u Segundi i protiv Emeleca ce se u play offu boriti za titulu. Zbog toga, trener je prvi tim ostaivo u Quito da se sprema za taj duel, a rezerve su poslane da igraju protiv Mante. Ista stvar bila je i u proslom kolu kada su izgubili od Naiconala 1-0
Ovde je zanimljiv i mejdusobni omjer, jer zbog velike razlike u nadmorskoj visini, domaci teren je ovde kljucni faktor. Na svom terenu, protiv Deportiva, Manta ima omjer 6-1-1.
Mura vs Nafta
Mura je u sjajnoj formi. Imaju tri pobjede zaredom. Pobijedili Celje , Koper i Goricu. Tako da je atmosfera u timu odlična. Posebno veseli dobra forma napadača Eteroviča koji je zabio u zadnja tri susreta. Ovo je lokalni derbi i biti če pun stadion. Mura ima jedne od najboljih fanova i očekujem da ovdje pobijede.
Nafta igra dosta promjenjivo. Zadnje kolo poraz od Maribora 3-0. Ekipa ima neih financijskih problema, bilo je i tihih štrajkova. Tako da atmosfera nije sjajna. Ne treba zaboraviti Nafta ima problema i sa ozljedama nekih važnih igrača.
Sve u svemu Mura je u boljoj formi, igraju pred svojim navijačima i očekujem njihovu pobjedu.
Imbabura vs Emelec
Imbabura protiv Emeleca zavrsava svoju epizodu u prvoj ligi Ekvadora.
Iako su u odlicnoj formi u poslednje vrijeme, zbog prijasnjih losih rezultata, ispali su u drugu ligu. U poslednjih 6 utakmica upisali su cak 4 pobjede, medju kojima su i one protiv Barcelone i LDU-a na gostovanju. Kuci su dobri, i igraju puno bolje nego u gostima.
Kao i Deportivo, i Emelec ce odmarati prvotimce u ovom mecu. U poslednjem mecu protiv rezervi LDU-a nisu igrali dobro, ali su ipak na kraju dobili sa 2-1. Danas igraju rezerve, pa ne vidim kako mogu biti favoriti, iako igraju protiv tima koji je vec ispao. Emelec je kanta u gostima i u Segundi imaju skor 3-0-7.
Imbabura je favorit protiv rezervi Emeleca, i mislim da nece izgubiti danas.
Servete vs Zurich
Servette je ove godine ušlo u prvu ligu, i prvi im je cilj osigurati ostanak. Sada su na 7 mjestu gdje su u 16 kola skupili solidnih 21 poen. Bolje igraju na gostovanjima nego kod kuće. Kući imaju 3 pobjede i čak 5 poraza. Za ovaj susret imaju ogroman problem sa momčadi: Za ovaj meč suspendirani:defenders Jacques Moubandje(12apps 1 goal), Vincent Ruefli(14apps) midf Marcos De Azevedo (14apps 3 goal) and Xavier Kouassi (13 apps) te ozljeđeni: defenders Jerome Schneider(5apps), Patrick Baumann( 8apps 1 goal), and foward Julian Esteban (8apps).
pogotovo problemi u obrani i u veznom redu.
Zurich nije ponajbolje krenu u ovu sezonu trenutno su na 8 mjestu 4 boda iza Servette. Tako da im je plan da se priključe najboljim ekipama te im je pobjeda iznimno važna. U gostima su pobjeđivali neke ponajbolje klubove: Basel, Young Boys, Thun pa vjerujem da mogu i Sevette. Imaju samo dugo van pogona 3 igrača: foward Alphonse (12apps 3 goal) midf Kukuruzovic (5apps 1 goal) and
Gajic Milan (6apps).
Sve u svemu domača ekipa u velikm problemima sa izostancima. Zurich bi trebao to da iskoristi i uzme tri boda.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- pintol_TM87
- Kontakt:
Kako sam skontao pao si jer si mislio da sam ja napisao da će ovdje biti 1?Soni je napisao/la:Hvala ti majstore. Ja ne znam kako sam procitao da Zurich nece dobiti. A ispratio sam samo na osnovu tvoje analize. Uzeo bi fine pare da nisi pogodio Zurich.pintol_TM87 je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:
E misa mu vise bi volio da sam pao a da si ti dobio jer sam ja pao na nordsylandu na velike pare..
- spielführer_21
- Kontakt:
Nemoj tako.. Onda ja ne bih dobio 15-tak eurapintol_TM87 je napisao/la: E misa mu vise bi volio da sam pao a da si ti dobio jer sam ja pao na nordsylandu na velike pare..

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Hass je napisao/la:Pa gdje si hodza,legendo ovog foruma..hodža je napisao/la:@ pintol
svaka čast za trud![]()
sretno
Vidim,odnosno ne vidim, tvoje parove, vise na ovoj temi![]()
![]()
Sta je rec,prijatelju???![]()
![]()
ko si ti jbt

bojkotujem način na koji tema funkcioniše pa zato nema parova

FORZA MARŠAL !!!
Tako je. Ne mozes da vjerujespintol_TM87 je napisao/la: Kako sam skontao pao si jer si mislio da sam ja napisao da će ovdje biti 1?
E misa mu vise bi volio da sam pao a da si ti dobio jer sam ja pao na nordsylandu na velike pare..

Ja bih za veceras odigrao Bocu, Unión Comercio, Juan Aurich
Tipujem na timove koje sam napisao

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- pintol_TM87
- Kontakt:
ja tek sad skontao da su ovi ekvadorci zavrsili a imam ih na listiću gdje sam pao samo jedan par i to matri daje gol...spielführer_21 je napisao/la:Nemoj tako.. Onda ja ne bih dobio 15-tak eurapintol_TM87 je napisao/la: E misa mu vise bi volio da sam pao a da si ti dobio jer sam ja pao na nordsylandu na velike pare..Ispratio sam Zurich i ove Ekvadorce, hvala puno majstore! Odužiću ti se kad budem mogao
ajde samo uzimaj lovu a to oduziti pravim se da nisam vidjeo...
pozz
Lagano prođe dobra kvota 1,95.Evo 35. minuta već 3:0.Future je napisao/la:Večeras probati Cruzeiro-Atletico MG 1, kvota oko 2.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Jos Granada 1x, Vancouver 1x i Boca 1x za 123 KM
Sta mislite imal sta od ovog ?

Sta mislite imal sta od ovog ?
Mes Que Un Club !
Svaka čast na Manti, dobra informacija. Donijela mi je petobanku. Uhvatio sam ih na poluvremenu kec bio 2.62
Čestitam

Čestitam
joj jesam budala odigram na ovaj corintians,a nisam procito da im trojica najboljih ne igraju 

i ja keca igroharis10 je napisao/la:joj jesam budala odigram na ovaj corintians,a nisam procito da im trojica najboljih ne igraju

formula kladionica, listic 577704240336
da li neko zna kako da izracunam dobitak ako sam igrao sistem 6/10, pogodio 9 parova i pao samo jedan par kvotu 1,40 ????
da li imas ispisane dobitke po kombinaciji ? i koji ti je dobitni iznos u slucaju da si sve pogodio ?aloba90 je napisao/la:da li neko zna kako da izracunam dobitak ako sam igrao sistem 6/10, pogodio 9 parova i pao samo jedan par kvotu 1,40 ????
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
imam, ukupni dobitak je 1180 KMGenghis je napisao/la:da li imas ispisane dobitke po kombinaciji ? i koji ti je dobitni iznos u slucaju da si sve pogodio ?aloba90 je napisao/la:da li neko zna kako da izracunam dobitak ako sam igrao sistem 6/10, pogodio 9 parova i pao samo jedan par kvotu 1,40 ????
eh sad ako ti nije mrsko pješice onda sabiraj sve kombinacije koje ne sadrze slovo ispred para koji si masio:
Primjer: masio si utakmicu G - Real - Barca
Eh sad: ABCDEF (saberes) ABCDEG (neces jer ima G), ABCDEH (saberes), ABCDEI (saberes) itd ... prilicno jednostavno ali ima dosta racuna ... sretno
Eh sad: ABCDEF (saberes) ABCDEG (neces jer ima G), ABCDEH (saberes), ABCDEI (saberes) itd ... prilicno jednostavno ali ima dosta racuna ... sretno
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
uredu, hvala tiGenghis je napisao/la:eh sad ako ti nije mrsko pješice onda sabiraj sve kombinacije koje ne sadrze slovo ispred para koji si masio:

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Je*em ti nesreću više ,jučer Charlton 3+ bilo 2:0 ,danas glupi Birindisi u košarci 2.talijanska liga 

You'll never walk alone.

WWin: soldado
Br listica:2664529116929
Dozivotni clan sportsport.ba
)))

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.