Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

pintol_TM87
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 dec 2011, 19:27

pintol_TM87 je napisao/la:Manta vs Deportivo Quito
Posljednja utakmica sezone za Mantu.

Ove godine ostvarili su cilj i obezbjedili opstanak u ligi, i protiv pobjednika Segunde Deportivo Quita, zatvorice ovu sezonu. Manta igra jako dobro kuci, i na svom terenu su favoriti protiv gotovo svih ekipa u ligi. U aperturi su imali skor 6-3-2, a u Segundi nesto losiji 4-3-3. Proslu utakmicu dobili su kuci jakog Emeleca, a nakon toga i Olmeda u gostima.

Za Deportivo Quito ova utakmica nema znacaja jer su osigurali prvo mjesto u Segundi i protiv Emeleca ce se u play offu boriti za titulu. Zbog toga, trener je prvi tim ostaivo u Quito da se sprema za taj duel, a rezerve su poslane da igraju protiv Mante. Ista stvar bila je i u proslom kolu kada su izgubili od Naiconala 1-0

Ovde je zanimljiv i mejdusobni omjer, jer zbog velike razlike u nadmorskoj visini, domaci teren je ovde kljucni faktor. Na svom terenu, protiv Deportiva, Manta ima omjer 6-1-1.

Mura vs Nafta

Mura je u sjajnoj formi. Imaju tri pobjede zaredom. Pobijedili Celje , Koper i Goricu. Tako da je atmosfera u timu odlična. Posebno veseli dobra forma napadača Eteroviča koji je zabio u zadnja tri susreta. Ovo je lokalni derbi i biti če pun stadion. Mura ima jedne od najboljih fanova i očekujem da ovdje pobijede.

Nafta igra dosta promjenjivo. Zadnje kolo poraz od Maribora 3-0. Ekipa ima neih financijskih problema, bilo je i tihih štrajkova. Tako da atmosfera nije sjajna. Ne treba zaboraviti Nafta ima problema i sa ozljedama nekih važnih igrača.

Sve u svemu Mura je u boljoj formi, igraju pred svojim navijačima i očekujem njihovu pobjedu.

Imbabura vs Emelec

Imbabura protiv Emeleca zavrsava svoju epizodu u prvoj ligi Ekvadora.

Iako su u odlicnoj formi u poslednje vrijeme, zbog prijasnjih losih rezultata, ispali su u drugu ligu. U poslednjih 6 utakmica upisali su cak 4 pobjede, medju kojima su i one protiv Barcelone i LDU-a na gostovanju. Kuci su dobri, i igraju puno bolje nego u gostima.

Kao i Deportivo, i Emelec ce odmarati prvotimce u ovom mecu. U poslednjem mecu protiv rezervi LDU-a nisu igrali dobro, ali su ipak na kraju dobili sa 2-1. Danas igraju rezerve, pa ne vidim kako mogu biti favoriti, iako igraju protiv tima koji je vec ispao. Emelec je kanta u gostima i u Segundi imaju skor 3-0-7.

Imbabura je favorit protiv rezervi Emeleca, i mislim da nece izgubiti danas.

Servete vs Zurich

Servette je ove godine ušlo u prvu ligu, i prvi im je cilj osigurati ostanak. Sada su na 7 mjestu gdje su u 16 kola skupili solidnih 21 poen. Bolje igraju na gostovanjima nego kod kuće. Kući imaju 3 pobjede i čak 5 poraza. Za ovaj susret imaju ogroman problem sa momčadi: Za ovaj meč suspendirani:defenders Jacques Moubandje(12apps 1 goal), Vincent Ruefli(14apps) midf Marcos De Azevedo (14apps 3 goal) and Xavier Kouassi (13 apps) te ozljeđeni: defenders Jerome Schneider(5apps), Patrick Baumann( 8apps 1 goal), and foward Julian Esteban (8apps).
pogotovo problemi u obrani i u veznom redu.

Zurich nije ponajbolje krenu u ovu sezonu trenutno su na 8 mjestu 4 boda iza Servette. Tako da im je plan da se priključe najboljim ekipama te im je pobjeda iznimno važna. U gostima su pobjeđivali neke ponajbolje klubove: Basel, Young Boys, Thun pa vjerujem da mogu i Sevette. Imaju samo dugo van pogona 3 igrača: foward Alphonse (12apps 3 goal) midf Kukuruzovic (5apps 1 goal) and
Gajic Milan (6apps).

Sve u svemu domača ekipa u velikm problemima sa izostancima. Zurich bi trebao to da iskoristi i uzme tri boda.
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 04 dec 2011, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 04 dec 2011, 19:55

pintol_TM87 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Manta vs Deportivo Quito
Posljednja utakmica sezone za Mantu.

Ove godine ostvarili su cilj i obezbjedili opstanak u ligi, i protiv pobjednika Segunde Deportivo Quita, zatvorice ovu sezonu. Manta igra jako dobro kuci, i na svom terenu su favoriti protiv gotovo svih ekipa u ligi. U aperturi su imali skor 6-3-2, a u Segundi nesto losiji 4-3-3. Proslu utakmicu dobili su kuci jakog Emeleca, a nakon toga i Olmeda u gostima.

Za Deportivo Quito ova utakmica nema znacaja jer su osigurali prvo mjesto u Segundi i protiv Emeleca ce se u play offu boriti za titulu. Zbog toga, trener je prvi tim ostaivo u Quito da se sprema za taj duel, a rezerve su poslane da igraju protiv Mante. Ista stvar bila je i u proslom kolu kada su izgubili od Naiconala 1-0

Ovde je zanimljiv i mejdusobni omjer, jer zbog velike razlike u nadmorskoj visini, domaci teren je ovde kljucni faktor. Na svom terenu, protiv Deportiva, Manta ima omjer 6-1-1.

Mura vs Nafta

Mura je u sjajnoj formi. Imaju tri pobjede zaredom. Pobijedili Celje , Koper i Goricu. Tako da je atmosfera u timu odlična. Posebno veseli dobra forma napadača Eteroviča koji je zabio u zadnja tri susreta. Ovo je lokalni derbi i biti če pun stadion. Mura ima jedne od najboljih fanova i očekujem da ovdje pobijede.

Nafta igra dosta promjenjivo. Zadnje kolo poraz od Maribora 3-0. Ekipa ima neih financijskih problema, bilo je i tihih štrajkova. Tako da atmosfera nije sjajna. Ne treba zaboraviti Nafta ima problema i sa ozljedama nekih važnih igrača.

Sve u svemu Mura je u boljoj formi, igraju pred svojim navijačima i očekujem njihovu pobjedu.

Imbabura vs Emelec

Imbabura protiv Emeleca zavrsava svoju epizodu u prvoj ligi Ekvadora.

Iako su u odlicnoj formi u poslednje vrijeme, zbog prijasnjih losih rezultata, ispali su u drugu ligu. U poslednjih 6 utakmica upisali su cak 4 pobjede, medju kojima su i one protiv Barcelone i LDU-a na gostovanju. Kuci su dobri, i igraju puno bolje nego u gostima.

Kao i Deportivo, i Emelec ce odmarati prvotimce u ovom mecu. U poslednjem mecu protiv rezervi LDU-a nisu igrali dobro, ali su ipak na kraju dobili sa 2-1. Danas igraju rezerve, pa ne vidim kako mogu biti favoriti, iako igraju protiv tima koji je vec ispao. Emelec je kanta u gostima i u Segundi imaju skor 3-0-7.

Imbabura je favorit protiv rezervi Emeleca, i mislim da nece izgubiti danas.

Servete vs Zurich

Servette je ove godine ušlo u prvu ligu, i prvi im je cilj osigurati ostanak. Sada su na 7 mjestu gdje su u 16 kola skupili solidnih 21 poen. Bolje igraju na gostovanjima nego kod kuće. Kući imaju 3 pobjede i čak 5 poraza. Za ovaj susret imaju ogroman problem sa momčadi: Za ovaj meč suspendirani:defenders Jacques Moubandje(12apps 1 goal), Vincent Ruefli(14apps) midf Marcos De Azevedo (14apps 3 goal) and Xavier Kouassi (13 apps) te ozljeđeni: defenders Jerome Schneider(5apps), Patrick Baumann( 8apps 1 goal), and foward Julian Esteban (8apps).
pogotovo problemi u obrani i u veznom redu.

Zurich nije ponajbolje krenu u ovu sezonu trenutno su na 8 mjestu 4 boda iza Servette. Tako da im je plan da se priključe najboljim ekipama te im je pobjeda iznimno važna. U gostima su pobjeđivali neke ponajbolje klubove: Basel, Young Boys, Thun pa vjerujem da mogu i Sevette. Imaju samo dugo van pogona 3 igrača: foward Alphonse (12apps 3 goal) midf Kukuruzovic (5apps 1 goal) and
Gajic Milan (6apps).

Sve u svemu domača ekipa u velikm problemima sa izostancima. Zurich bi trebao to da iskoristi i uzme tri boda.
Hvala ti majstore. Ja ne znam kako sam procitao da Zurich nece dobiti. A ispratio sam samo na osnovu tvoje analize. Uzeo bi fine pare da nisi pogodio Zurich. :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 dec 2011, 20:05

Soni je napisao/la:
Hvala ti majstore. Ja ne znam kako sam procitao da Zurich nece dobiti. A ispratio sam samo na osnovu tvoje analize. Uzeo bi fine pare da nisi pogodio Zurich. :mrgreen:
Kako sam skontao pao si jer si mislio da sam ja napisao da će ovdje biti 1?
E misa mu vise bi volio da sam pao a da si ti dobio jer sam ja pao na nordsylandu na velike pare..

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 04 dec 2011, 20:14

pintol_TM87 je napisao/la: E misa mu vise bi volio da sam pao a da si ti dobio jer sam ja pao na nordsylandu na velike pare..
Nemoj tako.. Onda ja ne bih dobio 15-tak eura :mrgreen: Ispratio sam Zurich i ove Ekvadorce, hvala puno majstore! Odužiću ti se kad budem mogao ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 04 dec 2011, 20:15

Hass je napisao/la:
hodža je napisao/la:@ pintol

svaka čast za trud ;)

sretno ;)
Pa gdje si hodza,legendo ovog foruma..
Vidim,odnosno ne vidim, tvoje parove, vise na ovoj temi :?: :?:
Sta je rec,prijatelju??? :D :D :D

ko si ti jbt :roll: :D

bojkotujem način na koji tema funkcioniše pa zato nema parova :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 04 dec 2011, 20:19

pintol_TM87 je napisao/la: Kako sam skontao pao si jer si mislio da sam ja napisao da će ovdje biti 1?
E misa mu vise bi volio da sam pao a da si ti dobio jer sam ja pao na nordsylandu na velike pare..
Tako je. Ne mozes da vjerujes :lol:
Ja bih za veceras odigrao Bocu, Unión Comercio, Juan Aurich
Tipujem na timove koje sam napisao :) Ima l' kakve logike ?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 dec 2011, 20:24

spielführer_21 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la: E misa mu vise bi volio da sam pao a da si ti dobio jer sam ja pao na nordsylandu na velike pare..
Nemoj tako.. Onda ja ne bih dobio 15-tak eura :mrgreen: Ispratio sam Zurich i ove Ekvadorce, hvala puno majstore! Odužiću ti se kad budem mogao ;)
ja tek sad skontao da su ovi ekvadorci zavrsili a imam ih na listiću gdje sam pao samo jedan par i to matri daje gol...
ajde samo uzimaj lovu a to oduziti pravim se da nisam vidjeo...
pozz

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 04 dec 2011, 20:43

Future je napisao/la:Večeras probati Cruzeiro-Atletico MG 1, kvota oko 2.
Lagano prođe dobra kvota 1,95.Evo 35. minuta već 3:0.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

casper
Kontakt:

Post Postao/la casper » 04 dec 2011, 20:47

Jos Granada 1x, Vancouver 1x i Boca 1x za 123 KM :)

Sta mislite imal sta od ovog ?
Mes Que Un Club !

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 04 dec 2011, 20:50

Svaka čast na Manti, dobra informacija. Donijela mi je petobanku. Uhvatio sam ih na poluvremenu kec bio 2.62 :mrgreen:

Čestitam

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 04 dec 2011, 21:00

joj jesam budala odigram na ovaj corintians,a nisam procito da im trojica najboljih ne igraju :(

ha ya
Kontakt:

Post Postao/la ha ya » 04 dec 2011, 21:01

haris10 je napisao/la:joj jesam budala odigram na ovaj corintians,a nisam procito da im trojica najboljih ne igraju :(
i ja keca igro ;)

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 04 dec 2011, 21:07

formula kladionica, listic 577704240336

aloba90
Kontakt:

Post Postao/la aloba90 » 04 dec 2011, 21:21

da li neko zna kako da izracunam dobitak ako sam igrao sistem 6/10, pogodio 9 parova i pao samo jedan par kvotu 1,40 ????

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 04 dec 2011, 21:26

aloba90 je napisao/la:da li neko zna kako da izracunam dobitak ako sam igrao sistem 6/10, pogodio 9 parova i pao samo jedan par kvotu 1,40 ????
da li imas ispisane dobitke po kombinaciji ? i koji ti je dobitni iznos u slucaju da si sve pogodio ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

aloba90
Kontakt:

Post Postao/la aloba90 » 04 dec 2011, 21:28

Genghis je napisao/la:
aloba90 je napisao/la:da li neko zna kako da izracunam dobitak ako sam igrao sistem 6/10, pogodio 9 parova i pao samo jedan par kvotu 1,40 ????
da li imas ispisane dobitke po kombinaciji ? i koji ti je dobitni iznos u slucaju da si sve pogodio ?
imam, ukupni dobitak je 1180 KM

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 04 dec 2011, 21:30

eh sad ako ti nije mrsko pješice onda sabiraj sve kombinacije koje ne sadrze slovo ispred para koji si masio:

Primjer: masio si utakmicu G - Real - Barca
Eh sad: ABCDEF (saberes) ABCDEG (neces jer ima G), ABCDEH (saberes), ABCDEI (saberes) itd ... prilicno jednostavno ali ima dosta racuna ... sretno
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

aloba90
Kontakt:

Post Postao/la aloba90 » 04 dec 2011, 21:31

Genghis je napisao/la:eh sad ako ti nije mrsko pješice onda sabiraj sve kombinacije koje ne sadrze slovo ispred para koji si masio:

Primjer: masio si utakmicu G - Real - Barca
Eh sad: ABCDEF (saberes) ABCDEG (neces jer ima G), ABCDEH (saberes), ABCDEI (saberes) itd ... prilicno jednostavno ali ima dosta racuna ... sretno
uredu, hvala ti :D

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 04 dec 2011, 23:41

Je*em ti nesreću više ,jučer Charlton 3+ bilo 2:0 ,danas glupi Birindisi u košarci 2.talijanska liga :evil:
You'll never walk alone.

ADIS_22
Kontakt:

Post Postao/la ADIS_22 » 04 dec 2011, 23:49

slika

WWin: soldado
Br listica:2664529116929
Dozivotni clan sportsport.ba :))))

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.