trebalo bi da ima, ibisevic na klupiIbizevic je napisao/la:Ima li prenos Hoffenheima na eurosportu?
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
...
- Principatus
- Kontakt:
Dali neko ima stream?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sportsPrincipatus je napisao/la:Dali neko ima stream?
Evo pa biraj, najbolji su ti sopcast

- Principatus
- Kontakt:
Hvala care, ovo cu bookmark-ovati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zasto je Vedo opet na klupi?
ko ce znat. zato igra babel, eeeeyup je napisao/la:Zasto je Vedo opet na klupi?
114023 kanal na sopcastu, slika fantazija, rusi

...
Babel ocito ima imunitet kod Stanija.
a sta je najgore obojica isto fulaju.yup je napisao/la:Babel ocito ima imunitet kod Stanija.
...
Holger je panj.
Ti nakon pola sezone skontaoyup je napisao/la:Holger je panj.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije vala ni taj nas Vedo nesto bolji od panja
Salim se, lik se bori,trudi al' ne znam koji mu je ? Nama pod hitno treba napadac, jer i Zec je prosjecan igrac. Nekad se govorilo da nam je odbrana najslabija karika, a izgleda da ce nam sada napad biti upravo to.
Ove golove u zadnje vrijeme koje je i dao bilo je nesto odbije se lopta, postavi nogu i tako....zar je moguce da nemamo klinca koji zna predriblat odbranbenog igraca i zabiti gol ?
Ne vidim ko moze pomoci Dzeki u napadu, a nedo Bog da se povrijedi sta onda ?

Salim se, lik se bori,trudi al' ne znam koji mu je ? Nama pod hitno treba napadac, jer i Zec je prosjecan igrac. Nekad se govorilo da nam je odbrana najslabija karika, a izgleda da ce nam sada napad biti upravo to.
Ove golove u zadnje vrijeme koje je i dao bilo je nesto odbije se lopta, postavi nogu i tako....zar je moguce da nemamo klinca koji zna predriblat odbranbenog igraca i zabiti gol ?
Znao sam da je panj, ali ne bas ovakavharishp je napisao/la:Ti nakon pola sezone skontaoyup je napisao/la:Holger je panj.Kad ikad je bio.

Hoffenheim, sretno u cvajti.
Nemoj biti tako kriticki raspolozen.Akhenaten je napisao/la: Ove golove u zadnje vrijeme koje je i dao bilo je nesto odbije se lopta, postavi nogu i tako....zar je moguce da nemamo klinca koji zna predriblat odbranbenog igraca i zabiti gol ?
Evo ja cu tebi postaviti isto pitanje, a odnosi se na njemacku repku. Gomez zabije nesto, odbije se lopta, postavi nogu...bla bla. Klose kao stara kuka mora jos piciti, a i on nije poznat kao super-talentovani dribler/tehnicar.
Ko im jos preostaje? Ne trebamo ponavljati kako je Njemacka uvijek favorit za osvajanje nekih od prvenstava, a o broju stanovnika da ne govorim. Mislim da oni imaju vise registrovanih igraca nego sto u Bosni ima stanovnika.
Tako je, kako je. Trebamo biti presretni sto imamo Dzeku. I ostali su tu da pomognu, izmedju ostalih i Vedo.
Uveo ga je Stanislav, ali taman da prime jos jedan.

Vom Jäger zum Gejagten
Drug ja bi(kao ti i svi mi) najvise volio da je Vedo onaj stari...
Ipak nije to to vise, nazalost izgleda neki igraci koji iskuse teze povrede nikad ne vrate onaj svoj stari sjaj, i formu a primjera je mnogo.
Daj Boze da me Vedo u svakoj tekmi golovima demantuje, al' je imao i dovoljno vremena da bude onaj stari, a svi znamo kako mu je islo u zadnje vrijeme.
Neki ce reci cijeli tim je odron, ovo ono ali ja sam samo realan.
Ipak nije to to vise, nazalost izgleda neki igraci koji iskuse teze povrede nikad ne vrate onaj svoj stari sjaj, i formu a primjera je mnogo.
Daj Boze da me Vedo u svakoj tekmi golovima demantuje, al' je imao i dovoljno vremena da bude onaj stari, a svi znamo kako mu je islo u zadnje vrijeme.
Neki ce reci cijeli tim je odron, ovo ono ali ja sam samo realan.
Vala baš je cijeli tim odron...
Gvangžo prodaje Klea i dovodi Bosanca
Šampion kineske lige Gvangžo sprema novu transfer bombu. Posle dovođenja jednog od najplaćenijih igrača planete Darija Konke „vatreni tigrovi“ su poslali ponudu Hofenhajmu za Vedada Ibiševića.
Kako prenose kineski mediji, uprava kluba nije zadovoljna Gabrijelom Kleversonom Kordovom Kleom i želi da napad sledeće sezone predvodi Ibišević. Kinezi su poslali ponudu od 10 miliona evra Bundesligašu, ali je ona odbijena. Agent igrača je potvrdio da je stigla ponuda, međutim, on sumnja da njegov klijent želi da nastavi karijeru u Aziji.
Nezadovoljstvo Kleom izazvano je zbog povrede momka koji pored brazilskog poseduje i srpski pasoš. Uprkos 10 golova na isto toliko mečeva, mediji u najmnogoljudnijoj zemlji sveta prenose izjavu predsednika kluba da se mora uzeti u obzir da Kleo nije odigrao trećinu utakmica u šampionatu.
Boze sacuvaj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Gvangžo je jedan od najbolji timova u Aziji ako ne i najbolji, zasto da ne uostalom siguno bi i jaka pasta dobro dosla Vedi 

“You talkin’ to me?”