Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Danas je stvarno tesko biti u boljoj formi nego Arshavin.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vela je dobar igrac, ali je premekan za EPL-a i stvarno je steta sto odmah nije dobio dozvolu da trenira sa Arsenalom drugacije bi to izgledalo, ovako mislim da on samo moze u Spaniji igrati..
Celik!3,2,2.
statisticki on je losiji u Spaniji nego li u EngleskojAllGunsBlazing je napisao/la:Vela je dobar igrac, ali je premekan za EPL-a i stvarno je steta sto odmah nije dobio dozvolu da trenira sa Arsenalom drugacije bi to izgledalo, ovako mislim da on samo moze u Spaniji igrati..
Cuj premekan , ovo je najsmjesniji argument koji covjek moze procitati.
Jesul' Silva,Aguerro i Mata premekani ?
Treba onda ostalim igracima koji su grubi dati omeksivac pa ih omeksati ?
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
A kad se samo sjetim kako su neki ismijavali Koscienlog.Covjek igracina.Na stoperu,na desnom beku igra za 10.Imamo sad odlicne stopere za razliku od proslih godina.Vermi,Kos i Mertesacker.Jos kad se vrati Sagna desno a Santos lijevo sigurno jedna od najboljih odbrana.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Veli je mjestu u prosjecnom spanjolskom klubu, gdje se i nalazi. Da je neki kvalitet, davno bi se nametnuo Wengeru i danas bi bio nas 2. napadac. Ocekujem da ce ga AW na ljeto prodati.
- King Kenny
- Kontakt:
"An Interesting Fact For Arsenal Fans:
Robin Van Persie has scored more goals in the last 8 premier league games than Manchester United!"
Robin Van Persie has scored more goals in the last 8 premier league games than Manchester United!"
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Ovo oko Gotzea se zahuktava. Negdje sam pročit'o da je Wenger spreman (ili je ponudio) Arshavina+ Bendtnera +25 miliona funti za Maria. Ne znam koliko ima istine u ovoj ponudi, al' sam siguran da će ga pokušati dovesti već u januaru.
Kad vi 'vako ispalo, ostalo bi još ca. 25 milja da se potroši, a onda bi bilo realno za očekivati i Vertonghena pa možda i Sowa u Arsenalu. Iskreno, ne vjerujem da će doći više od jednog igrača, al' kad bi Mario Gotze došao, onda i ne bi trebao neko drugi da dolazi.
Kad vi 'vako ispalo, ostalo bi još ca. 25 milja da se potroši, a onda bi bilo realno za očekivati i Vertonghena pa možda i Sowa u Arsenalu. Iskreno, ne vjerujem da će doći više od jednog igrača, al' kad bi Mario Gotze došao, onda i ne bi trebao neko drugi da dolazi.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Tim koji putuje u Atenu:
Fabianski, Mannone, Miquel, Yennaris, Vermaelen, Santos, Squillaci, Djourou, Arshavin, Benayoun, Coquelin, Eastmond, Frimpong, Ozyakup, Rosicky, Park, Chamakh, Oxlade-Chamberlain.
Vjerovatna formacija:
Fabianski
Yennaris------Djuro-------Squillaci------Miquel
Frimpong
Rosicky-------------Coquelin
Ox------------------------------------Arshavin
Chamakh
Kako bi samo bilo ljepo vidjeti Maria u Arsenalu, a Blentu i Arshavina na izlaznim vratim Arsenala
Fabianski, Mannone, Miquel, Yennaris, Vermaelen, Santos, Squillaci, Djourou, Arshavin, Benayoun, Coquelin, Eastmond, Frimpong, Ozyakup, Rosicky, Park, Chamakh, Oxlade-Chamberlain.
Vjerovatna formacija:
Fabianski
Yennaris------Djuro-------Squillaci------Miquel
Frimpong
Rosicky-------------Coquelin
Ox------------------------------------Arshavin
Chamakh
Kako bi samo bilo ljepo vidjeti Maria u Arsenalu, a Blentu i Arshavina na izlaznim vratim Arsenala
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jel pratis Arsenal?? Ne. Jel pratis Velu u Arsenalu?? Ne. Zasto se javljas???? Momak je premekan, svojom igrom, ne znas uopste kako on ulazi, tj. ne ulazi u duele, a da je siguran na lopti nije, jedino sto ga krasi je brzina i donekle dobra zavrsnica. Nemoj se mijesati gdje ti nije mjesto, mislim da je glupo porediti Aguera i Velu, ne glupo nego van svake pameti. Wilshere djeluje isto premekano, jer je nizak i nije pretjerano jak, ali ono sto on ima u glavi cini ga tvrdim i jakim igracem, a to Vela jednostavno nema, te ovo sto sam rekao da je premekan ne mora znaciti da je samo fizicki slab, vec da jednostavno nema ono sto je potrebno da igra u EPL.Reuf je napisao/la: statisticki on je losiji u Spaniji nego li u Engleskoj![]()
Celik!3,2,2.
S obzirom kakav tip igraca Arsenal dovodi, tj. rijetko kad da dovede kompletno formiranog igraca znaci da i ove sezone ne stojimo lose. Pogledajte Chelsea gdje je a doveli su ''velike zvijezde'' Luiz, Ramires, Torres, Mata it, i sta imaju imaju dva boda vise od nas, a sta nemaju nemaju osiguran plasman u osminu finala LP . Mi smo doveli momke koji po mnogim ne zasluzuju da igraju u EPL al eto mi ih imamo i sretan sam zbog toga i nadam se da cemo ih gledati i dogodine u LP mislim sledece sezone.

AllGunsBlazing: Ne bi se slozio s tobom i sa ovim sto je kritikovao Velu. Vela je bolji igrac od Arsavina moze igrati na strani i mislim da bi odlicno dosao da zamjeni povremeno Walcotta i Gervinha. Premekan on je vama premekan, proslu sezonu spasio je WBA od ispadanja iako je igrao samo pred kraj utkamica dao je 4-5 mozda i vise golova i to igrajuci na krilu ja mislim da on zasluzuje sansu vise nego pojedini igraci. Mislim da vi bas niste pratili Velu on je odlican napadac samo da Wenger igra taktiku sa RVP i Velom kao sto mancini igra sa Dzekom i Aguerom vidjeli bi vi sta vela zna.

AllGunsBlazing: Ne bi se slozio s tobom i sa ovim sto je kritikovao Velu. Vela je bolji igrac od Arsavina moze igrati na strani i mislim da bi odlicno dosao da zamjeni povremeno Walcotta i Gervinha. Premekan on je vama premekan, proslu sezonu spasio je WBA od ispadanja iako je igrao samo pred kraj utkamica dao je 4-5 mozda i vise golova i to igrajuci na krilu ja mislim da on zasluzuje sansu vise nego pojedini igraci. Mislim da vi bas niste pratili Velu on je odlican napadac samo da Wenger igra taktiku sa RVP i Velom kao sto mancini igra sa Dzekom i Aguerom vidjeli bi vi sta vela zna.
volio bih vidjet 4-4-2 protiv olimpijakosa
Fulham - Liverpool 1:0, mašala 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
sto nisi trazio mustuluk? U novoj godini nas vidim na 4. mjestu, a na kraju sezone, nadam se i viseGunnerS je napisao/la:Fulham - Liverpool 1:0, mašala
Mah smješno je i pričati o niže od 4. mjesta. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Wow ti ces mi reci da li pratim i gdje da se mjesam.Izvinjavam se mister nadredzeniAllGunsBlazing je napisao/la:Jel pratis Arsenal?? Ne. Jel pratis Velu u Arsenalu?? Ne. Zasto se javljas???? Momak je premekan, svojom igrom, ne znas uopste kako on ulazi, tj. ne ulazi u duele, a da je siguran na lopti nije, jedino sto ga krasi je brzina i donekle dobra zavrsnica. Nemoj se mijesati gdje ti nije mjesto, mislim da je glupo porediti Aguera i Velu, ne glupo nego van svake pameti. Wilshere djeluje isto premekano, jer je nizak i nije pretjerano jak, ali ono sto on ima u glavi cini ga tvrdim i jakim igracem, a to Vela jednostavno nema, te ovo sto sam rekao da je premekan ne mora znaciti da je samo fizicki slab, vec da jednostavno nema ono sto je potrebno da igra u EPL.Reuf je napisao/la: statisticki on je losiji u Spaniji nego li u Engleskoj![]()
Strasni su ti argumenti
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A tvoji su da Aguero Silva i Mata nisu
Ja ti govorim kad neko nema u glavi moze on biti i 195 sa 100 kila..
Celik!3,2,2.
Veceras AW vodi ekipu 200. put u Evropi! 
Nožel' se vidjet koliko koji trener vodi ekipu svoju u LP ?!Profesor je napisao/la:Veceras AW vodi ekipu 200. put u Evropi!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Arsenalisation
- Kontakt:
oVI umjetni klubovi zajedno nemaju toliko evropskih utakmica....Profesor je napisao/la:Veceras AW vodi ekipu 200. put u Evropi!
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.