Dobro je sto mu se Iker i stative nadzu negdje gore lijevoPavon je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Dobro je sto mu se Iker i stative nadzu negdje gore lijevoPavon je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
utice na njega to sto se druzi sa Villom, mislim da bi mu to trebalo zabraniti pred klupsko prvenstvobparena je napisao/la:Dobro je sto mu se Iker i stative nadzu negdje gore lijevoPavon je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
a ja baš mrzim duge lopte, preskakanje igre i prečeste individualne akcije (ronaldo)MARCELO je napisao/la:Veoma glupa teza...Plivadon je napisao/la:moja stara, koja se razumije u fudbal koliko ti u heklanje, kaže da real igra krkanskiNail for Real je napisao/la: Jesam li nesto propustio ja u medjuvremenu? Mislim da nisam. Igrano je dosta El Clasica od petice i bogami Real se odlicno pokazao, mogu slobodno reci da su neke utakmice i spletom okolnosti zavrsile kako su se zavrsile. Real je jaro zaustavio Barcin trio zivotinjama poput Pepea i Khedire, koji su organizatore zaustavili. Visokim i jakim presingom naravno. To je formula i kljuc protiv Barcelone. Druga stvar je sto nisu samo igraci Reala uticali na rezultat, otud i razlika u trofejima.
Opet kazem, samo navijaci Barce i Valencie () misle da Real ne igra lijepo, dok ostali objektivan svijet veli drugacije. Pogledajte utakmicu, manite se novinarskih clanaka koje pale navijace. Real je usavrsio ovu igru, brzo se igraci krecu i lako se oslobadjaju lopte. Timska igra je mnogo poboljsana.
Naravno, El Clasico je prica za sebe, ali reci da Real nema sanse na osnovu nekakvih djecackih fora je glupo. Pogotovo za one koji pomnije i objektivno prate fudbal.
kad budu uspjeli s lakoćom ugurat' loptu u go, ko barca nek se javenabijem ja one krkanske šuteve ronalda, možete ih mačku o rep okačit
Sto se tice same rasprave,ja msm da ti nisi ni gledao utakmice reala ove sezone i ako jesi mozda si gledao bas onih nekoliko u kojima real nije bio nesto,mada je takvih malo.S druge strane vjerovatno si gledao barcu u gostima ove sezone,pa ti ne trebam nista govorit.Znaci oni su daleko od nekog konstantog dominiranja.
Ne vole svi ljubitelji fudbala mazenje lopte po 5 minuta pa onda neki pokusaj napada,odnosno guranje lopte u prostor(stvar ukusa).
A cinjenica je da barca gotovo sve svoje golove daje na taj nacin.
S druge strane real pored toga sto daje golove iz akcija poput barce,daje ih i iz kontri ,iz prekida,preko dugih lopti(preskakanje igre),iz individualnih akcija itd.
Sto se tice ovih kontri mogao bi pogledati gol protiv ajaxa ili villareala,pa onda spomeni taj krkanluk.
Pa evo npr,protiv sportinga ako si gledao ronaldo je mogao imati 2 100%-tne sanse tj da je povukao loptu svojom brzinom bi sigurno izasao sam pred golmana ali on je u oba navrata loptu uputio di mariji odnosno higuainu.Ronaldo je ove sezone daleko od onog starog ronalda.Normalno da ce covjek sutati kad god ima lijepu situaciju jer ima takav sut kakav ima.Sad on zbog toga sto ima jak sut treba izbjegavati sutati jer nece izgledati lijepo?Smijesno.Pa vecina onih koji gledaju utakmice,osim culesa,u trenutku kada ronaldo ima loptu u zoni suta prizeljkuju upravo sut,jer cak i kada golman odbrani sut,ili on sutira pored gola,svi vole vidjeti onaj pad lopte i njenu putanju jer je to jednostavno danas unique.Plivadon je napisao/la:a ja baš mrzim duge lopte, preskakanje igre i prečeste individualne akcije (ronaldo)MARCELO je napisao/la:Veoma glupa teza...Plivadon je napisao/la:
moja stara, koja se razumije u fudbal koliko ti u heklanje, kaže da real igra krkanski
kad budu uspjeli s lakoćom ugurat' loptu u go, ko barca nek se javenabijem ja one krkanske šuteve ronalda, možete ih mačku o rep okačit
Sto se tice same rasprave,ja msm da ti nisi ni gledao utakmice reala ove sezone i ako jesi mozda si gledao bas onih nekoliko u kojima real nije bio nesto,mada je takvih malo.S druge strane vjerovatno si gledao barcu u gostima ove sezone,pa ti ne trebam nista govorit.Znaci oni su daleko od nekog konstantog dominiranja.
Ne vole svi ljubitelji fudbala mazenje lopte po 5 minuta pa onda neki pokusaj napada,odnosno guranje lopte u prostor(stvar ukusa).
A cinjenica je da barca gotovo sve svoje golove daje na taj nacin.
S druge strane real pored toga sto daje golove iz akcija poput barce,daje ih i iz kontri ,iz prekida,preko dugih lopti(preskakanje igre),iz individualnih akcija itd.
Sto se tice ovih kontri mogao bi pogledati gol protiv ajaxa ili villareala,pa onda spomeni taj krkanluk.
nemoj mi sad reć da messi radi individualne akcije, jer koliko god puta gledam ,kad krene u prodor izmjenja par pasova pa jurne naprijed![]()
i aj mi reci zar nije ljepše za oko pogledat kad barcina mašinerija izbaci citavu odbranu i plasira loptu u gol neometano ili one topovske šuteve ronalda, gdje golman i ne smije krenut na nju bojeći se siline udarca
e ovo je pravo stanje,PatrickBateman je napisao/la:Mogu oni pricati da su se Masoni urotili protiv njih ali ostaje cinjenica da ostavljaju inace lijep fudbal koji igraju protiv ostalih i transformisu se u krkansku ekipu.
Ma ljubim vam kulturu pa dodzete ovdje provocirat.... Imate topik za provociranje Barsa:Real a ovdje svakom dobronamjernom bujrum.....Pavon je napisao/la:Mi cemo ipak ostati kulutrni, pa...
[youtube][/youtube]
Nemoj ti nas ovdje ispravljat. Hvala na lijepim zeljama. A sad molba da svadzom predzemo na onaj tamo dio Barsa:Real. Eno ti ona slika dresa na prosloj stranici a kojeg ces dobiti na poklon pobijedili ili izgubili u classicu.Pavon je napisao/la:Sta je provociranje sto sam ispravio ovog tvog gore i rekao mu da cete i ako pobjedite kasnit 3 boda?![]()
Nista, sretno u borbi za drugo mjesto.
Ne. Vcrs potpuno druga postava. Thiago i Cuenca glavni adutiMonolog je napisao/la:Igra li Messi večeras?
sastavi ce biti poznati oko 20:00 . (oni zvanicni)Burberry46 je napisao/la:Moze li sastav Barse veceras? Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.