FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ubacit cemo led ekran pa ce doci milju vise 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
To je pak' druga dimenzija. LED ekran, ondosno "moderni semafor" spada već u tehnički dio prezentacije kluba. Koji je osim estettike i odličan medij za marketing. Jer se putanjem njega u toku tekme mogu vrtiti reklame sponzora kluba. Što opet sa sobom donosi korist klubu.Seyo_TM je napisao/la:Ubacit cemo led ekran pa ce doci milju vise
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
To naravno jos zadugo nece moci dovesti tipa Ailton, ali smo dovodili i te anonimuse iz Engleske koji us skolovani igraci i da nije bilo povreda dosta bi nam pomogao, a pored njega je bio jos i mnogo dobar igrac Amanakwa, kakav je to igrac .VanBasten je napisao/la:Prije sam mislio na nekog tipa Zvezdinog Ailtona npr, i tome slično. Nego lika koje je i u Engleskoj bio anonimus. Da ste uspjeli dovesti Misketa ili Zlatana, to bi bilo to.ZeLJooo je napisao/la:Dovest cemo mi opet nekog engleza poput Neil Wood-a to samo Zeljo moze
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta je sad s njim?ZeLJooo je napisao/la:To naravno jos zadugo nece moci dovesti tipa Ailton, ali smo dovodili i te anonimuse iz Engleske koji us skolovani igraci i da nije bilo povreda dosta bi nam pomogao, a pored njega je bio jos i mnogo dobar igrac Amanakwa, kakav je to igrac .VanBasten je napisao/la:Prije sam mislio na nekog tipa Zvezdinog Ailtona npr, i tome slično. Nego lika koje je i u Engleskoj bio anonimus. Da ste uspjeli dovesti Misketa ili Zlatana, to bi bilo to.ZeLJooo je napisao/la:Dovest cemo mi opet nekog engleza poput Neil Wood-a to samo Zeljo moze
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Onaj Kenijski stoper? Djelim mišljenje, odličan je bio.ZeLJooo je napisao/la:To naravno jos zadugo nece moci dovesti tipa Ailton, ali smo dovodili i te anonimuse iz Engleske koji us skolovani igraci i da nije bilo povreda dosta bi nam pomogao, a pored njega je bio jos i mnogo dobar igrac Amanakwa, kakav je to igrac .VanBasten je napisao/la:Prije sam mislio na nekog tipa Zvezdinog Ailtona npr, i tome slično. Nego lika koje je i u Engleskoj bio anonimus. Da ste uspjeli dovesti Misketa ili Zlatana, to bi bilo to.ZeLJooo je napisao/la:Dovest cemo mi opet nekog engleza poput Neil Wood-a to samo Zeljo moze
Znam, zato ćemo i zadugo imati posjetu kakvu imamo. Jer raji je pun q, hoće da vidi više od fudbala, hoće da vidi neka imena, poteze itd. Ona ludnica poslije rata, i ako se mislim tada i igrao bolji fudbal, je ipak bila rezultat tek ostvarene nezavisnosti pa je raja bila nacionalno nabrijana. Konačno, naša liga, naši kluboi itsl..
@VanBasten
Opet kad skontas najvece uspjehe koje su pravili Zeljo i Sarajevo u Evropi su opet bili od nasih igraca, nije bilo igraca s strana poput Amanakwe i Marsiana i ostalih.
Prije dovodenja bilo kakvih igraca, svi klubovi moraju napraviti travnjak prvo i za teren i za pomocni, pa onda pricati o stranim igracima.
Dok god igramo na ovim oranicama, bolje nam je nikoga ne dovoditi, jer ne mogu igrati na ovakvim terenima igraci koji su skolovani.
Opet kad skontas najvece uspjehe koje su pravili Zeljo i Sarajevo u Evropi su opet bili od nasih igraca, nije bilo igraca s strana poput Amanakwe i Marsiana i ostalih.
Prije dovodenja bilo kakvih igraca, svi klubovi moraju napraviti travnjak prvo i za teren i za pomocni, pa onda pricati o stranim igracima.
Dok god igramo na ovim oranicama, bolje nam je nikoga ne dovoditi, jer ne mogu igrati na ovakvim terenima igraci koji su skolovani.
Zadnja izmjena: ZeLJooo, dana/u 04 dec 2011, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ima ti i ta mjesta.ZeLJooo je napisao/la:@VanBasten
Opet kad skontas uspjehe najvece koje su pravili Zeljo i Sarajevo u Evropi su opet bili od nasih igra, nije bilo igraca s strana poput Amanakwe i Marsiana i ostalih.
Ali korak po korak, nadam ćemo i to imati priluku gledati u doglednoj budućnosti.
Nisi shvatio poentu pardon meritumVanBasten je napisao/la:To je pak' druga dimenzija. LED ekran, ondosno "moderni semafor" spada već u tehnički dio prezentacije kluba. Koji je osim estettike i odličan medij za marketing. Jer se putanjem njega u toku tekme mogu vrtiti reklame sponzora kluba. Što opet sa sobom donosi korist klubu.Seyo_TM je napisao/la:Ubacit cemo led ekran pa ce doci milju vise

Malo sareno i budali drago...a za igrace, tj imena neka, das velike pare, a on gladi damu na terenu...eto "ulijetanja u teren" i tjeranja...
Mi cemo dovoditi atraktivna imena kada nam trofeji dosade

Preziva se Hajradinovic ime neznam. Bio je na klupi protiv Leotaratm8782 je napisao/la:Mislim da je neki Hajro, momak je prebrz. Gledao sam ga na trenungu odusevio me.bagrcavi je napisao/la:a taj junior je ?TheDinoRules je napisao/la:
Još se jedan junior gura, svaka čast za ovo.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Posto vidim pise se da bi Zelju mogao pojacati crnogorski dragulj poput Zebe, momak koji je nada crnogorskog fudbala je Igor Ivanovic koji ima 21 godinu i igra poziciju kao i Zeba (vezni igrac, poluspic), ne znam da li ce on pojacati Zelju, al' vidim spominje se crnogorski majstor e to je odna zasigurno Igor. 
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivano ... 92417.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivano ... 92417.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjede sve i poraze mi sa tobom prošli smo, bili smo tu i pjevali i samo tebe vjerno bodrili.
- SarajlijaTM
Kakav ba junior,kakav Hajrotm8782 je napisao/la:Mislim da je neki Hajro, momak je prebrz. Gledao sam ga na trenungu odusevio me.bagrcavi je napisao/la:a taj junior je ?TheDinoRules je napisao/la:
Još se jedan junior gura, svaka čast za ovo.

Ovo je Dejan Drakul

btw.ocekivao sam vise od ovog momka dok ga nisam vidio prvi put na terenu,tj.ocekivao sam bar nesto

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nije ovo Drakula očima vidjelo...
Ovo je onaj mali junior sa treninga što ga već spominju

Ovo je onaj mali junior sa treninga što ga već spominju

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zove se Haris, momak kojeg sam gledao na omladinskim utakmicama ima takav šprint i brzinu da bukvalno proleti pored protivnickog igraca
, inace jako cvrst i jak u duelu, pravi potez prikljuciti ga prvom timu ... 

- pintol_TM87
- Kontakt:
Kakav ba junior,kakav Hajro
???
Ovo je Dejan Drakul
ili nas novi "Ćulum"
btw.ocekivao sam vise od ovog momka dok ga nisam vidio prvi put na terenu,tj.ocekivao sam bar nesto
[/quote]
ovo je taj hajro junior i samo ću reći da mislim da ih ima i boljih...

Ovo je Dejan Drakul

ovo je taj hajro junior i samo ću reći da mislim da ih ima i boljih...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- SarajlijaTM
jbg,ako vi tako kazete...
meni isti drakul
uglavnom,ako je dobar,jos bolje po nas
meni isti drakul

uglavnom,ako je dobar,jos bolje po nas

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Drakul je doveden samo da upotpuni taj igrački kadar, to je moje mišljenje, ja nisam ni očekivao da bude neko pojačanje i da pokaže nešto jer sam znao da neće igrati redovno.
I ono minuta šta je odigrao odradio je solidno, jer uopšte nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji.
I ono minuta šta je odigrao odradio je solidno, jer uopšte nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji.
Ž '21!
- SarajlijaTM
lijevi vezni/poluspic,koliko se sjecam da je tako igraoBianconeri1988 je napisao/la:Drakul je doveden samo da upotpuni taj igrački kadar, to je moje mišljenje, ja nisam ni očekivao da bude neko pojačanje i da pokaže nešto jer sam znao da neće igrati redovno.
ne znam,nije bio los u velezu i u mladoj repki,gledao sam par snimaka,kod nas odron,osim sto klepa ko lud
Nije bas ni imao prilike da pokaze, tako da ocjena "odron" je neosnovana...imao je par driblinga ali nista spec...mada ono sto je dobio sansi, morao je bolje iskoristiti...
Bas tako.Rioo je napisao/la:Zove se Haris, momak kojeg sam gledao na omladinskim utakmicama ima takav šprint i brzinu da bukvalno proleti pored protivnickog igraca, inace jako cvrst i jak u duelu, pravi potez prikljuciti ga prvom timu ...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Blackwargreymon, Hrasno15 i 43 gosta.