Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sto bi izlazio na kraj sa njim. Imas politiku trenera i tvoje je da je postujes i bas slucajno pod Mancinijem obaraju rekorde u ligi.. I Ferguson ostavlja jednog Berbatova na klupi cijelu sezonu, daje mu priliku u kup utakmicama samo, a covjek bio najbolji strijelac prosle godine.Zeljovac je napisao/la:Edinu ce trebati strpljenja i strpljenja da izadje na kraj sa Mancini-em. Sa Njemcima je lako naci zajednicki jezik, vrijedno radi i to nece proci nezapazeno, bices nagradjen za sav svoj rad i trud. Kod ovog Italijana vrijede neka druga pravila.Samo zabar bi trebao znati da moze kako hoce, ali ne i dokle hoce
Da je kojim slucajem neko drugi trener City-ja,taj isti Balotelli nebi ni prismrdio toj ekipi,cuj Balotelli bolji od Dzeke,da se nasmijem. Niti je bolji,niti ce ikad biti,a niti je ikad bio.Veliki igraci igraju sa mozgom,a Dzeko je jedan od njih,za razliku od Balotellija koji ga uopste nema. Agüero ce se kao igrac istopiti kao i Tevez,jer misli da samo on mora igrati,a da oko njeg nema igraca,ti nigdje nisu prispjeli.Od ove sve trojice igraca,Dzeko je dosao s najboljom karijerom u City,prvak Njemacke,strijelac Njemacke,jednom drugi strijelac iza Grafitea,te sa 10 golova u poslijednjoj polusezoni dosao u City,sad bi volio da mi nabrojis ,nesto slicno od ove dvojice napadaca i njihov ulog u bivsim klubovima.Osim bubanja i glupisanja bez ikakvog argumenta sto se prosipate.BIHfan je napisao/la:Davno sam ja rekao da su Aguero i Balo bolji od Edina, ali sam ja ovdje bio napadnut samo zato sto sam progovrio objektivno.D€LUX je napisao/la:Dzeko dobar bgm i on i Aguero al ovaj Balotelli je masina ubjedljivo je igrao najmanje utakmica od njih trojice al ga vazda zabije.... i to kako... ovo nije nista lose protiv Dzeke al Balotelli prejak igrac...
O cemu ti pisestotasef je napisao/la:Sto bi izlazio na kraj sa njim. Imas politiku trenera i tvoje je da je postujes i bas slucajno pod Mancinijem obaraju rekorde u ligi.. I Ferguson ostavlja jednog Berbatova na klupi cijelu sezonu, daje mu priliku u kup utakmicama samo, a covjek bio najbolji strijelac prosle godine.Zeljovac je napisao/la:Edinu ce trebati strpljenja i strpljenja da izadje na kraj sa Mancini-em. Sa Njemcima je lako naci zajednicki jezik, vrijedno radi i to nece proci nezapazeno, bices nagradjen za sav svoj rad i trud. Kod ovog Italijana vrijede neka druga pravila.Samo zabar bi trebao znati da moze kako hoce, ali ne i dokle hoce
Treba da zakuha kao Tevez pa da ga nema na mapi. Ko bi dao tolike pare za neposlusnog igraca, plus platu bar pribliznu onoj u Sitiju.
Ne zaboravi da je Dzeko nakon sto je stigao dobijao konstantno sansu u prvoj i nakon Volvesa je igrao katastrofa sve do tekme sa Arisom. Volio bih i ja da igra svaku tekmu od pocetka radi svog uzitka pracenja tekme ali i ova rotacija u svakom slucaju dobro funkcionira i covjek drzi tih nekih 16-18 igraca u takmicarskoj formi tako sto ih rotira.
A sad ide udarni termin u engleskoj uoci Bozica, svaka 3 dana tekme
Imaju za balonjutepsija je napisao/la:Da li navijači City-ja imaju pjesmu za još nekog igrača pojedinačno,ili samo za Džeku?
Nekako je baš lijepo za uši ono ooooooo Edin Djeko ooooo Edin djeko....
pa vidis druze da treba..da se igraju takmice svaka tri dana jako vazne... covjek na vrijeme nabavlja a nije ko Six Alex preforsiro igrače i ovi se ispovredjivali i nema sad ko da mu igra...a fyi treba biti veliki strucnjak pa privuci igraca... i jos veci nagovoriti upravu da se upusti u kupovinu.... i treba biti veliki strucnjak da bi dobio povjerenje sponzora....pa nisu ti bogatasi budale i nece svakom povjeriti pare...svaki dinar koji daju racunaju oni da im se vrati. ne sekiraj se ti....i ovi vrlo vazni aspekti mancinijevog managerstva neshvaceni su od mnogih pratioca fudbala...Roberto je managerska gromada i vizionar- zato ga mnogi ne shvacaju...covjek je carobnjak...engleski mu je ocajan a opet je postigao tolike uspjehe...sto znaci da ima karizmu i magic-like moci...AllGunsBlazing je napisao/la:Koliki je strucnjak Mancini pokazuju izjave kad on kaze da mu fali igraca, i da ih nema dovoljno, te nema veze sto ima 4 spica koja mogu igrati u skoro svakom timu na svijetu on hoce i Cavanija...
covjece, procitaj ovu recenicu. NISTA NI SA CIM.Goldy je napisao/la:engleski mu je ocajan a opet je postigao tolike uspjehe...sto znaci da ima karizmu i magic-like moci...
Ima on i autoritet veliki i postovanje..da nema ne bi mu sve one 'gluposti' i 'nelogicnosti' prolazile...jesil samo cuo kolko ga je Six Alex nahvalio ...procitaj taj clanak...Zeljovac je napisao/la:Kad Mancini to shvati, mozda ce imati autoritet i postovanje kojeg silno zeli imati, a nikako da isti dobije.
da pojasnim...dakle ako ne znas dobro strani jezik zemlje u kojoj zivis i radis, jako je tesko komunicirati i raditi zaraditi milione, osvajati trofeje, voditi igrace, obarati rekorde, dominirati, igrati najljepse, najefikasnije sa najmanje primljenih golova....upravljati i postizati sjajne rezultate-a ne znas dobro pricat- a on je sve to napravio...kontas?panties je napisao/la:covjece, procitaj ovu recenicu. NISTA NI SA CIM.Goldy je napisao/la:engleski mu je ocajan a opet je postigao tolike uspjehe...sto znaci da ima karizmu i magic-like moci...
nema ni meni logike sto me stalno kritikujes iako sve logicno pricam...jedino logicno objasnjenje mi je da ti se svidjam...panties je napisao/la:jos mi nema logike da poznavanje jezika ima veze sa trenerskim umijecem (kao i igrackim).
al ajd...
to je ono ko...
btw, vidjela bi ga u recimo nekom klubu sa dna tabele, sa ni upola onakvim igracima, sto bi bio genije, bez obzira kolko engleskog ne znao....
hajde posto mi se jako svidjas:Goldy je napisao/la:nema ni meni logike sto me stalno kritikujes iako sve logicno pricam...jedino logicno objasnjenje mi je da ti se svidjam...
Polako, polako.... kud se zuris? Sto tebi sejk ne da para, il Six Alexu Fergusonu? Pa to je velika vjestina i skil da ti neko da para...ko se imalo razumije u pare zna da moras imati veliki rejting da ti neko da para....pogotov para i para...panties je napisao/la: tvoja logika je ovakva:
dodje mancini u klub, sejk mu da para i para
Eh i ja bi to volio vidjeti...kao sto bi volio vidjeti i Six Alexa i Mourinha i Guardiolu i Del Bosquea na kormilu sarajevkog Zelje...tesko da bi prosli Izraelce bilo koji od njih i svi zajedno....panties je napisao/la: kao sto rekoh, ajde nek preuzme neki los klub gdje nema nepresusnu pipu, pa nek od njega napravi prvaka. da vidim sto bi mu "sistem rotacije" pomogao tu. nije on genije. on samo ima dobre igrace. i opet ne uspijeva izvuci maksimum iz njih.
Pusti ga,nije bardopanties je napisao/la:nevjerovatno. eto, ja se izvinjavam moderatorima na off topicu.