FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 04 dec 2011, 14:48

Ubacit cemo led ekran pa ce doci milju vise :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 dec 2011, 14:54

Seyo_TM je napisao/la:Ubacit cemo led ekran pa ce doci milju vise :mrgreen:
To je pak' druga dimenzija. LED ekran, ondosno "moderni semafor" spada već u tehnički dio prezentacije kluba. Koji je osim estettike i odličan medij za marketing. Jer se putanjem njega u toku tekme mogu vrtiti reklame sponzora kluba. Što opet sa sobom donosi korist klubu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 04 dec 2011, 14:59

VanBasten je napisao/la:
ZeLJooo je napisao/la:Dovest cemo mi opet nekog engleza poput Neil Wood-a to samo Zeljo moze ;)
Prije sam mislio na nekog tipa Zvezdinog Ailtona npr, i tome slično. Nego lika koje je i u Engleskoj bio anonimus. Da ste uspjeli dovesti Misketa ili Zlatana, to bi bilo to.
To naravno jos zadugo nece moci dovesti tipa Ailton, ali smo dovodili i te anonimuse iz Engleske koji us skolovani igraci i da nije bilo povreda dosta bi nam pomogao, a pored njega je bio jos i mnogo dobar igrac Amanakwa, kakav je to igrac .

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 dec 2011, 15:00

ZeLJooo je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
ZeLJooo je napisao/la:Dovest cemo mi opet nekog engleza poput Neil Wood-a to samo Zeljo moze ;)
Prije sam mislio na nekog tipa Zvezdinog Ailtona npr, i tome slično. Nego lika koje je i u Engleskoj bio anonimus. Da ste uspjeli dovesti Misketa ili Zlatana, to bi bilo to.
To naravno jos zadugo nece moci dovesti tipa Ailton, ali smo dovodili i te anonimuse iz Engleske koji us skolovani igraci i da nije bilo povreda dosta bi nam pomogao, a pored njega je bio jos i mnogo dobar igrac Amanakwa, kakav je to igrac .
Sta je sad s njim?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 dec 2011, 15:02

ZeLJooo je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Onaj Kenijski stoper? Djelim mišljenje, odličan je bio.
Znam, zato ćemo i zadugo imati posjetu kakvu imamo. Jer raji je pun q, hoće da vidi više od fudbala, hoće da vidi neka imena, poteze itd. Ona ludnica poslije rata, i ako se mislim tada i igrao bolji fudbal, je ipak bila rezultat tek ostvarene nezavisnosti pa je raja bila nacionalno nabrijana. Konačno, naša liga, naši kluboi itsl..

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 04 dec 2011, 15:06

@VanBasten
Opet kad skontas najvece uspjehe koje su pravili Zeljo i Sarajevo u Evropi su opet bili od nasih igraca, nije bilo igraca s strana poput Amanakwe i Marsiana i ostalih.
Prije dovodenja bilo kakvih igraca, svi klubovi moraju napraviti travnjak prvo i za teren i za pomocni, pa onda pricati o stranim igracima.
Dok god igramo na ovim oranicama, bolje nam je nikoga ne dovoditi, jer ne mogu igrati na ovakvim terenima igraci koji su skolovani.
Zadnja izmjena: ZeLJooo, dana/u 04 dec 2011, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 dec 2011, 15:08

ZeLJooo je napisao/la:@VanBasten
Opet kad skontas uspjehe najvece koje su pravili Zeljo i Sarajevo u Evropi su opet bili od nasih igra, nije bilo igraca s strana poput Amanakwe i Marsiana i ostalih.
Prije dovodenja bilo kakvih igraca, svi klubovi moraju napraviti travnjak prvo i za teren i za pomocni, pa onda pricati o stranim igracima.
Dok god igramo na ovim oranicama, bolje nam je nikoga ne dovoditi, jer ne mogu igrati na ovakvim terenima igraci koji su skolovani.
Ima ti i ta mjesta.
Ali korak po korak, nadam ćemo i to imati priluku gledati u doglednoj budućnosti.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 dec 2011, 15:29

VanBasten je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Ubacit cemo led ekran pa ce doci milju vise :mrgreen:
To je pak' druga dimenzija. LED ekran, ondosno "moderni semafor" spada već u tehnički dio prezentacije kluba. Koji je osim estettike i odličan medij za marketing. Jer se putanjem njega u toku tekme mogu vrtiti reklame sponzora kluba. Što opet sa sobom donosi korist klubu.
Nisi shvatio poentu pardon meritum :mrgreen:

Malo sareno i budali drago...a za igrace, tj imena neka, das velike pare, a on gladi damu na terenu...eto "ulijetanja u teren" i tjeranja...
Mi cemo dovoditi atraktivna imena kada nam trofeji dosade :mrgreen: svakako je nasem lijenom narodu mrsko izaci iz kuce i kafane...uvesti alkohol na stadione i bice krcato :mrgreen: Umjesto da dam 50KM nekoj kafani ovako cu dati 50KM klupskoj kafani...ali jbg, šeheran je ovo :mrgreen:

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 04 dec 2011, 16:12

tm8782 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
TheDinoRules je napisao/la:slika

Još se jedan junior gura, svaka čast za ovo.
a taj junior je ?
Mislim da je neki Hajro, momak je prebrz. Gledao sam ga na trenungu odusevio me.
Preziva se Hajradinovic ime neznam. Bio je na klupi protiv Leotara
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 04 dec 2011, 16:21

Mene ja najvise Kvesic iznenadio ove sezone, naravno pozitivno :D
FKŽ !

TM87jajce
Kontakt:

Post Postao/la TM87jajce » 04 dec 2011, 18:42

Posto vidim pise se da bi Zelju mogao pojacati crnogorski dragulj poput Zebe, momak koji je nada crnogorskog fudbala je Igor Ivanovic koji ima 21 godinu i igra poziciju kao i Zeba (vezni igrac, poluspic), ne znam da li ce on pojacati Zelju, al' vidim spominje se crnogorski majstor e to je odna zasigurno Igor. :)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivano ... 92417.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjede sve i poraze mi sa tobom prošli smo, bili smo tu i pjevali i samo tebe vjerno bodrili.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 dec 2011, 19:41

tm8782 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
TheDinoRules je napisao/la:slika

Još se jedan junior gura, svaka čast za ovo.
a taj junior je ?
Mislim da je neki Hajro, momak je prebrz. Gledao sam ga na trenungu odusevio me.
Kakav ba junior,kakav Hajro :lol: :lol: :lol: :lol: ???

Ovo je Dejan Drakul :lol: :lol: ili nas novi "Ćulum"

btw.ocekivao sam vise od ovog momka dok ga nisam vidio prvi put na terenu,tj.ocekivao sam bar nesto :roll:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 dec 2011, 19:44

Nije ovo Drakula očima vidjelo...

Ovo je onaj mali junior sa treninga što ga već spominju ;) :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Rioo
Kontakt:

Post Postao/la Rioo » 04 dec 2011, 19:46

Zove se Haris, momak kojeg sam gledao na omladinskim utakmicama ima takav šprint i brzinu da bukvalno proleti pored protivnickog igraca :mrgreen: , inace jako cvrst i jak u duelu, pravi potez prikljuciti ga prvom timu ... 8-)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 dec 2011, 19:53

Kakav ba junior,kakav Hajro :lol: :lol: :lol: :lol: ???

Ovo je Dejan Drakul :lol: :lol: ili nas novi "Ćulum"

btw.ocekivao sam vise od ovog momka dok ga nisam vidio prvi put na terenu,tj.ocekivao sam bar nesto :roll:[/quote]
ovo je taj hajro junior i samo ću reći da mislim da ih ima i boljih...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 dec 2011, 20:01

jbg,ako vi tako kazete...
meni isti drakul :mrgreen:

uglavnom,ako je dobar,jos bolje po nas ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 dec 2011, 20:05

Drakul je doveden samo da upotpuni taj igrački kadar, to je moje mišljenje, ja nisam ni očekivao da bude neko pojačanje i da pokaže nešto jer sam znao da neće igrati redovno.

I ono minuta šta je odigrao odradio je solidno, jer uopšte nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 dec 2011, 20:20

Bianconeri1988 je napisao/la:Drakul je doveden samo da upotpuni taj igrački kadar, to je moje mišljenje, ja nisam ni očekivao da bude neko pojačanje i da pokaže nešto jer sam znao da neće igrati redovno.

I ono minuta šta je odigrao odradio je solidno, jer uopšte nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji.
lijevi vezni/poluspic,koliko se sjecam da je tako igrao

ne znam,nije bio los u velezu i u mladoj repki,gledao sam par snimaka,kod nas odron,osim sto klepa ko lud

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 dec 2011, 20:24

Nije bas ni imao prilike da pokaze, tako da ocjena "odron" je neosnovana...imao je par driblinga ali nista spec...mada ono sto je dobio sansi, morao je bolje iskoristiti...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 04 dec 2011, 20:27

Rioo je napisao/la:Zove se Haris, momak kojeg sam gledao na omladinskim utakmicama ima takav šprint i brzinu da bukvalno proleti pored protivnickog igraca :mrgreen: , inace jako cvrst i jak u duelu, pravi potez prikljuciti ga prvom timu ... 8-)
Bas tako.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, obagol, Orvel i 45 gostiju.