KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 19 avg 2009, 21:52

kksiroki je napisao/la:
deniso je napisao/la:
košarkaš je napisao/la:dobar vam onaj jovanović protiv belgije :D
"košarkaš",
Vidim da na temi KK ŠIROKI nema novih vijesti vezano za vaš klub.Razumijem da nema dešavanja i da ti je mnogo dosadno,ali to nije razlog da dođeš na temu KK Bosna i provociraš.Lagano prošetaj ili OTPEPAJ na temu KK Široki i pod.ebavaj Cernata i KK Široki.Ne sumnjam da će te se razumijeti.Oni su svakako tamo postali co-moderatori :mrgreen:
Godine prolaze a kompleksi rastu ;)
e ja ne znam ko ima komplekse pa pise stalno kod nas...ja nesto ne vidim kamaru nasih postova kod vas niti mi (barem vecina) ne pametujemo kakva vi pojacanja dovodite...@kk siroki druze cuvajte vi grgata da mu ledja ne otkazu jer j.e.bi.ga godine cine svoje....ima mnogo tesko ce on citavu sezonu da izgura.... ;) ;) ;) ;)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 avg 2009, 22:04

kksiroki je napisao/la:
deniso je napisao/la:
"košarkaš",
Vidim da na temi KK ŠIROKI nema novih vijesti vezano za vaš klub.Razumijem da nema dešavanja i da ti je mnogo dosadno,ali to nije razlog da dođeš na temu KK Bosna i provociraš.Lagano prošetaj ili OTPEPAJ na temu KK Široki i pod.ebavaj Cernata i KK Široki.Ne sumnjam da će te se razumijeti.Oni su svakako tamo postali co-moderatori :mrgreen:
sto vriđaš svog kolegu kšarkaša nema vas puno šbrijžana morate se drzati zajedno
You are someone else I am still right here

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 19 avg 2009, 22:12

kobe je napisao/la:
bitno je da neko ili neki tzv. navijac bosne kaze LOS U ODBRANI i onda svi smjesuljke i dobar vam onaj dobar ovaj a u sebi mislite **** nam majku u prvom mecu.
Pa vas dole sirokobrdjane je polomio sam jovanovic sa hendikepiranom slobodom,a mason je igracina jel,pa onaj lik je oklagija i to samo takva sto ce se pokazati.da je par tremkmi pokazatelj kakav je ko igrac onda bi grgat i mason igrali za LA.

Jaa bi zamolio da se ovdje Sloboda ne spominje u ovakvom smislu jer kakva je takva je nasa je i volimo je jel ok 8-) .... pozdrav
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 19 avg 2009, 22:19

kksiroki je napisao/la:
deniso je napisao/la:
"košarkaš",
Mislio sam da ćeš razumijeti poruku.Prevario sam se...Nekome moraš i prevoditi...I ti laganice OTPEPAJ na temu KK šIROKI i tamo liječi svoje frustracije pri pomenu imena KK BOSNA.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 avg 2009, 22:31

deniso je napisao/la:dobar vam onaj jovanović protiv belgije :D
Što neko napisa, MB i Lebrona shebao sa svojim pripremama. Dok on prođe pripreme sa VV ima da razvaljuje. Istina da je malo tanak u odbrani, ali u napadu je odličan. Mislim da će VV sa njim poraditi na odbrani i od njega izvući maksimum.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 20 avg 2009, 02:50

TaRgEt_ je napisao/la:
kobe je napisao/la:
bitno je da neko ili neki tzv. navijac bosne kaze LOS U ODBRANI i onda svi smjesuljke i dobar vam onaj dobar ovaj a u sebi mislite **** nam majku u prvom mecu.
Pa vas dole sirokobrdjane je polomio sam jovanovic sa hendikepiranom slobodom,a mason je igracina jel,pa onaj lik je oklagija i to samo takva sto ce se pokazati.da je par tremkmi pokazatelj kakav je ko igrac onda bi grgat i mason igrali za LA.

Jaa bi zamolio da se ovdje Sloboda ne spominje u ovakvom smislu jer kakva je takva je nasa je i volimo je jel ok 8-) .... pozdrav
poenta je bitna a to je da ih je sam jovanovic pregazio.
Ja nemam nista protiv slobode,cak sta vise volio bih da ste vi drugi putnik u NLB ligu nego ovi sirokobrdjani.

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 20 avg 2009, 09:05

Jovanovic je najmanje kriv za rezultate reprzentacije,da se svi zalazu kao on gdje bi nam bio kraj,pa covjeku je tek prvo okupljanje sa reprzentacijom sta ste ocekivali da on sam pobjedi Belgiju.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 avg 2009, 10:02

:D[/quote]bitno je da neko ili neki tzv. navijac bosne kaze LOS U ODBRANI i onda svi smjesuljke i dobar vam onaj dobar ovaj a u sebi mislite **** nam majku u prvom mecu.
Pa vas dole sirokobrdjane je polomio sam jovanovic sa hendikepiranom slobodom,a mason je igracina jel,pa onaj lik je oklagija i to samo takva sto ce se pokazati.da je par tremkmi pokazatelj kakav je ko igrac onda bi grgat i mason igrali za LA.[/quote]

Jaa bi zamolio da se ovdje Sloboda ne spominje u ovakvom smislu jer kakva je takva je nasa je i volimo je jel ok 8-) .... pozdrav[/quote]poenta je bitna a to je da ih je sam jovanovic pregazio.
Ja nemam nista protiv slobode,cak sta vise volio bih da ste vi drugi putnik u NLB ligu nego ovi sirokobrdjani.[/quote]

Slazem se da ih je zgazio i da ih boli 43 poena jovanovica koji je dao Masonu ali ipak nije lijepo vidjeti ako me razumijes pozdrav veliki
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 avg 2009, 11:35

kobe je napisao/la:
Tebi se naravno sve tolerira jer ipak si ti navijač KK Bosne pa tako očito imaš pravo davati pogrdne i uvredljive nazive kome god želiš pa tako i najtrofejnijem BiH klubu tj.gradu , ali to nije moja stvar naravno ljudi zaduženi za rad ovog foruma će već primjetiti , Mason-Grgat ma to su trube od igrača i zamisli takve trube vam titulu odnesoše, e protiv kakvih li su truba onda igrali da mi je znati .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 avg 2009, 11:43

neno#4 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
deniso je napisao/la: "košarkaš",
e ja ne znam ko ima komplekse pa pise stalno kod nas...ja nesto ne vidim kamaru nasih postova kod vas niti mi (barem vecina) ne pametujemo kakva vi pojacanja dovodite...@kk siroki druze cuvajte vi grgata da mu ledja ne otkazu jer j.e.bi.ga godine cine svoje....ima mnogo tesko ce on citavu sezonu da izgura.... ;) ;) ;) ;)
Moj veliki suparniče na netu i meni najdraži članu ovog foruma ti si korektan pa ću ti tako i odgovorit , boldirao sam ti zbog čega sam se javio na podforum KKBosne a mislim da 2 mjeseca nisam slova napisao ali kad me se proziva red je odgovorit e sad što odgovor ne zadovoljava svakoga jeb...ga. A Grga radi ko Švicarski sat ,ali nije problem uz njega ima još 5 visoki igrača na raspolaganju .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 20 avg 2009, 15:31

TaRgEt_ je napisao/la::D
Pa vas dole sirokobrdjane je polomio sam jovanovic sa hendikepiranom slobodom,a mason je igracina jel,pa onaj lik je oklagija i to samo takva sto ce se pokazati.da je par tremkmi pokazatelj kakav je ko igrac onda bi grgat i mason igrali za LA.[/quote]

Jaa bi zamolio da se ovdje Sloboda ne spominje u ovakvom smislu jer kakva je takva je nasa je i volimo je jel ok 8-) .... pozdrav[/quote]poenta je bitna a to je da ih je sam jovanovic pregazio.
Ja nemam nista protiv slobode,cak sta vise volio bih da ste vi drugi putnik u NLB ligu nego ovi sirokobrdjani.[/quote]

Slazem se da ih je zgazio i da ih boli 43 poena jovanovica koji je dao Masonu ali ipak nije lijepo vidjeti ako me razumijes pozdrav veliki[/quote]

Prijatelju slažem se da je pomalo pregrubo sročena konstatacija "hendikepirana".Ostaje činjenica da Jovanović nije imao baš neku podršku ali da je ipak rasturio pomenutog Masona.

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 20 avg 2009, 18:00

koliko komentara a ja samo napisao dobar vam onaj jovanović protiv belgije :lol: :lol: :lol: :twisted:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 avg 2009, 19:31

košarkaš je napisao/la:koliko komentara a ja samo napisao dobar vam onaj jovanović protiv belgije :lol: :lol: :lol: :twisted:

A ti si malo dosadan ha malo si dosadan :)) kad si vec toliki navijac i ocigledno neki provokator da te pitam zasto je Suton bio na svakoj utakmici DIte???? nije propustap ni jednu ova liga 8 liga 4 a znao je dolaziti i kad je liga 13 bila hajde pozzz :) pa pisi i dalje za Zlaju :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 avg 2009, 00:12

Zna li neko kad počinje NLB liga.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 21 avg 2009, 00:18

el-fighter je napisao/la:Zna li neko kad počinje NLB liga.
http://www.adriaticbasket.com/calendar.php
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 21 avg 2009, 00:42

kksiroki je napisao/la:
kobe je napisao/la:
Tebi se naravno sve tolerira jer ipak si ti navijač KK Bosne pa tako očito imaš pravo davati pogrdne i uvredljive nazive kome god želiš pa tako i najtrofejnijem BiH klubu tj.gradu , ali to nije moja stvar naravno ljudi zaduženi za rad ovog foruma će već primjetiti , Mason-Grgat ma to su trube od igrača i zamisli takve trube vam titulu odnesoše, e protiv kakvih li su truba onda igrali da mi je znati .
mason je oklagija smao takva i ti to znas dok grgat je jako iskusan i prekaljen igrac i ima finu ledjnu tehniku ali ali ali protiv ovcine da je makar zimic bio tu tesko da bi nas uzeli jer sve se vrtilo oko grgata kojeg su udvostrucavali pa se pravio visak ili su poeni padali preko njega samog ili su licne padale,a pitanje je koliko se moze ocekivat od tako starog igraca cijelu sezonu;
Uskoro je bitan datum kada ce doci do sloma medju krimosima i tada ce te se VI(siroki) vratiti NA STARE PREDRATNE STAZE SLAVE,i naravno igrati provincijske skolske derbije.
Nemogu nikako ove novoformirane klubove koji su nastali kada smo svi trazli hljeb da prezivimo i sada da nam ti isti u jednoj jadnoj ligi u kojoj dan prije finala mozes dovest cijelu ekipu i osvojiti titulu.SRAMNO.
@target-razumili smo se,cini mi se da ste ove godine formirali mlad i perspektivan tim ali fali vam oped jedno 2 igraca za ravnopravnu borbu za 2 mjesto sa dodikom jer ce ovi iz hercegovine zavrsiti na zadnjem mjestu NLB lige i nece moci u istu. Veliki poz za tebe

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 avg 2009, 00:48

tanzla je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Zna li neko kad počinje NLB liga.
http://www.adriaticbasket.com/calendar.php

Hvala

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 avg 2009, 15:58

Cuj onog iz Sirokog da je Mason bolji od Jovanovica,a on mu zabio 42 poena kad je igrao za Slobodu!..kakva glupost! Jovanovic je sigurno jedan od najboljih jedinica u regionu,samo da konacno dodje pod kontrolu Vukoicica..bice on bolji nego sto je bio u Slobodi!
-Sesar u Bosni!? Ako se ovo ispostavi tacnim,onda idemo medju F4 u NLB ligi! Sesar je igrac koji moze igrati sve vanjske pozicije,preiskusan,i od Markovica nismo imali boljeg igraca na tim pozicijama! nadam se da ce od ovoga nesto biti! U svakom slucaju sa kvalitetnim pojacanjem na poziciji 2-3 mozemo imati bolju ekipu nego ikad i naravno ponovo punu Skenderiju na svakoj utakmici!
Bice Bosna opet sampion!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 avg 2009, 16:18

Gdje si čuo za Sesara :?:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 21 avg 2009, 20:13

kobe je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
kobe je napisao/la:bitno je da neko ili neki tzv. navijac bosne kaze LOS U ODBRANI i onda svi smjesuljke i dobar vam onaj dobar ovaj a u sebi mislite **** nam majku u prvom mecu.
mason je oklagija smao takva i ti to znas dok grgat je jako iskusan i prekaljen igrac i ima finu ledjnu tehniku ali ali ali protiv ovcine da je makar zimic bio tu tesko da bi nas uzeli jer sve se vrtilo oko grgata kojeg su udvostrucavali pa se pravio visak ili su poeni padali preko njega samog ili su licne padale,a pitanje je koliko se moze ocekivat od tako starog igraca cijelu sezonu;
Uskoro je bitan datum kada ce doci do sloma medju krimosima i tada ce te se VI(siroki) vratiti NA STARE PREDRATNE STAZE SLAVE,i naravno igrati provincijske skolske derbije.
Nemogu nikako ove novoformirane klubove koji su nastali kada smo svi trazli hljeb da prezivimo i sada da nam ti isti u jednoj jadnoj ligi u kojoj dan prije finala mozes dovest cijelu ekipu i osvojiti titulu.SRAMNO.
@target-razumili smo se,cini mi se da ste ove godine formirali mlad i perspektivan tim ali fali vam oped jedno 2 igraca za ravnopravnu borbu za 2 mjesto sa dodikom jer ce ovi iz hercegovine zavrsiti na zadnjem mjestu NLB lige i nece moci u istu. Veliki poz za tebe
Ja sam ti već naznačio da se ne mogu raspravljati s tobom je ti kao navijač Bosne i nazovi neki "insider" imaš puno veće prava na ovom forumu (jer imaš pravo vrijeđati , omalovažavati , nazivati pogrdnim imenima ....) od nas "običnih" navijača (ja kad bi napisao jedan post kao ti ili bi bio obrisan ili ja baniran) jednog kluba iz provincije koji je uzgred i najtrofejniji sportski kolektiv u poslijeratnoj BiH .To gdje će mo mi bit na kraju sezone a gdje vi to je jedan veliki upitnik , vi kao po običaju osvojite titulu prije nego se završnica počme igrati , ma ne završnica već prije prvenstva , ali onda se desi "cika vrisak i ŠIROKI šampion" . Za tvoju info KK Široki (Mladost) je osnovan 1974 i znači ako ništa egistira 35 godina. A to da sam ja rekao da je Mason bolji od Jovanovića neznam gdje si pročitao a naravno da ja imam mišljenje i o jednom i drugom ali ga ne želim tebi suprostavljati . Široki kao grad ili klub se piše velikim slovom ali to je opet vjerojatno nedovoljno poznavanje "gramatike" pa onda ti ne zamjeram . Od ovih "krimosa" kako ih ti nazva neznam koga ćete slomit prvog : Kutlu (Unicredit bank) 5 godina zaredom biznismen godine u BIH, Sutona suvlasnika (Europapier Hercegtisak),Kožula (A3 vodeća regionalna građevinska tvrtka) , Grbešića (Mepas ,Brodomerkur,Saponija,Kostlin....jedan od najbogatijih Hrvata uopće) ........ mogao bi ti pobrojati još jedan dugi niz stabilnih gospodarstvenika (širokobriježana) koji su čvrsti temelji ovog istinski vodećeg sportskog kolektiva u BiH kako organizacijski tako i po postignutim sportskim razultatima.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.