FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Genghis
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Genghis » 03 dec 2011, 23:01

AlmmeCules je napisao/la:
Genghis je napisao/la:gol razlika kod kuce 39:0 STRAAAAAASNO

sve je rečeno ovom statistikom ! :)

sad nagaziti Real i mirne duše slavit' Novu Godinu :)
Ja navijam za real (tacnije navijam za Velikog Mourinha), ali to ne znaci da nisam ocaran igrom Barce ... ljudi odigraju jednu losu utakmicu svaka 2-3 mjeseca, i dize se panika ... pa dovoljno se prisjetiti vezanog poraza i remija reala prije par mjeseci ... tad je i krenula ova luda serija.

Ako izuzmemo meceve reprezentacije, ja mislim da se nikad u zivotu nisam radovao nekom mecu kao ovom sad el klasiku ... neka pobjedi bolji !
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 03 dec 2011, 23:02

Da, naročito kad u gostima od Getafea gubite :lol: previše ste optimistični, moglo bi vam se to od glavu obit u el classicu.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 dec 2011, 23:16

fina utakmica veceras, lijep gol Alexisa, poceo je fino igrati, ulazi u formu, a i vrijeme je bilo, jer do prije par dana je bio katastrofalan...
Cesc klasa klasa...pravo pojacanje za nas...

sad ide clasico, naravno nadam se dobroj igri ekipe, a pobjeda ce doci aBd...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 03 dec 2011, 23:22

Jes', nagazite Real i opet imate tri boda manje :lol:

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 03 dec 2011, 23:26

blago nama kakvih ovdje ima strucnjaka :D

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 04 dec 2011, 00:05

U lp. s drugom postavom ali u napadu treba Messi igrati. Da obori taj rekord Ruuda. Red je. :D i onda unistit madridske huligane :D

AlmmeCules
Kontakt:

Post Postao/la AlmmeCules » 04 dec 2011, 00:11

optimistični smo, jel' to zabranjeno? naravno da se svi nadamo pobjedi u El Classicu. Kao i navijači Reala itd.
Sempre Fi - Cules Forever ! <3
Željo 1921 <3

Visca Barca - Visca Catalunya ! (:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 04 dec 2011, 00:55

ZELJO DO GROBA je napisao/la:fina utakmica veceras, lijep gol Alexisa, poceo je fino igrati, ulazi u formu, a i vrijeme je bilo, jer do prije par dana je bio katastrofalan...

Nemoj previše, do juče je bio prenapuhano smeće. :mrgreen:

Šalim se, drago mi je za Fabregasa (a onda ujedno dodje i za Barcu :mrgreen: ,što se mene tiče, kad on igra uvijek ću za Barcelonu navijati :lol: ).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 dec 2011, 00:59

Arnelinho je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:fina utakmica veceras, lijep gol Alexisa, poceo je fino igrati, ulazi u formu, a i vrijeme je bilo, jer do prije par dana je bio katastrofalan...

Šalim se, drago mi je za Fabregasa (a onda ujedno dodje i za Barcu :mrgreen: ,što se mene tiče, kad on igra uvijek ću za Barcelonu navijati :lol: ).
bas to, ne znam da nas je par podrzavalo dolazak cesca, ostali svi protiv :roll: ... momak igra savrseno, a godine su pred njim ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 04 dec 2011, 02:01

Scof1eld je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:

bas to, ne znam da nas je par podrzavalo dolazak cesca, ostali svi protiv :roll: ... momak igra savrseno, a godine su pred njim ;)
slazem se, dosta ljudi je bilo protiv dolaska Cesca, ja koliko se sjecam neko vrijeme sam bio jedini koji je podrzavo njego dolazak od svih navijaca Barce (ili jedan od rijetkih, cisto da se zna :D )...

a covjek je pokazo kakva je klasa, i uz Messia je nas najbolji igrac...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 dec 2011, 02:55

frankqqqqq je napisao/la:

Da, naročito kad u gostima od Getafea gubite :lol: previše ste optimistični, moglo bi vam se to od glavu obit u el classicu.
Cuvaj ti svoju glavu da se tebi ne obije u derbijima koje Barselona godinama dobija ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 04 dec 2011, 04:04

@bparena

godinama... Mi stoljecima :mrgreen:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 dec 2011, 05:02

HZ_ilidzaa je napisao/la:@bparena

:shock:
ser del barça es el millor que hi ha !

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 04 dec 2011, 12:18

Nisam sinoc mogao gledati utakmicu :( vidim Sanchez zabio, a kako je inace igrao, jel imao kakvih driblinga, prodora... ?
Slijedecu utakmicu ce biti gusto, tj 0-2

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 04 dec 2011, 12:31

Nail for Real je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Ma sta kazes? Poredis Real na pocetku djelovanja Mourinha sa ovom uigranom masinom :o ? Pogledaj posljednje duele Reala i Barce i vidjeces da Barca uopste nije bila dominantna. Ali pogledaj utakmicu, nemoj kopirati tudje postove.
Nemoj ba pricat bezze. Niko ne osporava Real i ne kaze da nisu bolji nego prosle godine. Samo vi vidite da ste zadnjih tekmi bili ravnopravni s Barcelonom. Nikako niste mogli biti ravnopravni sto su trofeji i pokazali. Jos uvijek se patite da sami sebi dokazete da ste jaci a ni vama nije jasno na sta ce klasiko izac. Dzaba i 60 bodova prednosti kad je veliki upitnik 10-og decembra. O kakvoj masini ti govoris ??? Sve je to nasilu i bez duse sto ce se pokazati u klasiku. Ako budete jaci i dominantno bolji pruzam ruku i cestitam. Sve ovo do sada je samo predpostavka. Real treba da zgazi Barselonu ko i mi vas ovih godina kako bi mogli reci da ste nam dorasli.... Do tada pusti snovi......

ojjjjjjjjj ovog Harrison-a :oops: covjek prespava sve oprane fore i fazone i onda se probudi.... :D nastavi spavat .......
Jesam li nesto propustio ja u medjuvremenu? Mislim da nisam. Igrano je dosta El Clasica od petice i bogami Real se odlicno pokazao, mogu slobodno reci da su neke utakmice i spletom okolnosti zavrsile kako su se zavrsile. Real je jaro zaustavio Barcin trio zivotinjama poput Pepea i Khedire, koji su organizatore zaustavili. Visokim i jakim presingom naravno. To je formula i kljuc protiv Barcelone. Druga stvar je sto nisu samo igraci Reala uticali na rezultat :evil: , otud i razlika u trofejima.
Opet kazem, samo navijaci Barce i Valencie ( :mrgreen: ) misle da Real ne igra lijepo, dok ostali objektivan svijet veli drugacije. Pogledajte utakmicu, manite se novinarskih clanaka koje pale navijace. Real je usavrsio ovu igru, brzo se igraci krecu i lako se oslobadjaju lopte. Timska igra je mnogo poboljsana.
Naravno, El Clasico je prica za sebe, ali reci da Real nema sanse na osnovu nekakvih djecackih fora je glupo. Pogotovo za one koji pomnije i objektivno prate fudbal.
moja stara, koja se razumije u fudbal koliko ti u heklanje, kaže da real igra krkanski ;)
kad budu uspjeli s lakoćom ugurat' loptu u go, ko barca nek se jave ;) nabijem ja one krkanske šuteve ronalda, možete ih mačku o rep okačit ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 dec 2011, 13:06

thenaturalone je napisao/la:Nisam sinoc mogao gledati utakmicu :( vidim Sanchez zabio, a kako je inace igrao, jel imao kakvih driblinga, prodora... ?
Slijedecu utakmicu ce biti gusto, tj 0-2

Za mene uz Iniestu najbolji bio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 dec 2011, 14:45

HZ_ilidzaa je napisao/la:@bparena

Da - proslog stoljeca........
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 dec 2011, 15:49

lijepa utakmica sinoc, nasi su pokazali kako mogu igrati lijepo i efikasno kad hoce, naredni mec u ligi prvaka odradit ce rezerve uglavnom, a veliki el classico je sve blizi

mislim da sad ima ko nikad dilema koji tim izvesti, napokon je i pep u situaciji da ima slatka muke oko sastava, dal ce izvesti onaj oprobani sastav od prosle godine, a na klupi ostaviti cesca i alexixa, ili ce poceti s nekim od njih dvojice ili mozda obojicom.

ja bi licno volio vidjeti alexixa i fabregasa umjesto vilje i pedra, trenutno su sigurno u boljoj formi i ne bi me iznenadilo da pep pocne s njima.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 04 dec 2011, 15:51

Plivadon je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la: Jesam li nesto propustio ja u medjuvremenu? Mislim da nisam. Igrano je dosta El Clasica od petice i bogami Real se odlicno pokazao, mogu slobodno reci da su neke utakmice i spletom okolnosti zavrsile kako su se zavrsile. Real je jaro zaustavio Barcin trio zivotinjama poput Pepea i Khedire, koji su organizatore zaustavili. Visokim i jakim presingom naravno. To je formula i kljuc protiv Barcelone. Druga stvar je sto nisu samo igraci Reala uticali na rezultat :evil: , otud i razlika u trofejima.
Opet kazem, samo navijaci Barce i Valencie ( :mrgreen: ) misle da Real ne igra lijepo, dok ostali objektivan svijet veli drugacije. Pogledajte utakmicu, manite se novinarskih clanaka koje pale navijace. Real je usavrsio ovu igru, brzo se igraci krecu i lako se oslobadjaju lopte. Timska igra je mnogo poboljsana.
Naravno, El Clasico je prica za sebe, ali reci da Real nema sanse na osnovu nekakvih djecackih fora je glupo. Pogotovo za one koji pomnije i objektivno prate fudbal.
moja stara, koja se razumije u fudbal koliko ti u heklanje, kaže da real igra krkanski ;)
kad budu uspjeli s lakoćom ugurat' loptu u go, ko barca nek se jave ;) nabijem ja one krkanske šuteve ronalda, možete ih mačku o rep okačit ;)
Veoma glupa teza...
Sto se tice same rasprave,ja msm da ti nisi ni gledao utakmice reala ove sezone i ako jesi mozda si gledao bas onih nekoliko u kojima real nije bio nesto,mada je takvih malo.S druge strane vjerovatno si gledao barcu u gostima ove sezone,pa ti ne trebam nista govorit.Znaci oni su daleko od nekog konstantog dominiranja.
Ne vole svi ljubitelji fudbala mazenje lopte po 5 minuta pa onda neki pokusaj napada,odnosno guranje lopte u prostor(stvar ukusa).
A cinjenica je da barca gotovo sve svoje golove daje na taj nacin.
S druge strane real pored toga sto daje golove iz akcija poput barce,daje ih i iz kontri ,iz prekida,preko dugih lopti(preskakanje igre),iz individualnih akcija itd.
Sto se tice ovih kontri mogao bi pogledati gol protiv ajaxa ili villareala,pa onda spomeni taj krkanluk.
Sretno zmajevi!!

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 04 dec 2011, 17:50

[youtube][/youtube]
:lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.