bron: A.K.
Ali je odabir boja KRITIČAN !AlmmeCules je napisao/la:po slikama gradačački stadion je prelijep, tribine, travnjak, ma sve super (:
stadion ZVIJEZDA GRADACAC, tribina i travnjak su mozda najljepsi u Bosni i Hercegovini[/quote]mmmirza je napisao/la:
po mom subjektivnom misljenju, a naglasio sam MOZDA najljepsiNimla_RZ je napisao/la:Ovo najljepša tribina u BiH?! Razmisli opet.
mozda nije najfunkcionalnija i zavrsena al je i meni najljepsammmirza je napisao/la:po mom subjektivnom misljenju, a naglasio sam MOZDA najljepsiNimla_RZ je napisao/la:Ovo najljepša tribina u BiH?! Razmisli opet.
a šta fali bojiMarin je napisao/la:Ali je odabir boja KRITIČAN !AlmmeCules je napisao/la:po slikama gradačački stadion je prelijep, tribine, travnjak, ma sve super (:
seven je napisao/la:a šta fali bojiMarin je napisao/la:Ali je odabir boja KRITIČAN !AlmmeCules je napisao/la:po slikama gradačački stadion je prelijep, tribine, travnjak, ma sve super (:
NK Zvijezda nije vlasnik stadiona, ali on nije aludirao na toamerosm je napisao/la: Pa zar nije logicno - naravno pod uslovom da je NK Zvijezda vlasnik - da boje stolica budu prilagodjene boju kluba. Npr. crvene stolice, sa imenom kluba u bijeloj boji.
U Zelje su plave - sa imenom kluba u bijeloj boji, u Celika crvene - sa imenom kluba i crnoj boji.
Upravo to sam i ja pitao,no izgleda da niko ne zna odgovor.Prošli puta kada su stavljali slike jedna tribina je bila dosta urađena,ali ne znam dokle je došla izgradnja.TheDinoRules je napisao/la:Može li mi neko odgovoriti šta je sa stadionom u Brčkom? Znam da se gradio i to, po maketi, 3 povezane tribine.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 0 gostiju.