FK Radnički Lukavac

_soda_
Kontakt:

Re: FK Radnicki Lukavac

Post Postao/la _soda_ » 03 dec 2011, 20:25

Monolog je napisao/la:Bekrić danas bio ponajbolji. Btw, ko je onaj sa brojem 7? Danas lik na tribini govori kako on radi 1000 trbušnjaka. A, vidi se da je spreman. Pa preor'o je teren. :lol:

Also, šta je sa Salihovićem? Gdje ide? Nisam u toku, pa pitam vas koji jeste. ;)

Malo me iznervirala reakcija Jaranovića kada ga je trener mijenjao. :x Koji qrac pravi onakve grimase (čovjek bi rek'o da je bio nezadrživ za igrače Željezničara)? :mrgreen:

Sve u svemu, Radniči danas nabrijan, dok je Željo ipak odigr'o pod ručnom. Navijanje odlično, moram priznati.
Mirhad je masina :) a sto se tice Salihova odlazi u 2.Austrijsku ligu,ali ove polusezone su ga navijaci prihvatili kao da igra 10 godina za Radnicki, a i on njih sto pokazuju suze nakon sto se oprostio od SIOUX...ma Jaranovic sminker uvijek bio i bit ce tako da... sto se tice njega :) navijanje je moralo dosta bolje ali ja sam azdovoljan i sa ovim danas :)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 dec 2011, 20:29

Naježih se danas kad sam vidio da Mirnes plače i kad traži šal.
Želim mu sve najbolje u nastavku karijere, aBd da uspije tamo gdje ode.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 03 dec 2011, 20:44

Mogu li ja pitati moze i na pp,ne znam dal ste vi to sa juzne tribine vidjeli,ali koji se igrac vas potukao ono sa nekim iz publike/uprave,prava sora bila samo nisam vidio koji broj igrac ima,uglavnom bio je neki sto je izmjenjen ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 dec 2011, 20:49

LudLo 4 je napisao/la:Mogu li ja pitati moze i na pp,ne znam dal ste vi to sa juzne tribine vidjeli,ali koji se igrac vas potukao ono sa nekim iz publike/uprave,prava sora bila samo nisam vidio koji broj igrac ima,uglavnom bio je neki sto je izmjenjen ?
Mi s južne tribine smo vidjeli samo da je nešto kao bilo, mislili smo da ste vi neki problem napravili.
Al' može bit da je Jaranović (10) nešto uradio, opet nisam siguran, bio je ljut kad ga je zamijenio.

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 03 dec 2011, 20:57

SiouxLukavac je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Mogu li ja pitati moze i na pp,ne znam dal ste vi to sa juzne tribine vidjeli,ali koji se igrac vas potukao ono sa nekim iz publike/uprave,prava sora bila samo nisam vidio koji broj igrac ima,uglavnom bio je neki sto je izmjenjen ?
Mi s južne tribine smo vidjeli samo da je nešto kao bilo, mislili smo da ste vi neki problem napravili.
Al' može bit da je Jaranović (10) nešto uradio, opet nisam siguran, bio je ljut kad ga je zamijenio.
jooj jarane sto ti svasta pises :S kad pises nesto pisi u svoje ime ili svoje misljenje :S kako ce nesto TM uraditi kad ih je bilo 40 i to na sjeveru i tu su citavu tekmu bili a na zapadu bila ta guzva/tuca...ta tuca je nesto o cemu se najmanje treba pricati :)

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 03 dec 2011, 21:04

SiouxLukavac je napisao/la:
dobio sam odg ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 03 dec 2011, 21:30

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

posto se ne mogu vidjeti citave slike oni koji ne znaju znaci kliknuti misem na sliku i otici na opciju open image in new tab :D

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 03 dec 2011, 21:59

Fino je ovo sve u Lukavcu. Solidan stadioncic,dobri navijaci..vidi se da se voli klub. Kamo serce da sto prije napredujete i da za 2-3 godine dodjete i do PL,mada e biti jako tesko jer ne vjerujem da imate neke jake lobije i puno love,a svi znamo da je to potrebno da bi se iz prve lige uslo u ovu PL.

Kako god ,sretno ;)

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 03 dec 2011, 22:11

-A- je napisao/la:Fino je ovo sve u Lukavcu. Solidan stadioncic,dobri navijaci..vidi se da se voli klub. Kamo serce da sto prije napredujete i da za 2-3 godine dodjete i do PL,mada e biti jako tesko jer ne vjerujem da imate neke jake lobije i puno love,a svi znamo da je to potrebno da bi se iz prve lige uslo u ovu PL.

Kako god ,sretno ;)
ima u ovom gradu 3 fabrike,dosta izuzetno uspjesnih privatnika tako da kada bi svi finansirali PL ne bi bila problem :) glavni cilj je sad iscupati se iz ove lige gdje se trenutno nalaze pa kad bi i za 2-3 godine usli u PL dobro bi bilo :)

evo jedan klip od danas:

Niko kao Radnicki Soda
[youtube][/youtube]

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 03 dec 2011, 23:06

[youtube][/youtube]

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 03 dec 2011, 23:20

svaka cast navijacim radnickog na prikazanom danas ,jednostavno ja sam po ulasku na stadion ostao iznenadzen jer nisam ni pomisljao da raspolazete sa ovakvim navijackim materijalom ,sretno u daljem radu i zelim vam sve najbolje ;)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 dec 2011, 23:23

Cuspajz je napisao/la:svaka cast navijacim radnickog na prikazanom danas ,jednostavno ja sam po ulasku na stadion ostao iznenadzen jer nisam ni pomisljao da raspolazete sa ovakvim navijackim materijalom ,sretno u daljem radu i zelim vam sve najbolje ;)
Hvala puno na lijepim riječima, bit će to i bolje kada se vratimo u Prvu ligu pa i u Premier ligu.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 dec 2011, 00:42

Respect!
#samoRudar #zauvijek

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 04 dec 2011, 02:21

Onaj sto je izmjenjen bio ne znam koji broj, neki lik mu je psovao sa tribine ,bio sam u blizini..psovao je ovom igracu nesto kao, sto nije dobro igrao ili ne znam sta vec, a od tog igraca u publici je bio otac tako da je nastala neka tuca guzva ili sta vec, na ovaj tekmi bezpotrebno je to sve ali eto..

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 04 dec 2011, 09:26

http://lukavac-x.ba/lukavac/obiljezena- ... i-lukavac/

izvjestaj sa utakmice,slike i video :)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 dec 2011, 10:38

ma ludilo :D:

bio sam 2 polv sa Siouxima ..

navijanje bez komentara..

poz iz Srebrenika ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 dec 2011, 13:28

dobri ste bili siouxi lijepo je vidjeti onu vasu tribinu punu..sjecam se kad je zvijezda ulazila iz nizih rangova da je imala dobru posjetu i dobre navijace dok sada navijaca gotovo i da nema,kada imas dobre navijace i rezultati dolaze.cestitke na jesenjoj tituli i vjerovatnom ulasku u prvu ligu.i jedno pitanje osim lovica jesul sponzori deling reweus cementara i jos neke vece firme ili lovic hoce sam da vodi ekipu :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 dec 2011, 16:06

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 05 dec 2011, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 05 dec 2011, 16:13

ko ne voli Lukaaavaaac.....(nastavak sami znate) 8-) :lol:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 05 dec 2011, 16:17

astra1922 je napisao/la:dobri ste bili siouxi lijepo je vidjeti onu vasu tribinu punu..sjecam se kad je zvijezda ulazila iz nizih rangova da je imala dobru posjetu i dobre navijace dok sada navijaca gotovo i da nema,kada imas dobre navijace i rezultati dolaze.cestitke na jesenjoj tituli i vjerovatnom ulasku u prvu ligu.i jedno pitanje osim lovica jesul sponzori deling reweus cementara i jos neke vece firme ili lovic hoce sam da vodi ekipu :)
FK Radnički je odlukom Općinskog vijeća Lukavac proglašen klubom od općinskog interesa.
Generalni pokrovitelj je Općina Lukavac koja je do sada iz Budžeta izdvajala 80.000 KM godišnje za FK Radnički. Kažem izdvajala, jer je na rebalansu budžeta u ovoj godini klubu prebačeno dodatnih 20.000 KM. Kako stvari sada stoje, iz bužeta će se za Radnički u 2012. godini izdvojiti 150.000 KM.

Pored Općine tu su još i Fabrika cementa, Fabrika sode i još neki.

Adis Lović skupa sa ljudima iz Upravnog odbora daje svoj novac, vrijeme, živce itd :)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.