HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Svaka čast Širokom, tako se igra.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A jebga, kasno dosao s posla, malo odmarao, nisam se kasno ni javljao nikome, i sta cu, evo sta cu. Sta cu.
Osim vani. 

...Život za Široki...
Debakl "zmajčeka" u Ljubljani: Široki razbio Olimpiju u ABA

KOŠARKAŠI Širokog ostvarili su najveću pobjedu ove sezone svladavši na gostovanju Union Olimpiju s čak 28 koševa razlike. Bilo je 78;50.
Slovenski euroligaš i momčad iz vrha regionalne lige Union Olimpija doživjela je neočekivano težak poraz, slobodno se može reći debakl, pred vlastitim navijačima i to od Širokog koji je odigrao sjajnu utakmicu i na kraju slavio 78:50 u srazu 10. kola.
Gosti su uništili "zmajčeke" pogodivši 15 trica, a prednjačili su Boris Barać sa 16 koševa od čega četiri trice uz šut za tri 4-5, zatim Željko Šakić koji je ubacio 15 (dvije trice), Dalibor Peršić 12 (trice 3-4), te Fran Pilepić s 11 koševa (tri trice). Uz to, Šakić i Pilepić su kombinirano imali 16 skokova, a raspoložen je bio i razigravač Jakov Vladović koji je uspješno asistirao u šest navrata.
Kod Ljubljančana jedini s 10 koševa bili su Ćapin, Blažič i Thompson, dok je hrvatski reprezentativac Damir Markota za 24 minute ubacio 7 koševa uz 3 skoka, ali i 5 izgubljenih lopti.
Široki je ovom pobjedom stigao do polovičnog omjera nakon 10. kola, dok je Union Olimpija 3. porazom skliznula na 4. mjesto ljestvice.

KOŠARKAŠI Širokog ostvarili su najveću pobjedu ove sezone svladavši na gostovanju Union Olimpiju s čak 28 koševa razlike. Bilo je 78;50.
Slovenski euroligaš i momčad iz vrha regionalne lige Union Olimpija doživjela je neočekivano težak poraz, slobodno se može reći debakl, pred vlastitim navijačima i to od Širokog koji je odigrao sjajnu utakmicu i na kraju slavio 78:50 u srazu 10. kola.
Gosti su uništili "zmajčeke" pogodivši 15 trica, a prednjačili su Boris Barać sa 16 koševa od čega četiri trice uz šut za tri 4-5, zatim Željko Šakić koji je ubacio 15 (dvije trice), Dalibor Peršić 12 (trice 3-4), te Fran Pilepić s 11 koševa (tri trice). Uz to, Šakić i Pilepić su kombinirano imali 16 skokova, a raspoložen je bio i razigravač Jakov Vladović koji je uspješno asistirao u šest navrata.
Kod Ljubljančana jedini s 10 koševa bili su Ćapin, Blažič i Thompson, dok je hrvatski reprezentativac Damir Markota za 24 minute ubacio 7 koševa uz 3 skoka, ali i 5 izgubljenih lopti.
Široki je ovom pobjedom stigao do polovičnog omjera nakon 10. kola, dok je Union Olimpija 3. porazom skliznula na 4. mjesto ljestvice.

Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 03 dec 2011, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
idemo final 4!!!:)
mislim da je vec sad sigurno da vracamo 2 predstavnika
ŠIROKI ŠAMPION!
mislim da je vec sad sigurno da vracamo 2 predstavnika
ŠIROKI ŠAMPION!
Šteta što Slovenija nema još jednog predstavnika u ABA ligi 

- Crveni Barun
- Kontakt:
široki stvarno odlično igra i sa ovakom igrom mogu svakoga pobjediti bilo gdje i bilo kada ove sezone samo je maccabi nadigrao široki dok su sve ostale izgubljene tekme izgubili nesretno ili u egal završnici dogodine će bih sigurno imati 2 kluba u aba ligi a prvak je već poznat 

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
-
- Kontakt:
Na posudbu nam dolazi mladi centar iz Cedevite,naš širokobriježanin Filip Kraljević ,212 cm
Prošo Ciboninu omladinski skolu,igro u Mladosti i Zaboku ,odavno je Cedevitin igrač a ove godine je bio i u prvoj momcadi no dolaskom Bagarića ,prekobrojan postao
Po meni odlican potez Uprave ,kao i Butorca i njega ce Cedevita placat
Prošo Ciboninu omladinski skolu,igro u Mladosti i Zaboku ,odavno je Cedevitin igrač a ove godine je bio i u prvoj momcadi no dolaskom Bagarića ,prekobrojan postao
Po meni odlican potez Uprave ,kao i Butorca i njega ce Cedevita placat

Ne sviđaju mi se ovi potezi uprave.Ni Butorca ja ne bih doveo,al ako ih plaća Cedevita,moze proci.Pa bili smo prvaci u svim kategorijama,pa ima li ijedan centar ili igrač na poziciji Butorca da vrijedi nesto.Ne mozemo ispasti i ne vidim razlog da dovodimo na posudbu igrače iz Cedevite,koji se posle gore vracaju,od toga nemamo nista!!!
A ovog Kraljevica se sjecam dok je ovdje zivio i nikad nisam mogao zamisliti da bi mogao doseci visinu od 212 cm!!!

-
- Kontakt:
los potez, nikad od njega igraca
-
- Kontakt:
Ču' tovelikikralj je napisao/la:los potez, nikad od njega igraca
Ti si ga pratio jel pa znas ???
Decko nije dobio priliku ,ima samo 21 godinu ,zeljan je igranja i dokazivanja ,jer Zabok nije bas neki klub za dokazivanje
A ja sam misljenja da je bolji od Novaka koji u 1. minuti kad je ušo 2 izgubljene lopte i trema ga ubija
Momci samo nek se bore bit ce mjesta i minuta za sve
Ma nek on dobije priliku,al on nije nas igrač i mi od toga nista nemamo.Ako smo prvaci u svim kategorijama,pa daj da vidimo tog jednog igrača iz zadnje generacije.Ove posudbe su totalna glupost.Ne mozemo ispasti,pa daj stavi sve nase,pa i ovog Novaka ako je momak u kadru!!!felix123 je napisao/la:Ču' tovelikikralj je napisao/la:los potez, nikad od njega igraca
Decko nije dobio priliku ,ima samo 21 godinu ,zeljan je igranja i dokazivanja ,jer Zabok nije bas neki klub za dokazivanje
A ja sam misljenja da je bolji od Novaka koji u 1. minuti kad je ušo 2 izgubljene lopte i trema ga ubija
-
- Kontakt:
gledao sam par puta i po mom skromnom misljenju nema tu kruva. daj boze da sam pogrijesio, ali radije bih gurao nase igrace pod ugovorom nego te posudjene, pa makar to bio i novak
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne mozes tek tako ubaciti pola momcadi iz omladinskog pogona u kadar i reci igrajte. To je nagrada za najdarovitije, odnosno Bosnjaka, previse toga i remeti se balans u ekipi i planski rad izbacivanja talenata, sto ne ide na silu. Na ostalima je da rade i budu promovirani iduce godine uz pokazani napredak.ŠB.TRN je napisao/la:Ma nek on dobije priliku,al on nije nas igrač i mi od toga nista nemamo.Ako smo prvaci u svim kategorijama,pa daj da vidimo tog jednog igrača iz zadnje generacije.Ove posudbe su totalna glupost.Ne mozemo ispasti,pa daj stavi sve nase,pa i ovog Novaka ako je momak u kadru!!!felix123 je napisao/la:Ču' tovelikikralj je napisao/la:los potez, nikad od njega igraca
Nebitno je toliko jel nas igrac u ovom momentu, ima dovoljno nasih igraca, a ono sto nema je dovoljno sirine, stoga se dovode po receptu onih koji bi trebali napredovati igraci i ocekuje se od njih da napreduju u sredini s boljim radom s omladinskim kategorijama i manjim pritiskom. Takva jedna organizacija, struktura, u buducnosti moze dovesti do eksplozije, navale mladjih, talentiranih igraca u Široki, bez nekih posudbi, vec da direktno procjenjuju da ce prije sazrijeti i biti na izlogu u momcadi koja je dokazana u takvom cemu, a to npr. Butorac demonstrira, gdje pokazuje svoj potencijal i mogucnosti, a u Cedeviti se nije mogao sastaviti s loptom. To vidi i iduci Saric, Hezonja, i slicni.
...Život za Široki...
Vec treci put ne mogu post napisati
Sta mi imamo od ovih posudbi-Nista.Ne rusi se balans u momcadi ako stavimo kojeg juniora u momcad.Ove polovnjake mi ne trebamo jer od njih nemamo nista.Ako nam hoce pomoci nek posalju pojačanje uz koje ce se nasi momci razvijati.Kraljevic je svoj put izabrao i siroko mu polje.Da nam dođe i Šarić i cijela repka mi od tih igrača nemamo nista,jer to nisu nasi igrači.Ako cemo biti ispostava Cedeviti to je totalno pogresno.Ako vec stvaramo igrače,stvarajmo ih za sebe.Ovi odose u šestom mjesecu a nama ostade-nista.Polovnjake i igrače na posudbu-ne hvala!!!Kad ne mogu ni za jedan klub u ZE-geju zapasti dođu ovdje!!!

Mnogi potezi uprave Sirokog su na prvu bili (ne)logicni. Ali se poslije tek ispostavilo da su puni pogodak. I ovaj put ce da bude tako. Od doticnog igraca ce da se izvuce maksimum. Ko zna, mozda od njega se i napravi nesto.ŠB.TRN je napisao/la:Ne sviđaju mi se ovi potezi uprave.Ni Butorca ja ne bih doveo,al ako ih plaća Cedevita,moze proci.Pa bili smo prvaci u svim kategorijama,pa ima li ijedan centar ili igrač na poziciji Butorca da vrijedi nesto.Ne mozemo ispasti i ne vidim razlog da dovodimo na posudbu igrače iz Cedevite,koji se posle gore vracaju,od toga nemamo nista!!!![]()
A ovog Kraljevica se sjecam dok je ovdje zivio i nikad nisam mogao zamisliti da bi mogao doseci visinu od 212 cm!!!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
i što Široki ima od toga?neno#4 je napisao/la:Mnogi potezi uprave Sirokog su na prvu bili (ne)logicni. Ali se poslije tek ispostavilo da su puni pogodak. I ovaj put ce da bude tako. Od doticnog igraca ce da se izvuce maksimum. Ko zna, mozda od njega se i napravi nesto.ŠB.TRN je napisao/la:Ne sviđaju mi se ovi potezi uprave.Ni Butorca ja ne bih doveo,al ako ih plaća Cedevita,moze proci.Pa bili smo prvaci u svim kategorijama,pa ima li ijedan centar ili igrač na poziciji Butorca da vrijedi nesto.Ne mozemo ispasti i ne vidim razlog da dovodimo na posudbu igrače iz Cedevite,koji se posle gore vracaju,od toga nemamo nista!!!![]()
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Kako znas da je polovnjak nisi ga ni vidio da igra ???ŠB.TRN je napisao/la:Vec treci put ne mogu post napisatiSta mi imamo od ovih posudbi-Nista.Ne rusi se balans u momcadi ako stavimo kojeg juniora u momcad.Ove polovnjake mi ne trebamo jer od njih nemamo nista.Ako nam hoce pomoci nek posalju pojačanje uz koje ce se nasi momci razvijati.Kraljevic je svoj put izabrao i siroko mu polje.Da nam dođe i Šarić i cijela repka mi od tih igrača nemamo nista,jer to nisu nasi igrači.Ako cemo biti ispostava Cedeviti to je totalno pogresno.Ako vec stvaramo igrače,stvarajmo ih za sebe.Ovi odose u šestom mjesecu a nama ostade-nista.Polovnjake i igrače na posudbu-ne hvala!!!Kad ne mogu ni za jedan klub u ZE-geju zapasti dođu ovdje!!!
![]()
Ovo boldirano ????Cim Cedevita nije dala da ga uzmemo i s njim potpisemo ugovor znaci da vrijedi
Kakve koristi imamo od Vladovica ???Giga po statistici ima bolji sut od njega ,i tu su negdje po dodavanjima ,Giga ima više osvojeni lopti od njega ,a ima 3 puta manja primanje od Vladovica (ako cemo tom vasom glupom logikom ic )
Ja momka znam i igra nešto sličnu Collinsu ,veoma skočan i atraktivno zakucava
Nema težinu kao Planinic ,ali nije loš u obrani
S njim dobijamo još jednog igrača pod košem ,jer Novak nije baš za ove lige
Ima jos jednog igraca u rotaciji. Ubitacan je tempo. Plus sto je Collins sada povrijedjen. Ko zna, mozda na kraju sezone covjek potpise za Siroki. Sve je moguce.Kevin je napisao/la:i što Široki ima od toga?neno#4 je napisao/la:Mnogi potezi uprave Sirokog su na prvu bili (ne)logicni. Ali se poslije tek ispostavilo da su puni pogodak. I ovaj put ce da bude tako. Od doticnog igraca ce da se izvuce maksimum. Ko zna, mozda od njega se i napravi nesto.ŠB.TRN je napisao/la:Ne sviđaju mi se ovi potezi uprave.Ni Butorca ja ne bih doveo,al ako ih plaća Cedevita,moze proci.Pa bili smo prvaci u svim kategorijama,pa ima li ijedan centar ili igrač na poziciji Butorca da vrijedi nesto.Ne mozemo ispasti i ne vidim razlog da dovodimo na posudbu igrače iz Cedevite,koji se posle gore vracaju,od toga nemamo nista!!!![]()
Uostalom, ne mozes nikada znati kako ce i sta covjek odigrati. Moze da bude puni pogodak, a promasaj ne moze da bude, jer nece dobijati velike novce, ne dolazi sa reputacijom da je pod must da mora biti nosioc i slicno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ajd molim te samo mi nemoj Gigu spoinjati.On je u nasem klubu vise maskota,nego igrač.Pogledaj njegove igre zadnjih utakmica,nigdje ga.Nekad odigra dobru rolu u obrani al to je sve.Koliko ga je se guralo i koliko ga se jos gura trebao je biti nas najbolji igrač,a ne igrač za nekako uci među 12.Opet kazem,ispasti ne mozemo,Collins se vraća posle nove godine i ne vidim zasto dovodimo ovog Kraljevića.Juniori prvi a da ni jedan nije prilike dobio,ili barem ja ne znam.Giga i Bilinovac nikada nece biti igrači.Mozda i grijesim,al vidjet cemo.Od posudbi nista nemamo,i da on dođe ovdje i da dobro odigra opet od toga nemamo nista,jer isto odlazi nazad u Zagreb il odigrao lose il dobro!!!

-
- Kontakt:
Nazalost Gigu i jesam uzeo kao ironiju da ti dokazem neke stvari ,posebno ovo boldirano ,pa moje pitanje glasi kakve koristi imamo od Vladovica ,isto i da dobro odigra(sto dosad nije bas nesto pokazao)od njega nemamo koristi???Sto smo ga uzimali????ŠB.TRN je napisao/la:Ajd molim te samo mi nemoj Gigu spoinjati.On je u nasem klubu vise maskota,nego igrač.Pogledaj njegove igre zadnjih utakmica,nigdje ga.Nekad odigra dobru rolu u obrani al to je sve.Koliko ga je se guralo i koliko ga se jos gura trebao je biti nas najbolji igrač,a ne igrač za nekako uci među 12.Opet kazem,ispasti ne mozemo,Collins se vraća posle nove godine i ne vidim zasto dovodimo ovog Kraljevića.Juniori prvi a da ni jedan nije prilike dobio,ili barem ja ne znam.Giga i Bilinovac nikada nece biti igrači.Mozda i grijesim,al vidjet cemo.Od posudbi nista nemamo,i da on dođe ovdje i da dobro odigra opet od toga nemamo nista,jer isto odlazi nazad u Zagreb il odigrao lose il dobro!!!![]()
@ŠB Fidelis ti je dobro objesnio to ,bilo bi najbolje kad bi mogli sljedece sezone ili sad na zimu uvest u ekipu jos 2-3 juniora al to ne ide tako ,sezonu po sezonu se uvodi po 1-2 juniora s tim da opet imaju male minutaze
Nasa uprava i struka s Velicem na celu su bez pogreske to dosad radili
I Kraljevic i Giga i Bili i Stamenko i Ramljak i Bosnjak i Novak i Barac sve su to nasa dica i svi zasluzuju priliku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.