FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnicki Lukavac
Ako Bog da gore sam sutra
.

-
- Kontakt:
http://lukavac-x.ba/lukavac/amar-osim-r ... ijer-ligu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Boga mi pao je i Željezničar
.Haman da su igrači Radničkog danas bili posebno motivisani ipak su igrali sa jesenjim prvakom države.Al' eto čestitke na pobjedi za veliki jubilej,sada ulazak u Prvu ligu,pa ko zna možda dođe i Premijer liga
.

http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
-
- Kontakt:
JUG pun, ludnica bila.
Svaka čast igračima na pobjedi.
Uskoro slike
Svaka čast igračima na pobjedi.
Uskoro slike

oderali ste im guzove cestitke na pobjedi i na rodendanu 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Lijepa utakmica, Zeljo se previse zaje*avao, sto jest jest, dodju pred gol i stanu, a sto se tice Radnickog svaka cast onom igracu sto izvodi slobodnjake
..

neka te bolan nisi ni bio na utakmici ti se naso pricat ...astra1922 je napisao/la:oderali ste im guzove cestitke na pobjedi i na rodendanu
Čestitam vam na pobjedu.
-
- Kontakt:
- kupus army
- Kontakt:
Siouxi svaka vam dala,najjaca ekipa u nizim ligama definitivno,ja se sjecam onih vremena kad ste punili jug u prvoj lizi,vidim sad ste na putu da ponovo to cinite.Samo naprijed.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
jaooo sta smo danas ucinili (H)

tm87

tm87

Fina tekma,siuxi me iznenadili pozitivno,malo ste koreo zeznuli,al' sve u svemu dosta dobro 

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
-
- Kontakt:
Hvala.LudLo 4 je napisao/la:Fina tekma,siuxi me iznenadili pozitivno,malo ste koreo zeznuli,al' sve u svemu dosta dobro
S obzirom da smo u 2.Ligi FBiH (al od sljedeće sezone nećemo biti

Evo jedna umjetnička slika

podsjeća me na manijake kad napune jug

hmm ne znam sto te podsjeca na manijake ??? nit je tribina ista nit je pozadina ista :SSiouxLukavac je napisao/la:Hvala.LudLo 4 je napisao/la:Fina tekma,siuxi me iznenadili pozitivno,malo ste koreo zeznuli,al' sve u svemu dosta dobro
S obzirom da smo u 2.Ligi FBiH (al od sljedeće sezone nećemo biti) , bolji smo od 70% navijačkih skupina od klubova koji su u Premijer ligi.
Evo jedna umjetnička slika![]()
podsjeća me na manijake kad napune jug![]()
usput odlicna slika uskoro jos vise slika i video

Niko kao Radnicki Soda
LudLo 4 je napisao/la:Fina tekma,siuxi me iznenadili pozitivno,malo ste koreo zeznuli,al' sve u svemu dosta dobro
sta bi bilo tek da smo PL

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bekrić danas bio ponajbolji. Btw, ko je onaj sa brojem 7? Danas lik na tribini govori kako on radi 1000 trbušnjaka. A, vidi se da je spreman. Pa preor'o je teren.
Also, šta je sa Salihovićem? Gdje ide? Nisam u toku, pa pitam vas koji jeste.
Malo me iznervirala reakcija Jaranovića kada ga je trener mijenjao.
Koji qrac pravi onakve grimase (čovjek bi rek'o da je bio nezadrživ za igrače Željezničara)?
Sve u svemu, Radniči danas nabrijan, dok je Željo ipak odigr'o pod ručnom. Navijanje odlično, moram priznati.

Also, šta je sa Salihovićem? Gdje ide? Nisam u toku, pa pitam vas koji jeste.

Malo me iznervirala reakcija Jaranovića kada ga je trener mijenjao.

Sve u svemu, Radniči danas nabrijan, dok je Željo ipak odigr'o pod ručnom. Navijanje odlično, moram priznati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Taj sedmica je Mirhad Mehanović, momak je stijena, znači mašina, može trčati i dan i noć da se ne umoriMonolog je napisao/la:Bekrić danas bio ponajbolji. Btw, ko je onaj sa brojem 7? Danas lik na tribini govori kako on radi 1000 trbušnjaka. A, vidi se da je spreman. Pa preor'o je teren.![]()
Also, šta je sa Salihovićem? Gdje ide? Nisam u toku, pa pitam vas koji jeste.![]()
Malo me iznervirala reakcija Jaranovića kada ga je trener mijenjao.Koji qrac pravi onakve grimase (čovjek bi rek'o da je bio nezadrživ za igrače Željezničara)?
![]()

Ima još dva brata, svi fudbaleri,talenti

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Aaaaa. To je Mehanović. Znam mu ja brata (Žuću).
Samo, nisam znao da je 7 = Žućin brat.
Jbg, do mene je. Radnički sam davno prest'o pratiti, zbog nekih drugih stvari (lične prirode). 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.